Merhaba canım ücret hakkında bilgin var mı ben de Ankara civarındayım. Gittiğim hastanede cihaz yokmuş ayrıntılı için. Üni hastanesine gideceğim ama içime sinmezse özele giderim. Ama ücretini merak ettim
ben once devlete gittim randevumuz doldu alamayiz etlik zubeydeye git dediler. Benimde orasi hic icime sinmiyor hem kalabalik . Ali ipek hoca varmis övüyorlardı ona randevu aldm .
Selamlar annişler kardeşim doğum yaptı bugün ailemize bi prenses katıldı mutlu ve bir o kadar da korktum.
Çok zor allahım hepimizin işini kolaylaştırsın
Selamlar annişler kardeşim doğum yaptı bugün ailemize bi prenses katıldı mutlu ve bir o kadar da korktum.
Sağolun kızlar ilki sezeryandı bu da sezeryan oldu tarih vs belliydi ama çok heyecanlı oluyo insan kendi doğumumu hatırladım allahım herkese sabır kolaylık versin ya çok güzel olacak her şey bebitolarımıza kavuşmak paha biçilemeZ