- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
Banada sezaryan olabilirsin diyor.Hangisi hayırlısıysa o olsun . Sana bunu diyen doktora sinir oldum oylece insanin yüzüne en olmadik seyleri söylüyorlar insanlar ne kadar duyarsızlasti ya.ustelik bunlar hekimOlsun cnm bak bende sezeryanim bu 3. Olacak. Diger gebeliklerimde hic sıkıntım yoktu. Bunda zehirli guatirim varmis gebe olmadan önce. Tabi bilemedim ben gebeyken ortaya çıktı yapilan tahlillerde. Gecende aile hekimine sordum zehirki guatir var diye. Canimi sıktı senin icin talihsizlik olmus bebegin gelişimi nasil filan. Tedavi olmazsan zehirli guatirda bebekte ziginsel engel olabiliyomus şükür tedavi oluyorum ama öyle bi söyledi ki canim sıkıldık rüyama girmis o gün aldirmam ben bi cocugu diorum. Pztsi endokrinde sonuc gösterecem detaylica soracam. Rabbim kaldiramiyacagimiz dert sıkıntı vermesin. Benim bu zehirli guatira bile yakalanmam iki senedir maddi manevi sıkıntılar yüzünden dert sahibi oldum ama neyleyim is isten gecti artik keske demek icin cok gec. Benden tavsiye hicbiseye takmayin kafanizi hersey olacagina variyo
Rabbim yardımcın olsun.Bağışıklıkla ilgili bir gen mutasyonu benim ki o yüzden kesin tedavi ilik bakli
Tam belli değil canım ama Zekai tahir yada hacettepede olacak. Normal Doğumu sıkıntılıymış sanırım ama sezeryanı tam bilmiyorum. Refakatçi sorunu var diye istemiyorum. Özel oda tutulabiliyormuş ama ona rağmen birkaç kişinin eşini almamışlar şok oldum tabi bunlarda okuduklarım tam emin değilim. Hastaneye girdiğin andan itibaren yalnızsın telefon vs olmuyormuş bildiğin hapishane gibi. O psikoloji ile böyle şeyler olursa kaldıramam sanırım en azından eşim yanımda olmalızekai tahire geleceksin galiba?annem kucuk kardesime orada dogum yapti tansiyonu cok yuksekti sezaryana aldilar. Memnundu hic sikayetini duymadim
Dert skntı dedin de bende iki senedir hayatımın en zor günlerini gecirdim diyebilirim. maddi manevi o kadar skntıya girdik ki sanki yaşayamayacakmışım gibi gelirdi. Ama simdi bakiyorum da Rabbim nefes aldırıyor yaşatıyor. Devam etmeye mecburuz. Bu günlerime şükrediyorum .O günlerin gectigine inanamiyorum. Zaten skntı yüzünden hasta oldum.kadin hastaliklarindan cikti. Neyseki geldi gecti isteOlsun cnm bak bende sezeryanim bu 3. Olacak. Diger gebeliklerimde hic sıkıntım yoktu. Bunda zehirli guatirim varmis gebe olmadan önce. Tabi bilemedim ben gebeyken ortaya çıktı yapilan tahlillerde. Gecende aile hekimine sordum zehirki guatir var diye. Canimi sıktı senin icin talihsizlik olmus bebegin gelişimi nasil filan. Tedavi olmazsan zehirli guatirda bebekte ziginsel engel olabiliyomus şükür tedavi oluyorum ama öyle bi söyledi ki canim sıkıldık rüyama girmis o gün aldirmam ben bi cocugu diorum. Pztsi endokrinde sonuc gösterecem detaylica soracam. Rabbim kaldiramiyacagimiz dert sıkıntı vermesin. Benim bu zehirli guatira bile yakalanmam iki senedir maddi manevi sıkıntılar yüzünden dert sahibi oldum ama neyleyim is isten gecti artik keske demek icin cok gec. Benden tavsiye hicbiseye takmayin kafanizi hersey olacagina variyo
Canım ozel oda imkani var .bizimkiler ozel oda tutmuslardi .Ozel odada refakatci skntısı olmaz. Babam rahat gidip geliyordu .Bizim bebek kucuk oldugu icin bir ay kuvezde kalmisti hergun gidiyorlardı.Normal dogum evet skntı ama sezaryanı temiz yapiyorlar ondan eminim. Hangisi olacak bilmiyorum ama ben olsam yinede onceligi hacettepeye verirdim . hacettepe ilk secenegin olsun benceTam belli değil canım ama Zekai tahir yada hacettepede olacak. Normal Doğumu sıkıntılıymış sanırım ama sezeryanı tam bilmiyorum. Refakatçi sorunu var diye istemiyorum. Özel oda tutulabiliyormuş ama ona rağmen birkaç kişinin eşini almamışlar şok oldum tabi bunlarda okuduklarım tam emin değilim. Hastaneye girdiğin andan itibaren yalnızsın telefon vs olmuyormuş bildiğin hapishane gibi. O psikoloji ile böyle şeyler olursa kaldıramam sanırım en azından eşim yanımda olmalı
Bakalım kuzum benimde gönlümden geçen Hacettepe. Bir daha görüşmeye gittiğimde karar veririm artık daha vakit var. Böyle diye diye doğurmam inşallahCanım ozel oda imkani var .bizimkiler ozel oda tutmuslardi .Ozel odada refakatci skntısı olmaz. Babam rahat gidip geliyordu .Bizim bebek kucuk oldugu icin bir ay kuvezde kalmisti hergun gidiyorlardı.Normal dogum evet skntı ama sezaryanı temiz yapiyorlar ondan eminim. Hangisi olacak bilmiyorum ama ben olsam yinede onceligi hacettepeye verirdim . hacettepe ilk secenegin olsun bence
Çok şükür canım güzel haberlerle gelmek nasip oldu
Darısı cümle kardeşimin başına olsun
Yok kuzum inan ol hiç aklıma bile getirmiyorum
Ben inanıyorum Allahın izniyle benim kızım çok sağlıklı
Kuzum hepsi birbirinden güzel güle güle sağlıcakla giysin kızın
Pembe hırka ve kabanını kaç aylık aralığında aldın canım
Şöyle kuzu şimdi ben kendi doktoruma devam edicem ama perinatolog takibinde de olmamda gerekiyor.
