2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Evet cnm maalesef doktorlar alanlarında iyi ve isim yapmış olunca bu paralar.

Geçmiş olsun canım iş olayı kotu olmus ama eşin sağlıklıysa girer bir yere çalışır hem bebek rizkiyla geliyor.hic üzülme.böyle şeyler bize ders oluyo hayatta her şey bize bir deneyim.bizimde köşede birikmiş paramız yok güne girdim de köşeye atıp doğum parası yapacam

Ay agzima bogazimi yakan bi sivi gelip gelip gidiyor ilk kez oldu neyin nesi bu
Reflu mide yanması yapıyor özellikle hazır gıdalar tüketince.cikolata bile yapıyor.

Geçmiş olsun canim sende atlattın.karsidan bi poz verseydi daha iyiydi bebeis
Geçen haftaya göre baya büyümüş canim masallah

Kriz gerçekten var.markette 7 tl aldığım tahin 14 olmus.her şey iki katına cıktı ama maaşlarda öyle bir artış yok.geciniyoruzda Allah sukur ama lüks bi yaşamamız yok

Üzülme canim o insanlar hep var.ozellikle sağlık sektöründe.uzulmeye değmez böyle insanlar için.kim gülerse muhakkak yasiyo

Selamlar annişler nasilsiniz? Sayfalar hizla ilerliyor muhabbetler dönüyor hep kaciriyorum
Kız nerelerdesin napıyorsun ses soluk yok hiç :) Arada ses ver bariii
Sağol kuzum. Dediğim olay bayramdan sonra oldu canım işe girdi dükkanı öyle kapattı. Valla iyi yaparsın doğum paran kenarda olmuş olur.
Bende az buçuk kenara para koymaya başlamıştım bakalım allah büyüktür diyorum :)

Işe girdiyse süper.onemli olan işi olsun.biriktir canim sende.dunyaya bir canlı getiriyoruz doğal olarak masrafları da olacak.artik kendimize degil onlara harcicaz

Evet canım çok hızlı büyüyor artık

bu enflasyonla iki yuz lira zam ne ki .levent kircanin zam skeci vardi aklima geldi yine.hatirladikca gulerim.simdi bide asgari ucreti belirleyecekler bakalim gorecez orada da ne şahane zamlar gelecek.
Bugun alisverise ciktik pamuk islak mendil alt acma bezi falan alayim dedim yemin ederim gözüm cok korktu.bebek olunca surekli alacaksin bunlari. benim tahminim aylik en az ilk donemde her ay artı 300 lira masrafi cıkar.
Biz simdi boyle konuşuyoruz tabi maddi olanaklari iyi olan arkadaslara ters gelebilir ama anca ayi ceviren benim gibi arkadaslar varsa onlar dediklerimi daha iyi anlar

Üzülme canim o insanlar hep var.ozellikle sağlık sektöründe.uzulmeye değmez böyle insanlar için.kim gülerse muhakkak yasiyo
Haklısın cnm, bir de bunlar doktor ya, hastanın arkasından dalga geçiyolardır Allah bilir.
Aslında devlette yaptırmak istemedim 300 TL ye çok iyi bir merkez buldum çapa da orada yaptıracaktım, ekstra doktor masraflarım çıktı her salı doktora gidiyorum iğne oluyorum, mecburen bu doktorlara boyun eğdim işte.

Canım gözün aydın darısı ayrıntılıya gireceklere olsun inşallah maşallah kocaman olmuş
Aynen canım sağolasın valla büyümüş.
Darısı tüm bekleyenlerin başına
Gözün aydın canım maaşallah güzel haberlerle geldin darısı tüm detaylıya gireceklere olsun inşallah
Amin canım inşallah. Tek duam o gerçekten. Hakan hocayı da çok sevdim çok ilgiliydi, dediğin gibi her bir parmağını damarını her bişeyini inceledi.

Kuzumm sen de girdin mi haberim yok ne zamandır giremediğimden. Oh çok şükür sen de güzel haberler aldın o zaman. Ya kuzum ben yeğenimin durumundan ötürü birde antibiyotik çok kullandım diye aşırı korkmuştum. Ama çok çok şükür güzel şeyler duydum. Nasıl rahatladım anlatamam. Hemen alışveriş yaptık
Teyzesi valla iyi olsunda dedim pozu hiç umursamadım. Biliyorsun benim oğlumda kız nazı var zaten. Cinsiyet bile 17. Hafta öğrendik yani poz verse şaşardım ztn :)

A April wind hepimiz iyi kötü maddi zamanlar geçiriyoruz cnm.
Bak benim durumuma dışardan bakan bi insan için iyi görünebilir ama benim dogumuma doktorlar yanaşmıyor riskli die yanaşanda dünya para istiyor, bebek doğar doğmaz hemen kanını genetiğe göndereceğiz benden sorunlu gen geçmiş mi geçmemiş mi diye, benim doğumdan 40 gün sonra doktor maceralarım başlıcak.
En son tüp bebek denemizde taksit yaptırmıştık kredi kartına daha yeni bitti.
Herkes inan bir yerden sınanıyor cnm.
Önemli olan tevekkülü elden bırakmamak.
Sıkma canını cnm hepsi zamanla düzelir.
Bak gör hele bı mucizeler doğsun Allah ne güzel şeyler nasip eyleyecek inşallah.

Tabi canim sağlıklı olsun yeter.nazli olcak o.benimkide masallah her seferinde bacağını açmış hiç nazi yok

Canm cok guzel anlatmissin. insallah sorunsuz skntısız bebegi kucagina alip zorlu gunleri sadece anilarda hatırlarsın

Maşallah sana çok akıllı inançlı bi insansın.Allah insana cekemiyecegi yükü vermezmiş ya.sen bu kadar uğraştın çektin Allah senin doğumunda ve sonrasında kolaylık sağlıcak emin ol.bende 8 sene çok uğraştım rahim kanalım dardı yapılan işlemler beni çok zorluyordu.Allaha şükür hamilelikte şimdilik sorun yaşamadım.seninde öyle olacak inanıyorum.yanlis hatırlamıyorsam doğal yolla hamile kalmıştın dimu.bende taksitle tüp bebek yatıracaktım bebiş geldide bizi kurtardi

Canm cok guzel anlatmissin. insallah sorunsuz skntısız bebegi kucagina alip zorlu gunleri sadece anilarda hatırlarsın
İnşallah cnm. Rabbimin izniyle hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşacağız.
Önemli olan Rabbimiz bizi bırakmasın.
Düşün düşün insanın sağlığı bozuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…