2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Evet cnm ikinci dedikleri çok doğru gerçekten çok farklı bişey oluyor evinde inşallah yaşadığın zaman yazarsın buraya sende.hersey bı anda sanki sihirli bi degnekle degisiyorkurban olurum yavrularına iyiki varlar iyiki rabbim.nasp etti bu duyguları yaşamama ve yasamaniza

Mutlaka arastirmak lazim ama gercekten bazen tukendigini hissediyorsun.. insAllah sorunsuz olur 7. Denemem gercekten aetik nereye gidecegimi kime basvuracagimi hanhi doktoru bulacagimi sasirmıs durumdayim

Ocaktan sonra zam gelecek dediler bende ona gore ,3000 çıkardım gözden.birde kendi doktorunu çagirirsan 1000 tl alıyormuş ne saçma.onuda soracam doktoruma.bebek bereketiyle gelir diyolar bakalım a

Hangi ildesin cnm ? Kendi doktorun ucuza geliyormus benim doktora ayda 400 lira muayene parasi vermeme ragmen indirim yapmiyor doguma sanirim 8000-9000 tl istiyor Birde previa yuzunden devlette olmam lazim artik Allaha emanet kim denk gelirse

Mutlaka arastirmak lazim ama gercekten bazen tukendigini hissediyorsun.. insAllah sorunsuz olur 7. Denemem gercekten aetik nereye gidecegimi kime basvuracagimi hanhi doktoru bulacagimi sasirmıs durumdayim
Anlıyorum seni canım ama hiç tükendiğini falan hissetme Allahtan umut kesilmez sabır sadece. Allahın izniyle sende bebeğini kucağına alırsın inş Benim doktorum hangi şehirdesin bilmiyorum ama maslak acıbadem bülent tıraş hala da oraya devam ediyorum. Olumlu olduğu için söylemiyorum ama genel anlamda memnun kaldım bu süreçte onun öncesi bahçeci fulyaya gittim oradanda memnunum ama kısmet burayaymış. İstanbuldaysan eğer bi git oralara ön görüşme yap istersen en azından fikir almış olursun. Zaten çözümlenebilecek bişey varsa illa da tüp bebek demezler normal yolla da hamile kalıyormuşsun çünkü.

Canim hamileligin basinda alttan bakiyorlar net gorebilmek icin ama bebek buyumusken neden alttan baktilar anlamadim Cok gecmis olsun kanama alanin varsa kan sulandiricini doktora sor benimde vardi 6 haftadan beri icmiyorum kanamayi arttiriyormus. Bende ilk zamanlar kanama olunca devletin aciline gidiyordum orda hep alttan bakiyorlardi ki hatta uin hastanesi oldugundan bir kisi de degil on ogrenci basimda alttan muayene ediyorlardi ve cok zorlamislardi. İnsallah birsey olmaz icini ferah tut. Cok gecmis olsun

günaydın kızlar nasılsınız h.sonu giremedim.. geçmişin de bir kısmını okudum biraz önce..umarım herkes iyidir :) benim de cmt. kontrolüm vardı bugün de çağırdı hem tahliller için hem de sanırım nst ye bağlicak.. cuma yaşadığım kasılmalardan dolayı bişey çıkacağını sanmıyorum da çünkü benim sancılarım nst de çıkmıyor pek oğlumu da öyle doğurdum
ama kramplarım bacak ağrım ve bu kasılmalar için magnezyum verdi kalan şeyleri de bugün yorumlar.. haa bir de hızlı kilo almışssın dedi öncekinde de şeker vardı onda çok daha fazla kilo almıştım ama bunda çok dikkat ediyorum dengeli besleniyorum dedim yine de diyetisyene git dedi gittim ben de.. diyetisyen güldü bile bana yediklerimi söyleyince sen zaten çok sağlıklı besleniyormuşsun dedi formaliteden bi liste yaptı onlar da benim beslenme düzenimin aynısıhatta ekstra ara öğün koydu ama akşamkini falan yapmayı düşünmüyorum..yaa dedim bu kadar dikkat ediyorum da nye hızlı almışım o zaman, bazı insanların bünyesine yarıyor hamilelik dedi.. normalde ideal kilomun altındaydım bile ben zaten, başlarda çok almadım son iki ayda karnım baya büyüdü bebek de biraz tombikmiş.. ama ne biliyim yaa yine de diyetisyene gitmek bi garip geldigeçen h.sonu altıma giycek bişi bulamadım hamile şeysilerimden, eski eşofmanımı giydim bacaklarım hala içine girebiliyor yani ama tartıda çok kilo almışım gözüküyor poof hiç bişi anlamadım

