- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Aynen öyle gerçekten. Yalnız valla iyiymiş laf tuttum bunuvalla kopuyorum bu insanlara.Gobegin büyük olsa laf ederler kucuk olsa laf ederler.Cocuk dogursan laf ederler dogurmasanda laf ederler.bu soylediklerimin hepsine bire bire sahit oldum. Bi komsumuz vardi " iki ayaklinin iyisi olmaz yavrıııımmmmm" derdiiii .Valla hakli.aklima geldikce gülerim
Panda gibi yuvarlanmaya hazır mıyız?Yatarken biraz zorlanırız herhalde :) olsun kız o da güzel olur
Ay inanmasinlar boşver karnın büyük olunca yaşam kaliten düşüyor yatamıyorsun kalkamiyorsun doğum sonrası o göbeği vermek var bide.deli gibi herkesin karnına bakıyordum ben dümdüz görünce cnm sklyordu düşün yani piskolojiyi.cok şükür bir yıl sonra eritmistim ben düzelmişti.kucuk de zor sonra dalga geciyorlar hamileyim 5 aylik diyorsun inanmiyorlar. :))))her turlu zor heralde.
5. Aya girdik yuvarlanabiliriz bence artıkAynen öyle gerçekten. Yalnız valla iyiymiş laf tuttum bunu
Panda gibi yuvarlanmaya hazır mıyız?
tamamen eski haline dönüyor mu canm ?ben onu cok merak ediyorum. yoksa spor falan kesin şart miAy inanmasinlar boşver karnın büyük olunca yaşam kaliten düşüyor yatamıyorsun kalkamiyorsun doğum sonrası o göbeği vermek var bide.deli gibi herkesin karnına bakıyordum ben dümdüz görünce cnm sklyordu düşün yani piskolojiyi.cok şükür bir yıl sonra eritmistim ben düzelmişti.
5. Aya girdik yuvarlanabiliriz bence artık
Kızlaar
Kullandığınız leke kremi / güneş kremi / cilt bakımına ilişkin her türlü ürün önerileriniz var mı ? Düzenli kullanan biri olamadım hiç. Cildimde çok leke var
özleriz dimi.Cok guzel bir duygu.icinde bir yavrunun büyümesi,hareket etmesi.Demi ya yaşasın hamilelik sonra çok özlüycez...
Ben gittim canım çok memnun kaldım hatta 1 ay sonrasına kontrole çağırdı beni 20 haftalıkken gitmiştim. Sen olduğu gibi anlat o sana bilgisini verir canım o zaten haftasını söyler sana kafa organlar vs hangi haftayla uyumluysa söyler çıktıktan sonra da yaz canım burayaKızlar ayrıntılı için hakan apaydına giden varmı, cumartesi günü randevum var gidenler memnun kaldı mı,
Bide ben son adet tarihimi bilmiyordum telefonum bozulmuştu orda kayıtlıydi şimdi düzeldi telefonum ve adet tarihine göre ayrıntılıya gittiğim de 20+6 hafta oluyor ultrasona göre iki hafta önde görünüyor yani 22+5oluyor doktor hangisini baz alacak ultrasona göre olursa geç kalmış oluyorum sanırım
Kaynımdan biliyorum günde 2.5litre içiyor
Sonrada midem ağrıyo neden acaba diyo
Akşam keyfi yapicim
Amin kuzum inşallah
Oyy minik kuzucuğa hıçkırık mı başlamış
Hıçkırırken arka arkasına hareketlerini hissetmeye başladın mı canım
Hadi bakalım dahiliyedende güzel haberlerle gelirsin inşallah
Maşallah canım yerim onun hıçkırığını bende çok merak ediyorum minnoşumu büyüdü mü napıyor diye
Canım normalde ay sonu gidecektim ama hastane işlerim olunca dayanamadım görmek istedim özleyince insan dayanamıyor sizde görün kuzuları
Hadi geçmiş olsun ben direk üstüne değilde sol kolumu yukarı kaldırarak yatabiliyorum sola doğru aman aman acısı yok hala :)
Korkutma kız kızı
Çok fenasın çokkkk
O değilde kuzum ne zaman başlıyordu acısı hala gerginlikten başka birşey yok bende başlamaz inşallh
kızlar merhaba serviks ölçüsü ile ilgili doktorunuz bişey dedi mi
Canım sana da 25 ya da 50 mglık ilaç verirler muhtemelen, ilacı içince zaten düşüyor endişelenmeBenim geçen hafta 10.5 şimdi 5.5 olmuş doktor endokrin e yönlendirdi Cuma günü gideceğim inş
Özleriz tabi çok farklı bi duyguDemi ya yaşasın hamilelik sonra çok özlüycez...
Korkun benden huhahahaaaMaşallah canım yerim onun hıçkırığını bende çok merak ediyorum minnoşumu büyüdü mü napıyor diye
Hadi geçmiş olsun ben direk üstüne değilde sol kolumu yukarı kaldırarak yatabiliyorum sola doğru aman aman acısı yok hala :)
Korkutma kız kızı
Çok fenasın çokkkk
O değilde kuzum ne zaman başlıyordu acısı hala gerginlikten başka birşey yok bende başlamaz inşallh
Ayy işte ben yaaTeşekkür ederim ağrımayacağı varsa da psikolojik ağrır artık
Çok fena çoookiş yaptığım yok zaten o yüzden vurun sağa dedim
Annemle az önce konuştuk aynı konuyu senin karnın da çok büyümeyecek belli ki dedibizde genetik demekki içeride büyütüyoruz
Acımıyo ki acımıyo kiiiKorkun benden huhahahaaa
Senin aşı olalı 2 gün olmadı mı
Aşının olduğu gece başlıyor ağrısı 3-5 gün sürüyo
Senin olmucak demekki
Doğuma kadar devam etcez heralde canım tiroid ilacınaBen gittim canım çok memnun kaldım hatta 1 ay sonrasına kontrole çağırdı beni 20 haftalıkken gitmiştim. Sen olduğu gibi anlat o sana bilgisini verir canım o zaten haftasını söyler sana kafa organlar vs hangi haftayla uyumluysa söyler çıktıktan sonra da yaz canım buraya
Tiroid ilacına devam canım bi dahaki ay tekrar kontrole çağırdı. Zaten orada beklerken pıt pıt hissediyordum hıçkırıyormuş benim kızım
Canım muaynelerde ölçüyorlar zaten doktor söylemiyorsa da sen sor plesenta ve rahim uzunluğu normal mi diye..
2.dozuda var bununAcımıyo ki acımıyo kiii
Ohoo seneye Ocak’ta 2. Doz2.dozuda var bunun
Cnm.o devasa göbek kendi başına kesinlikle eski haline dönmüyor dogum sonrası irenmistim vücudumdan aglamistim bile bide sezeryan olunca 3 ay hiç birşey yapamıyorsun daha sonra yavaştan başladım ben ip atladim mekik çektim en çokta ebru sallinin pilates videosu var sezeryan bölgesini eritmeye.yonelik onu yapmıştım bir yil geçti öyle gitti deri kendini topladı.tamamen eski haline dönüyor mu canm ?ben onu cok merak ediyorum. yoksa spor falan kesin şart mi
Ohoo seneye Ocak’ta 2. Doz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?