- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Buz koy canım soğuk kompres yap. Olabiliyormuş ebe demişti.Kızlar ya tetanoz aşısından sonra kolum şişti kızardı ve cok acıyor normal mi ne kadar sürer böyle
Ay cnm ağzın bal yesin inş. Senin adına sevindim.darısı bizim başımıza senin Rahimdeymiydi plesantaCanım bana da 20. Haftada var denilmişti ama 30.-32. Haftaya kadar yukarı çıkıyor önemseme dedi doktorum bu gün gittiğimde tamamen yukarı çıkmıştı inşallah senin ki de çıkar
Aynı korku bendede var malesef.dr rahim alınmasını felan banada anlattı.ve doktoruma daha gitmeyecem.öyle. bir durum olsa dahi daha kendisi bakmadan radyoloji nin yazdığı raprla hemen en kötüsünü söyledi. Zaten sorunluyum ben herseyi kafaya takıyorum. Birde diyorki son haftada böyle birşey olabilir.eee o zaman şimdiden niye söylüyorsun. Tamam dikkat etmemi yatmami söyleyebilir ama en kötüsünü söylemek beni tedirgin etti.her lavaboya gittiğimde kan varmi diye bakıyorum. Ve bu bizi strese sokuyor .birde kk da bende okudum kötü oldum.kötü dusunmeyelim inş hersey yoluna girerCanim simdi kk de previa hastalarinin yorumlarina baktim da cok musuz oldumHastaneden ciktigimda oh baska sorun yok diye sevinmistim ama ne oldugunu ogrenince dunyam basima yikildi. Bircok hasta rahmini aldirmis hatta idrar kesesine bile yapisiyormus Allah korusun. Bebekleri de erken dogmus 25 haftadan sonra Bilmiyorum sezeryan olmak beni korkutmuyor rahmim alinirsa ve bebegime birsey olursa korkusu var
Canim doktorun tup demesi çok normal yaştan dolayı demiştir.hic vakit kaybetmesin bence.hormonlar iyi olsa bile rahim içinininde iyi olması lazım.yasi çok ileri degil tutabilir bence.eger istanbula giderse medikal park serdar koç var bahcelievlerde gidenlerin çoğu pozitif.bende gidecektim hamile kalmasaydımTeşekkür ederim canım sonuçlarını bugün gösterecek eşi de test verecekmiş en yakın zamanda. Direk sonuçlara bakmadan tüp denersiniz demesi garibime gitti vakit kaybetmeyin demiş başka açıklama yapmamış sanırım bana bu kadarını dedi. Bu arada tabi 5-6 ay önce hormon testi yaptırmış ve herşey iyiymiş yaşına göre. Tabi bu değerlerin ve yumurtalık rezervinin azalma ihtimali de var yaştan dolayı. Tüplerede bakılmadı tabi daha ilk kez gitti doktora.
Çoğu şeyi bugün açıklayacak sanırım doktoru sonuca bakıp. 43 yaş meselesini aynı şekilde söylemiş doktor canım bu arada.
Sağol kuzum not aldımCanim doktorun tup demesi çok normal yaştan dolayı demiştir.hic vakit kaybetmesin bence.hormonlar iyi olsa bile rahim içinininde iyi olması lazım.yasi çok ileri degil tutabilir bence.eger istanbula giderse medikal park serdar koç var bahcelievlerde gidenlerin çoğu pozitif.bende gidecektim hamile kalmasaydım
Canim benimde yüksek cıktı dahiliye doktoru hamilelerde olur dedi normal dediKaçtı canım hatırlıyomusun
Bende dün sağlık ocağına rutin testleri verdim,bugün aldım sonuçları.
Yüksek çıkmış,bir sürü değere bakılmış tutarsızlıklar var dahiliye doktoru görsün dedi doktorda
Benimde öyle korkma.bir hafta önce çok netti şimdi yavaşladı ama uzanınca hissediyorum.sende düz uzan çikolata ye o zaman hissedersinKızlar ya 4 gün önce bebeğim kıpır kıpırdı şimdi oynaması durdu. Daha çok artmasını beklerken simsi hic hissetmiyorum 21. haftadayım ama normal mi 4 gündür hissedememem.. doktora mı gitsem pazartesi.. perşembe ransebum var gerçi ama..
