2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Banada sezaryan olabilirsin diyor.Hangisi hayırlısıysa o olsun . Sana bunu diyen doktora sinir oldum oylece insanin yüzüne en olmadik seyleri söylüyorlar insanlar ne kadar duyarsızlasti ya.ustelik bunlar hekim

Bağışıklıkla ilgili bir gen mutasyonu benim ki o yüzden kesin tedavi ilik bakli
Rabbim yardımcın olsun.
Umulmaz kapıları açan Rabbim inşallah en hayırlı kapıları hepimize açsın.
Size daha önce sormuştum sizin durumunuz farklıydı.
Tez vakitte inşallah ilik bulunur.

zekai tahire geleceksin galiba?annem kucuk kardesime orada dogum yapti tansiyonu cok yuksekti sezaryana aldilar. Memnundu hic sikayetini duymadim
Tam belli değil canım ama Zekai tahir yada hacettepede olacak. Normal Doğumu sıkıntılıymış sanırım ama sezeryanı tam bilmiyorum. Refakatçi sorunu var diye istemiyorum. Özel oda tutulabiliyormuş ama ona rağmen birkaç kişinin eşini almamışlar şok oldum tabi bunlarda okuduklarım tam emin değilim. Hastaneye girdiğin andan itibaren yalnızsın telefon vs olmuyormuş bildiğin hapishane gibi. O psikoloji ile böyle şeyler olursa kaldıramam sanırım en azından eşim yanımda olmalı

Dert skntı dedin de bende iki senedir hayatımın en zor günlerini gecirdim diyebilirim. maddi manevi o kadar skntıya girdik ki sanki yaşayamayacakmışım gibi gelirdi. Ama simdi bakiyorum da Rabbim nefes aldırıyor yaşatıyor. Devam etmeye mecburuz. Bu günlerime şükrediyorum .O günlerin gectigine inanamiyorum. Zaten skntı yüzünden hasta oldum.kadin hastaliklarindan cikti. Neyseki geldi gecti iste

Canım ozel oda imkani var .bizimkiler ozel oda tutmuslardi .Ozel odada refakatci skntısı olmaz. Babam rahat gidip geliyordu .Bizim bebek kucuk oldugu icin bir ay kuvezde kalmisti hergun gidiyorlardı.Normal dogum evet skntı ama sezaryanı temiz yapiyorlar ondan eminim. Hangisi olacak bilmiyorum ama ben olsam yinede onceligi hacettepeye verirdim . hacettepe ilk secenegin olsun bence

Bakalım kuzum benimde gönlümden geçen Hacettepe. Bir daha görüşmeye gittiğimde karar veririm artık daha vakit var. Böyle diye diye doğurmam inşallah

Teşekkürler canım hepsi 3 6 aylık kuzum ama o kadar minik ki fotoğraflarda daha büyük çıkmış yani öyle diyim teyzem büyük al demişti hemen büyüyorlarmış yenidoğanlar olmuyormuş o yüzden öyle aldım canım.

Canım sen şimdi tekrar tekrar gittikçe doktoruna da güveneceksin inşallah bu gibi durumlarda proflardan üniv hastanelerinden şaşmamak lazım canım inan ben hiç özel hastane sevmem ama bebek ultrason vb durumlar ve büyük bir şehirde olduğum için mecbur kaldım ben doktorumun tecrubesine güveniyorsam diğer faktörleri önemsemezdim canım önemli olan tecrubesi... onda seçici ol canım

Yirim onu yirim. Okuyamadım geçmişti ayrıntıyla gittin mi canım
Annesine yemek selbest
Dün girdim canım stresi atlattım hayırlısıyla inan giderken vazgeçiyodum acaba gitmesek mi diye kafamdan geçirip durdum
Herşeyi çok şükür iyi geldi,birtek kalbinde halk arasında parlama olarak bilinir o var fakat tek başına birşey ifade etmez 30.haftaya kadar geçer dedi(inşallah biran önce geçer)
Takip edilmesine falan gerek yok dedi,amniyonsentez için burun kemiğinin veya ense kalınlığının risk oluşturması gerekirdi ama sizin bebeğiniz gayet sağlıklı hiç gerek yok,illa öğrenmek isterim derseniz koldan alınan yurt dışına giden bir kanla öğrenebilirsiniz dedi.
Gördüğüm ilk hasta grubu değilsiniz birçok bebekte görülen bir sorun olduğunu söyledi
Evet canım dün girdim hayırlısıyla güzel haberlerle gelmek nasip oldu çok şükür
Darısı bütün kardeşlerimin başına olsun
Ohh iyi yapmışınız kuzum aynı düşünce bizdede vardı gel gör ki leyla gibi olduk doktordan çıkınca

