2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Alakası var mı ki

Hiç araştırmamıştım kafeinli yasaktır düşüncesiyle 1 bardak kendimi ödüllendireyim bari
Kolayı hayatımdan çıkaralı rahat bir 10 sene olmuştur heralde
Ben hamilelikte çıkardım onun bağımlılığı farklı
Ödüllendir kendini yarasın fitamin yerine geçsin

Kızlar az önce gördüm benim miniği şükür her şey yolunda hıçkırıyordu baya hatta doktorda gösterdi sağolsun devlette çok iyi konuşkan bi doktor buldum 11 haftalıkkende gitmiştim her konu hakkında konuştuk çok kafa bir kadın o da baktı tek tek her şey yolunda çok şükür

Şimdi de dahiliyede sıra bekliyorum önümde 4 5 kişi var.

Tüm doktora gidecek arkadaşlarım sizde güzel haberlerle gelin inşallah

Alakası var mı ki

Sanmıyorum ya
Ah kıyamam hıçkırık mı tutmuş

Kızlar ayrıntılı için hakan apaydına giden varmı, cumartesi günü randevum var gidenler memnun kaldı mı,
Bide ben son adet tarihimi bilmiyordum telefonum bozulmuştu orda kayıtlıydi şimdi düzeldi telefonum ve adet tarihine göre ayrıntılıya gittiğim de 20+6 hafta oluyor ultrasona göre iki hafta önde görünüyor yani 22+5oluyor doktor hangisini baz alacak ultrasona göre olursa geç kalmış oluyorum sanırım

Alakası var mı ki

Kaynımdan biliyorum günde 2.5litre içiyor
Sonrada midem ağrıyo neden acaba diyo
Akşam keyfi yapicim
Amin kuzum inşallah
Oyy minik kuzucuğa hıçkırık mı başlamış
Hıçkırırken arka arkasına hareketlerini hissetmeye başladın mı canım
Hadi bakalım dahiliyedende güzel haberlerle gelirsin inşallah

23. Haftaya kadar ayrıntılı yapıyorlarmış ultrasona göre baz alsa da geç kalmış sayılmazsın sanırım

Canım doktor konusunda fikrim yok ama adetin için cevap vericem
Doktor satını baz alır
İlk haftalarda muayeneye gidince doktor bu ultrason kağıdını kaybetme doğumda bunu baz alıyoruz dedi
İlerleyen aylar yanıltıcı olabilir bebek ya önden gidebilir yada geri kalma durumu olabilir demişti

Buyuk zor hareketleri cok kisitliyor ya simdiden hicbir kiyafetim olmuyor bi de dogum ne zaman diyenlere cevap verince ayri bir sasiriyorlar boyle
kucuk de zor sonra dalga geciyorlar hamileyim 5 aylik diyorsun inanmiyorlar. :))))her turlu zor heralde.

Maşallah canım yerim onun hıçkırığını bende çok merak ediyorum minnoşumu büyüdü mü napıyor diye
Biz de aşımızı yaptırdık geldik şimdi
Hadi geçmiş olsun ben direk üstüne değilde sol kolumu yukarı kaldırarak yatabiliyorum sola doğru aman aman acısı yok hala :)

Geceyi gör sen huhahaha
Korkutma kız kızı
Çok fenasın çokkkk
O değilde kuzum ne zaman başlıyordu acısı hala gerginlikten başka birşey yok bende başlamaz inşallh

kucuk de zor sonra dalga geciyorlar hamileyim 5 aylik diyorsun inanmiyorlar. :))))her turlu zor heralde.
Bende karşılaştıranlara ufaktan sinir oluyorum tutmuş biri diyo ki 10 haftalık hamile arkadaşı varmış onun karnı daha büyükmüşmüş. Hayır birde benimde o haftalarda akşamları karnım kocaman oluyordu gazdan

Geceyi gör sen huhahaha
Teşekkür ederim ağrımayacağı varsa da psikolojik ağrır artık
Çok fena çoook iş yaptığım yok zaten o yüzden vurun sağa dedim
Annemle az önce konuştuk aynı konuyu senin karnın da çok büyümeyecek belli ki dedi bizde genetik demekki içeride büyütüyoruz

Büyümesin ya zaten hem çatlamayız belki hem de şimdiden zorlanıyorum son ayları düşünemiyorum kocaman göbüş olursa

valla kopuyorum bu insanlara.Gobegin büyük olsa laf ederler kucuk olsa laf ederler.Cocuk dogursan laf ederler dogurmasanda laf ederler.bu soylediklerimin hepsine bire bire sahit oldum. Bi komsumuz vardi " iki ayaklinin iyisi olmaz yavrıııımmmmm" derdiiii .Valla hakli.aklima geldikce gülerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…