2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ayaklarının olduğu taraf daha çok hissediliyor sanırım :) Benimde aklıma takılıyor bazen acaba şuan başı ayağı nerde diye

ay cok entresan nasil sasirdim ya:) dogum olmasa fark edecegi yok yani : ) adetten kesilmiyorlar mi Hic mi anlasilmaz

Ayaklarının olduğu taraf daha çok hissediliyor sanırım :) Benimde aklıma takılıyor bazen acaba şuan başı ayağı nerde diye
Benim bebegimin ayaklari hep ayni yerde ic tarafa dogru o yuzden cok fazla hareket hissetmiyorum heralde. Her gittigimde ayni pozisyonda. O sekilde rahat ediyor heralde .Kafasini gobegime yasliyor bacak tarafini ic tarafa uzatiyor .Cinsiyetide simdiye kadar o yuzden ogrenemedik

Benim evde aynı durumda. Araba arkası yazılar gibi tozlarla beni yıka yazıcam yakında Bugün kardeşime sen süpür ben en azından siliyim diyorum bakalım ama yaparız inş

Benim de bel kasık agrim çok oluyor bu sebepten mi bilmiyorum ama şunu biliyorum kızım da hiç böyle plesenta sorunu yoktu ve ben kuş gibi hamileydim okulda merdivenleri atlaya ziplaya inerdim 6 aylıkken arkadaşlar napıyorsun derdi şimdi ise öyle agirimki hareket kabiliyetim hiç kalmadı gibi tabi arada yedi yaş da var o ayrı. Hayırlısı insallah iyi şeyler duyalim bu gidiste

Hamileligimin ilk ayinda gittigimde yanimda ki bayanin 5 aylikti bebis karninda. 13 aylik bi oğlu varmis sezeryanmis dogumu . Sezeryan dikis yerlerim agriyo diye doktora gittim dr bakti usgyle güldü bana dio neden güldünüz demis doktorluk hayatimda sen ikinci hastamsin 5 aylık hamilesin kızın olacak demis. Hic anlamadim dio bir sürü de is yaptim agir kaldirdim oglum hep kucakta diyodu. Şimdi ye doğum yapmıştır.

Altta yazıyordu sanırım 16. Haftadan sonra favori pozisyon bulup genelde öyle dururlarmış :) Şimdi yerleri bol gerçi istedikleri gibi takılıyorlar
Benim evde aynı durumda. Araba arkası yazılar gibi tozlarla beni yıka yazıcam yakında Bugün kardeşime sen süpür ben en azından siliyim diyorum bakalım ama yaparız inş
Yaa ne güzel benimde annem geleyim diyor ama annem varken daha çok yoruluyorum çünkü incik cincik yapacak heryer ayağa kalkacak. Onun yerine oda oda ilerlemek benim işime geliyor dinleniyorum bol bol bak küçük odamı sildim süpürdüm çamaşırları topladım oh oturuyorum

Gerçekten oluyor öyle doğum.sonrasi hemen hasta olamayanlar oluyor muhtemelen öyle olmuştur oda süt koruyor diyorlar ya.zateb sezeryan sonrası o dikisleri anlatmayim biraz zorla usut Allah'ım sanki ilk ameliyata almışlardı seni içini kopartiyorlar sanıyorsun.allah yardımcısı olsun daha küçük bebeği varken birdaha gebelik geçirmek nekadar zor.

Merhaba kızlar.. mutlu güzel hafta sonları dilerim hepinize

Maşallah benim oğluş çok heycanlı. Dün akşam öyle hareketliydi ki videoya çekebildim karnımda yaptığı dalgaları.. babası da tam hissedebiliyor, çok güçlü tekmeler atıyor maaşallah. Şu an bile hareketli yavrum. Geceleri hele uyutmuyor beni onunla konuşuyorum sakinleştiriyorum öyle uyuyorum

Ben o insanları sanırım hayatım boyunca anlayamayacağım açıkçası inanmıyorum çünkü benim artık döllenme olduktan sonra beta hcg hormonu ve diğer hormonlarımızda kanda artışa geçiyor ya vücudun bir alışma süresi var işte o ilk zamanlar belki de idrar testinde bile farkedilmediği birkaç günde, annemle buluşmuştuk mini piknik yapmıştık orada ben bi fenalıklar geçir ama diyorum ki bana ne oldu hava da sıcak ama bu başka bir şey foto çekilmşiz gözlerimin feri yok yani vücut o kadar çok sinyal veriyor ki anlamamak imkansız bence..

