2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar yarın sabah kan tahlili vericem de 8 saat açlık yeterli mi ?
Beni de sağlık ocağındam arıyorlar iki haftadır. Gitmedim geçen hafta yarın gideyim diyorum. Kan alacaklar. Hastanenin sonuçlarını götürüp vercem. Korkuyorum iğneden hemşirede biliyor korktuğum için gitmediğimi

Git canım ihmal etme rutin kontrollerini. Bana aşıyı olurken yarın gel dediler onlar çağırmasa ben söyleyecektim

Git canım ihmal etme rutin kontrollerini. Bana aşıyı olurken yarın gel dediler onlar çağırmasa ben söyleyecektim
Kontrole gidiyorum canım ben de. Ama işin içine iğne girince kaçacak yer arıyorum. İlk gebeliğimde tetanoz aşılarımı bitirdim Allahtan. Hatta son aşıya hemşire kızın kontrolü var diye çağırmıştı. Biliyor çünkü aşı dese gitmem.

Bir an önce git sen aklından da atmış olursun :))

Benim sürekli uykum geliyor ya, bu normal mı? sabahları yatağa mıhlıyorlar sanki, zor kalkıyorum.

Benimde sadece hemograma bakmıştı Tarık bey ama bu defa ben sağlık ocağında yaptırdım orda herşeye bakıldı. Bütün değerler düşük feritin 3,3 hemoglobin 11,2.

ben bi kez verdim niğde de kan. 2 defadır devlette veriyorum. yarın sağlık ocağına sonuçları göstercem aslında soracam d vitamini için de baktırabilirmiyim diye.

Selamlar annişler kardeşim doğum yaptı bugün ailemize bi prenses katıldı mutlu ve bir o kadar da korktum.
Çok zor allahım hepimizin işini kolaylaştırsın

gözünüz aydın canım.Allah analı babalı büyütsün. darısı bizlere olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…