Çok haklısın canim her şey çok pahali.yatakti bebek arabasıydı bir sürü alınacak şey var.dogum parası zaten 3000 gözden cikardimKızlar ya Allah ilk bebeği olan arkadaşların yardımcısı olsun vala bebek kıyafetleri cok pahalı.arabasi,odası,oyuncagi,kıyafeti,bezi,ayakkabısı vs derken dünya para.bugun oglumun bebekliklerini çıkarttım yikiyim kaldırırım dedim ne var ne yok baktık eşimle baya kıyafet var.bircogunuda vermistim.ona.ragmen bı kaç eksik çıkarttık fazla bişey olmamasına rağmen valla 700_800 buluyor.lohusa pijamasi hastane ücreti doğum filan hariç Allah yardımcımız olsun.
Valla Allah yardımcın olsun benimde doğum ücreti 2000 TL bakalım yılbaşından sonra zam gelmezse oda.valla millet nasıl geçinecegini şaşırdı.sonumuzu hayır etsin rabbim.Çok haklısın canim her şey çok pahali.yatakti bebek arabasıydı bir sürü alınacak şey var.dogum parası zaten 3000 gözden cikardim
Aslında hiç yemem. Çok severim ama kokusu yüzünden yemem. Eşim yerken Canım çekti aklıma da gelmedi zararlı olduğu. Bugün gene almış ama yemedim :)Aman diyim abartmadan az ye ya da yememeye calıs bisey olmamıstır ama tedbirli olmak lazım
Ocaktan sonra zam gelecek dediler bende ona gore ,3000 çıkardım gözden.birde kendi doktorunu çagirirsan 1000 tl alıyormuş ne saçma.onuda soracam doktoruma.bebek bereketiyle gelir diyolar bakalım aValla Allah yardımcın olsun benimde doğum ücreti 2000 TL bakalım yılbaşından sonra zam gelmezse oda.valla millet nasıl geçinecegini şaşırdı.sonumuzu hayır etsin rabbim.
Eylül ayinin basında bende özel hastane araştırdım o zaman görüştüğümüz yetkililer bize Eylül ayi icersinde zam gelecegini söylemişti ve de gelmistide 1 hafta önce tanıdık vasıtasıyla aldığım fiyati ertesi hafta yuz yüze konusmaya gittigimde alamamistim zamlanmisti.o yüzden ocak ayında zam geleceğini düşünmüyorum ben senede iki defa zam gelmez herhaldeValla Allah yardımcın olsun benimde doğum ücreti 2000 TL bakalım yılbaşından sonra zam gelmezse oda.valla millet nasıl geçinecegini şaşırdı.sonumuzu hayır etsin rabbim.
Hayirli gunler arkadaslar uzuuuunca bir suredir giremedim duzgun takip edemedim. Ayrintili ultrasonda bazi sorunlar cikti bebek te. Kalbinde delik ve akciger damarlarinda sıkınti var. Buyuk ihtimal dogunca ameliyat olacak. Ya hemen dogunca ya da 1.5 yaslarinda. Dogunca hemen yapilmasi gerekirse dogumu Istanbul ya da Ankara da yapicam. Dualarinizi bekliyorum. 32.haftada kesin belli olacak ameliyat in ne Zaman olacagi
Kuzum şöyleki mesela evde kahvaltını yaparken hergün aynı şeyleri yemiyorsundur.
Birgün çorba birgün yumurta arada simit bazende börek yiyorum.
Öğleni ona göre ayarlıyorum.
Hastanede bakılan şeker içinde normal standartımı bozmuyorum ki
Dışarda yicek olduğumda çorba,simit,börek aynı şekilde tüketiyorum.
Yine öğleyi ona göre ayarlıyorum,tek seferde kan alınmıcak zaten 1.saat tokluk alıncak ardından 2.saat tokluk alıncak
Sonuca göre yüklemeye karar vercekler ben zaten hamilelikten önce şeker ilacı kullandığım için dikkat ediyorum
Sanada açlık tokluk bakılıcak ya normal evde yaptığın kahvaltı gibi yapabilirsin.
Tost yapıp götürebilirsin mesela yanında 1 yumurta peynir yeşillikle dışardada çay içersin daha sonra tokluk kanını verirsin
Benim haftasından geri çıkıyor kuzum onu kafama takmamaya çalışıyorum.
Sağlıklı olsun dediğin gibi doğunca kilo alırlar fazla kilo iyi bişey değil ki ayrıca.
