2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Amin canım inşallah inşallah sağ salim sağlıcakla kavuşalım hepimiz
Her geçen günümüz daha çok heyecanlı oluyor :))
Konuşunca tepki veriyor mu canım,benimki bazen veriyor bazen vermiyor :)
Konuşunca hiç vermiyor da bazı şeyler yediğimde çok tepki veriyor hoşuna gidiyor mu gitmiyor mu bilmiyrm ama ortalığı karıştırıyor kıpır kıpır fir donuo bebegim icerde

Canim sakin ilacı bırakma o değerlerde olması lazım zaten.hamilelik bitene kadar kullanırsın çok onemli

Mayonez neden yasak acaba ben yiyorum

abuuuuuuuu bu gunlerimle vedalaşayim gitsin o zaman. Gitti o guzelim vucut,o incecik bel,o harika hatlar. Evlendigimde 48 kiloydum beeeennnnfistık gibi bir kızdim sonra evlendim iki sene sonra 58 oldum simdi hamisim 63 oldum .Benim adama ulasmama 5 kilo kaldi ah nerelere gidem ben.ne sporum var ne aktivitem zaten

Garip bu insanlar gerçekten.gecen hafta arkadaşa gittim aprtkiler gelmişti.biru girer girmez kilo mu aldim dedi.sonra karnın çok cikmis dedi digeride önceden de göbeği varsa ondandır diyo.ay ne salaklar yaa

Allah seni ya akşam akşam güldürdün beni.eskiyi arama kuzum gelip geçiyor göğüsler süt dolu oluyor sütun.akmasin diye ucunda göğüs pedi neyse anlatmayim öğünler gelisinde konuşalım inşallah.

Garip bu insanlar gerçekten.gecen hafta arkadaşa gittim aprtkiler gelmişti.biru girer girmez kilo mu aldim dedi.sonra karnın çok cikmis dedi digeride önceden de göbeği varsa ondandır diyo.ay ne salaklar yaa
Laf bulamamışlar.destek olacaklarına köstek oluyorlar art niyetli insanlar

Benimde sadece hemograma bakmıştı Tarık bey ama bu defa ben sağlık ocağında yaptırdım orda herşeye bakıldı. Bütün değerler düşük feritin 3,3 hemoglobin 11,2.

leylak_leylakAktif ÜyeÜye
Herkese merhaba. Nasipse bende 2.oğlumu kucağıma alacağım. Benim size sorum karnımın alt kısmında elime pütür pütür şeyler geliyor.deri altında gözle görünmüyor. Korktum açıkçası. Bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yazabilir mu

Boyun kaç canm ben de 58 ile hamile kaldım
Şimdi 63 oldum

İnş cnm benim de.tek duam bu inş zamanla çıkar yukarı. Psikolojik olarak cok etkilendim az bir sanci gelse hemen korkuyorum çok kanamayla hastane ye gidenler oluyormus aklıma yerleşti ya her lavaboya gittiğimde direk bakıyorum. Allah yardımcımiz olsun inş en kolay şekilde atlatiriz

Korkma cnm bu kadar banada dedi aklina kötüyü getirme akişina birak insallah hersey güzel sekilde sonuclanir

İnş cnm yukarı cikar.tek beklediğimiz bu.insan çok korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…