Zekai tahire gidersem ameliyatı yaptıracak doktorla doğumu yaptıracak doktorun takibinde olup ayda 1 gitmem gerekiyor.
Özelin sebebine gelirsek görüştüğüm doktorun özel kliniliği var doğumu ve ameliyatı hacettepede yaptırıyor. Şart değil tabi ama..
Zekai Tahir’in Doğum koşullarından korkuyorum şimdiden stres bastı.
Annesine yemek selbestYirim onu yirim. Okuyamadım geçmişti ayrıntıyla gittin mi canım
Evet canım dün girdim hayırlısıyla güzel haberlerle gelmek nasip oldu çok şükürAynen canım sağolasın valla büyümüş.
Darısı tüm bekleyenlerin başına
Amin canım inşallah. Tek duam o gerçekten. Hakan hocayı da çok sevdim çok ilgiliydi, dediğin gibi her bir parmağını damarını her bişeyini inceledi.
Kuzumm sen de girdin mi haberim yok ne zamandır giremediğimden. Oh çok şükür sen de güzel haberler aldın o zaman. Ya kuzum ben yeğenimin durumundan ötürü birde antibiyotik çok kullandım diye aşırı korkmuştum. Ama çok çok şükür güzel şeyler duydum. Nasıl rahatladım anlatamam. Hemen alışveriş yaptık
Teyzesi valla iyi olsunda dedim pozu hiç umursamadım. Biliyorsun benim oğlumda kız nazı var zaten. Cinsiyet bile 17. Hafta öğrendik yani poz verse şaşardım ztn :)
Sağolasın cnmGeçmiş olsun canım bilmiyordum ama en azından tespit edilmiş tedavisi var ne güzel.
Hormonlarımız ve vücudumuz bu tür Şeylerden farketmesek bile çok etkileniyor Zaten. Üstüne bebişlerimizde etkilenir artık :)
Canım 20. Hafta olmuş hala bilmiosun gidişat kız olabilir mi acabadevlet hic soylemedi bana da.Ozelde hic goremiyorum dedi.Laf arasinda bir tahminimiz bile yok
Rabbim ne hastanelere insani düşürsün ne de oraların eksiligini vermesinBanada sezaryan olabilirsin diyor.Hangisi hayırlısıysa o olsun . Sana bunu diyen doktora sinir oldum oylece insanin yüzüne en olmadik seyleri söylüyorlar insanlar ne kadar duyarsızlasti ya.ustelik bunlar hekim
İnsallah ömrümüzün kalan kısmı geçen kısmından daha hayırlıdır ne oldum değil ne olacağım diyorum hep. İmtihan dünyası iste kimse dort dörtlük degil bizlerdeDert skntı dedin de bende iki senedir hayatımın en zor günlerini gecirdim diyebilirim. maddi manevi o kadar skntıya girdik ki sanki yaşayamayacakmışım gibi gelirdi. Ama simdi bakiyorum da Rabbim nefes aldırıyor yaşatıyor. Devam etmeye mecburuz. Bu günlerime şükrediyorum .O günlerin gectigine inanamiyorum. Zaten skntı yüzünden hasta oldum.kadin hastaliklarindan cikti. Neyseki geldi gecti iste
Kuzum 3-6 aylık olanlar yaz ayına denk gelmicek miTeşekkürler canımhepsi 3 6 aylık kuzum ama o kadar minik ki fotoğraflarda daha büyük çıkmış yani öyle diyim teyzem büyük al demişti hemen büyüyorlarmış yenidoğanlar olmuyormuş o yüzden öyle aldım canım.
