2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar ya tetanoz aşısından sonra kolum şişti kızardı ve cok acıyor normal mi ne kadar sürer böyle

Canım bana da 20. Haftada var denilmişti ama 30.-32. Haftaya kadar yukarı çıkıyor önemseme dedi doktorum bu gün gittiğimde tamamen yukarı çıkmıştı inşallah senin ki de çıkar
Ay cnm ağzın bal yesin inş. Senin adına sevindim.darısı bizim başımıza senin Rahimdeymiydi plesanta

Aynı korku bendede var malesef.dr rahim alınmasını felan banada anlattı.ve doktoruma daha gitmeyecem.öyle. bir durum olsa dahi daha kendisi bakmadan radyoloji nin yazdığı raprla hemen en kötüsünü söyledi. Zaten sorunluyum ben herseyi kafaya takıyorum. Birde diyorki son haftada böyle birşey olabilir.eee o zaman şimdiden niye söylüyorsun. Tamam dikkat etmemi yatmami söyleyebilir ama en kötüsünü söylemek beni tedirgin etti.her lavaboya gittiğimde kan varmi diye bakıyorum. Ve bu bizi strese sokuyor .birde kk da bende okudum kötü oldum.kötü dusunmeyelim inş hersey yoluna girer

Canim doktorun tup demesi çok normal yaştan dolayı demiştir.hic vakit kaybetmesin bence.hormonlar iyi olsa bile rahim içinininde iyi olması lazım.yasi çok ileri degil tutabilir bence.eger istanbula giderse medikal park serdar koç var bahcelievlerde gidenlerin çoğu pozitif.bende gidecektim hamile kalmasaydım

Sağol kuzum not aldım

Benimde öyle korkma.bir hafta önce çok netti şimdi yavaşladı ama uzanınca hissediyorum.sende düz uzan çikolata ye o zaman hissedersin

Canim kardeşin kaç yaş küçük senden.iki kardeş misiniz.teyzen beklesin derim de yaştan dolayı vakit kaybetmesin.her şeyi çok iyi olsada yaş engel oluyor ne yazıkki.35 sonrası riskli diyorlar.bizim hiç sorunumuz yoktu 8 yıl surdu

Benimde öyle korkma.bir hafta önce çok netti şimdi yavaşladı ama uzanınca hissediyorum.sende düz uzan çikolata ye o zaman hissedersin

Sağol canım. çok minik hissediyorum gibi ama 4 gün önce resmen uyuyamamıştım 2 gün çok hareketliydi şimdi durgun olunca moralim bozuldu yarın sabah nöbetçi doktora muayene olucam sonra pişman olmaktan iyidir. hem zaten 1.5 aydır randevu bekliyorum keşke gitseydim

Kardeşimle aramda 18.5 yaş var. 4 yaşında şuan :) Tektim şimdi iki kardeşiz Aynen artık sadece yaş değil yediklerimiz içtiklerimizden de olmuyor sanırım. Benimde hemen olmadı.. Hayırlısı olur İnşallah

Kızlar ya tetanoz aşısından sonra kolum şişti kızardı ve cok acıyor normal mi ne kadar sürer böyle
Benim 3 güne yakın ağrısı sürdü. İlk hemşire vurduğunda hiçbir şey hissetmedim ama vururken ağrı olucak korkma geçer 2 güne dedi üzerine yatma dedi. İlk gün geceye kadar hiç ağrım olmadı çok enteresan dedim eşime de. ütü yaptım hatta baya.. ertesi gün yataktan kaldıramadım kolumu. bi de üzerine yatmışım. dirsek üstü uyuşuktu ağrıyodu ve saçımı bile toplayamamıştım ağrıdan elim zor gidiyodu. 3.gün geçti.. çok geçmiş olsun canım

Benimde öyle.sanirim 25 26 haftadan sonra dikkat edin hareketlerine diyorlar.tabi git içinde kalmasın rahat edersin.devletin acilinde gidebilirsin

