- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
arkadasin yaptigi supermis yalniz.ben hic yapamam boyle seyler ama yapan insanlari takdir ediyorum. Bazen karsi tarafa ders vermek lazim .Yoksa senin özel alanina giriyorlar.Cnm bizim aramızda 2 saat var ona rağmen geldiklerinde haber vermiyorlar kapı çalıyor Cat biz geldik evde ne durumdasın ne yapıyorsun kimin umrunda.kapaliyim ben evde açık geziyorum eşim bu yüzden kaç defa kızdı ama anlayan kim bı arkadaşım kaynanası habersiz gelmiş senmisin habersiz gelen ayağa filan kalkmamis hoş geldin dememiş birdaha yapmadılar diyordu.ay bende her defasında yapiyim diyorum yapamıyorum
Teşekkür ederim canım iyiyim şimdi 1 saat kadar sürdü neden anlamadım. Demir şuan kullanmıyorum ishal yapıyor diye bıraktım doktorumdan başka ilaç yazmasını isticem birkaç gün sonra zaten randevumGeçmiş olsun canim nasil oldun.demir hapı içiyor musun oda yapabilir
Bencede sorarsın canım ne durumda hala aşağıda mı diye.Arkadaslar banada plesenta asagida dedi dr gecen hafta gittigimde ama sadece ilerleyen aylarda yukari cikmasini bekleriz dedi. Baskada bisey demedi galiba kontrollerde gidisata göre bisey söyler insallah yukari cikarda. Bide ayrintili usg girecem iki hafta sonra o sonucu kendi druma gosteremiyecem o yokmus o gün baska bi dr varmis. Acaba radyologa soylemelimiyim böyle dediydi diye
Radyolog görup soyler bence rapora o da girilir heralde.Benim ikili testte söylemişti plasenta şeklini.Benimki de farkli birşey. Moralim bozulmustu baya. yesim hocaya ne zaman gostereceksin ?ertesi gün falan olursa simdiden randevu al istersen.Ihtiyac olursa gidersin olmazsa iptal edersinArkadaslar banada plesenta asagida dedi dr gecen hafta gittigimde ama sadece ilerleyen aylarda yukari cikmasini bekleriz dedi. Baskada bisey demedi galiba kontrollerde gidisata göre bisey söyler insallah yukari cikarda. Bide ayrintili usg girecem iki hafta sonra o sonucu kendi druma gosteremiyecem o yokmus o gün baska bi dr varmis. Acaba radyologa soylemelimiyim böyle dediydi diye
Ne vardı ne pişiriyordun hehehe
Sendedemi var plesanta previa suan ne durumdasin. Valla dr bana kanamadan felan bahsetmedi rahim alınmasına kadar bahsetti ama.internette okudum çoğu kanamayla sezeryana alınmıslar daha çok tırstim dr.a sordum yukarı cikarmi diye çok zor dedi internette de 30.haftaya kadar çıkma ihtimali oluyormus artk hakkimiz da hayırlısı olsun.Aynısını bana dedi dr . Araştırma hastanesine gittim bu yüzden. Bakalım ne olacak. Bazen tırsıyorum. Rahim alınması çok üzücü. Bakalım hayırlısı
Ayrintilya girdiğim gün mecburen herhangi bi doktordan randevu almam gerekiyormuş öyle söylemişti sekreter yesim hoca o gün yok bende nihan diye baska bi hocaya aldım. Herhangi bisey cikmazsa ocak ayi kontrolunu yesim hocaya alirim artik.Radyolog görup soyler bence rapora o da girilir heralde.Benim ikili testte söylemişti plasenta şeklini.Benimki de farkli birşey. Moralim bozulmustu baya. yesim hocaya ne zaman gostereceksin ?ertesi gün falan olursa simdiden randevu al istersen.Ihtiyac olursa gidersin olmazsa iptal edersin
hic canini skma 30 a kadar yolu varmis iste. Yukari cikmayacagi ne malum.Belki cikar normale döner. Doktorlar hep en kotu senaryoyu yazar.Bence skntısiz alirlar sezaryanla.Sendedemi var plesanta previa suan ne durumdasin. Valla dr bana kanamadan felan bahsetmedi rahim alınmasına kadar bahsetti ama.internette okudum çoğu kanamayla sezeryana alınmıslar daha çok tırstim dr.a sordum yukarı cikarmi diye çok zor dedi internette de 30.haftaya kadar çıkma ihtimali oluyormus artk hakkimiz da hayırlısı olsun.
