- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Eheheh hep stres oldumeninde sonunda gelecek ama kaçışın gook
eninde sonunda gelecek ama kaçışın gook
Biraz uyudum uyandım hafiften sızı başladı omzumdanEheheh hep stres oldum
Konuşunca hiç vermiyor da bazı şeyler yediğimde çok tepki veriyorAmin canım inşallah inşallah sağ salim sağlıcakla kavuşalım hepimiz
Her geçen günümüz daha çok heyecanlı oluyor :))
Konuşunca tepki veriyor mu canım,benimki bazen veriyor bazen vermiyor :)
Canim sakin ilacı bırakma o değerlerde olması lazım zaten.hamilelik bitene kadar kullanırsın çok onemliCanım benim tiroidim 3,5 çıkmıştı sonra 25 mglık ilaç içtim 1 ay , dün test yaptırdım 1,1 olmuş bugun gidicem doktora artık ilaca devam mı bıraktırır mı bilmiyorum. Normalde değerimde sıkıntı yok ama hamilelerde 2,5 üzeri istenmediği için ilaç veriyolarmış. Senin kaçtı canım?
Mayonez neden yasak acaba ben yiyorumKuzu canın çekiyorsa çay bardağıyla iç birşey olmaz ki.
Geçende Kaan Kocatepe’nin asitli içeceklerle ilgili videosu vardı dediğine göre kola bile içilebilirmiş illa tüketmicez diye sıkıntıya girmeye gerek yok
Mayonez yasak ya ben Rus salatası aşerip yemiştim gece gece napalım can bu
OooBiraz uyudum uyandım hafiften sızı başladı omzumdanbelli ki gece vuhuu
İçinde çiğ yumurta olduğu için yenilmemesi gerekiyor kuzuMayonez neden yasak acaba ben yiyorum
abuuuuuuuuCnm.o devasa göbek kendi başına kesinlikle eski haline dönmüyor dogum sonrası irenmistim vücudumdan aglamistim bile bide sezeryan olunca 3 ay hiç birşey yapamıyorsun daha sonra yavaştan başladım ben ip atladim mekik çektim en çokta ebru sallinin pilates videosu var sezeryan bölgesini eritmeye.yonelik onu yapmıştım bir yil geçti öyle gitti deri kendini topladı.
Garip bu insanlar gerçekten.gecen hafta arkadaşa gittim aprtkiler gelmişti.biru girer girmez kilo mu aldim dedi.sonra karnın çok cikmis dedi digeride önceden de göbeği varsa ondandır diyo.ay ne salaklar yaavalla kopuyorum bu insanlara.Gobegin büyük olsa laf ederler kucuk olsa laf ederler.Cocuk dogursan laf ederler dogurmasanda laf ederler.bu soylediklerimin hepsine bire bire sahit oldum. Bi komsumuz vardi " iki ayaklinin iyisi olmaz yavrıııımmmmm" derdiiii .Valla hakli.aklima geldikce gülerim
Allah seni ya akşam akşam güldürdün beni.eskiyi arama kuzum gelip geçiyor göğüsler süt dolu oluyor sütun.akmasin diye ucunda göğüs pedi neyse anlatmayim öğünler gelisinde konuşalım inşallah.abuuuuuuuubu gunlerimle vedalaşayim gitsin o zaman. Gitti o guzelim vucut,o incecik bel,o harika hatlar. Evlendigimde 48 kiloydum beeeennnn fistık gibi bir kızdim sonra evlendim iki sene sonra 58 oldum simdi hamisim 63 oldum .Benim adama ulasmama 5 kilo kaldi ah nerelere gidem ben.ne sporum var ne aktivitem zaten
Laf bulamamışlar.destek olacaklarına köstek oluyorlar art niyetli insanlarGarip bu insanlar gerçekten.gecen hafta arkadaşa gittim aprtkiler gelmişti.biru girer girmez kilo mu aldim dedi.sonra karnın çok cikmis dedi digeride önceden de göbeği varsa ondandır diyo.ay ne salaklar yaa
Çok kaçırma kuruyemişi Benim gibi :) alerji yaptı bana .Çok acıkmaya fırsatım olmuyor canım sürekli yiyorum son günlerdekuruyemişi deneyeceğim tatlı yerine teşekkür ederim
Aynen canim.az çıkması daha iyi bence hem zorlamazsın hem çatlağı az olurLaf bulamamışlar.destek olacaklarına köstek oluyorlar art niyetli insanlar
Bunu söylediğin iyi oldu elim aza gitmiyor çünküÇok kaçırma kuruyemişi Benim gibi :) alerji yaptı bana .
