- 15 Ağustos 2018
- 1.656
- 4.895
- 63
Annem kıyamam benimkiyle aynıVar kuzum ama dışarıdayız şimdi İstanbul’a gelmişken birkaç eksiği tamamlayalım dedik unutmazsam eğer eve geçince çekip atıym
Çok memnun kaldım canım iyi ki onu seçmişiz her şeyi açıkladı sormak istediklerimi sordum cevapladı gayet güleryüzlü :) boyu 25 cm kilosu 410 gram olmuş
Sağlıkla kullanın inşallah kuzumBu arada kızlar biz de bebek arabasını aldık. Benim araba çok küçük olduğu için arabaya sığabilmesi önceliğimizdi. Sonra pusetinin iyi olmasına önem verdik. Prego nun quatro modelini aldık. Antrasit rengini. Katlanınca küçük oluyor baya. Aklınızda olsun. Sürüşü fln da güzel. İki tarafa dönebiliyor vs. İstediğim özellikler vardı hep. Alıverdik. Dağınık bagajımda katlandığında kapsadığı yeri de atıyorum.Bir de yatak odasına beşik de alındı
Yerim ki ben onları yaAnnem kıyamam benimkiyle aynı
Kolay gelsin kuzum. Halledin aynen işlernizi:)
Evet bi ara ben yazmıştım gene.bende hep doktora sorayim diyorum unutuyorum ayda bir gidince kaliyoSen mi demiştin kuzum bende ondan sonra merak edip sormuştum. Ayy neler var ya geçende denk geldim biri 6 aylıkken öğrenmiş kilo alıyorum gazım var diye gidince
Kızlar ayrıntılıdan çıktık çok şükür her şey yolundakızımı da gördüm darısı gireceklere inşallah herkes güzel haberlerle gelsin
Kadının 18 sene boyunca olmayınca belirti yasada psikoloji demiştir.benim bile adetim geçti yola çıkmasam idrar testi yapmicaktim.8 sene olmayınca yoktur gene diyorsunBen o insanları sanırım hayatım boyunca anlayamayacağımaçıkçası inanmıyorum çünkü benim artık döllenme olduktan sonra beta hcg hormonu ve diğer hormonlarımızda kanda artışa geçiyor ya vücudun bir alışma süresi var işte o ilk zamanlar belki de idrar testinde bile farkedilmediği birkaç günde, annemle buluşmuştuk mini piknik yapmıştık orada ben bi fenalıklar geçir ama diyorum ki bana ne oldu hava da sıcak ama bu başka bir şey foto çekilmşiz gözlerimin feri yok yani vücut o kadar çok sinyal veriyor ki anlamamak imkansız bence..
Bir de plesentaları nasıl hep sabit kalmış onu da anlamadım.
Canım o fotoda benim bebişin solunda kalıyor bir karartı var eğer oysa
Ben şimdi bitirdim işlerimi her yeri temizledim akşam da gezmeye
Acaba menopoza mi girdim sanıyolar.bir arkadaşımda 4 aylık öğrendi her ay adet olmus en son ay adeti az olunca gitmiş o zaman öğrenmiş.ay cok entresan nasil sasirdim ya:) dogum olmasa fark edecegi yok yani : ) adetten kesilmiyorlar mi Hic mi anlasilmaz
Bence kırmuzısı da gayet uygun duruyor. Ablamın oğlununda kırmızı. Her kırmızı olmaz evet ama bence bu kırmızı gayet güZelKızlar bebek arabası modeline karar verdik ama renkte eşimle anlaşamadık oğlumuz olacak. Sizce hangi renk daha güzel ve kullanışlı olur?ben kırmızılıyı seçtim eşim illa erkeğe olmaz siyah alalım diyorsimsiyah da benim içime sinmedi
Kızlar belki fikri olan vardır sorayım. İleri yaş bi ablam için dr sormuştum o da gitti kafasına yatana. Dr zaman kaybetmeyin tüp bebek yapın demiş ama bayağı da konuşmuş yani ilgilenmiş. Tüp bebekte zaman alan
Maşallah ne kadar hareketiymiş öyle.video atılıyorsa bizede atar misinMerhaba kızlar.. mutlu güzel hafta sonları dilerim hepinize
Maşallah benim oğluş çok heycanlı. Dün akşam öyle hareketliydi ki videoya çekebildim karnımda yaptığı dalgaları.. babası da tam hissedebiliyor, çok güçlü tekmeler atıyor maaşallah. Şu an bile hareketli yavrum. Geceleri hele uyutmuyor beni onunla konuşuyorum sakinleştiriyorum öyle uyuyorum
Ay canim hadi geçmiş olsun her şey yolunda cikmis.madem istanbuldasiniz iyi gezin ohh mis gibi deniz havası.eve gidince fotoistiyomKızlar ayrıntılıdan çıktık çok şükür her şey yolundakızımı da gördüm darısı gireceklere inşallah herkes güzel haberlerle gelsin
