- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
2-3 yasina kadar kullaniyoruz neticede büyük olani almak daha mantikliTeşekkür ederim canım hepimiz güzel günlerde büyütelim inşallah bebişlerimizibir yaşlarında çocuğu olan 2 arkadaşım var ikisi de yatak genişliğinin önemli olduğunu söyledi. Bebeğin eli kolu sağa sola çarpınca uyanıyormuş. Benim aldığım 70*110 ölçülerinde canım genişliği iyi geldi gözüme boyu 10 cm daha uzun olan vardı aynı modelin. 200 lira fark vardı ondan almadım artık
Benim arkadaşım da doğduğunda kalbinde delik varmış canım küçük yaşta ameliyat olmuş sonra da çok şükür bir sıkıntı yaşamamış şimdi evli 30 lu yaşlarda gayet sağlıklı bir hayatı var. İçini ferah tut tıp çok gelişti ki belki de bebişin karnındayken kapanır delik üstlerde bir arkadaşın dediği gibi. Allah dermansız dert vermesin tez vakitte şifa bulsun karnındaki melek inşallahHayirli gunler arkadaslar uzuuuunca bir suredir giremedim duzgun takip edemedim. Ayrintili ultrasonda bazi sorunlar cikti bebek te. Kalbinde delik ve akciger damarlarinda sıkınti var. Buyuk ihtimal dogunca ameliyat olacak. Ya hemen dogunca ya da 1.5 yaslarinda. Dogunca hemen yapilmasi gerekirse dogumu Istanbul ya da Ankara da yapicam. Dualarinizi bekliyorum. 32.haftada kesin belli olacak ameliyat in ne Zaman olacagi
Canm dedigin şey cok hoşuma gitti. Hep oyle söylüyorlar bebek nasibiyle gelir evi bollastirir diye.Senin galiba ikinci ? Ben once cok tereddut ediyordum bebege bakabilirmiyiz diye insanlar hep rizkiyla gelir dedi. Zaten rizki veren de Allah .simdi hic tereddut etmiyorum artik.Saçmalık zaten sen doktorun için o hastaneyi secmiyormusun??bence de sor doktorun mecbur gelmek zorunda yılbaşından sonraki gün hemen fiyatlar belli oluyor yeni yıl yeni fiyat.kesinlikle bebek kismetiyle geliyor evinin havası değişiyor çok değişik ya maddi manevi rahatlıyor insan.meleklerin kısmeti işte kuzum.
bende ozele gitmeyi düşünüyorum ama ank ozeller cok pahali . Napcaz bilmiyorum arrik.yilbasindan sonra arastirmaya baslarim artikBenim görüştüğüm hastane ocaktan sonra zam gelecek dedi.hastaneden hastaneye degisiyo ya da heryerde oyle
Bugun senin yazdigin seyin aynisini esime soyledim. Gobegin baya altinda hep ayni yerde sertlesme oluyor .Neresini dayiyor bilemiyorum.onu daha çözemedim :)Bende de oluyor bazen özel bölgenin hemen üzeri çok sertleşir artık oraya bebişin vücudunun neresi denk geliyosa böyle bir sıkıştırma gibi acı oluyor
Ben aynıyım sankihisssşt sevgili erkek ve kiz bebis anneleri. Kimler güzelleşti yazsin bakalim
ama objektif olun bak .
Ben cok guzellesmisim öyle dediler
kilo aldigimdan yüzüm biraz doldu ondan olabilir yadaaaa bir ihtimal daha var deli gibi ayva yiyorum :)
Hangi genlerinde pıhtılaşma? Bende mtfhr 1298 mtfhr 677 heterozigot, faktör v heterozigot, pai1 homozigot. Yani 6 genden 4ü bozuk. Ancak clexane yetiyor bana sık sık kontrole gidiyorum bir sıkıntı yasamadım. Tsh da yüksek euthyrox iciyorum
Bende deli gibi hamileliğimin başından beri hergün 1 ayva yiyorum neredeysehisssşt sevgili erkek ve kiz bebis anneleri. Kimler güzelleşti yazsin bakalim
ama objektif olun bak .
