- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Bende etsiz yiyorum. Kızım çok sever eşimde haftada bir falan alır :)İlginç ilk defa duydum ben her canım çektiğinde yiyorum
Oh yarasın şifa niyetine ehehBende etsiz yiyorum. Kızım çok sever eşimde haftada bir falan alır :)
Nerden baktınızEllerine sağlık çok tatlı olmuşlar.becerikli hatunlara bayılıyorum maşallah sana.
Geçmiş olsun canım düşer inşallah, ilaç başladın mıBende tahlil yaptırdım tsh 4 cikmis.biraz dikkatsiz beslen hemen yükseliyor.magnezyum ishal yapıyormuş bilginiz olsun
Canm daha yeni gelisiyorlar bi skntı olmaz insallah canını skma.Merhaba arkadaslar bugun ayrıntılım vardı.Ban detaylı bisey anlatmadi ama ayin sonuna tekrar gel dedi bebegin alın kısmının biraz basık gibi olduğunu söyledi hani kaşlarimizin uzerleri varya oralari gösterdi. Sonra rapor direk doktora gidiyomus sistemden ona da söyledin ne olabilir diye bebeğin kafa şekliyle alakalıdır dedi yani önemsemedi . Ama radyolog riskli gebeligide gitsin diye not düşmüş ayy canım sıkıldı
benim canm da cok cekiyor ama daha almadim.normalde de pek aram yok ama bu hamilelik beni ac gözlü yaptiEtsiz çiğköfte kız.
Dürüm almayacaksın bide. Paket alıp yeşilliğini kendin yıkayacaksın gerisi bulgur Zaten
Cuttingcornis isimli arkadaş yapmisNerden baktınız
Ben ilk gebeliğimde öyleydim öğlen akşam fark etmez yemek yediğim anca cayır cayır boğazıma kadar yanıyordum, gavisconla geziyordum. Drum vermişti kullanabilirsiniz bi zararı yok onun..Günaydın hanımlar
Benim gibi mide yanması yaşayan var mı
Yediklerime çok dikkat ettiğim halde akşam oldu mu başlıyor mide yanmam
Bende gastrit ve Reflü var
Bu haftalarda iyice arttı sanki
Normalde yediklerime çok dikkat ederim
Akşam yemeğimizi en geç 6da yeriz ve ben yatana kadar bir şey yemem
Ama yine de yatacak vakit geldi mi çok kötü oluyorum
Dün canım patlamış mısır çekti, öğlen saat 3bucuk gibi yaptım yedim
Yemez olaydım
Gece 2ye geliyordu zor uyudum oturarak.
bulamayabilirsin canmHatta hastanenin tahlil sitesine baktim acaba orda rapor gözüküyor mu diye ama yok bulamadim yine bi tekrar bakarim artik var mi diye
Bende tahlil yaptırdım tsh 4 cikmis.biraz dikkatsiz beslen hemen yükseliyor.magnezyum ishal yapıyormuş bilginiz olsun
Ben ilk gebeliğimde öyleydim öğlen akşam fark etmez yemek yediğim anca cayır cayır boğazıma kadar yanıyordum, gavisconla geziyordum. Drum vermişti kullanabilirsiniz bi zararı yok onun..
gavisconu içemezsin o zaman tadı kötü kesin kustururO şuruplar beni kusturuyor
Malesef tam bir ilaç kullanma özürlüyüm
Kan ilacını bile her gün lavabonun başında zorla içiyorum
Ilaci zaten 7 yildir içiyorum.haftasonu düşüktü onu arttırdı.sagol canim.hamurisini abarttım ondan olduGeçmiş olsun canım düşer inşallah, ilaç başladın mı
Geçmiş olsun canim.benim zaten 7 yildir var.gebeligin başından beri 1 altında çıkıyordu bu ay yükselmiş.gecen ay daha düşük diye ilacım düşmüştü.yediklerime dikkat etmedim yükselmiş.hamurisi ve hazır gıdaya çok dikkat et canimGebelik başında yapılan tahlilde kaç çıkmıştı canım
Yüksek çıkmış bence 4.
Ben hamileliğin başından beri ilaç kullanıyorum
3.78 çıkmıştı
Endokrin kontrolündeyim şimdi
Ayda bir kan veriyorum
2 buçuğun altında olmalı dedi doktor
Allah korusun düşüğe veya bebekte zeka geriliğine neden olabiliyormus
Hatta ben iki hafta içmedim diye doktor bana çok kızmıştı
Merhaba arkadaslar bugun ayrıntılım vardı.Ban detaylı bisey anlatmadi ama ayin sonuna tekrar gel dedi bebegin alın kısmının biraz basık gibi olduğunu söyledi hani kaşlarimizin uzerleri varya oralari gösterdi. Sonra rapor direk doktora gidiyomus sistemden ona da söyledin ne olabilir diye bebeğin kafa şekliyle alakalıdır dedi yani önemsemedi . Ama radyolog riskli gebeligide gitsin diye not düşmüş ayy canım sıkıldı
Kızlar sakatat yiyor musunuz.dalak ciğer yesem diyorum kan için çok faydalı.siz doktorunuza sordunuz mu hic.cuma gunu soracam unutmazsam
Ben de hergün ballı süt yumurta peynir fındık ceviz meyve tüketiyorum mutlaka. Balık benim de canım çekmiyor regenesis kullanıyorum yiyemediğim için. Bir de gynoferro. Ama cildim saçlarım çok yağlanmaya başladı o yüzden cevizi biraz azalttımGünaydın kuzular.. nasıl gidiyor? Nasılsınız? Biz yine okula gidiyoruz. Bugün yine bulantılıyım. Ben hala yeme düzenim yok. Her gün yediğim sanırım bir muz var :) suyu çok güzel içiyorum. Enfes yeşillik yiyorum :) Et çok nadir. balık aklıma geldikçe. ceviz de öyle ama yeterince sık. Ama yumurta hala dokunuyor, süt de öyle
Cnm bende yarın gidecem.inş hayırlı haberlerle geliriz.Siz gidecektiniz bu hafta herhalde tekrar previa için birşey dendi mi? Ben de yarın gidicem inşallah iyi haberlerle doneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?