2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
İyi geceler kızlar.. bugün kızım çok sakin biraz hareket bekliyorum ama yok birkaç tekme yesem de keyfim yerine gelse
Uyumadın mı sen daha Hareket ettirmenin yolunu bulamadım bende:) Rahatına düşkün dürtsem de tekme atmıyor Kedi gibi aynı. Kendini sevdirmek istediğinde ses veriyor yoksa tık yok

Uyumadın mı sen daha Hareket ettirmenin yolunu bulamadım bende:) Rahatına düşkün dürtsem de tekme atmıyor Kedi gibi aynı. Kendini sevdirmek istediğinde ses veriyor yoksa tık yok
Uyumadım daha hafta sonu eşim de geç yatınca uyku düzeni şaşıyor iyice ben dürtmüyorum da bugün iyice keyif yaptı herhalde birkaç kere hareket etti onun dışında yok

Uyumadım daha hafta sonu eşim de geç yatınca uyku düzeni şaşıyor iyice ben dürtmüyorum da bugün iyice keyif yaptı herhalde birkaç kere hareket etti onun dışında yok
Yoruldun mu bugün kuzu anne hareketli olunca bebişler sakin oluyor derler doğru mu bilmem :)
Bugün benimki de fazla hareketli değildi bi ara kudurdu sonrasında tık yok:)

Yoruldun mu bugün kuzu anne hareketli olunca bebişler sakin oluyor derler doğru mu bilmem :)
Bugün benimki de fazla hareketli değildi bi ara kudurdu sonrasında tık yok:)
Çok yorgun değilim aslında ama bilemedim belki de pozisyon değiştirdi hissetmiyorum o yüzden :) zaman zaman oluyor demekki kuzum onlar da dinleniyor

Çok yorgun değilim aslında ama bilemedim belki de pozisyon değiştirdi hissetmiyorum o yüzden :) zaman zaman oluyor demekki kuzum onlar da dinleniyor
AA evet bak sırt dönünce de hissetmeyebiliriz. Enerjilerini atsınlarda doğuncada dinlenseler keşke

Çok gecmis olsun canim yat dinlen.biri yanında kalsa daha rahat edersin.eger o bebek dünyaya gelecekse hiç bir sorun engel olamaz.sakin bunu takma kafana

Annelik şimdiden başlıyor çok büyük bir sorumluluk.bende perşembe günü niye tekmeler başlamadı diye dert etmeye başladım o gün duydu beni sanki bir başladı masallah ebe bile gördü.uc gündür Tekmeliyo baya hareketli nasil mutlu oluyorum
Öyle olunca uzan sonra başlıyo hareketler
Eşya olarakta yenidoğan almıştım degistirdim 3 aylık aldim.birazda 3 6 aldim hem eylülde hem serin yerlerde giyer diye uzun korkuda aldim.yasadigin sehire göre al.serin bi yerde yazın için uzun kollu da giyer öyle dediler

Bugün keyfini bozmaya niyeti yok canım şekilden şekle girdim :)
Doktordan dinlemistim onlarında kişiliği var bizim nasil bi günümüz bi günümüze uymuyor onlarda öyle diyordu.bugun sakin takiliyoyerim ben bunları.ben ayaktayken hareketsiz ne zaman otursam uzansam başlıyo bebis

Doktordan dinlemistim onlarında kişiliği var bizim nasil bi günümüz bi günümüze uymuyor onlarda öyle diyordu.bugun sakin takiliyoyerim ben bunları.ben ayaktayken hareketsiz ne zaman otursam uzansam başlıyo bebis
Düz uzanma meselesini ben yapınca da bazen rahatsız olup tepki veriyor bazen toplanıyor değişik şeyler oluyor :) Ayıptır demesi bazen hareket etmeyince düz yatıyorum tepki versin diye bebişi gözlüyorum

Cnm sırtını dönmüştür. O yüzden sana sakin geliyor bebek. Geçen salı benimkide gayet sakindi. Gece doktora gidiyoruz eşimle doktor bı baktı sırtını dönmüş :) sakin sakin duruyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…