Baya bi yaş farkı varmış.annenin senden sonra olmamış mi uzun süre.kardes gibi mi oluyor yoksa çocuğun gibi mi

Baya bi yaş farkı varmış.annenin senden sonra olmamış mi uzun süre.kardes gibi mi oluyor yoksa çocuğun gibi mi
İstememişler bende istemiyordum :)
Sonra annemin yakın arkadaşlarından bazıları çocuk sahibi oldu annem hevese geldi tabi birkaç sene lafta kaldı babam istememişti çünkü. Sonra bi şekilde ikna etmiş olacak ki hastaneye gittiğinde birkaç kere sordum hayırdır diye anlattı o da işte böyle birşey düşünüyoruz 2-3 aydır ama olmadı yaşımızda var diye.. sonrasında klomen kullandı 2. Ayda hamile kaldı iyi ki olmuş :)) Karddş gibi değil şuan çok küçük olduğu için. Çocuğum gibi :))

Kizlar ayrintili ultrasondan simdi ciktim. Doktor plasenta previa dedi. Rahim agzini tamamen kapatmis dedi. Birde kocaman miyomum varmis. Erken doguma sebep olabilir dedi. Cok korktum sonucu boyle cikan plasenta previa olan var mi ?

Canım yapman gereken tek bir şey var oda ağır kaldırmamak, fazla yorulmamak, arabayla yolculuğu kısa tutmak. Kasılma olmaması için. Kasılma kanama yaptırır plasenta previanın tek tehlikesi kasılmadır. Kasılmayı önlemek için de bol dinlenmek gerekiyor

Sırtını veriyor Zaten göbüşe bende okşuyorum bol bol seviyorum hep ehehe :) İyi olsunlarda gerisinin önemi yok ya. Gerçekten fenalar futbolcu olacaklar tekmelerin ardı arkası kesilmiyor bazen

Kurban olurum onlara.. Ben fazla göbüşe dokunamıyorum doktorum istemiyor kasılmalarımı tetikliyormuş

Canım ne zaman hissediyorsunuz bu hissi ? Yorulduktan sonra mı ? Yoksa durduğun yerde mi ? Kasılma olabilir bunu anlamak için sertleştiğinde parmak sokmaya çalış ama etrafına da çalış eğer ettafı dahi sertse kasılmadır ve genelde kasılma göbeğin altında olur yada yanlarında içinde birşey sıkılıyormuş gibi hissedersin. Bebek hareket edince yada kendini dayayınca içinde bir hoşluk oluşur bir huylanırsın 5 saniyede geçebilir ama dahada uzun sürebilir. Ve eğer. bebekse sadece orası sertleşir etrafına parmak bastığında yumuşacık olur..

Kiz sen beni nasil duygulandirdin şu saatte
Senin adina inancim tam. Bebegi kucagina alip bu günleri ani olarak hatirlayacaksin. Duygusal ama mücadele edilmiş günler olarak...

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah rabbim hepimize nasip etsin

Teşekkür ederim canım benim bu tavsiyen için deneyeceğim

Çok teşekkür ederim canım . Rabbim evlatlarımıza sağlık uzun ömür nasip etsin inşallah. Hayırlı olsunlar gerisi hiç önemli değil.. Sanırım hamilelik hormonları etkisi altınsa eşimize iyice bağlandık, sanki adamı yeni tanıyormuşum hissi var bende
Hep böyle olsun sevgimiz saygımız hiç bitmesin, mutlu huzurlu yuvamız olsun inşallah

Canım bu haftalarda hareket saatleri belli değil ama şunu öneriyorum yemeğini yedikten sonra hemen yatağa geç ve sırt üstü yat bekle 10-20 dk bekle bunu mümkünse akşam yemeğinden sonda yap yine hareketlik yoksa. Gece 12den sonra uyumamaya çalış ve yan tarafına dön dizlerini karnına doğru çek bekle yine hareketlilik hissetmezsen. Hastahaneye uğramalısın.. ama merak etme bebiş iyidir annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…