Ben de bekliyorum onu,hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Sen ne zaman vermiştin kan,hatırlıyor musun?

Sagolun hanimlar.
Bebekte var bobrek genislemesi.
Detayli icin randevu alicam cumartesiye.
Dualarinizi bekliyorum nolur dualarinizi eksik etmeyin.
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin
Cok gecmis olsun cnm.cok uzuldum gercekten ama ciddi bisey degil diyo arkadaslar insallh oyledir.bebegide kendinide fazla yipratma.dualarimiz senle

Allah şifa versin tez vakitte duzelsin inşallah ya, Allah kimseye yasatmasin

Benim açık beta 1/66 çıktı kombine bakınca bir şey yok dediler 3 hoca gezdim. ama için rahat etsin yaptır dediler yaptırmadım. üçlü yaptırırım dedim onda da haftamla ultrason uyumlu olmadığı için bir risk çıkmış. midem bulandı bir kere yaptırmaya karar verdik. ama beklemek çok zor. hele yaklaştıkça. benim ultrasonda her şey normal çıktığı için detaylıda risk olur diye düşündüm. hakkımızda hayırlısı

Bende acıkıyorum aç yatıyorum zaten midem ekşiyo sürekli, dün akşam 6 buçukta kuru fas ve salata yedim, 7-7.30 arası bir kase yoğurt içine chia tohumu ceviz polen koyup yedim, ama hiç ekmek yemiyorum pilav da yemiyorum, sebze hemen eriyor gidiyor,acıkıyorum ama yapacak bişey yok:) meyveyi hep akşamları yerdim onuda bıraktım 5-6 mandlinayi indirebilirdim mideye,ama yapmadım:) öğlen bir tane yemistim fazlasına gerek yok, birde çok su içiyorum su içtiğim için Midemde yer kalmıyor yemeğe,bu saate kadar 1 buçuk litre su içtim nerdeyse.

Ultrasonda benimde normal ensesi burun kemiği filan, bence birşey çıkmaz en önemlisi ense kalınlığı diyorlar o ikilideki değerler başka şeylere bağlı da değişebiliyormuş ben çok araştırdım 3’lü 4’lü filan yaptırma dedi doktorum kürtaj düşünmüyorum dediğim için, detaylıda bazı belirtiler ortaya çıkabiliyormuş bakalım. Hayırlısı olsun hakkımızda..

uslu olucak demekki seninki (=
pilav yemiyorum ama makarna mantı götürüyorum (= yoğurt elma hiç tutmuyo beni..aç yatmakta içime sinmiyo işte doğrumu acaba..su içmeye gayret ediyorum ama 2 ltyi zrluyorum..ben birincisinde 20üzer lilo aldığım için bunda dikkatli olmaya çalışıorum ozaman kolay verdim şimdi riske atamam (=

işte benim ağzımın tadı gayet yerine geldi o yüzden sıkıntılı

bu arada ben bebek arabası olarak travel sistem falan düşünmüyorum ilk kızımda 1 sene anca kullandım salladım bi kenara abston aldım..katlaması bagaja sığdrması falan sıkıntı..baston üzerine puset takılanlardan alıcam chicco dua liteway düşünüyorum yorumları çok iyi

Bende emin olamadığım için yaptırdım. bir şey yoksa neden kalan 4 ayı eziyet geçireyim. doktorlar bir şey çıkmayacak diyorlar ama yoksada net olsun. Doğum yapınca bebeğim nasıl diye sormayayım o anın tadını çıkarayım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Ağlamayın lütfen. Benimde bir böbreğim birinden küçük ve şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım. Ofluyu etiketleyemedim. Ağlamayın üzülmeyin Allah büyüktür dua edelim hep beraber

Sagolun hanimlar.
Bebekte var bobrek genislemesi.
Detayli icin randevu alicam cumartesiye.
Dualarinizi bekliyorum nolur dualarinizi eksik etmeyin.
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin

Canım kalbini ferah tut,bence kendiliğinden geçecek eminim, hiç olumsuz düşünme canim

Yazdıklarının her harfine katılıyorum canım, benim kuzenimin bebeginede kalbi delik dendi sonra düzeldi, bunlar rutin her bebekte olabilecek şeyler gibi geliyo bana da, Allah çaresi olmayan dert vermesin kimseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…