- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Evet cnm ikinci dedikleri çok doğru gerçekten çok farklı bişey oluyor evinde inşallah yaşadığın zaman yazarsın buraya sende.hersey bı anda sanki sihirli bi degnekle degisiyorCanm dedigin şey cok hoşuma gitti. Hep oyle söylüyorlar bebek nasibiyle gelir evi bollastirir diye.Senin galiba ikinci ? Ben once cok tereddut ediyordum bebege bakabilirmiyiz diye insanlar hep rizkiyla gelir dedi. Zaten rizki veren de Allah .simdi hic tereddut etmiyorum artik.
Genetik sonuclarimizda da sorun yok bebegin patoloji ve genetik sonucundada sorun gorunmuyor baska ne olabilirkiBen euthyrox 75mg clexane 0.4 kullanıyorum. Tsh gebelikten önce de vardı benim.embriyolarda genetik sıkıntı olabilir mi?
Mutlaka arastirmak lazim ama gercekten bazen tukendigini hissediyorsun.. insAllah sorunsuz olur 7. Denemem gercekten aetik nereye gidecegimi kime basvuracagimi hanhi doktoru bulacagimi sasirmıs durumdayimBende 2 kez doğal yoldan gebe kalıp düşük yaptım canım. Ama bizim embriyolar da patalojiye gönderdiğimizde sorun olduğunu öğrendik. Bu yüzden taramalı tüp bebek yaptırdık. Bu arada bizim kromozomlarımızda hiçbir problem yok o oluşan hata yumurta ve sperm birleştiğinde bölünürken oluyormuş. Herhangi bi bir müdahale yapılamıyor malesef. 2 kere taramalı tüp bebek yaptırdığım halde yine düştü üçüncüde şükür kızıma hamileyim. Bi dediğimide araştır istersen. Yine de vakti saati gelmediyse ne yapsak boş ama tabi doktorlara gidip araştırmak lazım yinede.
Ocaktan sonra zam gelecek dediler bende ona gore ,3000 çıkardım gözden.birde kendi doktorunu çagirirsan 1000 tl alıyormuş ne saçma.onuda soracam doktoruma.bebek bereketiyle gelir diyolar bakalım a
Anlıyorum seni canım ama hiç tükendiğini falan hissetme Allahtan umut kesilmez sabır sadece. Allahın izniyle sende bebeğini kucağına alırsın inşMutlaka arastirmak lazim ama gercekten bazen tukendigini hissediyorsun.. insAllah sorunsuz olur 7. Denemem gercekten aetik nereye gidecegimi kime basvuracagimi hanhi doktoru bulacagimi sasirmıs durumdayim
İyiyim teşekkür ederim kanamam durdu bu hafta kendi doktoruma giderim detaylı bakınca içim rahatlar hepinize destekleriniz için teşekkür ederim, beni endişelendiren alttan bakması değildi alttan çok zorlamasıydı inş bişey olmamıştır
Bulent hocayı biliyorum ama daha once gitmedim acikcası Eskisehirdeyim ben de kime gittiusem hep bildigim seyleri soyluyorlar.. insAllah 7. Gebelikte sorun yasamadan Allah nasip eder hepinizin duasına ihtiyacim varAnlıyorum seni canım ama hiç tükendiğini falan hissetme Allahtan umut kesilmez sabır sadece. Allahın izniyle sende bebeğini kucağına alırsın inşBenim doktorum hangi şehirdesin bilmiyorum ama maslak acıbadem bülent tıraş hala da oraya devam ediyorum. Olumlu olduğu için söylemiyorum ama genel anlamda memnun kaldım bu süreçte onun öncesi bahçeci fulyaya gittim oradanda memnunum ama kısmet burayaymış. İstanbuldaysan eğer bi git oralara ön görüşme yap istersen en azından fikir almış olursun. Zaten çözümlenebilecek bişey varsa illa da tüp bebek demezler normal yolla da hamile kalıyormuşsun çünkü.
Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin canım hakkında.Bulent hocayı biliyorum ama daha once gitmedim acikcası Eskisehirdeyim ben de kime gittiusem hep bildigim seyleri soyluyorlar.. insAllah 7. Gebelikte sorun yasamadan Allah nasip eder hepinizin duasına ihtiyacim var
kiz korkutma beni .Son aylara dogru mu cirkinlesiyoruz yoksa .Ben bu güzelliği cok sevmistim ama gitmesinalemsin nerden geldi aklina ben zaten bi guzeldim saka bi yana bu hamilekij suan bisey katmadi eksiltmedi ama git gide cirkinlesicem o ayri helede son ay.
Ben bursadayim özel bi hastaneye gidiyorum.seninki çok pahalıymış.sakin devlete gitme özel bi hastaneye git iyi bir doktor bul.fiyati uçuk olmayan.400 Çok pahalı özel muayenesine mi gidiyorsun.ben 85 veriyorum.cumartesi bi arkadaşım doğum yapti maraş elbistan önce devlete gitti hiç memnun kalmadi gittiği özel hastaneye gitti iyikide gitmiş plesantasi rahime çok yapışmış rahimde çok incelmiş normal doğum olsa seni kaybederdik demiş doktoru.simdi devlete gitse acemi bi doktor girecekti.sende sakin devlete gitme gitsen bile prof bul onda ol bence canimHangi ildesin cnm ? Kendi doktorun ucuza geliyormus benim doktora ayda 400 lira muayene parasi vermeme ragmen indirim yapmiyor doguma sanirim 8000-9000 tl istiyorBirde previa yuzunden devlette olmam lazim artik Allaha emanet kim denk gelirse
Haliyle son ay bi cirkinlik oluyo yüzde şişmeler oldugu icin dudaklar burun filan sisiyo . Ama doğumdan sonra toparlanip eski haline dönüyorsunkiz korkutma beni .Son aylara dogru mu cirkinlesiyoruz yoksa .Ben bu güzelliği cok sevmistim ama gitmesin
Canim hepsini bir araştır uygun yerler çıkabilir.sehir büyüdükçe fiyat artıyo.antepte 1000 tl maras elbistanda doğum yapti arkadaşım 700 tl ve bunlar sezeryan.devlette iyi bir doktor bul git dicem ama hangi doktor denk geliyorsa o dogumu yapiyobende ozele gitmeyi düşünüyorum ama ank ozeller cok pahali . Napcaz bilmiyorum arrik.yilbasindan sonra arastirmaya baslarim artik
Ehe bende öyle 2-3..Günaydın kızlar
Gece 3 ten sonra uyuyabiliyorum ancak şaka gibi resmen uyku muyku yok bendeçok sinir bozucu bir durum inşallah böyle devam etmez
Banada arkadaşlar cildin parliyo gitgide açılmaya başladı cildin diyolar.baslarda gerçekten parlıyordu cildim.sonralarida kışa bağlıyorum çillerim var iyice açılıyo iyice beyazliyorum zaten beyaz tenliyim baya.hisssşt sevgili erkek ve kiz bebis anneleri. Kimler güzelleşti yazsin bakalim
ama objektif olun bak .
Ben cok guzellesmisim öyle dediler
kilo aldigimdan yüzüm biraz doldu ondan olabilir yadaaaa bir ihtimal daha var deli gibi ayva yiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?