- 15 Ekim 2018
- 339
- 360
- 18
- 46
Ben de bekliyorum onu,hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Sen ne zaman vermiştin kan,hatırlıyor musun?Detaylıya gir canım daha net çıksın. inşallah yanılmışıtır doktor.
benimde ikili üçlü testim azda olsa riskli çıktı 2 kere bende yurt dışına kan gönderdim nifty testi bu cuma sonuç çıkacak. ağlaya ağlaya bekliyorum zamanı.
Ciktim kontrolden.
Bebegim kesin erkek
Ama bobrek genislemesi var dedi aglamaktan helak oldum.
Cok gecmis olsun cnm.cok uzuldum gercekten ama ciddi bisey degil diyo arkadaslar insallh oyledir.bebegide kendinide fazla yipratma.dualarimiz senleSagolun hanimlar.
Bebekte var bobrek genislemesi.
Detayli icin randevu alicam cumartesiye.
Dualarinizi bekliyorum nolur dualarinizi eksik etmeyin.
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin
Arkadaşlar bakin hele!!!!
Arkadaşım 6 aylık hamile. Ilk gebeliği. Idrar yolu enfeksiyonu vardı geçmek bilmedi iyice ilerledi doktor yatış verdi. Ateşi 39a yükseldi düşmüyor bir türlübebeğin nabzı yükselmiş bayaa..heran sezaryene alabiliriz demis doktor.
Sizden ricam nooolur dua edin. Arkadaşımın ismi Müjgan
Benim açık beta 1/66 çıktı kombine bakınca bir şey yok dediler 3 hoca gezdim. ama için rahat etsin yaptır dediler yaptırmadım. üçlü yaptırırım dedim onda da haftamla ultrason uyumlu olmadığı için bir risk çıkmış. midem bulandı bir kere yaptırmaya karar verdik. ama beklemek çok zor. hele yaklaştıkça. benim ultrasonda her şey normal çıktığı için detaylıda risk olur diye düşündüm. hakkımızda hayırlısıSenin riskin kaç çıkmıştı, benim 1/214 çıktı kan değerleri, kombine 1/1446 ama içim içimi yemesine rağmen nifty filan yaptırmadım daha çok stres yaparım diye şimdi detaylıyı bekliyorum organlarına bakılsın bakalım. Herşey Allahtan
hayırlı olsuuuuunnnn kızçen güzel haberlerle dönmüşsün..benim kız olsaydı sare veya serra düşünüyordum aklında olsun (=
bende hiissetmeyince hemen okuyup elime üflerim karnımı sıvazlıyarak konuşurum oynuyor hemen (= ama herzaman hareket etmiyo tabi kafaya takmamak elde değil ama bilerek bebeğide strese sokuyoruz aslında
akşamları yemeyince nasıl dayanıosun ya bnde dikkat etmeye çalışıyorum 4 kilo aldım 57kgdan 61e çıktım 70i geçmemek hedefim (= bide akşam yemeyince bı sakıncası olurmuki bnde yemiyeyim diyorum ama acıkıyorum (=
Ultrasonda benimde normal ensesi burun kemiği filan, bence birşey çıkmaz en önemlisi ense kalınlığı diyorlar o ikilideki değerler başka şeylere bağlı da değişebiliyormuş ben çok araştırdım 3’lü 4’lü filan yaptırma dedi doktorum kürtaj düşünmüyorum dediğim için, detaylıda bazı belirtiler ortaya çıkabiliyormuş bakalım. Hayırlısı olsun hakkımızda..Benim açık beta 1/66 çıktı kombine bakınca bir şey yok dediler 3 hoca gezdim. ama için rahat etsin yaptır dediler yaptırmadım. üçlü yaptırırım dedim onda da haftamla ultrason uyumlu olmadığı için bir risk çıkmış. midem bulandı bir kere yaptırmaya karar verdik. ama beklemek çok zor. hele yaklaştıkça. benim ultrasonda her şey normal çıktığı için detaylıda risk olur diye düşündüm. hakkımızda hayırlısı
uslu olucak demekki seninki (=maşallah 20.hafatdasın hissedin yani artık zamanı. benimki tembellll
hala pıt çıt tık hiçççç ses yok. hele dünkü hali hiç durmadı parmakları o ayakları oyyyy Allahım Allahım sana şükürler olsun . bide suratını çekti tebessüm ediyor resmen
pilav yemiyorum ama makarna mantı götürüyorum (= yoğurt elma hiç tutmuyo beni..aç yatmakta içime sinmiyo işte doğrumu acaba..su içmeye gayret ediyorum ama 2 ltyi zrluyorum..ben birincisinde 20üzer lilo aldığım için bunda dikkatli olmaya çalışıorum ozaman kolay verdim şimdi riske atamam (=Bende acıkıyorum aç yatıyorum zaten midem ekşiyo sürekli, dün akşam 6 buçukta kuru fas ve salata yedim, 7-7.30 arası bir kase yoğurt içine chia tohumu ceviz polen koyup yedim, ama hiç ekmek yemiyorum pilav da yemiyorum, sebze hemen eriyor gidiyor,acıkıyorum ama yapacak bişey yok:) meyveyi hep akşamları yerdim onuda bıraktım 5-6 mandlinayi indirebilirdim mideye,ama yapmadım:) öğlen bir tane yemistim fazlasına gerek yok, birde çok su içiyorum su içtiğim için Midemde yer kalmıyor yemeğe,bu saate kadar 1 buçuk litre su içtim nerdeyse.
