2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Benimde ayrıtılı cuma günü artik gerisayim başladı çok heyecanliyim
Hyırlı haberlerle gelmeniz dileğiyle
Canım ben detaylıdan önce hiç uyuyamadım. Daldığım an kabus görüyordum. O kdr korkuyordum ki anlatamam. Ama kötüyü çağırmamak lazım. Hep kendimi sakinleştirdim hayır çok iyi o. Her şey güzel olacak diye onunla konuşuyordum. Çok da dua ediyordum. Çok şükür bir şey çıkmadı. İnş sağlıkla da alırız. Olumlu düşünün. İster ilk olsun ister 9. Olsun anne olunca insan korkuyor en ufak kötü bir şeyden. Ama güzel şeyler düşünelim. Rabbim büyük. İnşallah sizlerde güzel haberlrle gelirsiniz. Ayrıca olsun ilk üçüncü sezaryanı olan sen değilsin ya? Korkma bir şeycik olmaz allahın izniyle. Evlatlarını sana, seni de evlatlarına bağışlasın rabbim.

3 sezeryan cok mu riskli bi durummus ki tatlimm biz de 3.cu cocuga sicak bakiyoruz da ilerisi icin ama risk olayini biomiyorum pek tabi

Anladım canım hangi mağazadan aldın peki bende mağazadan bakayım

Evet su an ac geldim ve midem felaket bulaniyor ac oldugum icin. Insallah icebilirim o icecegi
Naptın canım aldın mı sonuçlarını
Birşey çıkmamıştır inşallah
Hamilelikte bazı değerlerin yüksek veya düşük çıkması normal karşılanabiliyor ama bilemedim yinede canım. Günaydınlar bu arada
Gittim canım bugün dahiliye doktoruna
Tsh ilacımın dozunu arttırdı,kan ilacına kadın doğumcu karar versin dedi.
Diğer değerlerim için normal dedi
Demekki hamilelikte kiminin yüksek kiminin düşük olması gerekiyormuş :))

Oyy maasallah canim cok sevindim guzel gecmesine

Aminnn cnm güzel duan icin teşekkür ederim

Kızlar ayrıntılıdan çıktık çok şükür her şey yolunda kızımı da gördüm darısı gireceklere inşallah herkes güzel haberlerle gelsin
Kuzum gözün aydın hayırlı güzel haberlerle gelmişsin
Fındık kızınıda görüp özlem gidermişsin
Benim pamuuuukkk kızımda ayrıntıluda 25cm 410 grdı

3 sezeryan cok mu riskli bi durummus ki tatlimm biz de 3.cu cocuga sicak bakiyoruz da ilerisi icin ama risk olayini biomiyorum pek tabi
Değildir belki ama ben kendi kendime evham yapiyorum bu ara benim hormonlar costu yine dokunsalar agliycam ondan dolayi böylesi seyler düşünüyorum . İnsallah cnm rabbim nasip eder sizede

Değildir belki ama ben kendi kendime evham yapiyorum bu ara benim hormonlar costu yine dokunsalar agliycam ondan dolayi böylesi seyler düşünüyorum . İnsallah cnm rabbim nasip eder sizede
Kiyamam canim yaa hic getirme aklina oyle seyler musmutlu kocaman bi aile olacaksiniz

Canım benim bir tanıdığım var 4 sezeryanlı
Başka bir tanıdığım 3 sezeryanlı
İllaki sezeryan ama sonuçta bir ameliyat belli riskleri vardır ama olabiliyor.
Sezeryan arkasında normal doğum yaptıran doktorlarda var

Evet o da riskliymis aslinda ssvd deniyor.
Doktorla riskleri konusulup dusunebilir hele bi ikinciyi doguralim da dimi

Sen mi demiştin kuzum bende ondan sonra merak edip sormuştum. Ayy neler var ya geçende denk geldim biri 6 aylıkken öğrenmiş kilo alıyorum gazım var diye gidince

Bi kuafor vardi tanidigimiz gece acile gidip dogurunca anliyor hamile oldugunu
Ailesinde erken menapoz olunca erken girdim zannetmis kilo vs olunca da hic anlamamis yiyorum kilo aliyorum diyomus
Bebek dogunca tum aile şok tabi

Evet o da riskliymis aslinda ssvd deniyor.
Doktorla riskleri konusulup dusunebilir hele bi ikinciyi doguralim da dimi
Aynen ssvd diye geçiyor. Ama çok başarılı geçen doğum hikayeleri var. Ben Yusuf Olgaç diye bir adam takip ediyorum. Hatta ona gitmeyi düşünüyordum ama uzak geldi. Onun çok böyle hikayesi var.

Bi kuafor vardi tanidigimiz gece acile gidip dogurunca anliyor hamile oldugunu
Ailesinde erken menapoz olunca erken girdim zannetmis kilo vs olunca da hic anlamamis yiyorum kilo aliyorum diyomus
Bebek dogunca tum aile şok tabi
Geçen tv izliyoruz eşimle
Tlcde böyle doğum yapan kadınları gösteriyor :)
Eşim diyo 2.çocuğumuz böyle olursa adını ne koyardın diyo
Ben dedim Rüya eşim diyo ben Kader koyardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…