aynısını dedi bana da. bebeğin eşi rahim duvarına yapışık, doğum esnasında kolay çıkmayabilir kan kaybı olabilir hatta rahim alınmasına kadar gidebilir dedi.ben de araştırma hastanesine gittim ordaki dr pek ilgilenmedi. ayrıntılı ultrason için prof dan randevu aldım . haftaya c tesi gideceğim. yukarı çıkacak gibi durmuyor dedi bana da . üfff çok canım sıkıldı. korkuyorum valla.Sendedemi var plesanta previa suan ne durumdasin. Valla dr bana kanamadan felan bahsetmedi rahim alınmasına kadar bahsetti ama.internette okudum çoğu kanamayla sezeryana alınmıslar daha çok tırstim dr.a sordum yukarı cikarmi diye çok zor dedi internette de 30.haftaya kadar çıkma ihtimali oluyormus artk hakkimiz da hayırlısı olsun.
. Ay valla seviniyimmi üzülüyummu bilemedim.buyuk göbuste zorBende senin gibiyim simdiden 8 ayliklari gectim gobusumle
Teşekkür ederim canım zahmet verdim sanada
Günaydın canım
Çay yerine başka bir içeceğe geçiş yapsan daha kolay olur belki dediğin gibi çalışırken zor çünkü.
Diğer şeyler normalmiş zaten
Günaydıın,
Al benden de o kadar. Çaydan vazgeçemiyorum. Demir depolarım boşalmış. İlaç kullanmakta sıkıntılıyım. Çayı da çok seviyorum. Napıcam acaba
Gunaydin canim.cayi çok açık içiyorsan sorun olmaz bence.kan ilacını sabah akşam mi iciyorsun.11.6 di benimde sabah akşam verdi
Merhaba canm sende pıhtılaşma hangi gende acaba bende mthfr 1298 homozigot aspşrin ve 0.6 clexane kullanıyrm kanama alanı olmş bunlara bağlı olarak sizde aspirini ikiye düşünce kanamanz kesildi miPihtilasman heterozigot neyse hamozigot olupda aspirini kestirmesi garip olmis bnde iki gnde hetrozigot olduguhalde ilk hamilegim hem aspirin hem claxsinle tammaladim bnda aspirinle birlikde kanamaoldu simdi aspirini sadece hafta iki kullaniirom her doktor farkli tabi eminim sende bi terslik olsa bebegin gelisimnde sikinti olirdu geriden gelirdi vs vs hersey yolunda gidiyorki ihtiyc duymuorlar aspirine icin rahat olsn
İyi yapmışsın gör kızçeni :) Haber vermeyi de unutmaTünaydın kızlar
Bugun sonucumu göstericem dahiliyeye ve dayanamadım kadın doğumdan da randevu aldım gitmişken bebeğimi de göreyim diye
Çay mevzusu konuşulmuş ben ilk 3 3,5 ay hiç içemedim ama şuan içiyorum ve iyi de içiyorum çay benim için her şey çaysız bir dünya düşünememşuan için doktorum yasaklamadı ama ileride ne der bilmiyorum. Zaten demir hapını gece içiyorum sabah çay içene kadar arasındaki mesafe en az 10 12 saat oluyor demir emilimini etkilemiyordur inşallah kahve de çok az içersem içiyorum
Bence demire de baktır.dun hatta sağlık ocağında sordum sabah akşam al bebeğinde ihtiyacı oluyor dedinormalde kahvenin heer türlüsünü çok severim vve tüketirim. ama 6 ayda toplasan 6 kez anca içtim. kafein zararlı olduğu için. alternatif süt :) süt içiyorum.
demir depolarıma bakmadı aslında bakılsa iyi olurdu. canım henüz sonuç göstermedim. ama günde 1 kez alıyorum kan hapını.
Tiroid değeriniz kaç benimde yükselmiş doktorum endokrin gönderdi ilaç kullanıyor musunuz?Canım ferritin önemli kaç çıkmış senin? Eğer yüksekse vermemişlerdir ama bakılmamışsa bence tekrardan tüm değerlerine baktır benim mesela ferritin düşük değil ama düşüğe yakın o yüzden kullanmak zorunda olduğumu söyledi doktor.
Canım geçmiş olsun aşıyı vurulduğun an bir şey olmuyor acısı sonradan çıkıyor inşallah sende hiç olmaz ama ben 5 gün sol tarafıma yatamamıştım
melike222 canım yarın tiroid için kan vericem ve sabah hap içmicem zaten bitti gitmişken genel değerlerime de baktırayım diyorum kendi kendimizin doktoru olduk
Gör tabi kızını bakalım neler yapıyorTünaydın kızlar
Bugun sonucumu göstericem dahiliyeye ve dayanamadım kadın doğumdan da randevu aldım gitmişken bebeğimi de göreyim diye
Çay mevzusu konuşulmuş ben ilk 3 3,5 ay hiç içemedim ama şuan içiyorum ve iyi de içiyorum çay benim için her şey çaysız bir dünya düşünememşuan için doktorum yasaklamadı ama ileride ne der bilmiyorum. Zaten demir hapını gece içiyorum sabah çay içene kadar arasındaki mesafe en az 10 12 saat oluyor demir emilimini etkilemiyordur inşallah kahve de çok az içersem içiyorum
Canım benim tiroidim 3,5 çıkmıştı sonra 25 mglık ilaç içtim 1 ay , dün test yaptırdım 1,1 olmuş bugun gidicem doktora artık ilaca devam mı bıraktırır mı bilmiyorum. Normalde değerimde sıkıntı yok ama hamilelerde 2,5 üzeri istenmediği için ilaç veriyolarmış. Senin kaçtı canım?Tiroid değeriniz kaç benimde yükselmiş doktorum endokrin gönderdi ilaç kullanıyor musunuz?
