Ne demek :):) uzaktaymışız :)Sağolasın canım söylemen yeter:))İzmir'deyim ben
Masallah sizinki bayaa erkenn olmuşilk haftadan
uslu olucak demekki seninki (=
pilav yemiyorum ama makarna mantı götürüyorum (= yoğurt elma hiç tutmuyo beni..aç yatmakta içime sinmiyo işte doğrumu acaba..su içmeye gayret ediyorum ama 2 ltyi zrluyorum..ben birincisinde 20üzer lilo aldığım için bunda dikkatli olmaya çalışıorum ozaman kolay verdim şimdi riske atamam (=
Kızlar ben 16 haftadayım hic kilo almadım..zaten zor kilo alan biriydim hamilelikten once 53 tüm simdi 50 siz hangi haftadan sonra kilo almaya basladınız acaba
Kızlar ben 16 haftadayım hic kilo almadım..zaten zor kilo alan biriydim hamilelikten once 53 tüm simdi 50 siz hangi haftadan sonra kilo almaya basladınız acaba
Sagolun hanimlar.
Bebekte var bobrek genislemesi.
Detayli icin randevu alicam cumartesiye.
Dualarinizi bekliyorum nolur dualarinizi eksik etmeyin.
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin
Ayy Allah razı olsun düşünmeniz yeter :))Amin canım teşekkür ederim :)
amin canım teşekkür ederim :)nerde oturuyorsun sana da öreyim :):)
2 kilo aldım ben.5 ve 6.aydan sonra daha çok alınıyor genelde,tam bebeğin büyüme zamanlarında.Hedefim en fazla 12 kiloyla bitirmek,bakalım :))Kızlar ben 16 haftadayım hic kilo almadım..zaten zor kilo alan biriydim hamilelikten once 53 tüm simdi 50 siz hangi haftadan sonra kilo almaya basladınız acaba
Merhaba kızlar, ben geldim, 9-10 mayıs tahmini doğum tarihi :)) henüz ihtiyacım yok ama yakında olucak hamile taytı alan varmı ? nerden aldınız acaba ? he birde bebeğimin hareketlerini hissediyorum artık :)
cnm trendyolda hangi markadan aldın acaba ? bende şimdi ona bakıyordum .ben aldım ve çoktandır giyiyorum da içine de hamile çorabı giyiyorum. iş yerinde daracık kotlar taytlar sıkıyordu göbeğimi. dehşet ötesi rahatım. çorabı pentiden aldım taytı da trendyoldan
Ben lcwdan aldım çok rahatlarcnm trendyolda hangi markadan aldın acaba ? bende şimdi ona bakıyordum .
cnm trendyolda hangi markadan aldın acaba ? bende şimdi ona bakıyordum .
aa çok güzel cnm indirimde varmış hem sepette :)))) çok saolhttps://www.trendyol.com/myra-by-luvmabelly/siyah-hamile-tayt-p-3278086?boutiqueId=203188
bunu aldım ben. çok kalın değil ve bence çok rahat. kalın olmadığı için içine çorapla giyiyorum ama baharda tek de giyilir.
kalınlığı nasıl cnm bu havalarda giyilir mi ? kot aldım bende geçen ordan, oda rahat.Ben lcwdan aldım çok rahatlar
aa çok güzel cnm indirimde varmış hem sepette :)))) çok saol
yok cnm m alırım herhalde. zaten hamile kıyafetini kendi bedeninde almak lazımmış. peki penyemi kumaşı tayt kumaşımı yoksa. çorapsız giysem iç gösterir mi?kendi bedeninde al ama sakın bi büyük alma.
lütfen moralinizi bozmayın ben de nifty testi yaptırdım. 2'li testi hiç yaptırmadım hatta çünkü yaşım 35 üzeri olduğundan kesin riskli çıkacaktı hiç moralimi bozmak istemedim. Benim sonucum güzel geldi, eminim sizinki de öyle olacak. Zaten doktorum da benimle aynı fikirdeydi 2'li ve 3'lü testler sadece bir olasılık veriyor. İleride (faaliyetleri karşılanabildiği zaman) herkes sadece nifty testlerini yaptırıcak. Bazı avrupa ülkelerinde şimdiden bu uygulama var ve devlet karşılıyor. Canınızı sıkmayın, biliyorum çok stresli ama güzel haberler alacaksınız inşallah.Detaylıya gir canım daha net çıksın. inşallah yanılmışıtır doktor.
benimde ikili üçlü testim azda olsa riskli çıktı 2 kere bende yurt dışına kan gönderdim nifty testi bu cuma sonuç çıkacak. ağlaya ağlaya bekliyorum zamanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?