Canım sen şimdi tekrar tekrar gittikçe doktoruna da güveneceksin inşallah bu gibi durumlarda proflardan üniv hastanelerinden şaşmamak lazım canım inan ben hiç özel hastane sevmem ama bebek ultrason vb durumlar ve büyük bir şehirde olduğum için mecbur kaldım ben doktorumun tecrubesine güveniyorsam diğer faktörleri önemsemezdim canım önemli olan tecrubesi... onda seçici ol canım
Burda genel olarak kadin doğum hastaneleri ziyaret saati dışında kimse almıyor hastanin yanina. Özel oda oldugu zaman tabi eşin yanina girebilir bence. Ama normal dogumlarda 3-5 kisi ayni odada kalabiliyor onlara tabi eşlerin girmemesi daha iyi yoksa düşünsene yandaki bayanlarin eşleri seni de görecekler. Sezeryanda odalar bir veya iki kisiliktir muhtemelen. Ama yanına mutlaka bi bayan alırlar refakatci. Zubeyde hanimda büyük bir doğum evi ama orda hep gördüm bi hasta ziyaretinde ellerinde telefon vardı hastalarin.Bakalım kuzum benimde gönlümden geçen Hacettepe. Bir daha görüşmeye gittiğimde karar veririm artık daha vakit var. Böyle diye diye doğurmam inşallah
ben bugun zıbin aldim da 3 ay ve 6 ay aldim 9 aylar gozume buyuk geldi.nasil alacagini bilemiyor insan.bebek iri mi olur ufak mi olur diye. Yeni doganlar pek küçükKuzum 3-6 aylık olanlar yaz ayına denk gelmicek mi
Kışlık için 6-9 veya 9-12 olsa sanki daha iyi değilmiydi
Canım benimde ilk gebelik inan bende bilmiyorum senin gibi acaba doğru mu alıyorum diye her seferinde ablama soruyorumben bugun zıbin aldim da 3 ay ve 6 ay aldim 9 aylar gozume buyuk geldi.nasil alacagini bilemiyor insan.bebek iri mi olur ufak mi olur diye. Yeni doganlar pek küçük
Ayy mayo muTeyzesi minnak kızıma bir sürü şeyler almış
Haber verdi
Ama benim en çok dikkatimi çeken mayosu oldu
Yarın foto atıcak sabırsızlıkla bekliyorum
O kadar aldıklarını saydı saydı mayoya gelince beni bir gülmek aldı karnıma ağrı girdi gülmektenAyy mayo mubiz de görelim fotoğraf gelince
Aynen kuzum bir iki kriter değil herşeyine bakıp karar vericem inşallahTeşekkürler canımhepsi 3 6 aylık kuzum ama o kadar minik ki fotoğraflarda daha büyük çıkmış yani öyle diyim teyzem büyük al demişti hemen büyüyorlarmış yenidoğanlar olmuyormuş o yüzden öyle aldım canım.
Canım sen şimdi tekrar tekrar gittikçe doktoruna da güveneceksin inşallah bu gibi durumlarda proflardan üniv hastanelerinden şaşmamak lazım canım inan ben hiç özel hastane sevmem ama bebek ultrason vb durumlar ve büyük bir şehirde olduğum için mecbur kaldım ben doktorumun tecrubesine güveniyorsam diğer faktörleri önemsemezdim canım önemli olan tecrubesi... onda seçici ol canım
Tabi kuzu olmaz öyle ama biri yazmış normal Doğumda 20 saat sancı çekmiş refakatçi telefon yokmuş hiçbirşey.. ailesi aşağıda beklemiş haberleşememişler ne kötü psikoloji. Tabi benim farklı olacak özel oda işi de olursa iyi olur. Zaten 2 seçenek var ikiside bu ameliyatlarda başarılı hastaneler. Karar kısmı bende sadece bize en uygun olanı seçicez umarım. Sanada teşekkür ederim destek oldunBurda genel olarak kadin doğum hastaneleri ziyaret saati dışında kimse almıyor hastanin yanina. Özel oda oldugu zaman tabi eşin yanina girebilir bence. Ama normal dogumlarda 3-5 kisi ayni odada kalabiliyor onlara tabi eşlerin girmemesi daha iyi yoksa düşünsene yandaki bayanlarin eşleri seni de görecekler. Sezeryanda odalar bir veya iki kisiliktir muhtemelen. Ama yanına mutlaka bi bayan alırlar refakatci. Zubeyde hanimda büyük bir doğum evi ama orda hep gördüm bi hasta ziyaretinde ellerinde telefon vardı hastalarin.
Enem yerim yaaa. Tabiki bizde görmek isterizTeyzesi minnak kızıma bir sürü şeyler almış
Haber verdi
Ama benim en çok dikkatimi çeken mayosu oldu
Yarın foto atıcak sabırsızlıkla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?