2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ahah benimde canım çekti bende yiyeyim
Hamilelik çok ilginç yaa hayatta yemediğim şeydi tatlı tepetaklak oldum
Al benden de o kadar annem pekmez yedirene kadar elinde pekmezle gezerdi, her sene hala en doğalını bulup gönderirler yemezdim hiç şimdi elimden düşmüyor çikolatayı hiç sevmezdim şimdi her an var evde sağım solum belli olmuyor çünkü canım istiyor

Damar atması gibi hissetmiştir canım
Benim eşim o şekilde tarif etti çünkü
Cimcime kızım tekme atıyo atıyo tam eşim elini karnıma koyunca duruyo :))
Geçen gün ilk defa denk getirebildik bizde babamıza tekme attı

Ne kadar ilginç dimi ya

Olabilir kuzum Peşpeşe tekme attığı zaman denk gelince hissettim dedi zaten. Damar atması gibi olmuş olabilir ne kadar tatlı heyecanlar

Canım benimde geçen hafta kesinleşti :)
2 defa erkek 2 defa kız dediler en son kız dedi doktor :))
İnşallah sağ salim kucağına alır miss kokusunu içüne çeke çeke uyutursun koynunda
Çok doğru söylüyon canım bahçe yaprak oluyor diye süpürdüm 3 gün önce,o günden veri belim doğrulmuyo ağrısı arttı
Amin kuzum cümlemiz inşallah hayırlı güzel haberlerle geliriz
En büyük heyecanım o belki utangaç kızım yüzünü gösterir
Kuzu acaba regl döngü günlerin mi vücut ondan mı istiyo ki
Tahin pekmez bu arada bebek için çok faydalı bebişe kilo yapıyor

Ayy inşallah bende özele gitçem 4d ile görmeye 2 hafta sonra
Böyle yazarken aklıma ne geldi baak sen bana oğluşun bacaklarını açmasın diye dua etmiştin ters tepti

Bilmiyorum ki kuzum belki şekerim çok düştü o yüzden oluyor aaa buna çok sevindim bak en azından faydası var

Ne kadar ilginç dimi ya

Olabilir kuzum Peşpeşe tekme attığı zaman denk gelince hissettim dedi zaten. Damar atması gibi olmuş olabilir ne kadar tatlı heyecanlar
Ne hissediyolar acaba
Seninkide duruyo mu babası elini karnına koyunca :))
Mucizenin taa kendisi,aşkın anlamı ne deseler evlat derim

Canım geçen ben tahin helvası aşerdim resmen bi parça yiyorum canım istedikçe... kontrollu yedikten sonra bir şey olmaz kuzum ben bitter çikolata yiyorum onun zararı yokmuş hatta faydalı diyorlar ondan yiyebilirsin

Canım hadi gözün aydın
İlaç fayda etmiş epey bir düşmüş
Belki ilacıda bıraktırır doktorun

Yarın öğleden sonra gidicem canım artık ne derse ona göre hareket ederim düşünce tekrar yükselme durumu olmuyor mu acaba? Bi de demir ilacını bayadır kullanıyorum canım yazmamışım. Senin detaylı ne zaman? Güzel haberlerle gelirsin inşallah kuzum

Ayy inşallah bende özele gitçem 4d ile görmeye 2 hafta sonra
Böyle yazarken aklıma ne geldi baak sen bana oğluşun bacaklarını açmasın diye dua etmiştin ters tepti
Başka dualar için kaşınıyon heralde
Dün gibi kız şaka maka nerdeyse ben onu diyeli 2 aya yaklaştı demi
Bilmiyorum ki kuzum belki şekerim çok düştü o yüzden oluyor aaa buna çok sevindim bak en azından faydası var
Şekerinde düşmüş olabilir kuzunun canıda istiyor olabilir
Evet kuzum faydası var gebeliğin son aylarında özellikle tavsiye ediyolar yetersiz kilodaki bebişlere

Tahin helvası da istediğim oldu benim de bitter hiç aklıma gelmemişti kuzum doğru söylüyorsun ondan alıym ben teşekkür ederim

Ayy evet belki de kızım istiyor kıyamam ben ona anladım kuzum faydası varsa ne güzel :))

ay inş. Biz de haftaya doktora gideceğiz, ayrıntılı ultrason çekilecek, o zaman net belli olur herhalde. Cinsiyetini bilmediğimiz için birşey de alamıyoruz, Annem hazır da bekliyor, cinsiyeti söylesem avmlere koşacak.

6 hafta olmuş öyle dualar dizeli eheheh
Sana tepiyo bak ben olsam başka dua etmezdim ona göre

Hamile kalmadan çncede kısa bir süre kullandım canım tsh için ilaç düşünce bıraktırıyolardı
Ama hamilelikte nasıl olur kuzum tam emin olamadım şuanda belki bıraktırırlar diye düşündüm
Demir ilacına rağmen mi kan değerlerin bir iki tık düşük canım
Eğer öyleyse günde 1 avuç kuru üzüm ve pekmez tüketmeni tavsiye ederim
Faydası olur canım ben demir ilacı kullanmıyorum sadece üzüm tüketiyorum bir avuç
Bu hafta içinde kuzum detaylı
Amin canım inşallah inşallah cümlemiz çok güzel haberlerle geliriz ❤

Durmaz olur mu ilk ve son kez denk gelebildi
Evlat candır minik mucizeler
Bizimkide daha bi defa denk gelebildi
Ayy evet belki de kızım istiyor kıyamam ben ona anladım kuzum faydası varsa ne güzel :))
Canı istiyo demekki minik kuzunun
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım cinsiyetide belli olur kuzunun :))
Bizimde teyzemiz bebek çeyizi yapıcakmış fındık kızıma
6 hafta olmuş öyle dualar dizeli eheheh
Sana tepiyo bak ben olsam başka dua etmezdim ona göre
O kadar olmuş mu kız
Kız dediğin utangaç olur zaten

Amin canım referans değerlerinin çok aşağısında değil ama yine de düşük iki değer de yüksek çıkmış o da sanırım ilaç kullandığım için öyle olmuş

ayy ne güzel. Çevrende sevenlerin olması çok güzel bir şey. İnsan cesaret alıyor onlardan.

Amin canım referans değerlerinin çok aşağısında değil ama yine de düşük iki değer de yüksek çıkmış o da sanırım ilaç kullandığım için öyle olmuş
Olabilir kuzum geçen gün okudum magnezyum değerini tiroid,kan sulandırıcı falan etkiliyormuş
Belki buda öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…