2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Benimde 16. Hafta kontrolumde plesentam ön göbek tarafımdaydı ekrandan da görmüştüm hatta ama o şekilde olunca da bebeği net göremiyorsun ya da hareketleri hissedemeyebiliyormuşsun ama gayet normal demişti
Bende ayrıntılıdan sonra öğrendim önde olduğunu. Sağ yandaymış ama ben hareketleri gayet hissediyorum o taraftanda. Acaba ultrasona göre sağda bana göre solda mı oluyor ki?

Bende ayrıntılıdan sonra öğrendim önde olduğunu. Sağ yandaymış ama ben hareketleri gayet hissediyorum o taraftanda. Acaba ultrasona göre sağda bana göre solda mı oluyor ki?
Canım o anlık değişebilen bir şeymiş o saatlerde öndeydi ama detaylıda sağ yan duvar yazıyor hani bazenbebişleri hissedemiyoruz ya plesenta öndeyse de hissetmiyoruzdur belki ama bebekler büyüdükçe zaten her şekilde hissedicez önde de olsa

Tam bilmiyorum ama plesantanin durumunu 20 haftada filan teşhis ediyorlarmış. Öyle hatırlıyorum yoksa her usgde bakiyolar plesantaya
Bende hic bakmiyorlar biliyormusun .Hic birsey demiyorlar.Sadece ikilide ayrintili bakan doktor kagida not olarak yazdırmıştı sonradan ne oldugunu ogrendim. Doktorlarin bile bir fikri yok gerci.Uc tane doktora sordum baya düşünüp yarim yamalak cevap verdiler:)

Ben şok Yer değişebiliyormuş demek ki ben sabit sanıyordum

yeri açılsın diye alanı genisletiyordurasımda diyo iki güne bir karnım buyuyo sanki

Ultrasonda göre sağda sende solda olur.cunku benim bebişin kafası ultrasonda göre solda yani sağımda oluyo

Ben şok Yer değişebiliyormuş demek ki ben sabit sanıyordum
Evet canım hatta ben plesentanın ne olduğunu bilmiyordum önün önde olması bi sorun mu demiştim? Doktorum da hayır şuan için orda ve önde olduğu için kapatıyor ve göremiyoruz demişti bende ondan sonra anladım

Benimde 16. Hafta kontrolumde plesentam ön göbek tarafımdaydı ekrandan da görmüştüm hatta ama o şekilde olunca da bebeği net göremiyorsun ya da hareketleri hissedemeyebiliyormuşsun ama gayet normal demişti
Geçen tv de izledim hani bebegi olacağını son bir haftada öğrenenler varya onların plesantalari öndeymiş bebek vurdukça ona denk geliyormus hiç anlamıyorlarmış videoda da gösterdi.gecen facebook ta denk geldim 18 sene sonra gelen mucizem yazmis sancısı tutunca doktora gidiyo öyle anliyo

O zaman bende sorun yoktur olsaydı söylerdi.hep normal hayatına devam et diyo hiç kısıtlama getirmiyo
Olabilir canım belkide normal o yüzden bişey dememiştir. Benimde hafif aşağıdaydı şimdi normal yerine gelmeye başladı büyüdükçe daha çıkar dedi.

Ultrasonda göre sağda sende solda olur.cunku benim bebişin kafası ultrasonda göre solda yani sağımda oluyo
Ben bana göre sağında demiştir diye düşündüm sorduğum için. Ne karışık işler ya
Ya bende aslında 4d çektiği yakışıklı resme sonradan bakınca farkettim yanında kalıyor :) son şeyde resim vermediği için bilmiyorum tabi versede belli olmazdı belki ekranda zaten seçemedim ne nedir diye

Sen mi demiştin kuzum bende ondan sonra merak edip sormuştum. Ayy neler var ya geçende denk geldim biri 6 aylıkken öğrenmiş kilo alıyorum gazım var diye gidince

Bende kızımı daha çok sağımda hissediyorum. Doktoruma plesantam acaba sola doğru mu o yüzden mi daha çok sağımda hissediyorum dedim aksine sağa daha yatkın gövdesi belki genelde o taraftadır ondan demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…