2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Annem kıyamam benimkiyle aynı
Kolay gelsin kuzum. Halledin aynen işlernizi:)

Sağlıkla kullanın inşallah kuzum

Sen mi demiştin kuzum bende ondan sonra merak edip sormuştum. Ayy neler var ya geçende denk geldim biri 6 aylıkken öğrenmiş kilo alıyorum gazım var diye gidince
Evet bi ara ben yazmıştım gene.bende hep doktora sorayim diyorum unutuyorum ayda bir gidince kaliyo.arkadaşımın anneside kızı doğum yapacaktı doktora gidiyolar gitmişken bende gostereyim diyo doktor bir hafta sonra doğum yapacaksin diyo.cok sasirmistik.menopoza girdim sanmış ee 7 çocuk doğurunca göbeğinde anlamamış 44 yaslarinda

Kızlar ayrıntılıdan çıktık çok şükür her şey yolunda kızımı da gördüm darısı gireceklere inşallah herkes güzel haberlerle gelsin

Maşallah canım hayırlı olsun Bizimde ayrıntılı perşembe günü :) ama bu perşembe zaten oğluşumu görmüştüm

Kadının 18 sene boyunca olmayınca belirti yasada psikoloji demiştir.benim bile adetim geçti yola çıkmasam idrar testi yapmicaktim.8 sene olmayınca yoktur gene diyorsun

Bence kırmuzısı da gayet uygun duruyor. Ablamın oğlununda kırmızı. Her kırmızı olmaz evet ama bence bu kırmızı gayet güZel

Anneler öyle canım oldu mu dip köşe olucak illa. Kızkardeşim bu sene bulunduğum şehirde üniversite kazandı bende hamile kaldım bide baştan beri yatarak geçirmek zorunda kalınca yanımıza aldık yardımcı olur diye. Kız üniversiteyi kazandığına bin pişman oldu sanırım bişey demiyor ama

Cnm cadillac casual travel var bide bunun cadillac casulac air modeli var e bebegin sitesinde karşılaştırdım arasinda bi tane fark vardi gerisi ayniydi. Arada da 300 tl gibi fark var benimde son bebis bu air olmayan modelini alsam memnun kalirmiyim acaba

Hepside çok güzel canım. Sağlıklı günlerde kullansın minnak

Kızlar ayrıntılıdan çıktık çok şükür her şey yolunda kızımı da gördüm darısı gireceklere inşallah herkes güzel haberlerle gelsin
Nasildi nazli kız hareket ediyor muydu? Bende onumuzdeki hafta sonu girecegim heyecanliyim

Maşallah canım hayırlı olsun Bizimde ayrıntılı perşembe günü :) ama bu perşembe zaten oğluşumu görmüştüm

Gözünaydın canım

Nasildi nazli kız hareket ediyor muydu? Bende onumuzdeki hafta sonu girecegim heyecanliyim

Benimde ayrıtılı cuma günü artik gerisayim başladı çok heyecanliyim
Çok teşekkür ederiz darısı sizlere inşallah hepinizden alırız güzel haberleri
Hareketlerini çok net göremedim sık sık durdurdu ekranı, fotoğraf ve video verdi oradan bakarım eve gidince
havadansudan eve gidince atarım canım

İnşallah güzel haberlerle gel sende canım :) herkes endişeli annelik böyle bir şeymiş hep en iyisini düşünelim ki bebişlerimiz de strese girmesin

Canımm tentesü sıiu geçiriyor mu bilmiyorum. Aldığımız yer bize yağmurluğunu da hediye etti o yüzden onu düşünmedim açıkçası. Benim ilk kriterim arabaya sığıyor olmasıydı ikincisi puseti sağlam ve konforlu olması. Sonra da iki yönlü kullanımın mümkün olmasıydı. Bir de hafif bir araba. Sürüşü fln da çok güzel. O yüzden tercih ettim. Taa şu black friday indiriminden ber takipteyim düşmedi fiyatı gittiğim bir yerde uyguna bulunca aldım. Dayanamadım. Daha uyguna da bulduk açıkçası ama şu takma yerleri plastikti. İnternette onla alakalı çok yorum okudum plastikler aşınabiliyormuş vs. Bunun metal fln:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…