2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
2-3 yasina kadar kullaniyoruz neticede büyük olani almak daha mantikli

Benim arkadaşım da doğduğunda kalbinde delik varmış canım küçük yaşta ameliyat olmuş sonra da çok şükür bir sıkıntı yaşamamış şimdi evli 30 lu yaşlarda gayet sağlıklı bir hayatı var. İçini ferah tut tıp çok gelişti ki belki de bebişin karnındayken kapanır delik üstlerde bir arkadaşın dediği gibi. Allah dermansız dert vermesin tez vakitte şifa bulsun karnındaki melek inşallah

Kızlar bişey okudum bilginiz olsun yeşilcay hamilelikte icilmemeliymis

Canm dedigin şey cok hoşuma gitti. Hep oyle söylüyorlar bebek nasibiyle gelir evi bollastirir diye.Senin galiba ikinci ? Ben once cok tereddut ediyordum bebege bakabilirmiyiz diye insanlar hep rizkiyla gelir dedi. Zaten rizki veren de Allah .simdi hic tereddut etmiyorum artik.

Benim görüştüğüm hastane ocaktan sonra zam gelecek dedi.hastaneden hastaneye degisiyo ya da heryerde oyle
bende ozele gitmeyi düşünüyorum ama ank ozeller cok pahali . Napcaz bilmiyorum arrik.yilbasindan sonra arastirmaya baslarim artik

Bende de oluyor bazen özel bölgenin hemen üzeri çok sertleşir artık oraya bebişin vücudunun neresi denk geliyosa böyle bir sıkıştırma gibi acı oluyor
Bugun senin yazdigin seyin aynisini esime soyledim. Gobegin baya altinda hep ayni yerde sertlesme oluyor .Neresini dayiyor bilemiyorum.onu daha çözemedim :)

hisssşt sevgili erkek ve kiz bebis anneleri. Kimler güzelleşti yazsin bakalim
ama objektif olun bak .

Ben cok guzellesmisim öyle dediler
kilo aldigimdan yüzüm biraz doldu ondan olabilir yadaaaa bir ihtimal daha var deli gibi ayva yiyorum :)

Ben aynıyım sanki

Mtfhr 1298 mtfhr 677 c/t fvl1691G>A heterozigot mutant var 3 gen de problem var

Euthyrox 50 mg kadar kullandim tsh hep normaldi kullandigim surece.. diyabette var sekerim normal gidiyordu aslinda ama doktorlara gore 3 aylik sekeer degerini gosteren hba1c degerim 6.3 olmasina ragmen cok yuksek buluyorlar.. claxane 0.8 e kadar yukseltildi ama olmadi olmuyor umudum tukeniyor

Bende deli gibi hamileliğimin başından beri hergün 1 ayva yiyorum neredeyse Banada etrafımdakiler güzelleştin diyorlar ama ben her gün kendimi gördüğüm için mi bilmiyorum aynıymışım gibi geliyor

Doğal yolla gebe mi kalıyosun canım tüp bebekle mi

Esime gore bende guzellesmisim

Yumurta ve sperm döllenirken embriyoda kromozom bozukluğu oluyor olabilir. Kürtajdan sonra parça alınıp embriyodan hiç patalojiye gönderdiniz mi
Evet gonderdik bir sorun cikmadı esim aperm de verdi dna ve genetigine bakildi sorun yok morfoloji normal.. ama neden hala cözemedik perinatolog da buldum gittim ama sonuc ayni benim bildiklerimi bana soyluyorlar hic sonuca ulasamiyorum

Evet gonderdik bir sorun cikmadı esim aperm de verdi dna ve genetigine bakildi sorun yok morfoloji normal.. ama neden hala cözemedik perinatolog da buldum gittim ama sonuc ayni benim bildiklerimi bana soyluyorlar hic sonuca ulasamiyorum
Bende 2 kez doğal yoldan gebe kalıp düşük yaptım canım. Ama bizim embriyolar da patalojiye gönderdiğimizde sorun olduğunu öğrendik. Bu yüzden taramalı tüp bebek yaptırdık. Bu arada bizim kromozomlarımızda hiçbir problem yok o oluşan hata yumurta ve sperm birleştiğinde bölünürken oluyormuş. Herhangi bi bir müdahale yapılamıyor malesef. 2 kere taramalı tüp bebek yaptırdığım halde yine düştü üçüncüde şükür kızıma hamileyim. Bi dediğimide araştır istersen. Yine de vakti saati gelmediyse ne yapsak boş ama tabi doktorlara gidip araştırmak lazım yinede.

Ben euthyrox 75mg clexane 0.4 kullanıyorum. Tsh gebelikten önce de vardı benim.embriyolarda genetik sıkıntı olabilir mi?

alemsin nerden geldi aklina ben zaten bi guzeldim saka bi yana bu hamilekij suan bisey katmadi eksiltmedi ama git gide cirkinlesicem o ayri helede son ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…