devlet hic soylemedi bana da.Ozelde hic goremiyorum dedi.Laf arasinda bir tahminimiz bile yok
Canım 20. Hafta olmuş hala bilmiosun gidişat kız olabilir mi acaba bu şekilde duyduklarim hep kız çıkıyor. Hadi hayırlısı olsun. Ayrintiliyi özel de mi yaptircaksin. Inş ayrintilida gösterir ve öğrenirsiniz.

Banada sezaryan olabilirsin diyor.Hangisi hayırlısıysa o olsun . Sana bunu diyen doktora sinir oldum oylece insanin yüzüne en olmadik seyleri söylüyorlar insanlar ne kadar duyarsızlasti ya.ustelik bunlar hekim
Rabbim ne hastanelere insani düşürsün ne de oraların eksiligini vermesin

İnsallah ömrümüzün kalan kısmı geçen kısmından daha hayırlıdır ne oldum değil ne olacağım diyorum hep. İmtihan dünyası iste kimse dort dörtlük degil bizlerde

Kuzum 3-6 aylık olanlar yaz ayına denk gelmicek mi
Kışlık için 6-9 veya 9-12 olsa sanki daha iyi değilmiydi

Bakalım kuzum benimde gönlümden geçen Hacettepe. Bir daha görüşmeye gittiğimde karar veririm artık daha vakit var. Böyle diye diye doğurmam inşallah
Burda genel olarak kadin doğum hastaneleri ziyaret saati dışında kimse almıyor hastanin yanina. Özel oda oldugu zaman tabi eşin yanina girebilir bence. Ama normal dogumlarda 3-5 kisi ayni odada kalabiliyor onlara tabi eşlerin girmemesi daha iyi yoksa düşünsene yandaki bayanlarin eşleri seni de görecekler. Sezeryanda odalar bir veya iki kisiliktir muhtemelen. Ama yanına mutlaka bi bayan alırlar refakatci. Zubeyde hanimda büyük bir doğum evi ama orda hep gördüm bi hasta ziyaretinde ellerinde telefon vardı hastalarin.

Kuzum 3-6 aylık olanlar yaz ayına denk gelmicek mi
Kışlık için 6-9 veya 9-12 olsa sanki daha iyi değilmiydi
ben bugun zıbin aldim da 3 ay ve 6 ay aldim 9 aylar gozume buyuk geldi.nasil alacagini bilemiyor insan.bebek iri mi olur ufak mi olur diye. Yeni doganlar pek küçük

ben bugun zıbin aldim da 3 ay ve 6 ay aldim 9 aylar gozume buyuk geldi.nasil alacagini bilemiyor insan.bebek iri mi olur ufak mi olur diye. Yeni doganlar pek küçük
Canım benimde ilk gebelik inan bende bilmiyorum senin gibi acaba doğru mu alıyorum diye her seferinde ablama soruyorum
Büyük olanın çaresi varda küçük olanların malesef olmuyor
Arkadaşın aldığı 3-6aylık kışlık örme hazır ceket ve kaban

Aynen kuzum bir iki kriter değil herşeyine bakıp karar vericem inşallah
Tabi kuzu olmaz öyle ama biri yazmış normal Doğumda 20 saat sancı çekmiş refakatçi telefon yokmuş hiçbirşey.. ailesi aşağıda beklemiş haberleşememişler ne kötü psikoloji. Tabi benim farklı olacak özel oda işi de olursa iyi olur. Zaten 2 seçenek var ikiside bu ameliyatlarda başarılı hastaneler. Karar kısmı bende sadece bize en uygun olanı seçicez umarım. Sanada teşekkür ederim destek oldun

Teyzesi minnak kızıma bir sürü şeyler almış
Haber verdi
Ama benim en çok dikkatimi çeken mayosu oldu
Yarın foto atıcak sabırsızlıkla bekliyorum
Enem yerim yaaa. Tabiki bizde görmek isteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…