2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Aynen öyle gerçekten. Yalnız valla iyiymiş laf tuttum bunu
Yatarken biraz zorlanırız herhalde :) olsun kız o da güzel olur
Panda gibi yuvarlanmaya hazır mıyız?

kucuk de zor sonra dalga geciyorlar hamileyim 5 aylik diyorsun inanmiyorlar. :))))her turlu zor heralde.
Ay inanmasinlar boşver karnın büyük olunca yaşam kaliten düşüyor yatamıyorsun kalkamiyorsun doğum sonrası o göbeği vermek var bide.deli gibi herkesin karnına bakıyordum ben dümdüz görünce cnm sklyordu düşün yani piskolojiyi.cok şükür bir yıl sonra eritmistim ben düzelmişti.

tamamen eski haline dönüyor mu canm ?ben onu cok merak ediyorum. yoksa spor falan kesin şart mi

Kızlaar

Kullandığınız leke kremi / güneş kremi / cilt bakımına ilişkin her türlü ürün önerileriniz var mı ? Düzenli kullanan biri olamadım hiç. Cildimde çok leke var

solante nin pregna olanını kullanıyorum şu an.

Ben gittim canım çok memnun kaldım hatta 1 ay sonrasına kontrole çağırdı beni 20 haftalıkken gitmiştim. Sen olduğu gibi anlat o sana bilgisini verir canım o zaten haftasını söyler sana kafa organlar vs hangi haftayla uyumluysa söyler çıktıktan sonra da yaz canım buraya

Tiroid ilacına devam canım bi dahaki ay tekrar kontrole çağırdı. Zaten orada beklerken pıt pıt hissediyordum hıçkırıyormuş benim kızım

kızlar merhaba serviks ölçüsü ile ilgili doktorunuz bişey dedi mi

Canım muaynelerde ölçüyorlar zaten doktor söylemiyorsa da sen sor plesenta ve rahim uzunluğu normal mi diye..

Korkun benden huhahahaaa
Senin aşı olalı 2 gün olmadı mı
Aşının olduğu gece başlıyor ağrısı 3-5 gün sürüyo
Senin olmucak demekki

Ayy işte ben yaa

Doğuma kadar devam etcez heralde canım tiroid ilacına
Demekki arka arkasına olan pıt pıtları hıçkırıktan oluyor ❤
Oyy yerim ben onun hıçkırığını

tamamen eski haline dönüyor mu canm ?ben onu cok merak ediyorum. yoksa spor falan kesin şart mi
Cnm.o devasa göbek kendi başına kesinlikle eski haline dönmüyor dogum sonrası irenmistim vücudumdan aglamistim bile bide sezeryan olunca 3 ay hiç birşey yapamıyorsun daha sonra yavaştan başladım ben ip atladim mekik çektim en çokta ebru sallinin pilates videosu var sezeryan bölgesini eritmeye.yonelik onu yapmıştım bir yil geçti öyle gitti deri kendini topladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…