- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
rahim kanalinin dar olmasi gebelige engel oluyor mu canm ?Maşallah sana çok akıllı inançlı bi insansın.Allah insana cekemiyecegi yükü vermezmiş ya.sen bu kadar uğraştın çektin Allah senin doğumunda ve sonrasında kolaylık sağlıcak emin ol.bende 8 sene çok uğraştım rahim kanalım dardı yapılan işlemler beni çok zorluyordu.Allaha şükür hamilelikte şimdilik sorun yaşamadım.seninde öyle olacak inanıyorum.yanlis hatırlamıyorsam doğal yolla hamile kalmıştın dimu.bende taksitle tüp bebek yatıracaktım bebiş geldide bizi kurtardi
Yok canim o sıcacık bi yerde üşümez.yatis şekli öyledir.birde ultrason cihazının kalitesinden bence.12 ,haftalıkken bile yüzünü net gördüm 4 boyutlu cihazı doktorunbenimkininde hep sımsıkı kapalı.üsüyor olmasın yawrum
Ameliyat oldum genişlettiler.son rahim filminde normal cıktı.simdiye kadar sorun yaşamadım ama doğum için korkuyorum zor olur diywrahim kanalinin dar olmasi gebelige engel oluyor mu canm ?
Haklısın canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Umarım seneye bu zamanlarda geriye dönüp baktığımızda tüm sıkıntılarımızı dertlerimizi aşmış oluruz. Beni sanırım maddi konular kadar manevi olarak başka bilinmedik yerde Doğum yapacak olmak vs sıkıntıya soktu. Belirsizlikte insanın canını sıkıyor..A April wind hepimiz iyi kötü maddi zamanlar geçiriyoruz cnm.
Bak benim durumuma dışardan bakan bi insan için iyi görünebilir ama benim dogumuma doktorlar yanaşmıyor riskli die yanaşanda dünya para istiyor, bebek doğar doğmaz hemen kanını genetiğe göndereceğiz benden sorunlu gen geçmiş mi geçmemiş mi diye, benim doğumdan 40 gün sonra doktor maceralarım başlıcak.
En son tüp bebek denemizde taksit yaptırmıştık kredi kartına daha yeni bitti.
Herkes inan bir yerden sınanıyor cnm.
Önemli olan tevekkülü elden bırakmamak.
Sıkma canını cnm hepsi zamanla düzelir.
Bak gör hele bı mucizeler doğsun Allah ne güzel şeyler nasip eyleyecek inşallah.
normal sekline getirmişlerdir zaten. Normal yapabilirsin demislerse sorun yoktur . aslinda bende cok korkuyorum ufak bi miyom operasyonu geçirdim ama piskolojik skntı birakti bazen sezaryan ihtimali bile sevimli geliyor .Ameliyat oldum genişlettiler.son rahim filminde normal cıktı.simdiye kadar sorun yaşamadım ama doğum için korkuyorum zor olur diyw
Merhaba aynı durumda sayılırız benim genimin geçtiği amniyosentezde tespit edildi ama aldıramadım bebek doğar doğmaz tedavi için donör aranacak belki bulunursa nakil olacak bizi ne bekliyor bilmiyorum inş yanlış sonuçtur diye dua etmekten başka çarem de Yok inş siz sağlıkla kucağınıza alırsınızA April wind hepimiz iyi kötü maddi zamanlar geçiriyoruz cnm.
Bak benim durumuma dışardan bakan bi insan için iyi görünebilir ama benim dogumuma doktorlar yanaşmıyor riskli die yanaşanda dünya para istiyor, bebek doğar doğmaz hemen kanını genetiğe göndereceğiz benden sorunlu gen geçmiş mi geçmemiş mi diye, benim doğumdan 40 gün sonra doktor maceralarım başlıcak.
En son tüp bebek denemizde taksit yaptırmıştık kredi kartına daha yeni bitti.
Herkes inan bir yerden sınanıyor cnm.
Önemli olan tevekkülü elden bırakmamak.
Sıkma canını cnm hepsi zamanla düzelir.
Bak gör hele bı mucizeler doğsun Allah ne güzel şeyler nasip eyleyecek inşallah.