Cnm sende demi plesanta previa varAyrintilya girdiğim gün mecburen herhangi bi doktordan randevu almam gerekiyormuş öyle söylemişti sekreter yesim hoca o gün yok bende nihan diye baska bi hocaya aldım. Herhangi bisey cikmazsa ocak ayi kontrolunu yesim hocaya alirim artik.
İnş cnmhic canini skma 30 a kadar yolu varmis iste. Yukari cikmayacagi ne malum.Belki cikar normale döner. Doktorlar hep en kotu senaryoyu yazar.Bence skntısiz alirlar sezaryanla.
Bizimde iki saat mesafe var ama beni hiç aramazlar geliyoruz die. Hep eşimi arayıp haber verirler :)Cnm bizim aramızda 2 saat var ona rağmen geldiklerinde haber vermiyorlar kapı çalıyor Cat biz geldik evde ne durumdasın ne yapıyorsun kimin umrunda.kapaliyim ben evde açık geziyorum eşim bu yüzden kaç defa kızdı ama anlayan kim bı arkadaşım kaynanası habersiz gelmiş senmisin habersiz gelen ayağa filan kalkmamis hoş geldin dememiş birdaha yapmadılar diyordu.ay bende her defasında yapiyim diyorum yapamıyorum
Ben de kondurmak istemiyordum ama artık öyle yorumluyorum benim beyim tek çocuk da onun da etkisi var:))senin kayinvalide gercekten enteresan biriymiş.Seni kıskanıyor olabilir mi?ihtimal vermek istemiyorum ama anlamda veremiyorum
Amin insallah Allah isteyen herkese yasatir insallah bu guzelligiSagol caim .14 senelik evliyim .10 sene hic cocugumuz olmadi,sonra kizim oldu 3 yasinda simdi aralari 3. Sene oluyo Allah isteyen herkese nasip etsin insallah ,
Hayırlısı ile sağ salim gelsinler canım. Bi an once doğmasını çok istyrm.surekli konusuyrm onunlaBen bugün çıkıcak sanmıştım kuzum
İnşallah diğerleride güzel çıkar
Kan için ilaç kullanıyomuydun
Hayırlı olsun canım kızın
Başlasın hazırlıkların artık :))
Geçen gün aklıma geldin ama bi türlü nickini hatırlayamadım
Allah akıl vermiş zaten canından fikir yok aslında oda varda islerine gelmiyor.bize değip dolanmasin diyicemde oda olmuyor her adımları her kelimeleri huzur kaçırıyor.allah ıslah etsin evet eslerimiz üzülüyor dediğin gibi kimse anasının babasının böyle olmasını istemez.valla benim eşim kendi diyor kıskanıyor diye.Ahh hiç sorma canım iki katım yaşında insan lakin olgunluk desen bendekinin zerresi yok. İşin ilginci kendine karşı en ufak kötü lafım davranışım olmadı tam tersi hep iyi niyetle yaklaştım eşimin hatırı için. Ama bu dediğin gibi kıskançlıktan başka şey değil. Benim için hiçbir değeri yok artık ama yazık eşim üzülüyor sonuçta annesi. Kendi adıma inşallah hiç aramaz diyorum benim de işime gelir ama kendimi eşimin yerine koyuncada inşallah bu saçmalıklardan vazgeçer diyorum. Allah akıl fikir versin ne diyim
Dengesiz yok cnm dokebilirsin icini rahat rahat.bizde haber verdik gidip kimseye söylememiş akrabalarından biri sormuş niye söylemedin diye ne biliyim düşük filan olur diye söylemedim demiş.allah kalplerine göre versin.kuzum işte bizi bensemedikleri için zorlarina gidiyor olumlu herseyimizBen gebeliğimi haber vermek için aradığımda belki dış gebesindir ya da başka bir hastalığın vardır onun işaretidir belki dedi. O da yetmedi birkaç gün sonra kasık ağrısı yaşayınca, her normal gebe gibi, adet olursun belki dedi :))) kadıncık gebe kalmayı bana bir türlü yakıştıramadı yani o gün bugündür de konuşmuyoruz. Neyse ya kusura bakma senin de sinirlerini bozuyoyorum. Bir içimi dökesim geldi ilk başta çok üzüldüm ama şimdi gülüyorum:))
Valla bende denedim yapayım dedim yok olmadı yapamadım.aynen zamanı gelince koymak.lazim tepkiyi de işte yapamıyorumarkadasin yaptigi supermis yalniz.ben hic yapamam boyle seyler ama yapan insanlari takdir ediyorum. Bazen karsi tarafa ders vermek lazim .Yoksa senin özel alanina giriyorlar.
Ayyyyy tipik kaynana işte.Bizimde iki saat mesafe var ama beni hiç aramazlar geliyoruz die. Hep eşimi arayıp haber verirler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?