- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Al benden de o kadar annem pekmez yedirene kadar elinde pekmezle gezerdi, her sene hala en doğalını bulup gönderirler yemezdim hiç şimdi elimden düşmüyorAhah benimde canım çekti bende yiyeyim
Hamilelik çok ilginç yaa hayatta yemediğim şeydi tatlı tepetaklak oldum
Damar atması gibi hissetmiştir canımKız nasıl yatabiliyorsun ben 16. Haftadan beri yüzüstü yatmayı unuttum çok acı çekiyorum o konudaBazen sol yana yatarken azıcık daha dönüyorum da bebek sıkışıyor gibime geliyor deli miyim neyim
Eşim geçen tekmeyi hissettiğini söyledi ama ne derece doğru bilmiyorumBen bile elimi koyunca hissedemiyorum içten hissedebiliyorum şuanlık.
Ne kadar ilginç dimi yaAl benden de o kadar annem pekmez yedirene kadar elinde pekmezle gezerdi, her sene hala en doğalını bulup gönderirler yemezdim hiç şimdi elimden düşmüyorçikolatayı hiç sevmezdim şimdi her an var evde sağım solum belli olmuyor çünkü canım istiyor
Olabilir kuzumDamar atması gibi hissetmiştir canım
Benim eşim o şekilde tarif etti çünkü
Cimcime kızım tekme atıyo atıyo tam eşim elini karnıma koyunca duruyo :))
Geçen gün ilk defa denk getirebildik bizde babamıza tekme attı
Canım benimde geçen hafta kesinleşti :)Cinsiyetini öğrendiniz demek. Ah bizde öğrenebilseydik, doktor 2 kere denedi ama kendini ısrarla göstermiyor. Büyük olasılıkla kız olduğunu söyledi ama ben erkek hissediyorum hep. İnternetten okuduğumda da hep erkek bebek belirtileri var. Uykusu düzene girer zamanla, göğsümde uyuyacağı günleri hayal ediyorum şimdiden
Çok doğru söylüyon canım bahçe yaprak oluyor diye süpürdüm 3 gün önce,o günden veri belim doğrulmuyo ağrısı arttıAğrımasa da dinlen canım bazen insan yorulduğunu anlamıyor gerçekten. Herşeyi yavaş yavaş halletmek en güzeli
İnşallah güzel hayırlı haberlerle gelirsin canım stres yapma hiç mutlu ol bebişi göreceksin
Kuzu acaba regl döngü günlerin mi vücut ondan mı istiyo kiKızlar bende normalde şeker falan yok ama son zamanlarda tatlıya çok düştüm canım sürekli tatlı istiyor şekerle ilgili problem çıkarır mı bu durumşerbetli tatlı falan çok yemiyorum tahin pekmez çok çekiyor canım bir de çikolata türü şeyler
Ayy inşallah bende özele gitçem 4d ile görmeye 2 hafta sonraCanım benimde geçen hafta kesinleşti :)
2 defa erkek 2 defa kız dediler en son kız dedi doktor :))
İnşallah sağ salim kucağına alır miss kokusunu içüne çeke çeke uyutursun koynunda
Çok doğru söylüyon canım bahçe yaprak oluyor diye süpürdüm 3 gün önce,o günden veri belim doğrulmuyo ağrısı arttı
Amin kuzum cümlemiz inşallah hayırlı güzel haberlerle geliriz
En büyük heyecanım o belki utangaç kızım yüzünü gösterir
Kuzu acaba regl döngü günlerin mi vücut ondan mı istiyo ki
Tahin pekmez bu arada bebek için çok faydalı bebişe kilo yapıyor
Bilmiyorum ki kuzum belki şekerim çok düştü o yüzden oluyorCanım benimde geçen hafta kesinleşti :)
İnşallah sağ salim kucağına alır miss kokusunu içüne çeke çeke uyutursun koynunda
Çok doğru söylüyon canım bahçe yaprak oluyor diye süpürdüm 3 gün önce,o günden veri belim doğrulmuyo ağrısı arttı
Ne hissediyolar acabaNe kadar ilginç dimi ya
Olabilir kuzumPeşpeşe tekme attığı zaman denk gelince hissettim dedi zaten. Damar atması gibi olmuş olabilir ne kadar tatlı heyecanlar
Kızlar bende normalde şeker falan yok ama son zamanlarda tatlıya çok düştüm canım sürekli tatlı istiyor şekerle ilgili problem çıkarır mı bu durumşerbetli tatlı falan çok yemiyorum tahin pekmez çok çekiyor canım bir de çikolata türü şeyler
Canım hadi gözün aydın
İlaç fayda etmiş epey bir düşmüş
Belki ilacıda bıraktırır doktorun
Durmaz olur mu ilk ve son kez denk gelebildiNe hissediyolar acaba
Seninkide duruyo mu babası elini karnına koyunca :))
Mucizenin taa kendisi,aşkın anlamı ne deseler evlat derim