Peki cnm dogumun normal veya sezeryan diye bisey dediler mi. Korkma cnm ülkenin baskentinde dogum yapacaksin uğurlu gelir insallahHaklısın canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Umarım seneye bu zamanlarda geriye dönüp baktığımızda tüm sıkıntılarımızı dertlerimizi aşmış oluruz. Beni sanırım maddi konular kadar manevi olarak başka bilinmedik yerde Doğum yapacak olmak vs sıkıntıya soktu. Belirsizlikte insanın canını sıkıyor..
Dediğin gibi insanın elinden tevekkül etmekten başka birşey gelmiyor. Yinede hamdolsun bu gümlerimize. Aydınlık günlerde yakındır inşallah..
Cnm benim okurken ağladım.Maşallah sana çok akıllı inançlı bi insansın.Allah insana cekemiyecegi yükü vermezmiş ya.sen bu kadar uğraştın çektin Allah senin doğumunda ve sonrasında kolaylık sağlıcak emin ol.bende 8 sene çok uğraştım rahim kanalım dardı yapılan işlemler beni çok zorluyordu.Allaha şükür hamilelikte şimdilik sorun yaşamadım.seninde öyle olacak inanıyorum.yanlis hatırlamıyorsam doğal yolla hamile kalmıştın dimu.bende taksitle tüp bebek yatıracaktım bebiş geldide bizi kurtardi
Ol deyince olduran Rabbime hersey cok kolay bide bakmışın hersey yolunda sıkıntı yok hic . Burdan yazarsin bizlere sevincine ortak oluruzMerhaba aynı durumda sayılırız benim genimin geçtiği amniyosentezde tespit edildi ama aldıramadım bebek doğar doğmaz tedavi için donör aranacak belki bulunursa nakil olacak bizi ne bekliyor bilmiyorum inş yanlış sonuçtur diye dua etmekten başka çarem de Yok inş siz sağlıkla kucağınıza alırsınız
Bende çok fazla tüketiyorum acayip canım çekiyorbu kadar ceviz yemeye bu cocuk zeka küpü olmazsa daha da ben bilime, ilime inanmam
Cnm inan bak seni maddiyat değil diğer konular düşündürüyor.Haklısın canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Umarım seneye bu zamanlarda geriye dönüp baktığımızda tüm sıkıntılarımızı dertlerimizi aşmış oluruz. Beni sanırım maddi konular kadar manevi olarak başka bilinmedik yerde Doğum yapacak olmak vs sıkıntıya soktu. Belirsizlikte insanın canını sıkıyor..
Dediğin gibi insanın elinden tevekkül etmekten başka birşey gelmiyor. Yinede hamdolsun bu gümlerimize. Aydınlık günlerde yakındır inşallah..
İnşallahOl deyince olduran Rabbime hersey cok kolay bide bakmışın hersey yolunda sıkıntı yok hic . Burdan yazarsin bizlere sevincine ortak oluruz
Kuzum konuşulmadı daha ben normal çok istiyordum ama sezeryan yapıyorlarmış yoğun bakımın boş olması ve ameliyat ekibinin cerrahın hazır bulunması gerekmesi gibi şeyler var. Direk müdahale edilmesi gerekiyor bebeğe. İnşallah uğurlu gelir :)Peki cnm dogumun normal veya sezeryan diye bisey dediler mi. Korkma cnm ülkenin baskentinde dogum yapacaksin uğurlu gelir insallah
Haklısın canım. zaman herşeyin ilacı demişler herşeyi tecrübe edip öğrenicez artık..Cnm inan bak seni maddiyat değil diğer konular düşündürüyor.
Benim de o konular aklıma gelince aklım duruyor.
Yoksa maddiyat bugün olmaz yarın olur. Sende gruptaki diğer arkadaşlarımız kanaatkar insanlarız.
Kimsemiz olmasın Rabbimiz olsun bize yeter cnm benim.