Hem doğumu zorlaştırıyor şekerede davetiye çıkarıyor
İri yapılı arkadaşları bu gruba katmıyorum
Hangi genlerinde pıhtılaşma? Bende mtfhr 1298 mtfhr 677 heterozigot, faktör v heterozigot, pai1 homozigot. Yani 6 genden 4ü bozuk. Ancak clexane yetiyor bana sık sık kontrole gidiyorum bir sıkıntı yasamadım. Tsh da yüksek euthyrox iciyorumKızlar ikinize de ihtiyacım var... profil üzerinden mesaj attım ama şimdi bulamıyorum bende tip 1 diyebetliyim kanda pıhtılaaşma sorunum var tsh değerimde gebelik başlayınca sınıra yaklaşıyor.. bildiğim başka hastalığım yok. ama sorun şu ki 6 düşük yaptım 8. haftasına geldiğimde bebeklerimin kalbi duruyor.. içerd eoluşan hemetomlar nedeni ile sanırım ama claxane de klulanıyorum vitaminlerle destekliyoruz coraspirinde kullanıyorum ama olmuyor olmuyor... bi şekilde 9. veya 10. haftasına kadar çıkamıyorum rahime de baktırdım yumurtalıklara da genetiklere de hiç bir sorun yok... siz nasıl geldiniz bu haftalara nasıl baaşardınız ne şekilde takipte kaldınız doktorunuz size neler önerdi hangi şehirdesiniz hangi doktora gidiyorsunuz nasıl destek alıyorsunuz.. lütfen bana yardım edin
Saçmalık zaten sen doktorun için o hastaneyi secmiyormusun??bence de sor doktorun mecbur gelmek zorunda yılbaşından sonraki gün hemen fiyatlar belli oluyor yeni yıl yeni fiyat.kesinlikle bebek kismetiyle geliyor evinin havası değişiyor çok değişik ya maddi manevi rahatlıyor insan.meleklerin kısmeti işte kuzum.Ocaktan sonra zam gelecek dediler bende ona gore ,3000 çıkardım gözden.birde kendi doktorunu çagirirsan 1000 tl alıyormuş ne saçma.onuda soracam doktoruma.bebek bereketiyle gelir diyolar bakalım a
Teşekkür ederim canım hepimiz güzel günlerde büyütelim inşallah bebişlerimiziGüzel günlerde kullanirsiniz insallah. Bende sanki bu modeli alicam gibi duruyo bklm. Park yatak olarak joei park yatagi hosuma gitti ama digerlerine gorev10.cm boyutlari daha küçük. Bende kolay tasinabilir bisey olsun istiyorum aynen bizde memleket disinda gurbetteyiz.
Cnm işte her hastane farklı bazıları yıl içinde yapiyor bazılarıda yılbaşından hemen sonra belirliyor ucretleriniEylül ayinin basında bende özel hastane araştırdım o zaman görüştüğümüz yetkililer bize Eylül ayi icersinde zam gelecegini söylemişti ve de gelmistide 1 hafta önce tanıdık vasıtasıyla aldığım fiyati ertesi hafta yuz yüze konusmaya gittigimde alamamistim zamlanmisti.o yüzden ocak ayında zam geleceğini düşünmüyorum ben senede iki defa zam gelmez herhalde
Canım yiyorum tabii kiKonuş kuzum dahiliye doktorunla benimki gibi yapar belki testi açlığı verdikten sonra 1.saat tokluğu vercem ardından 2.saat tokluğunu vericem
Gün içinde ekmek yemiyormusun canım
Tamam canım kötüyü düşünmüyoruz
O bende en başından beri var hatta koltukta 2 saat bile oturamıyorum ölüyorum sancıdan gazdan yatar pozisyondayım hepKızlar ya yemek yedikten sonra midem aşırı şişmiş oluyor sizde de böyle sıkıntı var mı? Eskisinden de az yiyorum baya. Ama yemekten sonra su bile icecek yerim kalmıyor midem taş gibi oluyor
Kızlar ya Allah ilk bebeği olan arkadaşların yardımcısı olsun vala bebek kıyafetleri cok pahalı.arabasi,odası,oyuncagi,kıyafeti,bezi,ayakkabısı vs derken dünya para.bugun oglumun bebekliklerini çıkarttım yikiyim kaldırırım dedim ne var ne yok baktık eşimle baya kıyafet var.bircogunuda vermistim.ona.ragmen bı kaç eksik çıkarttık fazla bişey olmamasına rağmen valla 700_800 buluyor.lohusa pijamasi hastane ücreti doğum filan hariç Allah yardımcımız olsun.
Çok haklısın canim her şey çok pahali.yatakti bebek arabasıydı bir sürü alınacak şey var.dogum parası zaten 3000 gözden cikardim
Canım ha bende aynısıyım yAaaa,az bişey yesem yada içsem karnım aşırı şişiyor taş gibi oluyor nefes aldırmıyor o üzden akşamları uzaniyom kalkamıyorumKızlar ya yemek yedikten sonra midem aşırı şişmiş oluyor sizde de böyle sıkıntı var mı? Eskisinden de az yiyorum baya. Ama yemekten sonra su bile icecek yerim kalmıyor midem taş gibi oluyor
Bende de oluyor bazen özel bölgenin hemen üzeri çok sertleşir artık oraya bebişin vücudunun neresi denk geliyosa böyle bir sıkıştırma gibi acı oluyorKızlar bebeğimin bazı hareketleri bazen çok tuhaf oluyor can yanması değilde nasıl söylesem bi rahatszlık hissi veriyor bana.karnım gerildiği için herhalde sizdede oluyor mu?
Ne sans var bizde zaten her seye zam geldi.olsun bebelerimiz sağlıklı doğsunlar da hiç onemli degilBebek eşyaları en çok zam gelenler arasındaymış şansımıza kızlar. Sağlıklı olsunlar da artık napalım. Allah zorda olanlara bol rızık versin inşallah
Benim görüştüğüm hastane ocaktan sonra zam gelecek dedi.hastaneden hastaneye degisiyo ya da heryerde oyleEylül ayinin basında bende özel hastane araştırdım o zaman görüştüğümüz yetkililer bize Eylül ayi icersinde zam gelecegini söylemişti ve de gelmistide 1 hafta önce tanıdık vasıtasıyla aldığım fiyati ertesi hafta yuz yüze konusmaya gittigimde alamamistim zamlanmisti.o yüzden ocak ayında zam geleceğini düşünmüyorum ben senede iki defa zam gelmez herhalde
Özellikle düz uzanınca karnım geriliyor gibi oluyo biraz agiriyo o yüzden hemen dönüyorum.Kızlar bebeğimin bazı hareketleri bazen çok tuhaf oluyor can yanması değilde nasıl söylesem bi rahatszlık hissi veriyor bana.karnım gerildiği için herhalde sizdede oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?