Başka dualar için kaşınıyon heraldeAyy inşallah bende özele gitçem 4d ile görmeye 2 hafta sonra
Böyle yazarken aklıma ne geldi baak sen bana oğluşun bacaklarını açmasın diye dua etmiştin ters tepti
Şekerinde düşmüş olabilir kuzunun canıda istiyor olabilirBilmiyorum ki kuzum belki şekerim çok düştü o yüzden oluyoraaa buna çok sevindim bak en azından faydası var
Tahin helvası da istediğim oldu benim deCanım geçen ben tahin helvası aşerdim resmenbi parça yiyorum canım istedikçe... kontrollu yedikten sonra bir şey olmaz kuzum ben bitter çikolata yiyorum onun zararı yokmuş hatta faydalı diyorlar ondan yiyebilirsin
Ayy evet belki de kızım istiyor kıyamam ben onaBaşka dualar için kaşınıyon heralde
Dün gibi kız şaka maka nerdeyse ben onu diyeli 2 aya yaklaştı demi
Şekerinde düşmüş olabilir kuzunun canıda istiyor olabilir
Evet kuzum faydası var gebeliğin son aylarında özellikle tavsiye ediyolar yetersiz kilodaki bebişlere
Canım benimde geçen hafta kesinleşti :)
6 hafta olmuş öyle dualar dizeli ehehehBaşka dualar için kaşınıyon heralde
Dün gibi kız şaka maka nerdeyse ben onu diyeli 2 aya yaklaştı demi
Şekerinde düşmüş olabilir kuzunun canıda istiyor olabilir
Evet kuzum faydası var gebeliğin son aylarında özellikle tavsiye ediyolar yetersiz kilodaki bebişlere
Hamile kalmadan çncede kısa bir süre kullandım canım tsh için ilaç düşünce bıraktırıyolardıCanım geçen ben tahin helvası aşerdim resmenbi parça yiyorum canım istedikçe... kontrollu yedikten sonra bir şey olmaz kuzum ben bitter çikolata yiyorum onun zararı yokmuş hatta faydalı diyorlar ondan yiyebilirsin
Yarın öğleden sonra gidicem canım artık ne derse ona göre hareket ederim düşünce tekrar yükselme durumu olmuyor mu acaba? Bi de demir ilacını bayadır kullanıyorum canım yazmamışım. Senin detaylı ne zaman? Güzel haberlerle gelirsin inşallah kuzum
Bizimkide daha bi defa denk gelebildiDurmaz olur mu ilk ve son kez denk gelebildi
Evlat candır minik mucizeler
Canı istiyo demekki minik kuzununAyy evet belki de kızım istiyor kıyamam ben onaanladım kuzum faydası varsa ne güzel :))
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım cinsiyetide belli olur kuzunun :))ay inş. Biz de haftaya doktora gideceğiz, ayrıntılı ultrason çekilecek, o zaman net belli olur herhalde. Cinsiyetini bilmediğimiz için birşey de alamıyoruz, Annem hazır da bekliyor, cinsiyeti söylesem avmlere koşacak.
O kadar olmuş mu kız6 hafta olmuş öyle dualar dizeli eheheh
Sana tepiyo bak ben olsam başka dua etmezdim ona göre
Bebek gosterdi de ,bana soylemedi.Kanadalı sende ogrenememissin galiba.Ayrintilida mı gostermedi yoksa ?Nazli cktı bizimkiler. Bak yine beraberiz beni yalnız birakmadin
Ama bu sefer kararliyim 22 aralikta ogrenmek icin
Hamile kalmadan çncede kısa bir süre kullandım canım tsh için ilaç düşünce bıraktırıyolardı
Ama hamilelikte nasıl olur kuzum tam emin olamadım şuanda belki bıraktırırlar diye düşündüm
Demir ilacına rağmen mi kan değerlerin bir iki tık düşük canım
Eğer öyleyse günde 1 avuç kuru üzüm ve pekmez tüketmeni tavsiye ederim
Faydası olur canım ben demir ilacı kullanmıyorum sadece üzüm tüketiyorum bir avuç
Bu hafta içinde kuzum detaylı
Amin canım inşallah inşallah cümlemiz çok güzel haberlerle geliriz ❤
Bizimkide daha bi defa denk gelebildi
Canı istiyo demekki minik kuzunun
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım cinsiyetide belli olur kuzunun :))
Bizimde teyzemiz bebek çeyizi yapıcakmış fındık kızıma
O kadar olmuş mu kız
Kız dediğin utangaç olur zaten
Olabilir kuzum geçen gün okudum magnezyum değerini tiroid,kan sulandırıcı falan etkiliyormuşAmin canımreferans değerlerinin çok aşağısında değil ama yine de düşük iki değer de yüksek çıkmış o da sanırım ilaç kullandığım için öyle olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?