- 15 Ağustos 2018
- 1.656
- 4.895
- 63
Canım bildiğim kadarıyla özellikle somon öneriliyor zaten :) ama benm canım hiiiç istemiyorrr.Kızlar somon balığı yiyebiliyoruz dimi ?
Ay benim ki de aksine çok kuruBen de hergün ballı süt yumurta peynir fındık ceviz meyve tüketiyorum mutlaka. Balık benim de canım çekmiyor regenesis kullanıyorum yiyemediğim için. Bir de gynoferro. Ama cildim saçlarım çok yağlanmaya başladı o yüzden cevizi biraz azalttım
Biz de dolabı bıraktık. :) asıl en ihtiyacım olan şey dolabıydı bebek arabasından sonra. Çünkü koyafetleri koyabileceğim bir yer yok. Ama alıcaz inş onu da :)Merhaba kızlar. Bebek arabası ve yatağı aldık sonunda. Arabada benim istediğim, kırmızı olanı aldıkcadillac air trona. Yatağı da Kraft aldık inşallah memnun kalırız kaç zamandır ne alsak diye düşünüyoruz. büyük parçalar bitti bakalım bir dolap kaldı. Sonra biberon sektörüne giriş yapacağız inşallah bakalım onu alırken nelere dikkat etmek gerekiyormuş
Annesinin minik aşkı da ha bire tekmeleyip duruyor iyice hareketlendi. İnşallah sağlıcakla doğunca yicem onun ayaklarını
Canım hayırlı haberlerle gelirsiniz inş hepinizCnm bende yarın gidecem.inş hayırlı haberlerle geliriz.
Sağlıkla iyi günlerde kullanın inşallah :)Merhaba kızlar. Bebek arabası ve yatağı aldık sonunda. Arabada benim istediğim, kırmızı olanı aldıkcadillac air trona. Yatağı da Kraft aldık inşallah memnun kalırız kaç zamandır ne alsak diye düşünüyoruz. büyük parçalar bitti bakalım bir dolap kaldı. Sonra biberon sektörüne giriş yapacağız inşallah bakalım onu alırken nelere dikkat etmek gerekiyormuş
Annesinin minik aşkı da ha bire tekmeleyip duruyor iyice hareketlendi. İnşallah sağlıcakla doğunca yicem onun ayaklarını
Yedim artık canım inşallah öyledirCanım bildiğim kadarıyla özellikle somon öneriliyor zaten :) ama benm canım hiiiç istemiyorrr.
Ay benim ki de aksine çok kuruafiyet olsun, şifa olsun canım. Gynoferro ben de kullanıyorum ama onj bile almayı unutuyorum çoğunlukla.
Biz de dolabı bıraktık. :) asıl en ihtiyacım olan şey dolabıydı bebek arabasından sonra. Çünkü koyafetleri koyabileceğim bir yer yok. Ama alıcaz inş onu da :)
Güzel günlerde kullansın kuzucuk. Evet iyice hareketleniyorlar sıpalar
Canım hayırlı haberlerle gelirsiniz inş hepinizmathilda8685
Tabiki hatta en faydalısi.ama çok pahali.ufacik iki parça aldim 20 tl.esime almiyom kendinize alin sadeceKızlar somon balığı yiyebiliyoruz dimi ?
Bende emin olamadım yarısını eşime verdim bundan sonra tek yiyim o zamanTabiki hatta en faydalıydı.ama çok pahali.ufacik iki parça aldim 20 tl.esime almiyom kendinize alin sadece
Çok aşağı değilde göbeğimin ortası gibi hissediyorum bazende göbek deliğinin solu sağı gibiHareket konusu açılmışken sorayım bazen çok aşağıda tekme hissediyor musunuzarada karnımın alt tarafına doğru pıt pıt vuruyor sanki
Hissediyorum canım bende aşağıdaHareket konusu açılmışken sorayım bazen çok aşağıda tekme hissediyor musunuzarada karnımın alt tarafına doğru pıt pıt vuruyor sanki
İnşallah canım benimCanım bildiğim kadarıyla özellikle somon öneriliyor zaten :) ama benm canım hiiiç istemiyorrr.
Ay benim ki de aksine çok kuruafiyet olsun, şifa olsun canım. Gynoferro ben de kullanıyorum ama onj bile almayı unutuyorum çoğunlukla.
Biz de dolabı bıraktık. :) asıl en ihtiyacım olan şey dolabıydı bebek arabasından sonra. Çünkü koyafetleri koyabileceğim bir yer yok. Ama alıcaz inş onu da :)
Güzel günlerde kullansın kuzucuk. Evet iyice hareketleniyorlar sıpalar
Canım hayırlı haberlerle gelirsiniz inş hepinizmathilda8685
Canım benim de bildiğin ta aşadan hissediyorum. Hatta en sık orayı tekmeliyor diyebilirim. Ama benimkinin duruş pozisyonundan hafif dik duruyor gibi ayakkarı aşadaydı. Ama yine de beni çok tedirgin etmişti. O kdr aşa vuruyorki ablama sordum normal mi diye ablam dedi ki daha dur çıkacakmış gibi hissedeceksin büyüdükçe diyor:) göbek dolaylarında çok nadir hisseidyoum ben. Bazen dönüşü fln belli oluyor o kdr. Onjn harici ayaklar hep aşalara vuruyor. Bence eşimde o yüzden hissedemiyorHareket konusu açılmışken sorayım bazen çok aşağıda tekme hissediyor musunuzarada karnımın alt tarafına doğru pıt pıt vuruyor sanki
Bende bazen dediğin gibi çok aşağıda hissediyorum canım oluyor demekki pozisyon değiştirdikçeCanım benim de bildiğin ta aşadan hissediyorum. Hatta en sık orayı tekmeliyor diyebilirim. Ama benimkinin duruş pozisyonundan hafif dik duruyor gibi ayakkarı aşadaydı. Ama yine de beni çok tedirgin etmişti. O kdr aşa vuruyorki ablama sordum normal mi diye ablam dedi ki daha dur çıkacakmış gibi hissedeceksin büyüdükçe diyor:) göbek dolaylarında çok nadir hisseidyoum ben. Bazen dönüşü fln belli oluyor o kdr. Onjn harici ayaklar hep aşalara vuruyor. Bence eşimde o yüzden hissedemiyor
Hadi gözün aydın canım darısı gireceklere olsun :)Eveeett sonunda iyi haberlerle geldik teyzelerii. Bugün ayrıntılı için gittik doktora ve Kızımı gördüm :) Çok şükür her şey yolunda vee cinsiyetimiz de kesinleşti. Başlasın alışveriş :))) ve isim.. siz karar verebildiniz mi yoksa benim gibi kararsız çoğunlukta mı :)
Hadi gözün aydin.darisi basima insallah.Bizde bu ctesi gidecegiz nasipse. Kac gram olmus bebek?cinsiyeti gosteriyor mu ayrintili ?bizim de pek gostermedi de simdiye kadarEveeett sonunda iyi haberlerle geldik teyzelerii. Bugün ayrıntılı için gittik doktora ve Kızımı gördüm :) Çok şükür her şey yolunda vee cinsiyetimiz de kesinleşti. Başlasın alışveriş :))) ve isim.. siz karar verebildiniz mi yoksa benim gibi kararsız çoğunlukta mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?