Benimde sadece hemograma bakmıştı Tarık bey ama bu defa ben sağlık ocağında yaptırdım orda herşeye bakıldı. Bütün değerler düşüknormalde kahvenin heer türlüsünü çok severim vve tüketirim. ama 6 ayda toplasan 6 kez anca içtim. kafein zararlı olduğu için. alternatif süt :) süt içiyorum.
demir depolarıma bakmadı aslında bakılsa iyi olurdu. canım henüz sonuç göstermedim. ama günde 1 kez alıyorum kan hapını.
Boyun kaç canm ben de 58 ile hamile kaldımabuuuuuuuubu gunlerimle vedalaşayim gitsin o zaman. Gitti o guzelim vucut,o incecik bel,o harika hatlar. Evlendigimde 48 kiloydum beeeennnn fistık gibi bir kızdim sonra evlendim iki sene sonra 58 oldum simdi hamisim 63 oldum .Benim adama ulasmama 5 kilo kaldi ah nerelere gidem ben.ne sporum var ne aktivitem zaten
İnş cnm benim de.tek duam bu inş zamanla çıkar yukarı. Psikolojik olarak cok etkilendim az bir sanci gelse hemen korkuyorum çok kanamayla hastane ye gidenler oluyormus aklıma yerleşti ya her lavaboya gittiğimde direk bakıyorum. Allah yardımcımiz olsun inş en kolay şekilde atlatirizCanım geçen ben sordum arkadaşlara benim de previa ben de çok korktum rahim alınması kan kaybı erken doğum falan okuyunca nette ama sağolsun arkadaşlar pozitif hikayeler aktarinca biraz rahatladım. İnşallah çıkar bizim de daha var önümüzde 7-10 hafta artık 30 dan sonra oynamazsa degismiyormus yeri. Belki o zamana çıkar. Rahim büyüdükçe plesenta ona yapışık ya alıp yukarı çekiyormus rahim ağzı açılıyormus. İnanalim öyle olsun insallah
Sende bendensinBoyun kaç canm ben de 58 ile hamile kaldım
Şimdi 63 oldum
Korkma cnm bu kadar banada dedi aklina kötüyü getirme akişina birak insallah hersey güzel sekilde sonuclanirİnş cnm benim de.tek duam bu inş zamanla çıkar yukarı. Psikolojik olarak cok etkilendim az bir sanci gelse hemen korkuyorum çok kanamayla hastane ye gidenler oluyormus aklıma yerleşti ya her lavaboya gittiğimde direk bakıyorum. Allah yardımcımiz olsun inş en kolay şekilde atlatiriz
İnş cnm yukarı cikar.tek beklediğimiz bu.insan çok korkuyoraynısını dedi bana da. bebeğin eşi rahim duvarına yapışık, doğum esnasında kolay çıkmayabilir kan kaybı olabilir hatta rahim alınmasına kadar gidebilir dedi.ben de araştırma hastanesine gittim ordaki dr pek ilgilenmedi. ayrıntılı ultrason için prof dan randevu aldım . haftaya c tesi gideceğim. yukarı çıkacak gibi durmuyor dedi bana da . üfff çok canım sıkıldı. korkuyorum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?