2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
rahim kanalinin dar olmasi gebelige engel oluyor mu canm ?

Haklısın canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Umarım seneye bu zamanlarda geriye dönüp baktığımızda tüm sıkıntılarımızı dertlerimizi aşmış oluruz. Beni sanırım maddi konular kadar manevi olarak başka bilinmedik yerde Doğum yapacak olmak vs sıkıntıya soktu. Belirsizlikte insanın canını sıkıyor..
Dediğin gibi insanın elinden tevekkül etmekten başka birşey gelmiyor. Yinede hamdolsun bu gümlerimize. Aydınlık günlerde yakındır inşallah..

Ameliyat oldum genişlettiler.son rahim filminde normal cıktı.simdiye kadar sorun yaşamadım ama doğum için korkuyorum zor olur diyw
normal sekline getirmişlerdir zaten. Normal yapabilirsin demislerse sorun yoktur . aslinda bende cok korkuyorum ufak bi miyom operasyonu geçirdim ama piskolojik skntı birakti bazen sezaryan ihtimali bile sevimli geliyor .

Merhaba aynı durumda sayılırız benim genimin geçtiği amniyosentezde tespit edildi ama aldıramadım bebek doğar doğmaz tedavi için donör aranacak belki bulunursa nakil olacak bizi ne bekliyor bilmiyorum inş yanlış sonuçtur diye dua etmekten başka çarem de Yok inş siz sağlıkla kucağınıza alırsınız

Peki cnm dogumun normal veya sezeryan diye bisey dediler mi. Korkma cnm ülkenin baskentinde dogum yapacaksin uğurlu gelir insallah

Cnm benim okurken ağladım.
Rabbim hepimizi sınıyor. İnşallah sınavlarımızdan Rabbimizin istediği gibi çıkabiliriz. Evet cnm doğal yolla gebe kaldım ama doğal yolla gebe kalmadan önce mayis sonu haziran başında tüp bebek denedik. Taksit yaptırdık. Birde sürekli ekstra masraflar çıkardılar. Ekstra çıkan masrafların en ucuzu 800 TL. Ondan öncede ameliyat oldum ocakta onuda bankadan taksit yaptırdık. İkisinin borçları biteli daha iki üç ay oluyor.
Maaşallah bak senin bebeğinde Rabbimizin mucizesi ile gelmiş ne güzel.
Bu yaşadıklarımız sınav ben Allah'a daha çok bağlandım. İdrak ediyoruz ya ne mutlu bize.

Ol deyince olduran Rabbime hersey cok kolay bide bakmışın hersey yolunda sıkıntı yok hic . Burdan yazarsin bizlere sevincine ortak oluruz

Cnm inan bak seni maddiyat değil diğer konular düşündürüyor.
Benim de o konular aklıma gelince aklım duruyor.
Yoksa maddiyat bugün olmaz yarın olur. Sende gruptaki diğer arkadaşlarımız kanaatkar insanlarız.
Kimsemiz olmasın Rabbimiz olsun bize yeter cnm benim.

Peki cnm dogumun normal veya sezeryan diye bisey dediler mi. Korkma cnm ülkenin baskentinde dogum yapacaksin uğurlu gelir insallah
Kuzum konuşulmadı daha ben normal çok istiyordum ama sezeryan yapıyorlarmış yoğun bakımın boş olması ve ameliyat ekibinin cerrahın hazır bulunması gerekmesi gibi şeyler var. Direk müdahale edilmesi gerekiyor bebeğe. İnşallah uğurlu gelir :)

Haklısın canım. zaman herşeyin ilacı demişler herşeyi tecrübe edip öğrenicez artık..

Olsun cnm bak bende sezeryanim bu 3. Olacak. Diger gebeliklerimde hic sıkıntım yoktu. Bunda zehirli guatirim varmis gebe olmadan önce. Tabi bilemedim ben gebeyken ortaya çıktı yapilan tahlillerde. Gecende aile hekimine sordum zehirki guatir var diye. Canimi sıktı senin icin talihsizlik olmus bebegin gelişimi nasil filan. Tedavi olmazsan zehirli guatirda bebekte ziginsel engel olabiliyomus şükür tedavi oluyorum ama öyle bi söyledi ki canim sıkıldık rüyama girmis o gün aldirmam ben bi cocugu diorum. Pztsi endokrinde sonuc gösterecem detaylica soracam. Rabbim kaldiramiyacagimiz dert sıkıntı vermesin. Benim bu zehirli guatira bile yakalanmam iki senedir maddi manevi sıkıntılar yüzünden dert sahibi oldum ama neyleyim is isten gecti artik keske demek icin cok gec. Benden tavsiye hicbiseye takmayin kafanizi hersey olacagina variyo

Sizin ki gen mutasyonuydu dimi? Trombozdu galiba.
Benim sizin gibi değil,
Benim vücudum folik asit ve b12 üretmiyor. Bu da protein yediğimde damarlarımı tıkıyor sertlik yapıyor.
Folik asit ve B12 yi dışardan almam gerek ömür boyu. Bu iki vitamini dışardan alırsam damarlar düzeliyor.
Ben çok geç öğrendim bunları eğer bebekte çıkarsa B12 ve folit vereceğiz. İstediğini yesin içtim ilerde problem olmasın.
Rabbim evlatlarımıza sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip eylesin. İnşallah sorunsuz doğumlarla sevinçlerimizi buradan paylaşırız.

Geçmiş olsun canım bebişine de maşallah bel ağrını tarif edebilir misin. Bende de var yataktan kalkarken zorlanıyorum bir de çok ayakta kalınca ağrıyor. Gebelikte normal mi yoksa doktora mı görünmeliyim bilemedim. Özellikle sol tarafta var

Bağışıklıkla ilgili bir gen mutasyonu benim ki o yüzden kesin tedavi ilik bakli

zekai tahire geleceksin galiba?annem kucuk kardesime orada dogum yapti tansiyonu cok yuksekti sezaryana aldilar. Memnundu hic sikayetini duymadim

Geçmiş olsun canım bilmiyordum ama en azından tespit edilmiş tedavisi var ne güzel.
Hormonlarımız ve vücudumuz bu tür Şeylerden farketmesek bile çok etkileniyor Zaten. Üstüne bebişlerimizde etkilenir artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…