- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Uyumadın mı sen dahaİyi geceler kızlar.. bugün kızım çok sakin biraz hareket bekliyorum ama yokbirkaç tekme yesem de keyfim yerine gelse
Uyumadım daha hafta sonu eşim de geç yatınca uyku düzeni şaşıyor iyiceUyumadın mı sen dahaHareket ettirmenin yolunu bulamadım bende:) Rahatına düşkün dürtsem de tekme atmıyor Kedi gibi aynı. Kendini sevdirmek istediğinde ses veriyor yoksa tık yok
Yoruldun mu bugün kuzu anne hareketli olunca bebişler sakin oluyor derler doğru mu bilmem :)Uyumadım daha hafta sonu eşim de geç yatınca uyku düzeni şaşıyor iyiceben dürtmüyorum da bugün iyice keyif yaptı herhalde birkaç kere hareket etti onun dışında yok
Çok yorgun değilim aslında ama bilemedim belki de pozisyon değiştirdi hissetmiyorum o yüzden :) zaman zaman oluyor demekki kuzum onlar da dinleniyorYoruldun mu bugün kuzu anne hareketli olunca bebişler sakin oluyor derler doğru mu bilmem :)
Bugün benimki de fazla hareketli değildi bi ara kudurdu sonrasında tık yok:)
Canım çok geçmiş olsun ilaç verdi mi doktor kasılman için
AA evet bak sırt dönünce de hissetmeyebiliriz.Çok yorgun değilim aslında ama bilemedim belki de pozisyon değiştirdi hissetmiyorum o yüzden :) zaman zaman oluyor demekki kuzum onlar da dinleniyor
Tam tersi o zaman enerji depoluyorlarAA evet bak sırt dönünce de hissetmeyebiliriz.Enerjilerini atsınlarda doğuncada dinlenseler keşke
Çok gecmis olsun canim yat dinlen.biri yanında kalsa daha rahat edersin.eger o bebek dünyaya gelecekse hiç bir sorun engel olamaz.sakin bunu takma kafanaMerhaba kızlar gece ve öğlene kadar çok fazla kasılmam oldu. Acilen doğumhaneye gittik. Rahim boyu kısalmış. Doktorlar zorunlu dinlenme dedi. Sadece tuvalet için kalkacağım. Bebek çok hareketliymiş hareket ettikçe kasılmam oluyor oda rahimi etkilemiş. Şu an rahim ağzı haala sert ve kapalı. Boyu için kısalmış dediler ama ölçmediler.. Perşembe günü kendi doktorumda kontrollüm var orda tekrar bakılacak.. Oğlum çok hareketli maşallah. Artık dua ediyorum bu hamileliği kazasız belasız bitireyim diye..
Annelik şimdiden başlıyor çok büyük bir sorumluluk.bende perşembe günü niye tekmeler başlamadı diye dert etmeye başladım o gün duydu beni sanki bir başladı masallah ebe bile gördü.uc gündür Tekmeliyo baya hareketli nasil mutlu oluyorumKizlar sabah size bebegim hareket etmedi diye endiselendigimi yazmistim simdi cok şükür bir iki sattir baya kıpır kıpır.
Sabah oturup agladim biliyor musunuz. O kadar endiselendim ve ona birsey olursa diye korktum ki . Cok acayip bir duyguymus.insan saglikli düşünemiyor ve tek düşündüğün ona birsey olmamasi .Acayip bi insan oldum .Rabbim evlat isteyen hic bir kardesimi evlatsiz birakmasin
Düz uzan hareketsiz kalınca cosuyo onlarUyumadım daha hafta sonu eşim de geç yatınca uyku düzeni şaşıyor iyiceben dürtmüyorum da bugün iyice keyif yaptı herhalde birkaç kere hareket etti onun dışında yok
Yaa deme öyleeeTam tersi o zaman enerji depoluyorlar
Bugün keyfini bozmaya niyeti yok canım şekilden şekle girdim :)Düz uzan hareketsiz kalınca cosuyo onlar
Bende çok merak ediyorum nasıl olacak bakalım bebişlerimizYaa deme öyleee
Şaka bir yana bakalım huyları suları nasıl olacak bütün tezlere bakarız artık anne karnındaki hareketiyle alakası var mı yok mu diye
Bakalım :))Bende çok merak ediyorum nasıl olacak bakalım bebişlerimiz
Denedim onu bende işe yaramadıBakalım :))
Sende bulamadın mı tepki vereceği yiyeceği Melike’nin dediğini denemiş miydin?
Doktordan dinlemistim onlarında kişiliği var bizim nasil bi günümüz bi günümüze uymuyor onlarda öyle diyordu.bugun sakin takiliyoBugün keyfini bozmaya niyeti yok canım şekilden şekle girdim :)
Ehehe bende bulamadım henüz bende de tepki yok :)Denedim onu bende işe yaramadıçikolataya da tepki vermiyor sanırım
Erken olduğuna sevindim canım inşallah geçerAğrı kesici sadece canım daha çok erkenmiş her hangi bir tedavi için
Düz uzanma meselesini ben yapınca da bazen rahatsız olup tepki veriyor bazen toplanıyor değişik şeyler oluyor :) Ayıptır demesi bazen hareket etmeyince düz yatıyorum tepki versin diye bebişi gözlüyorumDoktordan dinlemistim onlarında kişiliği var bizim nasil bi günümüz bi günümüze uymuyor onlarda öyle diyordu.bugun sakin takiliyoyerim ben bunları.ben ayaktayken hareketsiz ne zaman otursam uzansam başlıyo bebis
Cnm sırtını dönmüştür. O yüzden sana sakin geliyor bebek. Geçen salı benimkide gayet sakindi. Gece doktora gidiyoruz eşimle doktor bı baktı sırtını dönmüş :) sakin sakin duruyordu.Çok yorgun değilim aslında ama bilemedim belki de pozisyon değiştirdi hissetmiyorum o yüzden :) zaman zaman oluyor demekki kuzum onlar da dinleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?