2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
arkadasin yaptigi supermis yalniz.ben hic yapamam boyle seyler ama yapan insanlari takdir ediyorum. Bazen karsi tarafa ders vermek lazim .Yoksa senin özel alanina giriyorlar.

Geçmiş olsun canim nasil oldun.demir hapı içiyor musun oda yapabilir
Teşekkür ederim canım iyiyim şimdi 1 saat kadar sürdü neden anlamadım. Demir şuan kullanmıyorum ishal yapıyor diye bıraktım doktorumdan başka ilaç yazmasını isticem birkaç gün sonra zaten randevum

Bencede sorarsın canım ne durumda hala aşağıda mı diye.

Radyolog görup soyler bence rapora o da girilir heralde.Benim ikili testte söylemişti plasenta şeklini.Benimki de farkli birşey. Moralim bozulmustu baya. yesim hocaya ne zaman gostereceksin ?ertesi gün falan olursa simdiden randevu al istersen.Ihtiyac olursa gidersin olmazsa iptal edersin

Aynısını bana dedi dr . Araştırma hastanesine gittim bu yüzden. Bakalım ne olacak. Bazen tırsıyorum. Rahim alınması çok üzücü. Bakalım hayırlısı
Sendedemi var plesanta previa suan ne durumdasin. Valla dr bana kanamadan felan bahsetmedi rahim alınmasına kadar bahsetti ama.internette okudum çoğu kanamayla sezeryana alınmıslar daha çok tırstim dr.a sordum yukarı cikarmi diye çok zor dedi internette de 30.haftaya kadar çıkma ihtimali oluyormus artk hakkimiz da hayırlısı olsun.

Ayrintilya girdiğim gün mecburen herhangi bi doktordan randevu almam gerekiyormuş öyle söylemişti sekreter yesim hoca o gün yok bende nihan diye baska bi hocaya aldım. Herhangi bisey cikmazsa ocak ayi kontrolunu yesim hocaya alirim artik.

hic canini skma 30 a kadar yolu varmis iste. Yukari cikmayacagi ne malum.Belki cikar normale döner. Doktorlar hep en kotu senaryoyu yazar.Bence skntısiz alirlar sezaryanla.

Cnm sende demi plesanta previa var

Bizimde iki saat mesafe var ama beni hiç aramazlar geliyoruz die. Hep eşimi arayıp haber verirler :)

Hayırlısı ile sağ salim gelsinler canım. Bi an once doğmasını çok istyrm.surekli konusuyrm onunla) şükür 5 ay olduk şaka maka zaman nasıl da geçiyor buyuyor bebislerimiz:)

Allah akıl vermiş zaten canından fikir yok aslında oda varda islerine gelmiyor.bize değip dolanmasin diyicemde oda olmuyor her adımları her kelimeleri huzur kaçırıyor.allah ıslah etsin evet eslerimiz üzülüyor dediğin gibi kimse anasının babasının böyle olmasını istemez.valla benim eşim kendi diyor kıskanıyor diye.

Dengesiz yok cnm dokebilirsin icini rahat rahat.bizde haber verdik gidip kimseye söylememiş akrabalarından biri sormuş niye söylemedin diye ne biliyim düşük filan olur diye söylemedim demiş.allah kalplerine göre versin.kuzum işte bizi bensemedikleri için zorlarina gidiyor olumlu herseyimiz

arkadasin yaptigi supermis yalniz.ben hic yapamam boyle seyler ama yapan insanlari takdir ediyorum. Bazen karsi tarafa ders vermek lazim .Yoksa senin özel alanina giriyorlar.
Valla bende denedim yapayım dedim yok olmadı yapamadım.aynen zamanı gelince koymak.lazim tepkiyi de işte yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…