2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kiyamam canim yaa hic getirme aklina oyle seyler musmutlu kocaman bi aile olacaksiniz
İnsallah cnm. Benim ilk sezeryanim da tüm uyumuştum ikincide epidural di ama ekstra anestezi uzmani sakinlestirici yapti bana sizede yapmislarmiydi. Ya da bütün sezeryan doğum yapanlara olsun bu sorum

Evet tabi saati belli gunu belli ses yok gurultu yok risk az kes biç hoop al kucagina bebisi
Aynen anlattığın gibi canım işlerine kolayı geliyor hemen uygulamaya geçiyolar
Biz daha doktorla doğum konusunu hiç konuşmadık bakalım ne dicek
Normale izin verirse ben normal istiyorum

İnsallah cnm. Benim ilk sezeryanim da tüm uyumuştum ikincide epidural di ama ekstra anestezi uzmani sakinlestirici yapti bana sizede yapmislarmiydi. Ya da bütün sezeryan doğum yapanlara olsun bu sorum
Spinaldi benimki ama sakinlestirici hic duymadim kimseden ben acikcasi cok mu heyecanliydin ki

Doğum yapmayı düşündüğüm hastanedeki doktorum tüp bebek diye illa sezeryan olacak diye bişey yok. Bebeğin kilosu normal olursa sende ilerde bi problem çıkmazsa ve korkmuyorsan normal doğumda yapabilirsin dedi. Umarım çatır çatır doğurabilirim

Aynen anlattığın gibi canım işlerine kolayı geliyor hemen uygulamaya geçiyolar
Biz daha doktorla doğum konusunu hiç konuşmadık bakalım ne dicek
Normale izin verirse ben normal istiyorum
Bekliyorlar son dakikaya kadar ya da bebekte kordondur iridir vs bi durum yoksa sezeryana yonlendirmiyorlar bence sen normalde israrci ol

Kuzum gözün aydın hayırlı güzel haberlerle gelmişsin
Fındık kızınıda görüp özlem gidermişsin

Benim pamuuuukkk kızımda ayrıntıluda 25cm 410 grdı
Aaa ikinizinde nasil denk gelmiş öyle boyuda kilosuda aynı masallah.benim en son 16 haftalıkken bakıldı 19 cm 225 gramdı çok merak ediyorum ne kadar oldu

Bi kuafor vardi tanidigimiz gece acile gidip dogurunca anliyor hamile oldugunu
Ailesinde erken menapoz olunca erken girdim zannetmis kilo vs olunca da hic anlamamis yiyorum kilo aliyorum diyomus
Bebek dogunca tum aile şok tabi
Hay maşallah yaaa
Benimde menapozdan sonra hamile kalan o tanıdığım bildiğim kadarıyla geç öğrendi ama 3 aylık gibiyken sanırım. Neler neler var insan hayret ediyor

Kızlar öncesinde çok ağlamayan duygusal olmayan ve hamile kalınca tam tersi olan var mı.hep hamileyken alıngan oluyorsun duygusal oluyorsun diyolardi bana hiç olmadı.sizde durumlar nasıl

Oyy maasallah canim cok sevindim guzel gecmesine
Teşekkür ederiz kuzum çok rahatladım bende
Kuzum gözün aydın hayırlı güzel haberlerle gelmişsin
Fındık kızınıda görüp özlem gidermişsin

Benim pamuuuukkk kızımda ayrıntıluda 25cm 410 grdı
Teşekkür ederim canım giderdim özlemimi
Nasıl denk gelmiş öyle

Kızlar öncesinde çok ağlamayan duygusal olmayan ve hamile kalınca tam tersi olan var mı.hep hamileyken alıngan oluyorsun duygusal oluyorsun diyolardi bana hiç olmadı.sizde durumlar nasıl
Bana göre ben aynıymışım gibi geliyor bana. Önceden de sulu gözüydüm biraz şimdide Tabi bide eşime sormak lazım

Canm aldiklarini cok begendim.iyi gunlerde kullanin. Bende bu tarz bir araba istiyorum .Mahsuru yoksa fiyati ne kadar ?Cok merak ettim.

Ailesinde erken menapoz olunca erken girdim zannetmis kilo vs olunca da hic anlamamis yiyorum kilo aliyorum diyomus
Bizim işyerinde eskiden çalışan bir abinin eşi karın ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede Doğum yapıp gelmiş eve :)
Kadın kiloluymuş ve çok ciddi ameliyatlar geçirmiş hamile olduğu bilinmeden. Şuan gayet sağlıklı bir kızmış öyle anlatırlar hep :)

ay koptum yok boyle bi olay.
Sitressiz skntısız 9 ay gecirmis iste

Kızlar ya ben kötü bişey yaptım... bugün kahvaltıya misafirim vardı o yüzden dün şarküteri ürünleri aldık salam pastırma gibi... normalde hic yemiyordum ama gözümün önünde olunca canım cekti ve dün aksam bu sabah sadece onlardan yedim simdi deli gibi korkuyorum toxoya bagısıklıgım yok cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…