- 15 Ağustos 2018
- 1.656
- 4.895
- 63
Hyırlı haberlerle gelmeniz dileğiyleBenimde ayrıtılı cuma günü artik gerisayim başladı çok heyecanliyim
Canım ben detaylıdan önce hiç uyuyamadım. Daldığım an kabus görüyordum. O kdr korkuyordum ki anlatamam. Ama kötüyü çağırmamak lazım. Hep kendimi sakinleştirdim hayır çok iyi o. Her şey güzel olacak diye onunla konuşuyordum. Çok da dua ediyordum. Çok şükür bir şey çıkmadı. İnş sağlıkla da alırız. Olumlu düşünün. İster ilk olsun ister 9. Olsun anne olunca insan korkuyor en ufak kötü bir şeyden. Ama güzel şeyler düşünelim. Rabbim büyük. İnşallah sizlerde güzel haberlrle gelirsiniz.Benimde Çarşamba ayrıntılı hayırlısıyla bide bunu atlatsaydik. Gece kötü kötü şeyler düşündüm ya doğumda bisey olursa ya cocuklarim kalırsa diye ayy anne olmak ne zor yaaa . 3.sexeryan olunca ister istemez korkuyorum .acaba sadece ben mi böyleyim
3 sezeryan cok mu riskli bi durummus ki tatlimm biz de 3.cu cocuga sicak bakiyoruz da ilerisi icin ama risk olayini biomiyorum pek tabiBenimde Çarşamba ayrıntılı hayırlısıyla bide bunu atlatsaydik. Gece kötü kötü şeyler düşündüm ya doğumda bisey olursa ya cocuklarim kalırsa diye ayy anne olmak ne zor yaaa . 3.sexeryan olunca ister istemez korkuyorum .acaba sadece ben mi böyleyim
Anladım canım hangi mağazadan aldın peki bende mağazadan bakayımCanımm tentesü sıiu geçiriyor mu bilmiyorum. Aldığımız yer bize yağmurluğunu da hediye etti o yüzden onu düşünmedim açıkçası. Benim ilk kriterim arabaya sığıyor olmasıydı ikincisi puseti sağlam ve konforlu olması. Sonra da iki yönlü kullanımın mümkün olmasıydı. Bir de hafif bir araba. Sürüşü fln da çok güzel. O yüzden tercih ettim. Taa şu black friday indiriminden ber takipteyim düşmedi fiyatı gittiğim bir yerde uyguna bulunca aldım. Dayanamadım. Daha uyguna da bulduk açıkçası ama şu takma yerleri plastikti. İnternette onla alakalı çok yorum okudum plastikler aşınabiliyormuş vs. Bunun metal fln:)
Evet canım bende bugün gittim,tsh ilacını arttırdı.Canim benimde yüksek cıktı dahiliye doktoru hamilelerde olur dedi normal dedi
Naptın canım aldın mı sonuçlarınıEvet su an ac geldim ve midem felaket bulaniyor ac oldugum icin. Insallah icebilirim o icecegi
Gittim canım bugün dahiliye doktorunaHamilelikte bazı değerlerin yüksek veya düşük çıkması normal karşılanabiliyor ama bilemedim yinede canım. Günaydınlar bu arada
Var kuzum ama dışarıdayız şimdi İstanbul’a gelmişken birkaç eksiği tamamlayalım dedik unutmazsam eğer eve geçince çekip atıym
Çok memnun kaldım canım iyi ki onu seçmişiz her şeyi açıkladı sormak istediklerimi sordum cevapladı gayet güleryüzlü :) boyu 25 cm kilosu 410 gram olmuş
Aminnn cnm güzel duan icin teşekkür ederimHyırlı haberlerle gelmeniz dileğiyle
Canım ben detaylıdan önce hiç uyuyamadım. Daldığım an kabus görüyordum. O kdr korkuyordum ki anlatamam. Ama kötüyü çağırmamak lazım. Hep kendimi sakinleştirdim hayır çok iyi o. Her şey güzel olacak diye onunla konuşuyordum. Çok da dua ediyordum. Çok şükür bir şey çıkmadı. İnş sağlıkla da alırız. Olumlu düşünün. İster ilk olsun ister 9. Olsun anne olunca insan korkuyor en ufak kötü bir şeyden. Ama güzel şeyler düşünelim. Rabbim büyük. İnşallah sizlerde güzel haberlrle gelirsiniz.Ayrıca olsun ilk üçüncü sezaryanı olan sen değilsin ya? Korkma bir şeycik olmaz allahın izniyle. Evlatlarını sana, seni de evlatlarına bağışlasın rabbim.