Canim kardeşin kaç yaş küçük senden.iki kardeş misiniz.teyzen beklesin derim de yaştan dolayı vakit kaybetmesin.her şeyi çok iyi olsada yaş engel oluyor ne yazıkki.35 sonrası riskli diyorlar.bizim hiç sorunumuz yoktu 8 yıl surduYa Benimde çevremde örnekleri var ama herkes bir olmuyor diye çekinmiyorum değil. Mesela bir tanıdığımız menapoza giriyor korunmayı bırakıyorlar. hamile kalıyor :)) ama anlamıyor tabi baya geç öğreniyor :) 44 yaşındaydı bu olay olduğunda.. Şimdi 9 yaşında oğlu var kocamann.
Kendi annemde 39 yaşındaydı kardeşimi doğurduğunda klomenle desteklediler öyle hamile kaldı. Amann ne bileyim :)) Hayırlısı olsun inşallah teyzemi çok severim üzülsün istemem bu dönemde moral önemli o yüzden bilgili olanlara da sorayım dedim :)
Benimde öyle korkma.bir hafta önce çok netti şimdi yavaşladı ama uzanınca hissediyorum.sende düz uzan çikolata ye o zaman hissedersin
Kardeşimle aramda 18.5 yaş var. 4 yaşında şuan :) Tektim şimdi iki kardeşizCanim kardeşin kaç yaş küçük senden.iki kardeş misiniz.teyzen beklesin derim de yaştan dolayı vakit kaybetmesin.her şeyi çok iyi olsada yaş engel oluyor ne yazıkki.35 sonrası riskli diyorlar.bizim hiç sorunumuz yoktu 8 yıl surdu
Benim 3 güne yakın ağrısı sürdü. İlk hemşire vurduğunda hiçbir şey hissetmedim ama vururken ağrı olucak korkma geçer 2 güne dedi üzerine yatma dedi. İlk gün geceye kadar hiç ağrım olmadı çok enteresan dedim eşime de. ütü yaptım hatta baya.. ertesi gün yataktan kaldıramadım kolumu. bi de üzerine yatmışım. dirsek üstü uyuşuktu ağrıyodu ve saçımı bile toplayamamıştım ağrıdan elim zor gidiyodu. 3.gün geçti.. çok geçmiş olsun canımKızlar ya tetanoz aşısından sonra kolum şişti kızardı ve cok acıyor normal mi ne kadar sürer böyle
Benimde öyle.sanirim 25 26 haftadan sonra dikkat edin hareketlerine diyorlar.tabi git içinde kalmasın rahat edersin.devletin acilinde gidebilirsinSağol canım. çok minik hissediyorum gibi ama 4 gün önce resmen uyuyamamıştım 2 gün çok hareketliydi şimdi durgun olunca moralim bozuldu yarın sabah nöbetçi doktora muayene olucam sonra pişman olmaktan iyidir. hem zaten 1.5 aydır randevu bekliyorum keşke gitseydim
Baya bi yaş farkı varmış.annenin senden sonra olmamış mi uzun süre.kardes gibi mi oluyor yoksa çocuğun gibi miKardeşimle aramda 18.5 yaş var. 4 yaşında şuan :) Tektim şimdi iki kardeşizAynen artık sadece yaş değil yediklerimiz içtiklerimizden de olmuyor sanırım. Benimde hemen olmadı.. Hayırlısı olur İnşallah
İstememişler bende istemiyordum :)Baya bi yaş farkı varmış.annenin senden sonra olmamış mi uzun süre.kardes gibi mi oluyor yoksa çocuğun gibi mi
Kizlar ayrintili ultrasondan simdi ciktim. Doktor plasenta previa dedi. Rahim agzini tamamen kapatmis dedi. Birde kocaman miyomum varmis. Erken doguma sebep olabilir dedi. Cok korktum sonucu boyle cikan plasenta previa olan var mi ?