Olsun cnm bak bende sezeryanim bu 3. Olacak. Diger gebeliklerimde hic sıkıntım yoktu. Bunda zehirli guatirim varmis gebe olmadan önce. Tabi bilemedim ben gebeyken ortaya çıktı yapilan tahlillerde. Gecende aile hekimine sordum zehirki guatir var diye. Canimi sıktı senin icin talihsizlik olmus bebegin gelişimi nasil filan. Tedavi olmazsan zehirli guatirda bebekte ziginsel engel olabiliyomus şükür tedavi oluyorum ama öyle bi söyledi ki canim sıkıldık rüyama girmis o gün aldirmam ben bi cocugu diorum. Pztsi endokrinde sonuc gösterecem detaylica soracam. Rabbim kaldiramiyacagimiz dert sıkıntı vermesin. Benim bu zehirli guatira bile yakalanmam iki senedir maddi manevi sıkıntılar yüzünden dert sahibi oldum ama neyleyim is isten gecti artik keske demek icin cok gec. Benden tavsiye hicbiseye takmayin kafanizi hersey olacagina variyoKuzum konuşulmadı daha ben normal çok istiyordum ama sezeryan yapıyorlarmış yoğun bakımın boş olması ve ameliyat ekibinin cerrahın hazır bulunması gerekmesi gibi şeyler var. Direk müdahale edilmesi gerekiyor bebeğe. İnşallah uğurlu gelir :)
Sizin ki gen mutasyonuydu dimi? Trombozdu galiba.Merhaba aynı durumda sayılırız benim genimin geçtiği amniyosentezde tespit edildi ama aldıramadım bebek doğar doğmaz tedavi için donör aranacak belki bulunursa nakil olacak bizi ne bekliyor bilmiyorum inş yanlış sonuçtur diye dua etmekten başka çarem de Yok inş siz sağlıkla kucağınıza alırsınız
Geçmiş olsun canım bebişine de maşallahKontrolden çıkan herkese geçmiş olsun hayırlı olsun
Bende belim için doktordan çıktım. Skolyoz varmış hafif ama. Kemiğimi biraz düzelti baya masaj yaptı. Birde karnım sağ doğru yatmış biraz onu ortaya geri getirdi. O esnada oğluşum baya hareketliydi maşallah kurban olurum ona benDoktor dedi bebeğinizle iletişimizin çok güzel ona çok konsantresiniz size tepkiler veriyor dedi
Bağışıklıkla ilgili bir gen mutasyonu benim ki o yüzden kesin tedavi ilik bakliSizin ki gen mutasyonuydu dimi? Trombozdu galiba.
Benim sizin gibi değil,
Benim vücudum folik asit ve b12 üretmiyor. Bu da protein yediğimde damarlarımı tıkıyor sertlik yapıyor.
Folik asit ve B12 yi dışardan almam gerek ömür boyu. Bu iki vitamini dışardan alırsam damarlar düzeliyor.
Ben çok geç öğrendim bunları eğer bebekte çıkarsa B12 ve folit vereceğiz. İstediğini yesin içtim ilerde problem olmasın.
Rabbim evlatlarımıza sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip eylesin. İnşallah sorunsuz doğumlarla sevinçlerimizi buradan paylaşırız.
zekai tahire geleceksin galiba?annem kucuk kardesime orada dogum yapti tansiyonu cok yuksekti sezaryana aldilar. Memnundu hic sikayetini duymadimKuzum konuşulmadı daha ben normal çok istiyordum ama sezeryan yapıyorlarmış yoğun bakımın boş olması ve ameliyat ekibinin cerrahın hazır bulunması gerekmesi gibi şeyler var. Direk müdahale edilmesi gerekiyor bebeğe. İnşallah uğurlu gelir :)
Geçmiş olsun canım bilmiyordum ama en azından tespit edilmiş tedavisi var ne güzel.Olsun cnm bak bende sezeryanim bu 3. Olacak. Diger gebeliklerimde hic sıkıntım yoktu. Bunda zehirli guatirim varmis gebe olmadan önce. Tabi bilemedim ben gebeyken ortaya çıktı yapilan tahlillerde. Gecende aile hekimine sordum zehirki guatir var diye. Canimi sıktı senin icin talihsizlik olmus bebegin gelişimi nasil filan. Tedavi olmazsan zehirli guatirda bebekte ziginsel engel olabiliyomus şükür tedavi oluyorum ama öyle bi söyledi ki canim sıkıldık rüyama girmis o gün aldirmam ben bi cocugu diorum. Pztsi endokrinde sonuc gösterecem detaylica soracam. Rabbim kaldiramiyacagimiz dert sıkıntı vermesin. Benim bu zehirli guatira bile yakalanmam iki senedir maddi manevi sıkıntılar yüzünden dert sahibi oldum ama neyleyim is isten gecti artik keske demek icin cok gec. Benden tavsiye hicbiseye takmayin kafanizi hersey olacagina variyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?