2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
aynısını dedi bana da. bebeğin eşi rahim duvarına yapışık, doğum esnasında kolay çıkmayabilir kan kaybı olabilir hatta rahim alınmasına kadar gidebilir dedi.ben de araştırma hastanesine gittim ordaki dr pek ilgilenmedi. ayrıntılı ultrason için prof dan randevu aldım . haftaya c tesi gideceğim. yukarı çıkacak gibi durmuyor dedi bana da . üfff çok canım sıkıldı. korkuyorum valla.

normalde kahvenin heer türlüsünü çok severim vve tüketirim. ama 6 ayda toplasan 6 kez anca içtim. kafein zararlı olduğu için. alternatif süt :) süt içiyorum.

Günaydıın,
Al benden de o kadar. Çaydan vazgeçemiyorum. Demir depolarım boşalmış. İlaç kullanmakta sıkıntılıyım. Çayı da çok seviyorum. Napıcam acaba

Gunaydin canim.cayi çok açık içiyorsan sorun olmaz bence.kan ilacını sabah akşam mi iciyorsun.11.6 di benimde sabah akşam verdi

demir depolarıma bakmadı aslında bakılsa iyi olurdu. canım henüz sonuç göstermedim. ama günde 1 kez alıyorum kan hapını.

Merhaba canm sende pıhtılaşma hangi gende acaba bende mthfr 1298 homozigot aspşrin ve 0.6 clexane kullanıyrm kanama alanı olmş bunlara bağlı olarak sizde aspirini ikiye düşünce kanamanz kesildi mi

Tünaydın kızlar
Bugun sonucumu göstericem dahiliyeye ve dayanamadım kadın doğumdan da randevu aldım gitmişken bebeğimi de göreyim diye

Çay mevzusu konuşulmuş ben ilk 3 3,5 ay hiç içemedim ama şuan içiyorum ve iyi de içiyorum çay benim için her şey çaysız bir dünya düşünemem şuan için doktorum yasaklamadı ama ileride ne der bilmiyorum. Zaten demir hapını gece içiyorum sabah çay içene kadar arasındaki mesafe en az 10 12 saat oluyor demir emilimini etkilemiyordur inşallah kahve de çok az içersem içiyorum

İyi yapmışsın gör kızçeni :) Haber vermeyi de unutma
Çayı bende tüketmeye başladım maleseff ilk 3 ay günde 1 bardak içiyordum.

Bence demire de baktır.dun hatta sağlık ocağında sordum sabah akşam al bebeğinde ihtiyacı oluyor dedi

Tiroid değeriniz kaç benimde yükselmiş doktorum endokrin gönderdi ilaç kullanıyor musunuz?

Gör tabi kızını bakalım neler yapıyor
Normalde de çay içmediğim için 4,5 ayda en fazla 10 bardak çay içmişimdir kahve içerdim her gün onu bıraktım hamileliğimi öğrendiğimden beri. Hiç içmedim daha canım da istemiyor artık vücut alıştı herhalde

Tiroid değeriniz kaç benimde yükselmiş doktorum endokrin gönderdi ilaç kullanıyor musunuz?
Canım benim tiroidim 3,5 çıkmıştı sonra 25 mglık ilaç içtim 1 ay , dün test yaptırdım 1,1 olmuş bugun gidicem doktora artık ilaca devam mı bıraktırır mı bilmiyorum. Normalde değerimde sıkıntı yok ama hamilelerde 2,5 üzeri istenmediği için ilaç veriyolarmış. Senin kaçtı canım?

Benim geçen hafta 10.5 şimdi 5.5 olmuş doktor endokrin e yönlendirdi Cuma günü gideceğim inş

Hayırlısı ile sağ salim gelsinler canım. Bi an once doğmasını çok istyrm.surekli konusuyrm onunla) şükür 5 ay olduk şaka maka zaman nasıl da geçiyor buyuyor bebislerimiz:)
Amin canım inşallah inşallah sağ salim sağlıcakla kavuşalım hepimiz
Her geçen günümüz daha çok heyecanlı oluyor :))
Konuşunca tepki veriyor mu canım,benimki bazen veriyor bazen vermiyor :)

Bak kahve diyince aklıma geldi bende Türk kahvesi aşeriyordum resmen ilk aylarda çay yerine haftada 2 kahve içip telvesini tırtıklıyordum

Hadi bakalım analı kızlı özlem giderin :))
Darısı bizim başımıza olsun
Güzel haberlerini bekliyoruz
Bak kahve diyince aklıma geldi bende Türk kahvesi aşeriyordum resmen ilk aylarda çay yerine haftada 2 kahve içip telvesini tırtıklıyordum
Kahveyle zaten aram yoktu çayıda hamile kalmadan önce günde en fazla 2 bardak tüketiyodum :)
4.aydan sonra kahvaltıda tüketmeye başladım şimdide
Ama canım çok neskafe istiyo şu ara resmen burnuma kokuyo gibi oluyor

Normalde çok sevmeme rağmen hiç canım istemedi ya çok ilginç arada nescafe çekiyor canım, doktorum bol sütlü az kahveli içebilirsin demişti yemekten sonra içiym diyorum tıkanıyorum bu sefer de içemedim daha telve tırtıklamak iyiymiş baya aşermişsin

Kuzu canın çekiyorsa çay bardağıyla iç birşey olmaz ki.
Geçende Kaan Kocatepe’nin asitli içeceklerle ilgili videosu vardı dediğine göre kola bile içilebilirmiş illa tüketmicez diye sıkıntıya girmeye gerek yok
Mayonez yasak ya ben Rus salatası aşerip yemiştim gece gece napalım can bu

İç kuzum iç doktorunda onayladıysa.
Eşimde başımda çocuk kara olacak diyordu ben telve tırtıklarken

Kızlaar

Kullandığınız leke kremi / güneş kremi / cilt bakımına ilişkin her türlü ürün önerileriniz var mı ? Düzenli kullanan biri olamadım hiç. Cildimde çok leke var

Kayınvalidem hamileyken hep kola içmiş. Normalde çok sigara içer doktor sigarayı azalt onun yerine canın çektikçe kola iç demiş. Eşim çok seviyor kolayı ondan herhalde ben cesaret edip içemiyorum yine de. İçmem de
İç kuzum iç doktorunda onayladıysa.
Eşimde başımda çocuk kara olacak diyordu ben telve tırtıklarken
Hahaha evet ya öyle derler
Kızlaar

Kullandığınız leke kremi / güneş kremi / cilt bakımına ilişkin her türlü ürün önerileriniz var mı ? Düzenli kullanan biri olamadım hiç. Cildimde çok leke var
Canım güneş kremi olarak avene kullanıyorum ben. Yaz bittiğinden beri kullanmadım gerçi. Cildim hassas ve karma bu arada, bana dokunmayan nadir ürünlerden biridir bu :)

Hiç araştırmamıştım kafeinli yasaktır düşüncesiyle 1 bardak kendimi ödüllendireyim bari
Kolayı hayatımdan çıkaralı rahat bir 10 sene olmuştur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…