2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Yorgun uyuyup Yorgun uyanıyorum zaten. Erken ağırlaştım sen nasılsın nasıl gidiyor
İyiyim kuzu nedense içim sıkkın gibi bugün birşey yapasımda gelmiyor değişiğim yani
Hatta uyku bastırdı Benide
Bilmiyorum canım çok araştırmadım olmazsa olmaz değil diye yemeyi bıraktım bende
Bende 1 kere salatada yedim sadece.

Annemde heyecanlandı galiba eski iş arkadaşıyla konuşuyordu beni sordu nasıl diye. İşte xte hamile dedi. Konuştuğu abla da cinsiyeti sordu annem diyor ki belli belli 5 aylık oldu
Ama cinsiyeti söylemedi aldı beni bir gülme

Bende görüşmüyorum o yüzden.aynen evde tek başına otur daha iyi dimi
Kesinlikle daha iyi

Anneler öyle ya hem heyecan hem mutluluk ne yapsın demek ki unuttu söylemeyi

Merhabalar benim de Bugün hem aşım hem ayrıntılı ultrasonum vardı. Dr ayrıntılı yapıcam demişti meğerse gerekli cihazı yokmuş kendi imkanlarıyla baktı sorun yok dedi ama yine de üni hastanesinde bir yaptırın dedi. Hiç muayene olmadım üni de bakalım inşallah haftam geçmeden sıra bulup muayene olabilirim.

Ben de Bugün öğle iki buçukta yaptırdım aşıyı ne zaman ağrıyacak diye bekliyorum:))şimdi sanki hiç vurulmamışım gibi

Merhaba canım ücret hakkında bilgin var mı ben de Ankara civarındayım. Gittiğim hastanede cihaz yokmuş ayrıntılı için. Üni hastanesine gideceğim ama içime sinmezse özele giderim. Ama ücretini merak ettim

Son düzenleme:
Canım çoğu devlette araştırmalarda sadece prosedür olarak yapıyorlar deyim yerindeyse yine yat kalk yapıyorsun ona göre araştırıp git. İmkanın varsa özele git yaptırmak istiyorsan..

Canım çoğu devlette araştırmalarda sadece prosedür olarak yapıyorlar deyim yerindeyse yine yat kalk yapıyorsun ona göre araştırıp git. İmkanın varsa özele git yaptırmak istiyorsan..
Evet öyle diyorlar canım ya bir arkadaşa tesadüfen Prof denk gelmiş güzel de ilgilenmiş bir şansımı deneyeceğim içime sinmezse özele gideceğim artık ben de

Gerekli cihazı yoksa niye soylemiyorki buda bir garip.unv randevu almakta zordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…