- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
İnsallah cnm. Benim ilk sezeryanim da tüm uyumuştum ikincide epidural di ama ekstra anestezi uzmani sakinlestirici yapti bana sizede yapmislarmiydi. Ya da bütün sezeryan doğum yapanlara olsun bu sorumKiyamam canim yaa hic getirme aklina oyle seyler musmutlu kocaman bi aile olacaksiniz
Aynen anlattığın gibi canım işlerine kolayı geliyor hemen uygulamaya geçiyolarEvet tabi saati belli gunu belli ses yok gurultu yok risk az kes biç hoop al kucagina bebisi
Geçen tv izliyoruz eşimle
Tlcde böyle doğum yapan kadınları gösteriyor :)
Eşim diyo 2.çocuğumuz böyle olursa adını ne koyardın diyo
Ben dedim Rüya eşim diyo ben Kader koyardım
Spinaldi benimki ama sakinlestirici hic duymadim kimseden ben acikcasi cok mu heyecanliydin kiİnsallah cnm. Benim ilk sezeryanim da tüm uyumuştum ikincide epidural di ama ekstra anestezi uzmani sakinlestirici yapti bana sizede yapmislarmiydi. Ya da bütün sezeryan doğum yapanlara olsun bu sorum
Tsh ilacını hergün aynı saatte iç ve yarim saat yemek yeme oldu mu.oyle daha etkiliEvet canım bende bugün gittim,tsh ilacını arttırdı.
Diğer tahlillere baktı normal dedi
Kan ilacına kadın doğumcu karar versin dedi
Bekliyorlar son dakikaya kadar ya da bebekte kordondur iridir vs bi durum yoksa sezeryana yonlendirmiyorlar bence sen normalde israrci olAynen anlattığın gibi canım işlerine kolayı geliyor hemen uygulamaya geçiyolar
Biz daha doktorla doğum konusunu hiç konuşmadık bakalım ne dicek
Normale izin verirse ben normal istiyorum
Aaa ikinizinde nasil denk gelmiş öyle boyuda kilosuda aynı masallah.benim en son 16 haftalıkken bakıldı 19 cm 225 gramdı çok merak ediyorum ne kadar olduKuzum gözün aydın hayırlı güzel haberlerle gelmişsin
Fındık kızınıda görüp özlem gidermişsin
Benim pamuuuukkk kızımda ayrıntıluda 25cm 410 grdı
Hay maşallah yaaaBi kuafor vardi tanidigimiz gece acile gidip dogurunca anliyor hamile oldugunu
Ailesinde erken menapoz olunca erken girdim zannetmis kilo vs olunca da hic anlamamis yiyorum kilo aliyorum diyomus
Bebek dogunca tum aile şok tabi
Maşallâahhh kaç haftadasın?Kuzum gözün aydın hayırlı güzel haberlerle gelmişsin
Teşekkür ederiz kuzum çok rahatladım bendeOyy maasallah canim cok sevindim guzel gecmesine
Teşekkür ederim canımKuzum gözün aydın hayırlı güzel haberlerle gelmişsin
Bana göre ben aynıymışım gibi geliyor bana. Önceden de sulu gözüydüm biraz şimdideKızlar öncesinde çok ağlamayan duygusal olmayan ve hamile kalınca tam tersi olan var mı.hep hamileyken alıngan oluyorsun duygusal oluyorsun diyolardi bana hiç olmadı.sizde durumlar nasıl
Canm aldiklarini cok begendim.iyi gunlerde kullanin. Bende bu tarz bir araba istiyorum .Mahsuru yoksa fiyati ne kadar ?Cok merak ettim.Canımm tentesü sıiu geçiriyor mu bilmiyorum. Aldığımız yer bize yağmurluğunu da hediye etti o yüzden onu düşünmedim açıkçası. Benim ilk kriterim arabaya sığıyor olmasıydı ikincisi puseti sağlam ve konforlu olması. Sonra da iki yönlü kullanımın mümkün olmasıydı. Bir de hafif bir araba. Sürüşü fln da çok güzel. O yüzden tercih ettim. Taa şu black friday indiriminden ber takipteyim düşmedi fiyatı gittiğim bir yerde uyguna bulunca aldım. Dayanamadım. Daha uyguna da bulduk açıkçası ama şu takma yerleri plastikti. İnternette onla alakalı çok yorum okudum plastikler aşınabiliyormuş vs. Bunun metal fln:)
Allah allah menapoza da guvenmemek lazim demekkiHay maşallah yaaa
Benimde menapozdan sonra hamile kalan o tanıdığım bildiğim kadarıyla geç öğrendi ama 3 aylık gibiyken sanırım. Neler neler var insan hayret ediyor
Yazacaktım da şimdiden o kadar ileriyi karıştırmayayım demiştimAllah allah menapoza da guvenmemek lazim demekki
Bizim işyerinde eskiden çalışan bir abinin eşi karın ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede Doğum yapıp gelmiş eve :)Bi kuafor vardi tanidigimiz gece acile gidip dogurunca anliyor hamile oldugunu
Ailesinde erken menapoz olunca erken girdim zannetmis kilo vs olunca da hic anlamamis yiyorum kilo aliyorum diyomus
ay koptum yok boyle bi olay.Bi kuafor vardi tanidigimiz gece acile gidip dogurunca anliyor hamile oldugunu
Bizim için gerçek mucize olurduKader de iyiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?