2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bizimki de yüzünü göstermiyor, vücudunu gösteriyor. Utanıyordur annesi. :)

Aynen, kız erkek fark etmiyor. Ama hamile olunca insan bir şeyler almak istiyor, cinsiyet belli olmayınca da tıkanıyorsun.
Ben 14 haftalıkken öğrendim 16 haftada kesinleşti.doktor yüzde-yüz diyince soluğu mağazada aldim

Canım taramalı tüp bebek nasıl oluyor?
Yumurta ve sperm birleştiğinde sorun oluyor demişsin,döllenme mi az oluyordu yada döllenenin ilerlemesi mi az oluyordu?
Bizimde kromozomlarımız temiz çıktı eşimle.
Döllenmede sıkıntı var dediler.
Döllenen embriyo sayımız az oluyor,gelişimide duruyordu.
Son tedavide mikrocip ve kalsiyum yöntemi uygulandı

Öyle canim yap yap bitmiyo ve tek yaptığımız şey bu insan sıkılıyo gerçekten.benimde ailem uzakta zor oluyo gerçekten.senin bide oğlun var dahada zor.doguma yakın ailenden gelen olmicak mi

Canım çok geçmiş olsun ne kadar güzel bir haberle gelmişsin :)
Rabbim biran önce toparlanıp evine döndüğü günüde göstersin inşallah
Burdayıııım
Nasılsın oğluşun nasıl
Ne kadar kalbim temiz yaa

Çok geçmiş olsun canım, çok daha iyi olur inşallah :)
Uyumuşum da biraz sen napıyosun kuzum

Genetik tarama yapıldı canım embriyolara. Döllenirken dışardan gözle görülen bişey yoktu. Hatta son tedavimde 8 tane 5.gün embriyom oldu ama doktorum 3 adetini genetik taramaya uygun buldu. Bunada neye göre karar veriliyorlar tam bilmiyorum kuzum.Sonrasında düşüklerim olduğu için embriyolar genetik taramaya gitti 3 tedavimde de hepsinde 1 er adet sağlıklı embriyom geldi. Doktorum bu sorunun bölünürken oluştuğunu ve herhangi bir müdahale edemediklerini söylemişti.

Canım çok geçmiş olsun ne kadar güzel bir haberle gelmişsin :)
Rabbim biran önce toparlanıp evine döndüğü günüde göstersin inşallah

Burdayıııım
Nasılsın oğluşun nasıl

Çok geçmiş olsun canım, çok daha iyi olur inşallah :)

Uyumuşum da biraz sen napıyosun kuzum
İyiyiz kızlar bizde. Ev iş güç hemen akşam oluveriyor

Ay cok gecmis olsun canim cok sevindim

Valla o kadar sıkıldım ki evde oturmaktan iş bulabilsem giricem o derece
Kış geldi mi bi haller oluyor bana sıkkınlık bıkkınlık yakamı bırakmıyor
Hamilelikte çalışsaydım çok zorlanırdım sanırım
Yazın sürekli dışarıdayım bende kış gelince çıkasım gelmiyor hava da hep kapalı karanlık

Neler varmış canım.
Dışardan bakınca sorunu bulamıyorlar ama tüp bebekte embriyonun bölünme aşaması gün gün görüldüğü için sorun şundan kaynaklı diyebiliyorlar.
Bizim sorunda tüp bebekte anlaşıldı.
İyiyiz kızlar bizde. Ev iş güç hemen akşam oluveriyor
Kolay gelsin canım :)
Ev işlerinden emekli oldum ben

Hamilelikte çalışsaydım çok zorlanırdım sanırım
Yazın sürekli dışarıdayım bende kış gelince çıkasım gelmiyor hava da hep kapalı karanlık
Aynen ya yaz candır günlük güneşlik mis gibi Hava çık dolaş ohh valla canım çekti
Napıyosun kız bütün gün vakit geçiyor mu

ayy cok sevindim.Rabbimden hic ümit kesmeyeceksin iste.2 ay sonra sesini duymak .tarifi mümkün değildir. Gecmis olsun . cok güzel bi haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…