Bulent hocayı biliyorum ama daha once gitmedim acikcası Eskisehirdeyim ben de kime gittiusem hep bildigim seyleri soyluyorlar.. insAllah 7. Gebelikte sorun yasamadan Allah nasip eder hepinizin duasına ihtiyacim var

Bulent hocayı biliyorum ama daha once gitmedim acikcası Eskisehirdeyim ben de kime gittiusem hep bildigim seyleri soyluyorlar.. insAllah 7. Gebelikte sorun yasamadan Allah nasip eder hepinizin duasına ihtiyacim var
Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin canım hakkında.

alemsin nerden geldi aklina ben zaten bi guzeldim saka bi yana bu hamilekij suan bisey katmadi eksiltmedi ama git gide cirkinlesicem o ayri helede son ay.
kiz korkutma beni .Son aylara dogru mu cirkinlesiyoruz yoksa .Ben bu güzelliği cok sevmistim ama gitmesin

Hangi ildesin cnm ? Kendi doktorun ucuza geliyormus benim doktora ayda 400 lira muayene parasi vermeme ragmen indirim yapmiyor doguma sanirim 8000-9000 tl istiyor Birde previa yuzunden devlette olmam lazim artik Allaha emanet kim denk gelirse
Ben bursadayim özel bi hastaneye gidiyorum.seninki çok pahalıymış.sakin devlete gitme özel bi hastaneye git iyi bir doktor bul.fiyati uçuk olmayan.400 Çok pahalı özel muayenesine mi gidiyorsun.ben 85 veriyorum.cumartesi bi arkadaşım doğum yapti maraş elbistan önce devlete gitti hiç memnun kalmadi gittiği özel hastaneye gitti iyikide gitmiş plesantasi rahime çok yapışmış rahimde çok incelmiş normal doğum olsa seni kaybederdik demiş doktoru.simdi devlete gitse acemi bi doktor girecekti.sende sakin devlete gitme gitsen bile prof bul onda ol bence canim

bende ozele gitmeyi düşünüyorum ama ank ozeller cok pahali . Napcaz bilmiyorum arrik.yilbasindan sonra arastirmaya baslarim artik
Canim hepsini bir araştır uygun yerler çıkabilir.sehir büyüdükçe fiyat artıyo.antepte 1000 tl maras elbistanda doğum yapti arkadaşım 700 tl ve bunlar sezeryan.devlette iyi bir doktor bul git dicem ama hangi doktor denk geliyorsa o dogumu yapiyo

merve teacher kecioren de ftz alisveris merkezi var onun yanina bi özel hastane acilmis medisis ismi. Gecen önünden gecerken fark ettim bide reklam panolarinda hep reklami vardi. Bi arastir derim.

Banada arkadaşlar cildin parliyo gitgide açılmaya başladı cildin diyolar.baslarda gerçekten parlıyordu cildim.sonralarida kışa bağlıyorum çillerim var iyice açılıyo iyice beyazliyorum zaten beyaz tenliyim baya.
Yalniz kız çocuk annenin güzelliğini alıyormuş erkek tam tersi.bakalim bu tez kimlerde tutacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…