Sırtını veriyor Zaten göbüşe bende okşuyorum bol bol seviyorum hep ehehe :) İyi olsunlarda gerisinin önemi yok ya. Gerçekten fenalar futbolcu olacaklar tekmelerin ardı arkası kesilmiyor bazen
canim ya daha once burada yazdim ama bilen olmadi sen buna yakin birsey yazmissin o yuzden sana sormak istiyorum. Gunde 5 kez falan oluyodur bir anda rahatsiz edici birsey oluyor karnimda .
sanki o arada midemde yukari cikiyormus gibi icime birkac saniye fenalik geliyor karinda da bi dolgunluk hissi. Bu sekilde toplamda 5 saniye falan suruyor sonra geciyor. Rahim kasilmasi mi yoksa bebek toplaniyor mu takla mi atiyor ne oldugunu anlamadigim bi garip olay. Ama icime fenalık geliyor karindan mideye dogru bi olaylar oluyor.
Kiz sen beni nasil duygulandirdin şu saatte
Senin adina inancim tam. Bebegi kucagina alip bu günleri ani olarak hatirlayacaksin. Duygusal ama mücadele edilmiş günler olarak...
Arkadaslar bu arada instagramdan takip ettigim bi doktor doğumun kolay olmasi için yürüyüş ve hurmayi öneriyor hacettepe mezunu bi dr galiba. Biz annelerinde gebelikle alakali sıkıntılarına iyi gelir belki .
tabi şeker hastasıysanız yemeyin dedi.BellaCiao @merveteacher25 arkadasim yeyin bi iki tane günde iyi gelir insallah. Hz.meryem annnemizin doğum olayini Kuran-i Kerimde anlatirken hurmada geçer.
Canim benim arkadasim da 37 yasinda. O da evlenir evlenmez kontrole gittiginde doktoru tup bebege yonlendirdi beklemeyelim dedi. Keza onda baska sorunlar cikti suan onlarla mesguller. Yani o surecte cok ciddi muayenelerden geciliyor. Boylece bir sorun var mi onu da gormus oluyorlar. Bahsettigin kisi hali hazirda gidiyorsa kontrole esiyle birlikte ve bir problem yoksa ztn tup bebek surecinde normal olarak denerler diye dusunuyorum. Belki gerek kalmadan hamile kalir. Hayirlisiyla insallah
Canim cok gecmis olsun ben girmeyeli baya seyler olmus. Yeni gordum. Rabbim yardimciniz olsun.
Kuzum yazini okurken o kadar duygulandim ki anlatamamoncelikle gecmis olsun. Rabbim minnak Eren kuzusunu size bagislasin.. ama inaniyorum ki esinizin size olan sevgisi, bagliliginiz, olumlu aile ortami seni ve guzel oglusunu daha da guclu kilacaktir. Dilerim kasilmqlarin azalir.
Ben de esimi ise yollayip pesinden agliyorum. Sonra kendim ise gidiyorum :)) gercekten hamilelikten sonra askimiz mi depresti diyim. Birbirimize baglilik mi artti diyim. Evde dip dibe duruyoruz, asiri ozluyoruz. Normalde ben haftasonlari anneme giderdim arada kalirdim. Simdi birakip gidemiyorum :)
Kızlar ya 4 gün önce bebeğim kıpır kıpırdı şimdi oynaması durdu. Daha çok artmasını beklerken simsi hic hissetmiyorum 21. haftadayım ama normal mi 4 gündür hissedememem.. doktora mı gitsem pazartesi.. perşembe ransebum var gerçi ama..
Evet su an ac geldim ve midem felaket bulaniyor ac oldugum icin. Insallah icebilirim o icecegiHayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
Aralarda normal açlık tokluk bakılması gibi birşey yenmiyor heralde anladığım kadarıyla
Hamilelikte bazı değerlerin yüksek veya düşük çıkması normal karşılanabiliyor ama bilemedim yinede canım. Günaydınlar bu aradaTamam canım bulunca haber verirsin
Yarın gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?