Geçmiş olsun daha da kısalırsa rahim boyu o zaman erken doğum riski başlıyor.. rabbim o günleri göstermesin bana böylece kalsın kısalmasın daha fazlaGeçmiş olsun sıkma canını boşver yat dinlen dogunca bebis hic oturamiycan bile belli yaramaz olacak eren kıpır kıpır. Bunda da vardır bi hayır olacak biseyden esirgemiştir rabbim. Mesela ben gecen dusa kabinin camı patladı silerken çıktı düştü parmagimi kesti İyi ki kafama düşmedi diorum
Ediyorum canım etmem mi.. iki düşükten sonra gelen mucizem o benim. O iyi olsun doğuma kadar yatarım ben. Bir görsen nasıl kıpır kıpır hiç durmuyor.. maşallah şu an bile kıpır kıpır doktorlar bile şaşırıyor dışardan herkes hissediyor onu. Kurban olurum ona ben. Rabbim üzüntüsünğ yaşatmasın banaAnladım kuzum ben cihazla baktı sandım. Dikkat et Eren Paşa’ya olur mu
Kötü düşünme canım doktoruna güven dediklerini yap tedbirini al. Stres yapma :)Ediyorum canım etmem mi.. iki düşükten sonra gelen mucizem o benim. O iyi olsun doğuma kadar yatarım ben. Bir görsen nasıl kıpır kıpır hiç durmuyor.. maşallah şu an bile kıpır kıpır doktorlar bile şaşırıyor dışardan herkes hissediyor onu. Kurban olurum ona ben. Rabbim üzüntüsünğ yaşatmasın banabu mucizeyi bana verdi geri almasın başka bir isteyim yok.. psikolojik olarak artık çöktüm çökecem
Cnm sabun olarak Chicco almıştım şampuan unibabay yağ olarakta doğal zeytin yağı kullandım ben hep.sebamed pahalı dediğin gibi yine aynı şekil kullanicamkizlar sampuan sabum ve yag konusunda marka onerilerini bekliyorum .Ozellikle tecrubeli anneler iyi biliyordur.Bugun kararsizliktan alamadim .Tavsiyenizi bekliyorum.sebamed dediler ama cok pahali geldi sanki bana
Canım çok geçmiş olsun ilaç verdi mi doktor kasılman içinMerhaba kızlar gece ve öğlene kadar çok fazla kasılmam oldu. Acilen doğumhaneye gittik. Rahim boyu kısalmış. Doktorlar zorunlu dinlenme dedi. Sadece tuvalet için kalkacağım. Bebek çok hareketliymiş hareket ettikçe kasılmam oluyor oda rahimi etkilemiş. Şu an rahim ağzı haala sert ve kapalı. Boyu için kısalmış dediler ama ölçmediler.. Perşembe günü kendi doktorumda kontrollüm var orda tekrar bakılacak.. Oğlum çok hareketli maşallah. Artık dua ediyorum bu hamileliği kazasız belasız bitireyim diye..
Canım geçmiş olsun. Çok dikkat et kendine ve Eren’eMerhaba kızlar gece ve öğlene kadar çok fazla kasılmam oldu. Acilen doğumhaneye gittik. Rahim boyu kısalmış. Doktorlar zorunlu dinlenme dedi. Sadece tuvalet için kalkacağım. Bebek çok hareketliymiş hareket ettikçe kasılmam oluyor oda rahimi etkilemiş. Şu an rahim ağzı haala sert ve kapalı. Boyu için kısalmış dediler ama ölçmediler.. Perşembe günü kendi doktorumda kontrollüm var orda tekrar bakılacak.. Oğlum çok hareketli maşallah. Artık dua ediyorum bu hamileliği kazasız belasız bitireyim diye..
ay cok iyi oldu. Cok ama cik tesekkur ederim .Hic haberim yoktu bu tarz bi listeden inceleyim hemenEki Görüntüle 2213547
merve teacher
Örnek olarak şampuan İçin yıldızlar listesi kuzum. Vakit bulursam kolaylık olsun diye diğerlerini de atarım olmadı :))
Ne demek kuzuay cok iyi oldu. Cok ama cik tesekkur ederim .Hic haberim yoktu bu tarz bi listeden inceleyim hemen
Cnm Instagramda muhendisinoglu hesabını takip ediyorsun dimi?Eki Görüntüle 2213547
merve teacher
Örnek olarak şampuan İçin yıldızlar listesi kuzum. Vakit bulursam kolaylık olsun diye diğerlerini de atarım olmadı :))
Evet canım onu takip ediyorum uzun zamandır.Cnm Instagramda muhendisinoglu hesabını takip ediyorsun dimi?
Önce her ürünü inceliyor sonra yıldızlar listesi hazırlıyor.
Yanlız bebek mamalarının hiç biri tam puan alamadı.
Yıldızlar listesi yayınladı ama o listede en iyi ürün bile tam performans değildi.
İnşallah bebeklerimizi sorunsuz emziririzde mamaya gerek kalmaz.