işte benim ağzımın tadı gayet yerine geldi o yüzden sıkıntılıNe zmn acikirsan ozanan Yemen gerek. Aslında çünkü çocuk açıyor ama abartmamak gerek bir elma olablr bir kase yoğurt. Bir bardak süt akşam için yada biakc tane ceviz badem ama aç bırakma kendini ben çok az acıkıyorum iştahım az herşeyden çabuk tiksiniyorum dün annemden bir yemek istedm yaptı birz yedim eski Tad yok ağzımda hic keyif alamiyorum
Bende emin olamadığım için yaptırdım. bir şey yoksa neden kalan 4 ayı eziyet geçireyim. doktorlar bir şey çıkmayacak diyorlar ama yoksada net olsun. Doğum yapınca bebeğim nasıl diye sormayayım o anın tadını çıkarayım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Ultrasonda benimde normal ensesi burun kemiği filan, bence birşey çıkmaz en önemlisi ense kalınlığı diyorlar o ikilideki değerler başka şeylere bağlı da değişebiliyormuş ben çok araştırdım 3’lü 4’lü filan yaptırma dedi doktorum kürtaj düşünmüyorum dediğim için, detaylıda bazı belirtiler ortaya çıkabiliyormuş bakalım. Hayırlısı olsun hakkımızda..
ilk haftadanKızlar ben 16 haftadayım hic kilo almadım..zaten zor kilo alan biriydim hamilelikten once 53 tüm simdi 50 siz hangi haftadan sonra kilo almaya basladınız acaba
Ağlamayın lütfen. Benimde bir böbreğim birinden küçük ve şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım. Ofluyu etiketleyemedim. Ağlamayın üzülmeyin Allah büyüktür dua edelim hep beraberDetaylıya gir canım daha net çıksın. inşallah yanılmışıtır doktor.
benimde ikili üçlü testim azda olsa riskli çıktı 2 kere bende yurt dışına kan gönderdim nifty testi bu cuma sonuç çıkacak. ağlaya ağlaya bekliyorum zamanı.
Sagolun hanimlar.
Bebekte var bobrek genislemesi.
Detayli icin randevu alicam cumartesiye.
Dualarinizi bekliyorum nolur dualarinizi eksik etmeyin.
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin
Amin canın teşekkürler :)Sağlıklı günlerde gysin maşallah çok güzel olmuş canim
Canım ya. Ben burda insanların bir anda uzulmesine inan çok uzulyrm ben her doktora gittiğimde. Biseler dediler yemin ederim şimdiye kdr her gittiğimde en baştan bu yana ama ben hiç okdr takmadm benim yengeme de bebekte böbrek genişlemesi var dediler :) doğunca geçiyor zaten yani bu olağan beklenen bir durum canımsın ağlama ya lütfen biraz umursamaz olun daha büyük sorunlar için elbet uzuleblr insan ama söylenen herseyle yikilmayin brz daha sabır uzun bir yol bu yol daha anne olacağız ahh asıl ozmn rabbim skntidan dert vermesin
Amin canım teşekkür ederim :)Çok tatlı olmuş,sağlıklı güzel günlerde giysin
amin canım teşekkür ederim :)nerde oturuyorsun sana da öreyim :):)Ayy çok şeker olmuş sağlıkla giysin kuzucuk :))
Bende örgü hiç bilmiyorum.
Heveslendim valla :))
Sağolasın canım söylemen yeter:))İzmir'deyim benAmin canım teşekkür ederim :)
amin canım teşekkür ederim :)nerde oturuyorsun sana da öreyim :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?