- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Allah yokluklarını göstermesin canımayy ne güzel. Çevrende sevenlerin olması çok güzel bir şey. İnsan cesaret alıyor onlardan.
Düdüklüde son durum neKızlar düdüklüde yemek pişiriyordum ve yemek suyunu çekmiş yanmışilk defa yemek yaktım nerelere gideyim uydurmasyon bir şeyler yapıyorum eşim yolda
Takmıyorum ama bari gelirken beni arayip sorsalar bi müsaitmisin die :)) doğru söylüyorsun kumayız bizGelirler anacim biz gelin degil kumayiz.zihniyetlerini değiştirme şansımız olsa da degistirsek böyle gelmişler böyle giderler demezse demsin kendi karakterini koymuş ortaya hiç takma sende yanında çok çok sev bebeğini
Süre olarak bu daha kısa sürsede şiddeti fazlaydıYaaa baş benimde ilkinde.cok bulantim oldu gözüm.korkmustu mide bulantisindan bu gebeligimdede oldu ama ilki gibi değildi çok şükür.
Kızlar düdüklüde yemek pişiriyordum ve yemek suyunu çekmiş yanmışilk defa yemek yaktım nerelere gideyim uydurmasyon bir şeyler yapıyorum eşim yolda
Kızlar düdüklüde yemek pişiriyordum ve yemek suyunu çekmiş yanmışilk defa yemek yaktım nerelere gideyim uydurmasyon bir şeyler yapıyorum eşim yolda
Allah yokluklarını göstermesin canım
Varlıkkarı bile yetiyor :)
Aklıma takılan birşeyde kilometrelerce mesafede olmasına rağmen sanki yanımdaymış gibi akıl veriyor ablam sağolsun
Geçmiş olsun kuzu olsun varsın yemek yansın sadece :) Yaprsın birşeylerKızlar düdüklüde yemek pişiriyordum ve yemek suyunu çekmiş yanmışilk defa yemek yaktım nerelere gideyim uydurmasyon bir şeyler yapıyorum eşim yolda
Düdüklüde son durum ne
Çok fenaymış, iyi ki patlamamış.
Geçmiş olsun canımolur öyle banada oluyor dalgınlığa geliyor insanın.. makarna yap oldu bitti mis gibi
Geçmiş olsun kuzu olsun varsın yemek yansın sadece :) Yaprsın birşeyler
Aynısını bana dedi dr . Araştırma hastanesine gittim bu yüzden. Bakalım ne olacak. Bazen tırsıyorum. Rahim alınması çok üzücü. Bakalım hayırlısıKızlar ben geldim sabah 10 da 10 dakika felan sürdü radyalog baktı çok sukur bebekte sorun yok dedi içim rahatladı sona bana plesanta asagida dedi.dr.gittim sonucu göstermek için dr bayagi kötü konuştu. Moralim bozuldu plesanta previa ama tam rahim i kapatmış dedi zaten sezeryan lisin
Mecbur sezeryan yapıyoruz böyle durumda bebeği aldıktan sonra plesanta yi Rahimden ayırıyor uz bazen kolay oluyor bazende zor o zaman rahmin i almak zorunda.kalıyoruz dedi bayagi korktum açıkçası her ay takip edeceğiz dedi yukarı çıkmazı dedim biraz zor dedi hocaya da yonlendirdigimiz hastalar oluyor dedi.yani açıkçası bende durum.böyle.
