2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ay cnm ağzın bal yesin inş. Senin adına sevindim.darısı bizim başımıza senin Rahimdeymiydi plesanta
Canım sana şöyle diyeyim ilk doktor farkettiğinde serviksi tamamen kapatmıştı ve doktorum bu şekilde kalırsa p previa totalis denir dedi bana merdiven inip çıkma bacaklarını çok açacak geniş adımlar hareketler yapma kanaman olabilir demişti Dün bi gittik plesenta tamamen yukarıda en kuyruk kısmı bile serviksten 5 cm uzaklıktaydı uterus büyüdükçe plesenta da yukarı gitmiş Sizlerin de öyle olur inşallah Daha çok zaman varçünkü

Günaydın kızlar.bende sol böbreğimin ağrısıyla uyandım bir kaç kişide yazmıştı sanirim olan bir durum bu
Evet benimde sağ böbreğim ağrımıştı baya korkuttu ama bebekten sanırım melike222 nin dediği gibi.
Yürü hareket et canım biraz eğer devam ediyorsa. bana iyi geliyordu hareket etmek.

Benimde kafama takıldı plesanta ayrıntılı ultrasonda mi anlaşılıyor bir sorun olsa doktor anlar mi acaba
Normalde de bakıyorlar birşey demediyse sorun yoktur canım. Ben geçen Devletteki doktoruma plesanta nerde diye sormuştum söyledi mesela..

İnş cnm.Allahım kimseyi darda koymasin

Evet ayrintilida anlasilir.Benimkini ikili test icin ensesini olcerken ultrasonda anlamıştı.
Bende de ikili test icin gittigimde söyledi asagida diye umudum carsamba ins çıkmıştır yukari. Dun de benim yavru cok hareketliydi sanki biraksam doğacak ti ha bire asaga dogru vurdu hep korktum gece 1 de esimi uyandirdim bak dedim senin ki napiyo bana :) tadilat tamirat mi yapiyodu ne icerde

Günaydın kızlar plesanta normal muayene de anlaşılıyor ama bazen bakmıyor lar demekki benim ayrıntılida belli oldu dr bundan sonra takip edecez dedi demekki hiç bakmamis
Tam bilmiyorum ama plesantanin durumunu 20 haftada filan teşhis ediyorlarmış. Öyle hatırlıyorum yoksa her usgde bakiyolar plesantaya

Ay maşallah demek tamamen çıkmış darısı bize inşallah ayrıntılı ultrasonda var denildikten ne kadar sonra gittiniz de çıkmış dediler kaç hafta içinde yani benimde haftaya randevu arası 3 hafta olacak acaba bı ümit üç haftada cikarmiki

Benimde 16. Hafta kontrolumde plesentam ön göbek tarafımdaydı ekrandan da görmüştüm hatta ama o şekilde olunca da bebeği net göremiyorsun ya da hareketleri hissedemeyebiliyormuşsun ama gayet normal demişti

Ay cnm seninle biz aynıyiz 14 nisan gözüküyor doğum tarihimiz bende bu hafta gidecem.inş güzel haberlerle geliriz.dün pazara gittim resmen belim koptu arabayi zor taşıdım daha gitmem dedim eşime.çok ağrım oldu dün. Demekki dikkat etmek gerekiyor yatınca iyiyim

Canım 3 hafta geçti arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…