Süslü kokoş olcak benim minnak kızımAynen kuzum bir iki kriter değil herşeyine bakıp karar vericem inşallah
Tabi kuzu olmaz öyle ama biri yazmış normal Doğumda 20 saat sancı çekmiş refakatçi telefon yokmuş hiçbirşey.. ailesi aşağıda beklemiş haberleşememişler ne kötü psikoloji. Tabi benim farklı olacak özel oda işi de olursa iyi olur. Zaten 2 seçenek var ikiside bu ameliyatlarda başarılı hastaneler. Karar kısmı bende sadece bize en uygun olanı seçicez umarım. Sanada teşekkür ederim destek oldun
Enem yerim yaaa. Tabiki bizde görmek isteriz
Hafifledi biraz ama bugun midem yana yana bi hal oldum. Cocugum iyi olsun da ben her turlu agriya siziya raziyim. Daha buyudukce neler olacak bakalim :)Canım bahsettiğin midenin suyu boğazına ağzına gelir bunun sebebide reflü
Bebek büyüyüp yukarıya çıktıkça olur,halk arasında bebek saçlanması derler ama alakası yok :))
Canım maşallah oğluna çok güzel haberlerle gelmişsin
Bende girmeden önce senin gibiydim çıkınca derin bir ohh çektim
Oy mayosunu sevdigiiimmmTeyzesi minnak kızıma bir sürü şeyler almış
Haber verdi
Ama benim en çok dikkatimi çeken mayosu oldu
Yarın foto atıcak sabırsızlıkla bekliyorum
insallah en iyi drlarla ve ekibiyle karsilasacagin hastane olur. Rica ederim cnm Rabbim korktugumuz seylere ugratmasinAynen kuzum bir iki kriter değil herşeyine bakıp karar vericem inşallah
Tabi kuzu olmaz öyle ama biri yazmış normal Doğumda 20 saat sancı çekmiş refakatçi telefon yokmuş hiçbirşey.. ailesi aşağıda beklemiş haberleşememişler ne kötü psikoloji. Tabi benim farklı olacak özel oda işi de olursa iyi olur. Zaten 2 seçenek var ikiside bu ameliyatlarda başarılı hastaneler. Karar kısmı bende sadece bize en uygun olanı seçicez umarım. Sanada teşekkür ederim destek oldun
Enem yerim yaaa. Tabiki bizde görmek isteriz
ne guzel insanin kiz kardesi olmasi.keske benimde bi kiz kardesim olsaydi .dertlesirdim gider gelirdim.yoldas olurduTeyzesi minnak kızıma bir sürü şeyler almış
Haber verdi
Ama benim en çok dikkatimi çeken mayosu oldu
Yarın foto atıcak sabırsızlıkla bekliyorum
Gecmis olsun canim bebek hareketli olunca seni etkiliyor demekki .Dinlenirsen birseycigin kalmaz insallah.ama yakin zamanda seyahat edecektin sen .Yasak var mi o konuda?Merhaba kızlar gece ve öğlene kadar çok fazla kasılmam oldu. Acilen doğumhaneye gittik. Rahim boyu kısalmış. Doktorlar zorunlu dinlenme dedi. Sadece tuvalet için kalkacağım. Bebek çok hareketliymiş hareket ettikçe kasılmam oluyor oda rahimi etkilemiş. Şu an rahim ağzı haala sert ve kapalı. Boyu için kısalmış dediler ama ölçmediler.. Perşembe günü kendi doktorumda kontrollüm var orda tekrar bakılacak.. Oğlum çok hareketli maşallah. Artık dua ediyorum bu hamileliği kazasız belasız bitireyim diye..
Soramadım bile onuGecmis olsun canim bebek hareketli olunca seni etkiliyor demekki .Dinlenirsen birseycigin kalmaz insallah.ama yakin zamanda seyahat edecektin sen .Yasak var mi o konuda?
Skma canini gecer gider insallah. Yemegi birkac gun disaridan siparis edersiniz en olmadiSoramadım bile onuperşembe günü doktorumda kontrol var birde 1 buçuk hafta sonra ayrıntılı ultrason sonda seyahat edecektik o zaman sorarım durum ne diye.. şu an zorulu dinleme dedi ama nasıl olacak annem çalışıyor kız kardeş kuzen kimsem yok yemek bile yapma dediler eşim çok yoğun çalışıyor nasış halledicem ben bunları bilmiyorum çook kötüyüm
Canım geçmiş olsun bol bol dinlen lütfennn. Büyük ihtimal ölçmüşlerdir ama söylememiş olabilirler belkide. Dikkat et tuvalet harici kalma kötüde düşünme kuzum atlatıcaksınız inşallah sağsağlim kritik zamanlarıMerhaba kızlar gece ve öğlene kadar çok fazla kasılmam oldu. Acilen doğumhaneye gittik. Rahim boyu kısalmış. Doktorlar zorunlu dinlenme dedi. Sadece tuvalet için kalkacağım. Bebek çok hareketliymiş hareket ettikçe kasılmam oluyor oda rahimi etkilemiş. Şu an rahim ağzı haala sert ve kapalı. Boyu için kısalmış dediler ama ölçmediler.. Perşembe günü kendi doktorumda kontrollüm var orda tekrar bakılacak.. Oğlum çok hareketli maşallah. Artık dua ediyorum bu hamileliği kazasız belasız bitireyim diye..
