2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Geçen biri daha sormuştu onun için birine sormuştum bunu yaşayan.erken doğum yapmis hiç kanaması olmamış.korkma canim ins bir şey olmaz.arkadasin birde en tehlikeli olayıymış ona rağmen bebeğime sağlıklı.sadece doğumdan sonra kanaması uzun sürmüş oda oluyormuş.senin o kadar kötü olanı olduğunu sanmiyorum

Aynen canım ya insan neden en kötüsünü düşünür ki anlamıyorum hadi düşündün kendi içinizde tutun bize niye söylüyorsunuz ki, başka zaman olsa torun yapın diye tuttururlar..ülkemizde bu kaynanalık müessesesi bir garip:))kız anaları hiç böyle değil valla benim annem her yerde eşimi över halbuki. Benim eşim de farkında o da annem kıskanıyor diyor. Neyse böyle mucizevi bir sevinci gölgelemelerine izin vermemek lazım. Eşler farkında, bizlerin de vicdanı rahatsa hiç sorun yok. Benim gözüm oğluşumdan başka şey görmüyor valla onları sağlıcakla kucağımıza alalım, sağlıcakla analı babalı büyütelim de diğerleri eksik kalsın artık yapacak bir şey yok:)

Kesinlikle önemli olan bizim çekirdek ailelerimiz Allah huzurumuzu bozmasın onlara fırsat vermsin.ayyy dün misafirim geldi kadın 8 aylık hamile valla anlamadım hamile olduğunu bana sen son ayindamisin dedi güldüm kendisinin hiç göbeği yok söylemese hamile olduğunu bile anlamayacaktim.benim daha küçük dedim kadın sok oldu

Canım özel Sakarya hastanesinde Bengi kaytanci dedi
İlgili bir doktorsa olur kuzum özel devlet nerde olduğu önemli değil
Canım arkadaşla konuştuk Sakarya hastanesinde değil ümit visnelikte emine elması ve mesut taskeli tavsiye etti çok bilgili ve ilgili doktorlarmis.dun.yazacaktim kosturmadan unuttum misafirim geldi.

GÜNAYDIN kızlar

dün kontrol vardı. ayrıntılı ultrason sonucuna baktı takip edeceğiz böbrekleri dedi. idrar kan verdim. temiz hepsi sıkıntı yok. hgb geçen ay 11,6 idi şimdi 11,1 çıktı . kan ilacına devam çayı azaltmam lazım ama 1 bardak kesmiyor. günde 3 -4 açık şekilde çay bardağında içiyorum. çalışıyor olmamın da etkisi çok herkes çay içiyor. evde olsam aklıma gelmez aslında.

Sakarya'da ki doktoruyla gebe kalmadan önce filan görüşmüş iyi diyor ama ümit visnelikte ki doktorları kesinlikle öneririm diyor.
Teşekkür ederim canım zahmet verdim sanada

Günaydın canım
Çay yerine başka bir içeceğe geçiş yapsan daha kolay olur belki dediğin gibi çalışırken zor çünkü.
Diğer şeyler normalmiş zaten

Günaydıın,
Al benden de o kadar. Çaydan vazgeçemiyorum. Demir depolarım boşalmış. İlaç kullanmakta sıkıntılıyım. Çayı da çok seviyorum. Napıcam acaba

Canım çok geçmiş olsun ya aslında bu konuda doktorlar çok abartiyorlar ve herşeyin en kötüsünü söylüyorlar ki bizim ne yaşadığımızı maalesef bilmiyorlar ama sana sunu söyleyeyim canım yukarıya çıkma ihtimali her zaman var benim doktorumda bı bayanla tanışmıştık onda da aynı sorun vardı tesadüfen konuşmalara şahit oldum 25.haftadan sonra yavaş yavaş yukarı çıkmış üzülme canım sen Allah'a daya yüreğini bol bol dua et umarım herşey yoluna girer....

Gunaydin canim.cayi çok açık içiyorsan sorun olmaz bence.kan ilacını sabah akşam mi iciyorsun.11.6 di benimde sabah akşam verdi

İnş cnm.bencede dr lar en kötüsü nu söylüyorlar ve bunu söyleyen kendi dr.um radyalog un sözlerine göre söyledi kendi bakmadı bile 15 gün sonra gel dedi sadece korkum tip fakültesinde doğumum un olmasi oranın bende büyük bir kötu geçmişi m var herseyin hayırlısı tek duam yukarı çıkması bana kalsa hemen bir hocaya gidip aklım bulanmasin ama bebek için bekleyeceğim radyosyon almasın. Bebeklerimiz iyi olsun yeter.

Bende senin gibiyim simdiden 8 ayliklari gectim gobusumle

İnş cnm ağzın bal yesin hayırlısı hakkimizda

Bende vardi ,canim endiselenme 38 kusurlerde dogum yaptim,yukari cikma ihtimali var,buyuk ihtimal sezeryan olursun.
İnş cnm zaten kızımda sezeryandi.

Canım vucut acıkınca önce tatlı çekiyor kuruyemiş falan atıştır çok acıkmadan yemeye çalış

Canım vucut acıkınca önce tatlı çekiyor kuruyemiş falan atıştır çok acıkmadan yemeye çalış
Çok acıkmaya fırsatım olmuyor canım sürekli yiyorum son günlerde kuruyemişi deneyeceğim tatlı yerine teşekkür ederim

İnş cnm ağzın bal yesin hayırlısı hakkimizda

İnş cnm zaten kızımda sezeryandi.
Canım geçen ben sordum arkadaşlara benim de previa ben de çok korktum rahim alınması kan kaybı erken doğum falan okuyunca nette ama sağolsun arkadaşlar pozitif hikayeler aktarinca biraz rahatladım. İnşallah çıkar bizim de daha var önümüzde 7-10 hafta artık 30 dan sonra oynamazsa degismiyormus yeri. Belki o zamana çıkar. Rahim büyüdükçe plesenta ona yapışık ya alıp yukarı çekiyormus rahim ağzı açılıyormus. İnanalim öyle olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…