Bir de plesentaları nasıl hep sabit kalmış onu da anlamadım.

Canım o fotoda benim bebişin solunda kalıyor bir karartı var eğer oysa

Ben şimdi bitirdim işlerimi her yeri temizledim akşam da gezmeye

Kızlar bebek arabası modeline karar verdik ama renkte eşimle anlaşamadık oğlumuz olacak. Sizce hangi renk daha güzel ve kullanışlı olur?ben kırmızılıyı seçtim eşim illa erkeğe olmaz siyah alalım diyor simsiyah da benim içime sinmedi

Eklentiler

• C27B5BE1-CE0F-4E35-9BC7-11EC393EC833.webp
    169,6 KB · Görüntüleme: 54
Yeğenimin de kırmızı bence erkeğe daha çok gidiyor o renk

Bu Cadillac Air olan mi bende bunu beğendim de ona benzettim. Ben griye bayilmistim benim de oğlum olacak. Ama temiz durmasi açısından siyah alacağım sanırım hem onun taba deri on bari falan çok klass gösteriyor arabayı. Benim tercihim siyah yani. Ama şunu da soyleyim ilk brbeginse ve ikinci düşünüyorsan eğer kırmızı da iyi olur belki kız olursa falan. Ben ilk kızım da kırmızı almıştım.iki cinsiyete de olur diye ama arabadan memnun kalmayınca sattım gitti şimdi yeni alcam

Kızlar ayrıntılıdan çıktık çok şükür her şey yolunda kızımı da gördüm darısı gireceklere inşallah herkes güzel haberlerle gelsin
Yaa canım çok şükür çok sevindim. Fotosu yok mu cimcimenin
Nasıl memnun kaldın dimi Recep hocadan? Boyu falan nası söyledi mi:)

Ohh ne güzel :) Ben sıraya soktum şimdi salondayım üstlere uzanmadan camlarında kabasını alıveriyorum yavaş yavaş tüm odaları gezerim ev minnacık zaten

Benim siyah Tutkum var sırf o yüzden yine siyah alırdım. :)) Seni kırmasın eşin küçücük şey yüzünden ya kırmızı olsun ne olacak sanki :)
Kızlar ayrıntılıdan çıktık çok şükür her şey yolunda kızımı da gördüm darısı gireceklere inşallah herkes güzel haberlerle gelsin
Maşallah kuzum

Yaa canım çok şükür çok sevindim. Fotosu yok mu cimcimenin
Nasıl memnun kaldın dimi Recep hocadan? Boyu falan nası söyledi mi:)
Var kuzum ama dışarıdayız şimdi İstanbul’a gelmişken birkaç eksiği tamamlayalım dedik unutmazsam eğer eve geçince çekip atıym
Çok memnun kaldım canım iyi ki onu seçmişiz her şeyi açıkladı sormak istediklerimi sordum cevapladı gayet güleryüzlü :) boyu 25 cm kilosu 410 gram olmuş

Bu arada kızlar biz de bebek arabasını aldık. Benim araba çok küçük olduğu için arabaya sığabilmesi önceliğimizdi. Sonra pusetinin iyi olmasına önem verdik. Prego nun quatro modelini aldık. Antrasit rengini. Katlanınca küçük oluyor baya. Aklınızda olsun. Sürüşü fln da güzel. İki tarafa dönebiliyor vs. İstediğim özellikler vardı hep. Alıverdik. Dağınık bagajımda katlandığında kapsadığı yeri de atıyorum. Bir de yatak odasına beşik de alındı

Eklentiler

• 51E2852C-C18F-4A6F-9BDD-D6CF64FBE712.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 62
  • 9D46D824-BEF0-4806-A80F-33F7F34CE85D.webp
    78,2 KB · Görüntüleme: 60
  • 6BBECA87-A330-4DF6-BB24-87C751943D7D.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…