Bende görüşmüyorum o yüzden.aynen evde tek başına otur daha iyi dimiÖyle insanları hep çıkardım hayatımdan canım boş muhabbetlere artık gelemiyorum hamile biri zayıflamayacağına göre ve yolu da yarıladık yani bizne kadar düşüncesiz insanlar var
İyiyim kuzu nedense içim sıkkın gibi bugün birşey yapasımda gelmiyor değişiğim yaniYorgun uyuyup Yorgun uyanıyorum zaten. Erken ağırlaştımsen nasılsın nasıl gidiyor
Bilmiyorum canım çok araştırmadım olmazsa olmaz değil diye yemeyi bıraktım bendeCanım geçende baktım ben pastorize yumurta yazıyordu bi zararı olmaz diye bişeye katmıştım ben ama 1 2 kez yemişimdir toplamda yemiyorum.
Öyle insanlara gerçekten sinir oluyorum yahamile kadına söylenecek şey mi bu sanane yani.. ben normalde arkadaşlarıma bile demem kilo almışsın diye çünkü insan bu alınabilir.
Kahve dedik bugun hep kahve içiomyanına da bişeyler koydum sen napıyosun canım?
Annemde heyecanlandı galiba eski iş arkadaşıyla konuşuyordu beni sordu nasıl diye. İşte xte hamile dedi. Konuştuğu abla da cinsiyeti sordu annem diyor ki belli belli 5 aylık oldu
Ama cinsiyeti söylemedi aldı beni bir gülme
Erkenden uyu sende bugünİyiyim kuzu nedense içim sıkkın gibi bugün birşey yapasımda gelmiyor değişiğim yani
Hatta uyku bastırdı Benide
Bilmiyorum canım çok araştırmadım olmazsa olmaz değil diye yemeyi bıraktım bende
Bende 1 kere salatada yedim sadece.
EvetHeyecan yapmış
Bakalım bende geçtim yatağa. Her an herşey olabilirErkenden uyu sende bugün
Kesinlikle daha iyiBende görüşmüyorum o yüzden.aynen evde tek başına otur daha iyi dimi
Annemde heyecanlandı galiba eski iş arkadaşıyla konuşuyordu beni sordu nasıl diye. İşte xte hamile dedi. Konuştuğu abla da cinsiyeti sordu annem diyor ki belli belli 5 aylık oldu
Ama cinsiyeti söylemedi aldı beni bir gülme
Eheh öyle gerçektenKesinlikle daha iyi
Anneler öyle yahem heyecan hem mutluluk ne yapsın demek ki unuttu söylemeyi
Ben de Bugün öğle iki buçukta yaptırdım aşıyı ne zaman ağrıyacak diye bekliyorum:))şimdi sanki hiç vurulmamışım gibiTeşekkür ederim ağrımayacağı varsa da psikolojik ağrır artık
Çok fena çoookiş yaptığım yok zaten o yüzden vurun sağa dedim
Annemle az önce konuştuk aynı konuyu senin karnın da çok büyümeyecek belli ki dedibizde genetik demekki içeride büyütüyoruz
Merhaba canım ücret hakkında bilgin var mı ben de Ankara civarındayım. Gittiğim hastanede cihaz yokmuş ayrıntılı için. Üni hastanesine gideceğim ama içime sinmezse özele giderim. Ama ücretini merak ettimKızlar ayrıntılı için hakan apaydına giden varmı, cumartesi günü randevum var gidenler memnun kaldı mı,
Bide ben son adet tarihimi bilmiyordum telefonum bozulmuştu orda kayıtlıydi şimdi düzeldi telefonum ve adet tarihine göre ayrıntılıya gittiğim de 20+6 hafta oluyor ultrasona göre iki hafta önde görünüyor yani 22+5oluyor doktor hangisini baz alacak ultrasona göre olursa geç kalmış oluyorum sanırım
Canım çoğu devlette araştırmalarda sadece prosedür olarak yapıyorlar deyim yerindeyse yine yat kalk yapıyorsun ona göre araştırıp git. İmkanın varsa özele git yaptırmak istiyorsan..Merhabalar benim de Bugün hem aşım hem ayrıntılı ultrasonum vardı. Dr ayrıntılı yapıcam demişti meğerse gerekli cihazı yokmuş kendi imkanlarıyla baktı sorun yok dedi ama yine de üni hastanesinde bir yaptırın dedi. Hiç muayene olmadım üni de bakalım inşallah haftam geçmeden sıra bulup muayene olabilirim.
3 gibi vuruldum bende, 7 gibi sızladı biraz şimdi geçti gece ne olur bilmiyorum :)Ben de Bugün öğle iki buçukta yaptırdım aşıyı ne zaman ağrıyacak diye bekliyorum:))şimdi sanki hiç vurulmamışım gibi
Evet öyle diyorlar canım ya bir arkadaşa tesadüfen Prof denk gelmiş güzel de ilgilenmiş bir şansımı deneyeceğim içime sinmezse özele gideceğim artık ben deCanım çoğu devlette araştırmalarda sadece prosedür olarak yapıyorlar deyim yerindeyse yine yat kalk yapıyorsun ona göre araştırıp git. İmkanın varsa özele git yaptırmak istiyorsan..
Belki de bizimki hiç acımayacak evrene pozitif mesaj verelim:))3 gibi vuruldum bende, 7 gibi sızladı biraz şimdi geçti gece ne olur bilmiyorum :)
Bencede ağrı falan yok o da neymişBelki de bizimki hiç acımayacak evrene pozitif mesaj verelim:))
Gerekli cihazı yoksa niye soylemiyorki buda bir garip.unv randevu almakta zordurMerhabalar benim de Bugün hem aşım hem ayrıntılı ultrasonum vardı. Dr ayrıntılı yapıcam demişti meğerse gerekli cihazı yokmuş kendi imkanlarıyla baktı sorun yok dedi ama yine de üni hastanesinde bir yaptırın dedi. Hiç muayene olmadım üni de bakalım inşallah haftam geçmeden sıra bulup muayene olabilirim.
Biz canlı müziğe geldik azcık oynuyorumKızlar neler yapıyorsunuz canım sıkıldı
Oyna oyna enerjin varsaBiz canlı müziğe geldik azcık oynuyorum
‘Hiç canım istemiyorOyna oyna enerjin varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?