2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Biz de geçen öğretmenler gününde canlı müziğe gitmiştik en son kendimi halay çekerken buldum:))hamile olduğumu hatırlayınca geri oturdum tabi hemen
Hahahaha o da iyiymiş ben o kadar abartmadım da hafif kıvırmaya başlamışım hemen kendime geldim

cnm ben ankaradayim. devlette icime sinmedigi icin mecbur kaldigimdan ozele aldim randevumu.325 dediler.o da en uygun ucretlerden biri

Senin gittiğin yer de mi Hakan apaydın dı canım
ben once devlete gittim randevumuz doldu alamayiz etlik zubeydeye git dediler. Benimde orasi hic icime sinmiyor hem kalabalik . Ali ipek hoca varmis övüyorlardı ona randevu aldm .

Selamlar annişler kardeşim doğum yaptı bugün ailemize bi prenses katıldı mutlu ve bir o kadar da korktum.
Çok zor allahım hepimizin işini kolaylaştırsın
Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah Allah doğum yapacak herkese kolaylık versin

Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah Allah doğum yapacak herkese kolaylık versin

Hayırlı sağlıklı bi evlat olsun inşaAllah
Sağolun kızlar ilki sezeryandı bu da sezeryan oldu tarih vs belliydi ama çok heyecanlı oluyo insan kendi doğumumu hatırladım allahım herkese sabır kolaylık versin ya çok güzel olacak her şey bebitolarımıza kavuşmak paha biçilemeZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…