Güle güle kullan canim.ne güzel katlayınca küçücük olmus.bizim arabada küçük bizde böyle bisey alalimBu arada kızlar biz de bebek arabasını aldık. Benim araba çok küçük olduğu için arabaya sığabilmesi önceliğimizdi. Sonra pusetinin iyi olmasına önem verdik. Prego nun quatro modelini aldık. Antrasit rengini. Katlanınca küçük oluyor baya. Aklınızda olsun. Sürüşü fln da güzel. İki tarafa dönebiliyor vs. İstediğim özellikler vardı hep. Alıverdik. Dağınık bagajımda katlandığında kapsadığı yeri de atıyorum.Bir de yatak odasına beşik de alındı
Anneler öyle canım oldu mu dip köşe olucak illa. Kızkardeşim bu sene bulunduğum şehirde üniversite kazandı bende hamile kaldım bide baştan beri yatarak geçirmek zorunda kalınca yanımıza aldık yardımcı olur diye. Kız üniversiteyi kazandığına bin pişman oldu sanırım bişey demiyor amaAltta yazıyordu sanırım 16. Haftadan sonra favori pozisyon bulup genelde öyle dururlarmış :) Şimdi yerleri bol gerçi istedikleri gibi takılıyorlar
Yaa ne güzel benimde annem geleyim diyor ama annem varken daha çok yoruluyorum çünkü incik cincik yapacak heryer ayağa kalkacak. Onun yerine oda oda ilerlemek benim işime geliyor dinleniyorum bol bolbak küçük odamı sildim süpürdüm çamaşırları topladım oh oturuyorum
Cnm cadillac casual travel var bide bunun cadillac casulac air modeli var e bebegin sitesinde karşılaştırdım arasinda bi tane fark vardi gerisi ayniydi. Arada da 300 tl gibi fark var benimde son bebis bu air olmayan modelini alsam memnun kalirmiyim acabaKızlar bebek arabası modeline karar verdik ama renkte eşimle anlaşamadık oğlumuz olacak. Sizce hangi renk daha güzel ve kullanışlı olur?ben kırmızılıyı seçtim eşim illa erkeğe olmaz siyah alalım diyorsimsiyah da benim içime sinmedi
Gözünaydın canımKızlar ayrıntılıdan çıktık çok şükür her şey yolundakızımı da gördüm darısı gireceklere inşallah herkes güzel haberlerle gelsin
Hepside çok güzel canım. Sağlıklı günlerde kullansın minnakBu arada kızlar biz de bebek arabasını aldık. Benim araba çok küçük olduğu için arabaya sığabilmesi önceliğimizdi. Sonra pusetinin iyi olmasına önem verdik. Prego nun quatro modelini aldık. Antrasit rengini. Katlanınca küçük oluyor baya. Aklınızda olsun. Sürüşü fln da güzel. İki tarafa dönebiliyor vs. İstediğim özellikler vardı hep. Alıverdik. Dağınık bagajımda katlandığında kapsadığı yeri de atıyorum.Bir de yatak odasına beşik de alındı
Nasildi nazli kız hareket ediyor muydu? Bende onumuzdeki hafta sonu girecegim heyecanliyimKızlar ayrıntılıdan çıktık çok şükür her şey yolundakızımı da gördüm darısı gireceklere inşallah herkes güzel haberlerle gelsin
Maşallah canım hayırlı olsunBizimde ayrıntılı perşembe günü :) ama bu perşembe zaten oğluşumu görmüştüm
Gözünaydın canım
Nasildi nazli kız hareket ediyor muydu? Bende onumuzdeki hafta sonu girecegim heyecanliyim
Çok teşekkür ederiz darısı sizlere inşallah hepinizden alırız güzel haberleriBenimde ayrıtılı cuma günü artik gerisayim başladı çok heyecanliyim
İnşallah güzel haberlerle gel sende canım :) herkes endişeli annelik böyle bir şeymişBenimde Çarşamba ayrıntılı hayırlısıyla bide bunu atlatsaydik. Gece kötü kötü şeyler düşündüm ya doğumda bisey olursa ya cocuklarim kalırsa diye ayy anne olmak ne zor yaaa . 3.sexeryan olunca ister istemez korkuyorum .acaba sadece ben mi böyleyim
Canımm tentesü sıiu geçiriyor mu bilmiyorum. Aldığımız yer bize yağmurluğunu da hediye etti o yüzden onu düşünmedim açıkçası. Benim ilk kriterim arabaya sığıyor olmasıydı ikincisi puseti sağlam ve konforlu olması. Sonra da iki yönlü kullanımın mümkün olmasıydı. Bir de hafif bir araba. Sürüşü fln da çok güzel. O yüzden tercih ettim. Taa şu black friday indiriminden ber takipteyim düşmedi fiyatı gittiğim bir yerde uyguna bulunca aldım. Dayanamadım. Daha uyguna da bulduk açıkçası ama şu takma yerleri plastikti. İnternette onla alakalı çok yorum okudum plastikler aşınabiliyormuş vs. Bunun metal fln:)M muttervonmarienkaefer canım hayırlı olsun sağlıkla kullanın bu bebek arabasına bende internetten bakmıştım dediğin gibi katlandığında küçük yer kaplaması filan süper de ben tentesi su geçiriyor mu diye muallakta kaldım siz denediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?