Benim geçen hafta 10.5 şimdi 5.5 olmuş doktor endokrin e yönlendirdi Cuma günü gideceğim inşCanım benim tiroidim 3,5 çıkmıştı sonra 25 mglık ilaç içtim 1 ay , dün test yaptırdım 1,1 olmuş bugun gidicem doktora artık ilaca devam mı bıraktırır mı bilmiyorum. Normalde değerimde sıkıntı yok ama hamilelerde 2,5 üzeri istenmediği için ilaç veriyolarmış. Senin kaçtı canım?
Amin canım inşallah inşallah sağ salim sağlıcakla kavuşalım hepimizHayırlısı ile sağ salim gelsinler canım. Bi an once doğmasını çok istyrm.surekli konusuyrm onunla) şükür 5 ay olduk şaka maka zaman nasıl da geçiyor buyuyor bebislerimiz:)
Bak kahve diyince aklıma geldi bende Türk kahvesi aşeriyordum resmen ilk aylarda çay yerine haftada 2 kahve içip telvesini tırtıklıyordumGör tabi kızını bakalım neler yapıyor
Normalde de çay içmediğim için 4,5 ayda en fazla 10 bardak çay içmişimdirkahve içerdim her gün onu bıraktım hamileliğimi öğrendiğimden beri. Hiç içmedim daha canım da istemiyor artık vücut alıştı herhalde
Hadi bakalım analı kızlı özlem giderin :))Tünaydın kızlar
Kahveyle zaten aram yoktu çayıda hamile kalmadan önce günde en fazla 2 bardak tüketiyodum :)Bak kahve diyince aklıma geldi bende Türk kahvesi aşeriyordum resmen ilk aylarda çay yerine haftada 2 kahve içip telvesini tırtıklıyordum
Normalde çok sevmeme rağmen hiç canım istemedi ya çok ilginçBak kahve diyince aklıma geldi bende Türk kahvesi aşeriyordum resmen ilk aylarda çay yerine haftada 2 kahve içip telvesini tırtıklıyordum
Kuzu canın çekiyorsa çay bardağıyla iç birşey olmaz ki.Hadi bakalım analı kızlı özlem giderin :))
Darısı bizim başımıza olsun
Güzel haberlerini bekliyoruz
Kahveyle zaten aram yoktu çayıda hamile kalmadan önce günde en fazla 2 bardak tüketiyodum :)
4.aydan sonra kahvaltıda tüketmeye başladım şimdide
Ama canım çok neskafe istiyo şu ara resmen burnuma kokuyo gibi oluyor
İç kuzum iç doktorunda onayladıysa.Normalde çok sevmeme rağmen hiç canım istemedi ya çok ilginçarada nescafe çekiyor canım, doktorum bol sütlü az kahveli içebilirsin demişti yemekten sonra içiym diyorum tıkanıyorum bu sefer de içemedim daha telve tırtıklamak iyiymiş baya aşermişsin
Kayınvalidem hamileyken hep kola içmiş. Normalde çok sigara içer doktor sigarayı azalt onun yerine canın çektikçe kola iç demiş. Eşim çok seviyor kolayı ondan herhaldeKuzu canın çekiyorsa çay bardağıyla iç birşey olmaz ki.
Geçende Kaan Kocatepe’nin asitli içeceklerle ilgili videosu vardı dediğine göre kola bile içilebilirmiş illa tüketmicez diye sıkıntıya girmeye gerek yok
Mayonez yasak ya ben Rus salatası aşerip yemiştim gece gece napalım can bu
Hahaha evet ya öyle derlerİç kuzum iç doktorunda onayladıysa.
Eşimde başımda çocuk kara olacak diyordu ben telve tırtıklarken
Canım güneş kremi olarak avene kullanıyorum ben. Yaz bittiğinden beri kullanmadım gerçi. Cildim hassas ve karma bu arada, bana dokunmayan nadir ürünlerden biridir bu :)Kızlaar
Kullandığınız leke kremi / güneş kremi / cilt bakımına ilişkin her türlü ürün önerileriniz var mı ? Düzenli kullanan biri olamadım hiç. Cildimde çok leke var
Hiç araştırmamıştım kafeinli yasaktır düşüncesiyle 1 bardak kendimi ödüllendireyim bariKuzu canın çekiyorsa çay bardağıyla iç birşey olmaz ki.
Geçende Kaan Kocatepe’nin asitli içeceklerle ilgili videosu vardı dediğine göre kola bile içilebilirmiş illa tüketmicez diye sıkıntıya girmeye gerek yok
Mayonez yasak ya ben Rus salatası aşerip yemiştim gece gece napalım can bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?