kilo aldigimdan yüzüm biraz doldu ondan olabilir yadaaaa bir ihtimal daha var deli gibi ayva yiyorum :)
Doğal yolla gebe mi kalıyosun canım tüp bebekle miMtfhr 1298 mtfhr 677 c/t fvl1691G>A heterozigot mutant var 3 gen de problem var
Euthyrox 50 mg kadar kullandim tsh hep normaldi kullandigim surece.. diyabette var sekerim normal gidiyordu aslinda ama doktorlara gore 3 aylik sekeer degerini gosteren hba1c degerim 6.3 olmasina ragmen cok yuksek buluyorlar.. claxane 0.8 e kadar yukseltildi ama olmadi olmuyor umudum tukeniyor
Dogal yolla hamile kaldım insAllah sorun olmaz onca kurtajdan sonraDoğal yolla gebe mi kalıyosun canım tüp bebekle mi
Yumurta ve sperm döllenirken embriyoda kromozom bozukluğu oluyor olabilir. Kürtajdan sonra parça alınıp embriyodan hiç patalojiye gönderdiniz miDogal yolla hamile kaldım insAllah sorun olmaz onca kurtajdan sonra
Esime gore bende guzellesmisimhisssşt sevgili erkek ve kiz bebis anneleri. Kimler güzelleşti yazsin bakalim
ama objektif olun bak .
Evet gonderdik bir sorun cikmadı esim aperm de verdi dna ve genetigine bakildi sorun yok morfoloji normal.. ama neden hala cözemedik perinatolog da buldum gittim ama sonuc ayni benim bildiklerimi bana soyluyorlar hic sonuca ulasamiyorumYumurta ve sperm döllenirken embriyoda kromozom bozukluğu oluyor olabilir. Kürtajdan sonra parça alınıp embriyodan hiç patalojiye gönderdiniz mi
Bende 2 kez doğal yoldan gebe kalıp düşük yaptım canım. Ama bizim embriyolar da patalojiye gönderdiğimizde sorun olduğunu öğrendik. Bu yüzden taramalı tüp bebek yaptırdık. Bu arada bizim kromozomlarımızda hiçbir problem yok o oluşan hata yumurta ve sperm birleştiğinde bölünürken oluyormuş. Herhangi bi bir müdahale yapılamıyor malesef. 2 kere taramalı tüp bebek yaptırdığım halde yine düştü üçüncüde şükür kızıma hamileyim. Bi dediğimide araştır istersen. Yine de vakti saati gelmediyse ne yapsak boş ama tabi doktorlara gidip araştırmak lazım yinede.Evet gonderdik bir sorun cikmadı esim aperm de verdi dna ve genetigine bakildi sorun yok morfoloji normal.. ama neden hala cözemedik perinatolog da buldum gittim ama sonuc ayni benim bildiklerimi bana soyluyorlar hic sonuca ulasamiyorum
Ben euthyrox 75mg clexane 0.4 kullanıyorum. Tsh gebelikten önce de vardı benim.embriyolarda genetik sıkıntı olabilir mi?Mtfhr 1298 mtfhr 677 c/t fvl1691G>A heterozigot mutant var 3 gen de problem var
Euthyrox 50 mg kadar kullandim tsh hep normaldi kullandigim surece.. diyabette var sekerim normal gidiyordu aslinda ama doktorlara gore 3 aylik sekeer degerini gosteren hba1c degerim 6.3 olmasina ragmen cok yuksek buluyorlar.. claxane 0.8 e kadar yukseltildi ama olmadi olmuyor umudum tukeniyor
hisssşt sevgili erkek ve kiz bebis anneleri. Kimler güzelleşti yazsin bakalim
ama objektif olun bak .
Amin cnmBebek eşyaları en çok zam gelenler arasındaymış şansımıza kızlar. Sağlıklı olsunlar da artık napalım. Allah zorda olanlara bol rızık versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?