2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
İnsallah 32.haftada gittiginizde hic bir sorun yok hersey güzel sözlerini duyarsınız

Doktorda tartıldım canım yani o takip ediyor biraz kızdı ama umurumda değil vallah.. Ben canım ne istiyorsa yiyorum kendimi yemek konusunda asla kısıtlamam. Sağlıklı olsun bebeğim kucağıma alayım veririm ben o kiloları. Zaten şimdiden eşime söyledim doğum yaptıktan sorna özel kadınlar için spor salonuna yazdırcam kendimi havuzlu falan..

Sende kafana takma verirsin tekrar. Ben hep alıp veren biriyim hayatım boyunca hep 50-61 kilo arası oldum alıyordım geri veriyordum o yüzden hiç takmıyorum.

Bu arada maşallah göbüşe

Bende öyle yapmayı düşünüyorum kuzum b12 ve demir almaya çalışcam doğal yollardan :))
Yarasın kuzum şifa olsun
Canımm çok geçmiş olsun Allah minik kuzuna şafi ismiyle şifa versin
Ne zaman ameliyat olması hayırlıysa o zaman ameliyatını olup Rabbim şifasını versin.
Biran önce iyileşip ailesinin yüzünü güldürsün inşallah ❤

Rabbim bebeğine yardımcı olsun. Maalesef ne desek boş biliyorum için asla ferahlamayacak. Allahım şifasını verir inşallah Hepimizin yavruları sağ selamet gelir, hayırlısıyle kucağımıza alırız.

Rabbim şifa versin bebeğine canım inşallah sağlığına kavuşur, dualarımız sizinle

Günaydın kızlar güzel pazarlar dilerim hepinize
Ben bu yatma işini sevdim her alde

Eşim sabah markete gitmiş, çamaşırları yıkamış sermiş, kuruyanları toplamış katlamış, bulaşık yapmış, ve..
Muhteşem bir kahvaltı sofrası hazırlamış.

Bütün bunları ben uyurken yapmış

Rabbim utandırmasın, bu anlar bozulmasın inşallah

Maşallah canım eşinle olan uyumuna.
Rabbim ayırmasın bir ömür oğlunla eşinle mutlu huzurlu yuvan olsun

Ben de kullanmadığım zaman kramp oluyor. Bir de agresif oluyorum kullanmadığımda. Magnezyum eksikliğinden :) Regenesis max a dikkat etmedim. Bi denerim :)

Geçmiş olsun canım hiç korkma bak tedavisi olan birşeymiş. Allah miniklerimize şifa versin inşallah. Benim kuzumda ameliyat olacak doğunca inşallah hepimiz hayırlı haberler alıcaz

Canım benim ya sağolasın cvp için nasıl içimi rahatlattin çok tskr ederim

Ben de kullanmadığım zaman kramp oluyor. Bir de agresif oluyorum kullanmadığımda. Magnezyum eksikliğinden :) Regenesis max a dikkat etmedim. Bi denerim :)
Kullanmalisin ozaman cnm.bende kramp ve halsizlik olmadığı için almadım.bu aydan sonra hızla büyüyor bebekler ozaman alırım diye düşündüm.

Anladım canım. Bir şey olmamıştır inşallah kuzum. Kötü düşünme
Canım benm doktora daha yeni başladım. Sağlık ocağına göre ztn 20. Haftaya kdr bir kg almış görünüyordum. Kyınvalidmde ki tartıya göre de yeni tartıldım 1.8 aslında gayet iyi gidiyorum. Kilo almaktan çok kaygılanmıyorum dediğin gibi sağlıklı olsunlar da veririz. Ama acaba tartımı yanlış emin olamadım. Çünkü karnım çok çıktı. Sanki daha çok almış olmam gerekiyormuş gibi hissediyorum. Acaba benim gibi karnı çok çıkıp kilo almayan oldu mu diye merak ettim.
Tşk ederim kuzucum

Aynı 3 ilacı banada yazdı doktor canım, ben sadece gyno Ferro sanol u kullanıyorum açıkçası hap içmekten nefret eden bir insanım . Gyno Ferro sanol un tuhaf bir yan etkisi var dışkıyı simsiyah yapiyor , yeni kullanacaksan şaşırma yani. Ama kabız yada ishal yapmadı beni

Canım, benim arkadaşımın kızında 2 tane delik vardı hatta doğduktan sonra 1 tane daha tespit etmişler ve kontrol altındaydı büyüdükçe kapandı hiç canını sıkma canım,tam teşhis ne bilmiyorum ama kalp konusunda ülkemiz gerçekten çok iyi en azından önleminizi almış olursunuz allah şifa versin kuzum
Canım benim doktor 1 saati işaretlemiş ama dahiliye doktoruma da danışıp 2 saat olarak mı istesem testi acaba? Ben şuan canım çekmedikçe beyaz unlu bir şey yemiyorum zaten canım tostu da light ekmekle yapıyorum o şekilde evde ayarlarım bir şeyler yerim bari hastanede börekli çörekli ya misafir gelirse ya da gidersem yiyorum nadir yani o da.

Canım sıkıntılı bir şey olsa uyumsuz der bir şey derler.. örneğin şuan ayrı ayrı ölçüyorlar ya bende bende kimi şeyi ileri hafta kimisi geri kimisi aynı çıkmış bir sorun olsa detaylıya da girdik özele de gittim devlete de gittim birinden biri söylerdi canım kötüyü çekmiyoruz mottomuz bu olsun.

Konuş kuzum dahiliye doktorunla benimki gibi yapar belki testi açlığı verdikten sonra 1.saat tokluğu vercem ardından 2.saat tokluğunu vericem
Gün içinde ekmek yemiyormusun canım

Tamam canım kötüyü düşünmüyoruz

Kesinlikle çok doğru cnm diski rengi simsiyah.kabizlik yapiyor bende.allahin izniyle bi alsaydik kucagimiza yavrularimizi

Kızlar ya Allah ilk bebeği olan arkadaşların yardımcısı olsun vala bebek kıyafetleri cok pahalı.arabasi,odası,oyuncagi,kıyafeti,bezi,ayakkabısı vs derken dünya para.bugun oglumun bebekliklerini çıkarttım yikiyim kaldırırım dedim ne var ne yok baktık eşimle baya kıyafet var.bircogunuda vermistim.ona.ragmen bı kaç eksik çıkarttık fazla bişey olmamasına rağmen valla 700_800 buluyor.lohusa pijamasi hastane ücreti doğum filan hariç Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…