Cnm bizim aramızda 2 saat var ona rağmen geldiklerinde haber vermiyorlar kapı çalıyor Cat biz geldik evde ne durumdasın ne yapıyorsun kimin umrunda.kapaliyim ben evde açık geziyorum eşim bu yüzden kaç defa kızdı ama anlayan kim bı arkadaşım kaynanası habersiz gelmiş senmisin habersiz gelen ayağa filan kalkmamis hoş geldin dememiş birdaha yapmadılar diyordu.ay bende her defasında yapiyim diyorum yapamıyorumTakmıyorum ama bari gelirken beni arayip sorsalar bi müsaitmisin die :)) doğru söylüyorsun kumayız biz
Süre olarak bu daha kısa sürsede şiddeti fazlaydı
Ahh hiç sorma canım iki katım yaşında insan lakin olgunluk desen bendekinin zerresi yok. İşin ilginci kendine karşı en ufak kötü lafım davranışım olmadı tam tersi hep iyi niyetle yaklaştım eşimin hatırı için. Ama bu dediğin gibi kıskançlıktan başka şey değil. Benim için hiçbir değeri yok artık ama yazık eşim üzülüyor sonuçta annesi. Kendi adıma inşallah hiç aramaz diyorum benim de işime gelir ama kendimi eşimin yerine koyuncada inşallah bu saçmalıklardan vazgeçer diyorum. Allah akıl fikir versin ne diyimNe biçim insan bunlar ya torununu dünyaya getiriyoruz canın canı doğuyor senin doğurdun çocuğun canından can.iste sevgisizlik kıskançlık ya benim yavrumun yavrusu olacak gelinimi sevmesemde valla kucaklar öperim zihniyetler değişmeli artık
Aynen valla eşinle huzurunuz olsun geri kalan mühim değil..hayir görümcen degil eltin degil rakibin hic degil .Kiskanclik gibi birsey anlattigin ama koca kadina hic yakısmiyor. Takılma zaten takmayada degmez.
Ben gebeliğimi haber vermek için aradığımda belki dış gebesindir ya da başka bir hastalığın vardır onun işaretidir belki dedi. O da yetmedi birkaç gün sonra kasık ağrısı yaşayınca, her normal gebe gibi, adet olursun belki dedi :))) kadıncık gebe kalmayı bana bir türlü yakıştıramadı yani o gün bugündür de konuşmuyoruz. Neyse ya kusura bakma senin de sinirlerini bozuyoyorum. Bir içimi dökesim geldi ilk başta çok üzüldüm ama şimdi gülüyorum:))Yok cnm ne takicam yillarin kattiklariyla takmamayi öğrendim.kaynanalar gelinleri aramamis hamile olduklarını öğrendiğinde ona sinirlendim.sorumsuz insanlar
Radyalog görür zaten cnm ama bir şey demezse sen ağzını ara doktorum böyle böyle demişti ne durumdayım diyeArkadaslar banada plesenta asagida dedi dr gecen hafta gittigimde ama sadece ilerleyen aylarda yukari cikmasini bekleriz dedi. Baskada bisey demedi galiba kontrollerde gidisata göre bisey söyler insallah yukari cikarda. Bide ayrintili usg girecem iki hafta sonra o sonucu kendi druma gosteremiyecem o yokmus o gün baska bi dr varmis. Acaba radyologa soylemelimiyim böyle dediydi diye
Teşekkür ederim kızlardüdüklü gayet iyi yemeğe el fatiha okudum aparatif bir şeyler hazırladım bugunlukte böyle olsun naapalım iş kazası
Geçmiş olsun canim nasil oldun.demir hapı içiyor musun oda yapabilirKızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum ishal mide bulantısı şuanda hafif baş dönmesi var çarpıntım olacak gibi garibim yani. Aşı yapar mı bunları acaba ters mi tepki ki
senin kayinvalide gercekten enteresan biriymiş.Seni kıskanıyor olabilir mi?ihtimal vermek istemiyorum ama anlamda veremiyorumBen gebeliğimi haber vermek için aradığımda belki dış gebesindir ya da başka bir hastalığın vardır onun işaretidir belki dedi. O da yetmedi birkaç gün sonra kasık ağrısı yaşayınca, her normal gebe gibi, adet olursun belki dedi :))) kadıncık gebe kalmayı bana bir türlü yakıştıramadı yani o gün bugündür de konuşmuyoruz. Neyse ya kusura bakma senin de sinirlerini bozuyoyorum. Bir içimi dökesim geldi ilk başta çok üzüldüm ama şimdi gülüyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?