2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Gözünüz aydın cnm

havadansudan cnm somon çok pahali degilki kilosu 20 ile 25 arası ben bir tane tarttiruyorum 1 kilo yada 1200 geliyor bize tam yetiyor.sen Norveç somon u alıyorsun galiba.birde bu aralar hamsi yiyin kızlar cokkokuyor ama ben yağlı kağıdın üzerine unlamadan koyup fırına atıyorum aynı ızgara gibi oluyor şimdi bol bol yiyin.

Hadi geçmiş olsun.isime karar vermiştim ama eşim kararsız.benimde cuma günü sanirim girmeyenler az kaldi

Benim bahsettiğim norveç somonu ve 70 tl.senin yediğin karadeniz somon diyorlarda deniz alasida diye geçiyor.alabaligin büyük hali o.onuda çok severim ama asıl faydalı olan norveç somonu

Benim bahsettiğim norveç somonu ve 70 tl.senin yediğin karadeniz somon diyorlarda deniz alasida diye geçiyor.alabaligin büyük hali o.onuda çok severim ama asıl faydalı olan norveç somonu
Anladım cnm.geçenlerde tv de izledim en sağlıklı balık somon diye biliyoruz ama önceden somon lar çok soğuk suda olurdu omega 3 bakımından en iyi balik ti ama şimdi j somonlaf öyle değil dedi.ben fazla sevmem ama eşim çok seviyr ben levrek cupraciyim kizim küçük balık ben samsunda yım balığın içindeyim yani

Oo süper tam yerindesin.bende yazın rizedeydim bol bol balık yedim Babam tuttu hep.hamileymisim de hem. Birde omega3 en çok ithal uskumruda varmış.tadi süper çok seviyorum

Hareket konusu açılmışken sorayım bazen çok aşağıda tekme hissediyor musunuz arada karnımın alt tarafına doğru pıt pıt vuruyor sanki
Ya ben sanki elimi nereye koysam ordan vuruyor gibi :) Genelde tam vajina üstünden vuruyor ama tam ortadan alttan.

Kızlar bugün idrar testi yaptırdım. Sedim 60 dk 61 cıktı kanda crp 5.78 cıktı anlayan var mı.doktor bir şey soylemedi
Canım sedimentasyon biraz yüksek çıkmış ama tsh da yüksek demiştim onunla bağlantılı olabilir tiroidle ilgili sorunlarda yüksek çıkabiliyor

Hadi gözün aydin.darisi basima insallah.Bizde bu ctesi gidecegiz nasipse. Kac gram olmus bebek?cinsiyeti gosteriyor mu ayrintili ?bizim de pek gostermedi de simdiye kadar

Sağol canım evet dr bakar bakmaz daha önce dediğim gibi kız dedi gösterdi her yerini inceledi çok şükür gördük ama gözleri kapalıydı renkli fotoğrafını da verdi. uyuyo sürekli ama hareket ediyo yine de :) darısı senin başına

Hadi geçmiş olsun.isime karar vermiştim ama eşim kararsız.benimde cuma günü sanirim girmeyenler az kaldi

Hadi inşallah darısı senin başına ve bekleyen herkesin.. bizde de anlaşamamazlık var daha doğrusu eşimin beğendiği ve istediği isim yok ama ben ne diyosan hepsine muhalefet :) Sare diyorum Fare gibi diyo Deniz diyorum komünist ismi ve cinsiyeti belli değil olmaz diyo Melis diyorum Melisler çok gıcık ıyyy olmaz diyo Ece diyorum çok kısa yok ebe olsun bari o da olmaz diyo bir tek Elifi beğeniyor ben de onu istemiyorum yoldan birini çevirsem adı Elif.. Zor isme karar vermek de. bence anneye bırakılmalı böyle şeyler :))

Haklisin canim en çok annenin hakkı ama eşininde icine sinmeli.yoksa başımıza kakar dururlar.ne söylediysem begenmiyo esin gibi.arkadasimin kızının adi sare ben beğeniyorum.cift cinsiyet isimlerini koymayın diyolar deniz gibi.netten araştırmıştım.elif çok var dediğin gibi.uff çok zor karar vermek.ben demire karar verdim eşimde ikna olmuştu şimdi vazgecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…