Makarna mantıyı cikar çok rahat edersin 10 günde falan işyerinde öğlen mantı varsa tabağa biraz mantı yanına bol salata koyuyorum, zaten öğlen yedigimden,akşama çok hafif biseyler yiyorum, ya ben sürekli yoğurt yemek istiyorum canım çekiyor, karnım tok ama yoğurt okadar istiyorum ki şuan anlatamam, ömrümde bukadar yoğurt yememistim, mis gibi bir nimet ya:)

Kızlar ben 16 haftadayım hic kilo almadım..zaten zor kilo alan biriydim hamilelikten once 53 tüm simdi 50 siz hangi haftadan sonra kilo almaya basladınız acaba

ben 2 kg aldım şimdiye kadar. böyle gider az alırım diye umut ediyorum. genelde 6.aydan sonra hızlı kilo alınıyor. Bende öyle olmuştu iki gebeliğimde. Bakalım bunda nasıl olacak. sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah. Kilo sağlıklı birşey değil . doktorum dün dedi çok kilo almanı istemiyorum doğumunu etkiler...

Hanımlar vajinadan içeri sağ kasığa doğru bıçak sokuluyormuş gibi kramp normal midir? Sabah kahvaltı hazırlarken oldu hala acıtıyor doktoruma yazdm ama dönmedi hala

Sagolun hanimlar.
Bebekte var bobrek genislemesi.
Detayli icin randevu alicam cumartesiye.
Dualarinizi bekliyorum nolur dualarinizi eksik etmeyin.
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin
Amin canım teşekkür ederim :)

amin canım teşekkür ederim :)nerde oturuyorsun sana da öreyim :):)
Ayy Allah razı olsun düşünmeniz yeter :))

Kızlar ben 16 haftadayım hic kilo almadım..zaten zor kilo alan biriydim hamilelikten once 53 tüm simdi 50 siz hangi haftadan sonra kilo almaya basladınız acaba
2 kilo aldım ben.5 ve 6.aydan sonra daha çok alınıyor genelde,tam bebeğin büyüme zamanlarında.Hedefim en fazla 12 kiloyla bitirmek,bakalım :))

Merhaba kızlar, ben geldim, 9-10 mayıs tahmini doğum tarihi :)) henüz ihtiyacım yok ama yakında olucak hamile taytı alan varmı ? nerden aldınız acaba ? he birde bebeğimin hareketlerini hissediyorum artık :)

ben ilk 3 ayda 1 kilo aldım. sonraki 1 ayda 1 kilo aldım. sonraki 1 haftada da 1 kilo aldım

Merhaba kızlar, ben geldim, 9-10 mayıs tahmini doğum tarihi :)) henüz ihtiyacım yok ama yakında olucak hamile taytı alan varmı ? nerden aldınız acaba ? he birde bebeğimin hareketlerini hissediyorum artık :)

ben aldım ve çoktandır giyiyorum da içine de hamile çorabı giyiyorum. iş yerinde daracık kotlar taytlar sıkıyordu göbeğimi. dehşet ötesi rahatım. çorabı pentiden aldım taytı da trendyoldan

ben aldım ve çoktandır giyiyorum da içine de hamile çorabı giyiyorum. iş yerinde daracık kotlar taytlar sıkıyordu göbeğimi. dehşet ötesi rahatım. çorabı pentiden aldım taytı da trendyoldan
cnm trendyolda hangi markadan aldın acaba ? bende şimdi ona bakıyordum .

lütfen moralinizi bozmayın ben de nifty testi yaptırdım. 2'li testi hiç yaptırmadım hatta çünkü yaşım 35 üzeri olduğundan kesin riskli çıkacaktı hiç moralimi bozmak istemedim. Benim sonucum güzel geldi, eminim sizinki de öyle olacak. Zaten doktorum da benimle aynı fikirdeydi 2'li ve 3'lü testler sadece bir olasılık veriyor. İleride (faaliyetleri karşılanabildiği zaman) herkes sadece nifty testlerini yaptırıcak. Bazı avrupa ülkelerinde şimdiden bu uygulama var ve devlet karşılıyor. Canınızı sıkmayın, biliyorum çok stresli ama güzel haberler alacaksınız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…