Ben 14 haftalıkken öğrendim 16 haftada kesinleşti.doktor yüzde-yüz diyince soluğu mağazada aldimBizimki de yüzünü göstermiyor, vücudunu gösteriyor. Utanıyordur annesi. :)
Aynen, kız erkek fark etmiyor. Ama hamile olunca insan bir şeyler almak istiyor, cinsiyet belli olmayınca da tıkanıyorsun.
Canım taramalı tüp bebek nasıl oluyor?Bende 2 kez doğal yoldan gebe kalıp düşük yaptım canım. Ama bizim embriyolar da patalojiye gönderdiğimizde sorun olduğunu öğrendik. Bu yüzden taramalı tüp bebek yaptırdık. Bu arada bizim kromozomlarımızda hiçbir problem yok o oluşan hata yumurta ve sperm birleştiğinde bölünürken oluyormuş. Herhangi bi bir müdahale yapılamıyor malesef. 2 kere taramalı tüp bebek yaptırdığım halde yine düştü üçüncüde şükür kızıma hamileyim. Bi dediğimide araştır istersen. Yine de vakti saati gelmediyse ne yapsak boş ama tabi doktorlara gidip araştırmak lazım yinede.
Öyle canim yap yap bitmiyo ve tek yaptığımız şey bu insan sıkılıyo gerçekten.benimde ailem uzakta zor oluyo gerçekten.senin bide oğlun var dahada zor.doguma yakın ailenden gelen olmicak miEv işinden nefret ediyorumyap yap hep aynı valla sabahtan bu yana uğraşıyorum daha yeni bitti isim daha akşam yemeği var.her yer berbat olmuş belim ağrıdı artık.bitane daha çocuk olunca dinlenmeye vakit kalmıyor ilk bebeği olanlar kıymetini bilsin.valla bolca uyuyun kızlar anacim ilkinde tektim bu yavrumdada tekim.keske aileme yakın olsaydim
Ben 14 haftalıkken öğrendim 16 haftada kesinleşti.doktor yüzde-yüz diyince soluğu mağazada aldim
Canım çok geçmiş olsun ne kadar güzel bir haberle gelmişsin :)Merhaba kızlar, yoğunluktan bakamadım.
herkes iyidir inşallah. sizlere haberim var. tam 2 ay süren bekleyişimizin ardından, Binlerce şükürler olsun ki, babam yoğun bakımdan çıktı. şu an serviste. konuştuk 2 ay sonra sesini duydum. görüntülü aradı annem. heyecandan konuşamadım bile. Rabbim şifa bekleyen tüm hastalara şifa versin.
Burdayıııım
Ne kadar kalbim temiz yaa
Çok geçmiş olsun canım, çok daha iyi olur inşallah :)Merhaba kızlar, yoğunluktan bakamadım.
herkes iyidir inşallah. sizlere haberim var. tam 2 ay süren bekleyişimizin ardından, Binlerce şükürler olsun ki, babam yoğun bakımdan çıktı. şu an serviste. konuştuk 2 ay sonra sesini duydum. görüntülü aradı annem. heyecandan konuşamadım bile. Rabbim şifa bekleyen tüm hastalara şifa versin.
Uyumuşum da biraz
Genetik tarama yapıldı canım embriyolara. Döllenirken dışardan gözle görülen bişey yoktu. Hatta son tedavimde 8 tane 5.gün embriyom oldu ama doktorum 3 adetini genetik taramaya uygun buldu. Bunada neye göre karar veriliyorlar tam bilmiyorum kuzum.Sonrasında düşüklerim olduğu için embriyolar genetik taramaya gitti 3 tedavimde de hepsinde 1 er adet sağlıklı embriyom geldi. Doktorum bu sorunun bölünürken oluştuğunu ve herhangi bir müdahale edemediklerini söylemişti.Canım taramalı tüp bebek nasıl oluyor?
Yumurta ve sperm birleştiğinde sorun oluyor demişsin,döllenme mi az oluyordu yada döllenenin ilerlemesi mi az oluyordu?
Bizimde kromozomlarımız temiz çıktı eşimle.
Döllenmede sıkıntı var dediler.
Döllenen embriyo sayımız az oluyor,gelişimide duruyordu.
Son tedavide mikrocip ve kalsiyum yöntemi uygulandı
Canım çok geçmiş olsun ne kadar güzel bir haberle gelmişsin :)
Rabbim biran önce toparlanıp evine döndüğü günüde göstersin inşallah
Burdayıııım
Nasılsın oğluşun nasıl
İyiyiz kızlar bizde. Ev iş güç hemen akşam oluveriyorÇok geçmiş olsun canım, çok daha iyi olur inşallah :)
Uyumuşum da birazsen napıyosun kuzum
Hava da erken kararınca zaman nasıl geçti anlamıyor insanİyiyiz kızlar bizde. Ev iş güç hemen akşam oluveriyor
Valla öyle yaa zaten geç uyandımHava da erken kararınca zaman nasıl geçti anlamıyor insan
Uyu uyu boşver iş güç yok dinlenelim en azındanValla öyle yaa zaten geç uyandım
Gün ışığı görmüyorum nerdeyse
Güle güle giysin kiz kıyafetiymiş tamdaBen de unisex bir şeyler almıştım, şimdi bolca kız şeyleri alcam.cinsiyetini öğrenmeden bunu almıştım.
Valla o kadar sıkıldım ki evde oturmaktan iş bulabilsem giricem o dereceUyu uyu boşver iş güç yok dinlenelim en azından
Ay cok gecmis olsun canim cok sevindimMerhaba kızlar, yoğunluktan bakamadım.
Hamilelikte çalışsaydım çok zorlanırdım sanırımValla o kadar sıkıldım ki evde oturmaktan iş bulabilsem giricem o derece
Kış geldi mi bi haller oluyor bana sıkkınlık bıkkınlık yakamı bırakmıyor
Neler varmış canım.Genetik tarama yapıldı canım embriyolara. Döllenirken dışardan gözle görülen bişey yoktu. Hatta son tedavimde 8 tane 5.gün embriyom oldu ama doktorum 3 adetini genetik taramaya uygun buldu. Bunada neye göre karar veriliyorlar tam bilmiyorum kuzum.Sonrasında düşüklerim olduğu için embriyolar genetik taramaya gitti 3 tedavimde de hepsinde 1 er adet sağlıklı embriyom geldi. Doktorum bu sorunun bölünürken oluştuğunu ve herhangi bir müdahale edemediklerini söylemişti.
Kolay gelsin canım :)İyiyiz kızlar bizde. Ev iş güç hemen akşam oluveriyor
Aynen ya yaz candır günlük güneşlik mis gibi Hava çık dolaş ohh valla canım çektiHamilelikte çalışsaydım çok zorlanırdım sanırım
Yazın sürekli dışarıdayım bende kış gelince çıkasım gelmiyorhava da hep kapalı karanlık
Napıyosun kız bütün gün vakit geçiyor muNeler varmış canım.
Dışardan bakınca sorunu bulamıyorlar ama tüp bebekte embriyonun bölünme aşaması gün gün görüldüğü için sorun şundan kaynaklı diyebiliyorlar.
Bizim sorunda tüp bebekte anlaşıldı.
Kolay gelsin canım :)
Ev işlerinden emekli oldum ben
ayy cok sevindim.Rabbimden hic ümit kesmeyeceksin iste.2 ay sonra sesini duymak .tarifi mümkün değildir. Gecmis olsun . cok güzel bi haberMerhaba kızlar, yoğunluktan bakamadım.
Güle güle giysin kiz kıyafetiymiş tamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?