2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Evet, babasına çekmiş dedi. Ben uzun olamadım kızım uzun olsun bari. 28 cm, 550 gr şuan. :)
ay onun 550 gramini yesinler. Bende bu ctesi ayrintiliya gitcem bakalim benim findik kac gram .Disardan hic gobegim yok ya sanki grami da azmış gibi geliyor :)

Benimkinin yine kafa önde bacaklar derinlerdeydi.hep ayni pozisyon.bacaklarida kapali sipamin. Hic acmiyor nedense :)

Bizimki de yüzünü göstermiyor, vücudunu gösteriyor. Utanıyordur annesi. :)

Maşallah canim.banada doktor senin gibi iri olacak diyo eşimi hiç kastetmiyorsağlıklı olsunlar ve tam zamanında gelsinler de yeter dimi

Aynen, kız erkek fark etmiyor. Ama hamile olunca insan bir şeyler almak istiyor, cinsiyet belli olmayınca da tıkanıyorsun.

Ev işinden nefret ediyorum yap yap hep aynı valla sabahtan bu yana uğraşıyorum daha yeni bitti isim daha akşam yemeği var.her yer berbat olmuş belim ağrıdı artık.bitane daha çocuk olunca dinlenmeye vakit kalmıyor ilk bebeği olanlar kıymetini bilsin.valla bolca uyuyun kızlar anacim ilkinde tektim bu yavrumdada tekim.keske aileme yakın olsaydim

Kizlar simdi hastaneden geldim ayrintili raporumu aldim gosterdim. Doktor plasenta previa dedi. Rahmi tam kapatmis dedi. Riskli gebelige sevk etmicekmisiniz dedim yok kanaman olursa gel dedi. Ne ilac yazdi ne baska birsey. Ayakta iki dk dinledi ocagin ortasina seker yuklemesi icin gun verdi gonderdi. Bu bu kadar basit birsey degil malesef uzerinde bile durmadi.

Bebekle zor olur. benim hamilelik bol uykulu geçiyor.

Başka bir doktora daha görün istersen canım için rahat eder.

Selam kızlar 1 aydır geçmeyen kuru öksürğkten karnımdaki sırtımdaki kaslar agrıyor ne yaptıysam geçiremedim zaten astım hastasıyım

Merhaba kızlar, yoğunluktan bakamadım.

herkes iyidir inşallah. sizlere haberim var. tam 2 ay süren bekleyişimizin ardından, Binlerce şükürler olsun ki, babam yoğun bakımdan çıktı. şu an serviste. konuştuk 2 ay sonra sesini duydum. görüntülü aradı annem. heyecandan konuşamadım bile. Rabbim şifa bekleyen tüm hastalara şifa versin.

Ay canım bunla geçmiş olsun inşallah. Rabbim kimseyi dermansız bırakmasın, tüm hastalara şifa verisn inş

Ne güzel haber canım geçen soracaktım aklımdan çıkmış
Amin inşallah rabbim herkese şifasını versin.

Özelden cevap attım canım inşallah faydası olur
Canım yiyorum tabii ki ama akşam yemeklerinde yemiyorum çoğunlukla
Ben hiç yemiyon sandım
Aynı benim gibi tüketiyon o zaman birtek kahvaltıda yiyorum başka yemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…