2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canm daha yeni gelisiyorlar bi skntı olmaz insallah canını skma.

Ben ilk gebeliğimde öyleydim öğlen akşam fark etmez yemek yediğim anca cayır cayır boğazıma kadar yanıyordum, gavisconla geziyordum. Drum vermişti kullanabilirsiniz bi zararı yok onun..

Son düzenleme:
Hatta hastanenin tahlil sitesine baktim acaba orda rapor gözüküyor mu diye ama yok bulamadim yine bi tekrar bakarim artik var mi diye
bulamayabilirsin canm ben raporlarimin hicbirini bulamadim.sadece kan sonuçlarını görüyor hastalar heralde.ne bicim bi sistemse

Bende tahlil yaptırdım tsh 4 cikmis.biraz dikkatsiz beslen hemen yükseliyor.magnezyum ishal yapıyormuş bilginiz olsun

Gebelik başında yapılan tahlilde kaç çıkmıştı canım
Yüksek çıkmış bence 4.

Ben hamileliğin başından beri ilaç kullanıyorum
3.78 çıkmıştı
Endokrin kontrolündeyim şimdi
Ayda bir kan veriyorum
2 buçuğun altında olmalı dedi doktor

Allah korusun düşüğe veya bebekte zeka geriliğine neden olabiliyormus
Hatta ben iki hafta içmedim diye doktor bana çok kızmıştı

Ben ilk gebeliğimde öyleydim öğlen akşam fark etmez yemek yediğim anca cayır cayır boğazıma kadar yanıyordum, gavisconla geziyordum. Drum vermişti kullanabilirsiniz bi zararı yok onun..

O şuruplar beni kusturuyor
Malesef tam bir ilaç kullanma özürlüyüm
Kan ilacını bile her gün lavabonun başında zorla içiyorum

Geçmiş olsun canim.benim zaten 7 yildir var.gebeligin başından beri 1 altında çıkıyordu bu ay yükselmiş.gecen ay daha düşük diye ilacım düşmüştü.yediklerime dikkat etmedim yükselmiş.hamurisi ve hazır gıdaya çok dikkat et canim

Canım bana pek güven vermedi durumun müsaitse özele gidip güzelce baktır için rahatlasın ben bir şey olduğunu düşünmüyorum

Kızlar sakatat yiyor musunuz.dalak ciğer yesem diyorum kan için çok faydalı.siz doktorunuza sordunuz mu hic.cuma gunu soracam unutmazsam

Yasak diye biliyorum canım yüksek miktarda a vitamini içerdiği için bebeğin beynine zararlı

Ben de hergün ballı süt yumurta peynir fındık ceviz meyve tüketiyorum mutlaka. Balık benim de canım çekmiyor regenesis kullanıyorum yiyemediğim için. Bir de gynoferro. Ama cildim saçlarım çok yağlanmaya başladı o yüzden cevizi biraz azalttım

Merhaba kızlar. Bebek arabası ve yatağı aldık sonunda. Arabada benim istediğim, kırmızı olanı aldık cadillac air trona. Yatağı da Kraft aldık inşallah memnun kalırız kaç zamandır ne alsak diye düşünüyoruz. büyük parçalar bitti bakalım bir dolap kaldı. Sonra biberon sektörüne giriş yapacağız inşallah bakalım onu alırken nelere dikkat etmek gerekiyormuş

Annesinin minik aşkı da ha bire tekmeleyip duruyor iyice hareketlendi. İnşallah sağlıcakla doğunca yicem onun ayaklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…