Ay bugun size de yazayim derken msjlarinizi okuma firsatim oldu. Sonuc geldi demek. Ama sonuclar yuzde vermiyor mu? Hani kesin mi? Siz amniyosentez yaptirmistiniz. Onda ne kdr guvenilir bir sonuc ki? Rabbim yardimciniz olsun. Insallah neyse tedavisi cozumu kolaycacik olur. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin. Cok zor bir surec. Allah en cok yavruya sonra da size guc kuvvet versinMerhaba aynı durumda sayılırız benim genimin geçtiği amniyosentezde tespit edildi ama aldıramadım bebek doğar doğmaz tedavi için donör aranacak belki bulunursa nakil olacak bizi ne bekliyor bilmiyorum inş yanlış sonuçtur diye dua etmekten başka çarem de Yok inş siz sağlıkla kucağınıza alırsınız
Ay bugun size de yazayim derken msjlarinizi okuma firsatim oldu. Sonuc geldi demek. Ama sonuclar yuzde vermiyor mu? Hani kesin mi? Siz amniyosentez yaptirmistiniz. Onda ne kdr guvenilir bir sonuc ki? Rabbim yardimciniz olsun. Insallah neyse tedavisi cozumu kolaycacik olur. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin. Cok zor bir surec. Allah en cok yavruya sonra da size guc kuvvet versinMerhaba aynı durumda sayılırız benim genimin geçtiği amniyosentezde tespit edildi ama aldıramadım bebek doğar doğmaz tedavi için donör aranacak belki bulunursa nakil olacak bizi ne bekliyor bilmiyorum inş yanlış sonuçtur diye dua etmekten başka çarem de Yok inş siz sağlıkla kucağınıza alırsınız
Canım 0 3 çok minikti bunları ilk 3 aylık dönem için aldım altına da bir şey giyince daha iyi olur diye düşündüm.Kuzum 3-6 aylık olanlar yaz ayına denk gelmicek mi
Kışlık için 6-9 veya 9-12 olsa sanki daha iyi değilmiydi
En çok mamalarda dikkatimi çeken zararlı maddeler kullanılması. Mineral ve vitamin miktarları yıldızlar listesindeki üründe bile gıda tebliğine uygun değil yarısı var.Evet canım onu takip ediyorum uzun zamandır.
Mamaları farkettim en yakını bana hipp gibi gelmişti tabi numaraya göre de farkediyor.
İnşallah dediğin gibi gerek kalmaz en çok istediğim şeylerden biride emzirebilmek :)
Valla az önce yazacaktım da hiç girmeyeyim o konuya demiştim. Malesef ki öyleEn çok mamalarda dikkatimi çeken zararlı maddeler kullanılması. Mineral ve vitamin miktarları yıldızlar listesindeki üründe bile gıda tebliğine uygun değil yarısı var.
Gıda sektöründe abim çalışıyor çalıştığı firmanın bile şu ürününü alın şunu kesinlikle almayın diyor.
Düşün artık halimizi.
Merhaba kızlar gece ve öğlene kadar çok fazla kasılmam oldu. Acilen doğumhaneye gittik. Rahim boyu kısalmış. Doktorlar zorunlu dinlenme dedi. Sadece tuvalet için kalkacağım. Bebek çok hareketliymiş hareket ettikçe kasılmam oluyor oda rahimi etkilemiş. Şu an rahim ağzı haala sert ve kapalı. Boyu için kısalmış dediler ama ölçmediler.. Perşembe günü kendi doktorumda kontrollüm var orda tekrar bakılacak.. Oğlum çok hareketli maşallah. Artık dua ediyorum bu hamileliği kazasız belasız bitireyim diye..
Eki Görüntüle 2213547
merve teacher
Canım bazıları evet heryerde yok. Mesela baby&me ebebek markası. Bakıp alınacaklara karar verip kendi listemizi yapmak ona göre almak daha kolay olur sanıyorum ki.Canım çok geçmiş olsunbol bol dua et güzelce dinlen hiçbir şey yapma inşallah erken doğum vs riskler de olmayacak kötü düşünüp kötüyü çekmeyelim canım
Canım bu ürünler her mağazada yok sanırım gerçi yok bi yer gezmedim ama bende senin tavsiyen üzerine o hesaba bakmıştım canım kesinlikle o listeye göre alıcam
Doktor normal bi kadın kadar olmaz demişti o yüzden bebege bir şey olur diye korkuyorum.miyomu narkoz vermeden mi aldilarnormal sekline getirmişlerdir zaten. Normal yapabilirsin demislerse sorun yoktur . aslinda bende cok korkuyorum ufak bi miyom operasyonu geçirdim ama piskolojik skntı birakti bazen sezaryan ihtimali bile sevimli geliyor .
Buda bir sınav.hep hayırlısını diledim.sukurde oldu.masallah seninde olmus ne guzelCnm benim okurken ağladım.
Rabbim hepimizi sınıyor. İnşallah sınavlarımızdan Rabbimizin istediği gibi çıkabiliriz. Evet cnm doğal yolla gebe kaldım ama doğal yolla gebe kalmadan önce mayis sonu haziran başında tüp bebek denedik. Taksit yaptırdık. Birde sürekli ekstra masraflar çıkardılar. Ekstra çıkan masrafların en ucuzu 800 TL. Ondan öncede ameliyat oldum ocakta onuda bankadan taksit yaptırdık. İkisinin borçları biteli daha iki üç ay oluyor.
Maaşallah bak senin bebeğinde Rabbimizin mucizesi ile gelmiş ne güzel.
Bu yaşadıklarımız sınav ben Allah'a daha çok bağlandım. İdrak ediyoruz ya ne mutlu bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?