2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar somon balığı yiyebiliyoruz dimi ?
Canım bildiğim kadarıyla özellikle somon öneriliyor zaten :) ama benm canım hiiiç istemiyorrr.
Ay benim ki de aksine çok kuru afiyet olsun, şifa olsun canım. Gynoferro ben de kullanıyorum ama onj bile almayı unutuyorum çoğunlukla.
Biz de dolabı bıraktık. :) asıl en ihtiyacım olan şey dolabıydı bebek arabasından sonra. Çünkü koyafetleri koyabileceğim bir yer yok. Ama alıcaz inş onu da :)
Güzel günlerde kullansın kuzucuk. Evet iyice hareketleniyorlar sıpalar
Cnm bende yarın gidecem.inş hayırlı haberlerle geliriz.
Canım hayırlı haberlerle gelirsiniz inş hepiniz mathilda8685

Sağlıkla iyi günlerde kullanın inşallah :)
Yedim artık canım inşallah öyledir tam bilmediğim için tamamını da yiyemedim

merhabalar,
ben 21+3 'teyim.. hersey cok sukur yolunda... sizlere danısacagım konu: arada sebepsiz yere durup duruken içim sıkılıyor bi aglama hissi geliyor ve bir sure sonra geciyor, hormonlardan mi bilemedim ?? birde gece 1 den once uyuyamıyorum hamileler hep rahat uyur derler ,ilk aylarda cok kolay uyuyordum ama 2-3 haftadır uyku ciddi sıkıntı oldu benim icin.. bu donemlerde normal midir? bende mi bir gariplik var acaba:)?
sevgiler...

İnşallah canım benim

Hareket konusu açılmışken sorayım bazen çok aşağıda tekme hissediyor musunuz arada karnımın alt tarafına doğru pıt pıt vuruyor sanki
Canım benim de bildiğin ta aşadan hissediyorum. Hatta en sık orayı tekmeliyor diyebilirim. Ama benimkinin duruş pozisyonundan hafif dik duruyor gibi ayakkarı aşadaydı. Ama yine de beni çok tedirgin etmişti. O kdr aşa vuruyorki ablama sordum normal mi diye ablam dedi ki daha dur çıkacakmış gibi hissedeceksin büyüdükçe diyor:) göbek dolaylarında çok nadir hisseidyoum ben. Bazen dönüşü fln belli oluyor o kdr. Onjn harici ayaklar hep aşalara vuruyor. Bence eşimde o yüzden hissedemiyor

Kizlar hayirli aksamlar.Misafirlerim vardi annem babam ve kardesim yeni gittiler.Benimde aklim sizlerde kaldi. Nasil gidiyor bakiyim hayat?
Ben bu aksam baya yoruldum simdi yorgunluk cayimi iciyorum.Sirtim cok agriyor. Hamilelikte iyice artti.Ayakta durmaya gelmiyor. ruh halim de cok degisik bi iyiyim bi kötü.Ne olacak böyle bilmiyorum Allah sonumuzu hayir etsin

Bende bazen dediğin gibi çok aşağıda hissediyorum canım oluyor demekki pozisyon değiştirdikçe

Hadi gözün aydın canım darısı gireceklere olsun :)

Hadi gözün aydin.darisi basima insallah.Bizde bu ctesi gidecegiz nasipse. Kac gram olmus bebek?cinsiyeti gosteriyor mu ayrintili ?bizim de pek gostermedi de simdiye kadar

Kızlar bugün idrar testi yaptırdım. Sedim 60 dk 61 cıktı kanda crp 5.78 cıktı anlayan var mı.doktor bir şey soylemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…