2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Çok haklısın canim her şey çok pahali.yatakti bebek arabasıydı bir sürü alınacak şey var.dogum parası zaten 3000 gözden cikardim

Çok haklısın canim her şey çok pahali.yatakti bebek arabasıydı bir sürü alınacak şey var.dogum parası zaten 3000 gözden cikardim
Valla Allah yardımcın olsun benimde doğum ücreti 2000 TL bakalım yılbaşından sonra zam gelmezse oda.valla millet nasıl geçinecegini şaşırdı.sonumuzu hayır etsin rabbim.

Valla Allah yardımcın olsun benimde doğum ücreti 2000 TL bakalım yılbaşından sonra zam gelmezse oda.valla millet nasıl geçinecegini şaşırdı.sonumuzu hayır etsin rabbim.
Ocaktan sonra zam gelecek dediler bende ona gore ,3000 çıkardım gözden.birde kendi doktorunu çagirirsan 1000 tl alıyormuş ne saçma.onuda soracam doktoruma.bebek bereketiyle gelir diyolar bakalım a

Eylül ayinin basında bende özel hastane araştırdım o zaman görüştüğümüz yetkililer bize Eylül ayi icersinde zam gelecegini söylemişti ve de gelmistide 1 hafta önce tanıdık vasıtasıyla aldığım fiyati ertesi hafta yuz yüze konusmaya gittigimde alamamistim zamlanmisti.o yüzden ocak ayında zam geleceğini düşünmüyorum ben senede iki defa zam gelmez herhalde

Kızlar bebeğimin bazı hareketleri bazen çok tuhaf oluyor can yanması değilde nasıl söylesem bi rahatszlık hissi veriyor bana.karnım gerildiği için herhalde sizdede oluyor mu?

Kızlar ikinize de ihtiyacım var... profil üzerinden mesaj attım ama şimdi bulamıyorum bende tip 1 diyebetliyim kanda pıhtılaaşma sorunum var tsh değerimde gebelik başlayınca sınıra yaklaşıyor.. bildiğim başka hastalığım yok. ama sorun şu ki 6 düşük yaptım 8. haftasına geldiğimde bebeklerimin kalbi duruyor.. içerd eoluşan hemetomlar nedeni ile sanırım ama claxane de klulanıyorum vitaminlerle destekliyoruz coraspirinde kullanıyorum ama olmuyor olmuyor... bi şekilde 9. veya 10. haftasına kadar çıkamıyorum rahime de baktırdım yumurtalıklara da genetiklere de hiç bir sorun yok... siz nasıl geldiniz bu haftalara nasıl baaşardınız ne şekilde takipte kaldınız doktorunuz size neler önerdi hangi şehirdesiniz hangi doktora gidiyorsunuz nasıl destek alıyorsunuz.. lütfen bana yardım edin

Hangi genlerinde pıhtılaşma? Bende mtfhr 1298 mtfhr 677 heterozigot, faktör v heterozigot, pai1 homozigot. Yani 6 genden 4ü bozuk. Ancak clexane yetiyor bana sık sık kontrole gidiyorum bir sıkıntı yasamadım. Tsh da yüksek euthyrox iciyorum

Ocaktan sonra zam gelecek dediler bende ona gore ,3000 çıkardım gözden.birde kendi doktorunu çagirirsan 1000 tl alıyormuş ne saçma.onuda soracam doktoruma.bebek bereketiyle gelir diyolar bakalım a
Saçmalık zaten sen doktorun için o hastaneyi secmiyormusun??bence de sor doktorun mecbur gelmek zorunda yılbaşından sonraki gün hemen fiyatlar belli oluyor yeni yıl yeni fiyat.kesinlikle bebek kismetiyle geliyor evinin havası değişiyor çok değişik ya maddi manevi rahatlıyor insan.meleklerin kısmeti işte kuzum.

Teşekkür ederim canım hepimiz güzel günlerde büyütelim inşallah bebişlerimizi bir yaşlarında çocuğu olan 2 arkadaşım var ikisi de yatak genişliğinin önemli olduğunu söyledi. Bebeğin eli kolu sağa sola çarpınca uyanıyormuş. Benim aldığım 70*110 ölçülerinde canım genişliği iyi geldi gözüme boyu 10 cm daha uzun olan vardı aynı modelin. 200 lira fark vardı ondan almadım artık

Cnm işte her hastane farklı bazıları yıl içinde yapiyor bazılarıda yılbaşından hemen sonra belirliyor ucretlerini

Canım yiyorum tabii ki ama akşam yemeklerinde yemiyorum çoğunlukla

Kızlar ya yemek yedikten sonra midem aşırı şişmiş oluyor sizde de böyle sıkıntı var mı? Eskisinden de az yiyorum baya. Ama yemekten sonra su bile icecek yerim kalmıyor midem taş gibi oluyor
O bende en başından beri var hatta koltukta 2 saat bile oturamıyorum ölüyorum sancıdan gazdan yatar pozisyondayım hep

Bebek eşyaları en çok zam gelenler arasındaymış şansımıza kızlar. Sağlıklı olsunlar da artık napalım. Allah zorda olanlara bol rızık versin inşallah

Kızlar ya yemek yedikten sonra midem aşırı şişmiş oluyor sizde de böyle sıkıntı var mı? Eskisinden de az yiyorum baya. Ama yemekten sonra su bile icecek yerim kalmıyor midem taş gibi oluyor
Canım ha bende aynısıyım yAaaa,az bişey yesem yada içsem karnım aşırı şişiyor taş gibi oluyor nefes aldırmıyor o üzden akşamları uzaniyom kalkamıyorum

Kızlar bebeğimin bazı hareketleri bazen çok tuhaf oluyor can yanması değilde nasıl söylesem bi rahatszlık hissi veriyor bana.karnım gerildiği için herhalde sizdede oluyor mu?
Bende de oluyor bazen özel bölgenin hemen üzeri çok sertleşir artık oraya bebişin vücudunun neresi denk geliyosa böyle bir sıkıştırma gibi acı oluyor

Benim görüştüğüm hastane ocaktan sonra zam gelecek dedi.hastaneden hastaneye degisiyo ya da heryerde oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…