Canım bazen hareket ediyorlar ama hissetmeyebiliyoruz sabahta demiştimKizlar sabah size bebegim hareket etmedi diye endiselendigimi yazmistim simdi cok şükür bir iki sattir baya kıpır kıpır.
Sabah oturup agladim biliyor musunuz. O kadar endiselendim ve ona birsey olursa diye korktum ki . Cok acayip bir duyguymus.insan saglikli düşünemiyor ve tek düşündüğün ona birsey olmamasi .Acayip bi insan oldum .Rabbim evlat isteyen hic bir kardesimi evlatsiz birakmasin
Canım görmüş müydün bilmiyorum instagramda mühendisinoğlu adlı sayfada içeriği temiz ürünler paylaşılıyor. Böyle aslında çok bildiğimiz market ürünleri vs temiz içerikli değil..kizlar sampuan sabum ve yag konusunda marka onerilerini bekliyorum .Ozellikle tecrubeli anneler iyi biliyordur.Bugun kararsizliktan alamadim .Tavsiyenizi bekliyorum.sebamed dediler ama cok pahali geldi sanki bana
Niveanin bebek sampuanini cok begenmistim ben .sabun olarakta dalinin kalip sabununu kullanmistim. Bebe yağı hic kullanmadim pudra hic kullanmadim. Pişik okdugu zaman bebanthol kullaniyodum o kadar.kizlar sampuan sabum ve yag konusunda marka onerilerini bekliyorum .Ozellikle tecrubeli anneler iyi biliyordur.Bugun kararsizliktan alamadim .Tavsiyenizi bekliyorum.sebamed dediler ama cok pahali geldi sanki bana
Yaa nivea iyi degilmiymis . Almiyim o zaman bubchen alirim icerigi madem iyi nivea durularken cok iyi gelmişti köpükler hemen yok oluyiduCanım geçmiş olsun bol bol dinlen lütfennn. Büyük ihtimal ölçmüşlerdir ama söylememiş olabilirler belkide. Dikkat et tuvalet harici kalma kötüde düşünme kuzum atlatıcaksınız inşallah sağsağlim kritik zamanları
Canım bazen hareket ediyorlar ama hissetmeyebiliyoruz sabahta demiştimÖyle bir şüphen olduğunda sağlık ocağına git kalp atışlarını dinle kendini de bebeğinde strese sokma, üzülme Maşallah şimdi sıpaya :))
Canım görmüş müydün bilmiyorum instagramda mühendisinoğlu adlı sayfada içeriği temiz ürünler paylaşılıyor. Böyle aslında çok bildiğimiz market ürünleri vs temiz içerikli değil..
Kardeşimde Nivea nın setini almıştık bilmeyerek mesela güvenilir değilmiş.
Ben şuan bübchen ürünlerini almayı düşünüyorum tavsiye ederim hem fiyat hem içerik olarak. Sende olmadı incele o sayfayı ona göre karar ver kuzum. Atabilirsem bende atarım resim olarak.
Skma canini gecer gider insallah. Yemegi birkac gun disaridan siparis edersiniz en olmadizor ama kisa sureli ve gececek.Sonunda muhtesem bir hediyesi kucaginda olacak :)
Bende şok oldum canım bilmiyordum bizde iyidir diye uzunca bir süre kullanmıştık niveayı.Yaa nivea iyi degilmiymis . Almiyim o zaman bubchen alirim icerigi madem iyi nivea durularken cok iyi gelmişti köpükler hemen yok oluyidu
Geçmiş olsun sıkma canını boşver yat dinlen dogunca bebis hic oturamiycan bile belli yaramaz olacak eren kıpır kıpır. Bunda da vardır bi hayır olacak biseyden esirgemiştir rabbim. Mesela ben gecen dusa kabinin camı patladı silerken çıktı düştü parmagimi kesti İyi ki kafama düşmedi diorumSoramadım bile onuperşembe günü doktorumda kontrol var birde 1 buçuk hafta sonra ayrıntılı ultrason sonda seyahat edecektik o zaman sorarım durum ne diye.. şu an zorulu dinleme dedi ama nasıl olacak annem çalışıyor kız kardeş kuzen kimsem yok yemek bile yapma dediler eşim çok yoğun çalışıyor nasış halledicem ben bunları bilmiyorum çook kötüyüm
Anladım kuzum ben cihazla baktı sandım. Dikkat et Eren Paşa’ya olur muA April wind teşekkür ederim canım yok ölçmediler çünkü sadece eliyle baktı cihazla bakmadı.. perşembe günü kontrolde cihazla ölçmelerini isteyeceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?