2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ooo

İçinde çiğ yumurta olduğu için yenilmemesi gerekiyor kuzu

Canım geçende baktım ben pastorize yumurta yazıyordu bi zararı olmaz diye bişeye katmıştım ben ama 1 2 kez yemişimdir toplamda yemiyorum.
Garip bu insanlar gerçekten.gecen hafta arkadaşa gittim aprtkiler gelmişti.biru girer girmez kilo mu aldim dedi.sonra karnın çok cikmis dedi digeride önceden de göbeği varsa ondandır diyo.ay ne salaklar yaa

Öyle insanlara gerçekten sinir oluyorum ya hamile kadına söylenecek şey mi bu sanane yani.. ben normalde arkadaşlarıma bile demem kilo almışsın diye çünkü insan bu alınabilir.

Kızlar neler yapıyorsunuz canım sıkıldı

Kahve dedik bugun hep kahve içiom yanına da bişeyler koydum sen napıyosun canım?

Normalde bi bayana denmez direk öyle.aman çok patavatsız tipler var.zaten gün boyu kadını dinledik.eve geldim başım agriyordu

Normalde bi bayana denmez direk öyle.aman çok patavatsız tipler var.zaten gün boyu kadını dinledik.eve geldim başım agriyordu
Öyle insanları hep çıkardım hayatımdan canım boş muhabbetlere artık gelemiyorum hamile biri zayıflamayacağına göre ve yolu da yarıladık yani biz ne kadar düşüncesiz insanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…