Kuzum gözün aydın hayırlı güzel haberlerle gelmişsinKızlar ayrıntılıdan çıktık çok şükür her şey yolundakızımı da gördüm darısı gireceklere inşallah herkes güzel haberlerle gelsin
Benim pamuuuukkk kızımda ayrıntıluda 25cm 410 grdıVar kuzum ama dışarıdayız şimdi İstanbul’a gelmişken birkaç eksiği tamamlayalım dedik unutmazsam eğer eve geçince çekip atıym
Çok memnun kaldım canım iyi ki onu seçmişiz her şeyi açıkladı sormak istediklerimi sordum cevapladı gayet güleryüzlü :) boyu 25 cm kilosu 410 gram olmuş
İnsallah cnmİnşallah güzel haberlerle gel sende canım :) herkes endişeli annelik böyle bir şeymişhep en iyisini düşünelim ki bebişlerimiz de strese girmesin
Değildir belki ama ben kendi kendime evham yapiyorum bu ara benim hormonlar costu yine dokunsalar agliycam ondan dolayi böylesi seyler düşünüyorum . İnsallah cnm rabbim nasip eder sizede3 sezeryan cok mu riskli bi durummus ki tatlimm biz de 3.cu cocuga sicak bakiyoruz da ilerisi icin ama risk olayini biomiyorum pek tabi
Kiyamam canim yaa hic getirme aklina oyle seyler musmutlu kocaman bi aile olacaksinizDeğildir belki ama ben kendi kendime evham yapiyorum bu ara benim hormonlar costu yine dokunsalar agliycam ondan dolayi böylesi seyler düşünüyorum . İnsallah cnm rabbim nasip eder sizede
Canım benim bir tanıdığım var 4 sezeryanlı3 sezeryan cok mu riskli bi durummus ki tatlimm biz de 3.cu cocuga sicak bakiyoruz da ilerisi icin ama risk olayini biomiyorum pek tabi
Canım benim bir tanıdığım var 4 sezeryanlı
Başka bir tanıdığım 3 sezeryanlı
İllaki sezeryan ama sonuçta bir ameliyat belli riskleri vardır ama olabiliyor.
Sezeryan arkasında normal doğum yaptıran doktorlarda var
Canım ben çocuk rüyası diye bir mağazadan aldım pendikten. Avm de denk geldim bir kaç kere pregoya ama bu modelini görmedim. İnstagramda sayfaları var.Anladım canım hangi mağazadan aldın peki bende mağazadan bakayım
Sen mi demiştin kuzum bende ondan sonra merak edip sormuştum. Ayy neler var ya geçende denk geldim biri 6 aylıkken öğrenmiş kilo alıyorum gazım var diye gidince
Konuşup değerlendirselerde işlerine sezeryan geliyo benceEvet o da riskliymis aslinda ssvd deniyor.
Doktorla riskleri konusulup dusunebilir hele bi ikinciyi doguralim da dimi
Aynen ssvd diye geçiyor. Ama çok başarılı geçen doğum hikayeleri var. Ben Yusuf Olgaç diye bir adam takip ediyorum. Hatta ona gitmeyi düşünüyordum ama uzak geldi. Onun çok böyle hikayesi var.Evet o da riskliymis aslinda ssvd deniyor.
Doktorla riskleri konusulup dusunebilir hele bi ikinciyi doguralim da dimi
Evet tabi saati belli gunu belli ses yok gurultu yok risk az kes biç hoop al kucagina bebisiKonuşup değerlendirselerde işlerine sezeryan geliyo bence
Hayırlısıyla bi doğuralım bebişlerimizi
Aynen ssvd diye geçiyor. Ama çok başarılı geçen doğum hikayeleri var. Ben Yusuf Olgaç diye bir adam takip ediyorum. Hatta ona gitmeyi düşünüyordum ama uzak geldi. Onun çok böyle hikayesi var.
Geçen tv izliyoruz eşimleBi kuafor vardi tanidigimiz gece acile gidip dogurunca anliyor hamile oldugunu
Ailesinde erken menapoz olunca erken girdim zannetmis kilo vs olunca da hic anlamamis yiyorum kilo aliyorum diyomus
Bebek dogunca tum aile şok tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?