2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar sizin raporunuzda plesanta için ne yazıyor.benim anterior duvar yerleşimli yazıyor.on duvarda dedi doktor.netten baktım garip şeyler yazıyor anlamadim
Benimkide anterior yani ön kısımda. Sakıncası yokmuş. Olabilen birşeymiş canım ben sormuştum.

Yapayım dinlenirim dedim ama olmadı :)
Daha yemek yapıcam pff valla :)

Ne zaman gelecekti canım. Su gibi akıp geçer inşallah günler

2 hafta sonra kuzum

Maşallah prensese

Maşşallah canım

Maşallah bebişe gözün aydın canım :)

isimdeyimgucumdeyim kalsiyum ve magnezyum kullanıyorum demiştin ya sabah,akşam fark ediyor mu o ? Fark etmiyorsa şimdi başlayım diyorum da :)
Bana doktorum kalsiyumu sabah, magnezyumu akşam iç demişti ama kalsiyum sabah aç karna midemi bulandırdı. Söyledim öğlen iç o zaman kalsiyumu dedi. Ama kahvaltıdan sonra içtim çok kötü olmadım.

Bana doktorum kalsiyumu sabah, magnezyumu akşam iç demişti ama kalsiyum sabah aç karna midemi bulandırdı. Söyledim öğlen iç o zaman kalsiyumu dedi. Ama kahvaltıdan sonra içtim çok kötü olmadım.
Bana bir gün kalsiyum bir gün magnezyumu kullan dedi, öğlen içiym bende o zaman akşam başlamayım

Ay kızlar dünden beri temizlik yapıyorum akşamdan beri 7 defa çamaşır makinesini çalıştırdım her yeri sildim supurdüm belim köptu kızımı eşimi ken dimi ilaçladim ben 5 gün banyo yapmayacam eşimle kizim bu aksam duş alacaklar onların ki bitmiş olacak artık çamaşır aşacak yerim de kalmadı bittim dr birde dediki bu kasinti lar safra tuzundanda olabilir hamilelikte olabiliyor mus karaciğer emzimlerine baktı normal dedi ama bunun bir testi varmış ankara ya gidiyormuş her hastanede yapmiormus dr.sordum pazartesi gel yaptiralim testi dedi hemde.muayene ederim dedi ben daha perşembe günü Prof gittim ordan cildiyeye gittim ona güvenmedim yapma ilac verdi zararı yok dedi başka dr görüş için tekrar dün cildiyeye gittim tekrar artık maddi olarak da bayagi zorlandık dahada gidemem ama safra tuzu bebek için riskliymis bende belki devlete giderim.başınızı agrittim yine.ben kaçar şimdide utuye baslayacam.off yaa gerçekten çok yoruldum

Canım hırpalama kendini. Eşin yardım etmez mi? Yada biri gelseydi yardıma iyi olurdu çok yorulmamış olurdun. Böyle zor olur çünkü. Hele ütü falan ayy ayakta durunca Belim ağrıyor benimde çok.

Bu kadar yormasaydın kendini yavaş yavaş yap ben yoruldum okurken

Bana bir gün kalsiyum bir gün magnezyumu kullan dedi, öğlen içiym bende o zaman akşam başlamayım
Benim kramp çok giriyor ayağıma. Ama açıkcası çok düzenli içemiyorumz örneğin bugün kalsiyum içmedim. Magnezyumu şimdi sen yazınca içtim :) suya atılıp içilen ilaçları sevmiyorum.normal bi hap olsa içicem düzenli aslında :)

Çok yorma kendini dicem ama insanın elinde değil. Bende bir buçuk aylık hamileyken bit macerası yaşamıştık. O bulantılı halimle hergün çamaşır yıkayıp evi temizlemekten ölmüştüm Allah kolaylık versin.

Hepimizde birşeyler geçirmişiz bizede pire gelmiş Biyerden . yeni hamileydim halıları sildim herşeyi yıkadım ütü falan kriz geçiriyordum :)

Kramp bende de başladı son zamanlarda. Ben de karar değiştirdim şimdi başladım kalsiyuma vitamini coraspini sabah içiyorum demiri de sabah içicem o yüzden sabah içmeyim dedim. Gün içinde de dışarıda olursam bardak bulup nerde içicem kalsiyumu en iyisi bu saatler :)
Teşekkür ederim bu arada :)

Hepimizde birşeyler geçirmişiz bizede pire gelmiş Biyerden . yeni hamileydim halıları sildim herşeyi yıkadım ütü falan kriz geçiriyordum :)
Pirede çok fenaymış. Bize yiğenimden geçmişti. Ve annesi gelip almamıştı bile çocuğu. Annemde göndermek istememişti. Sonuç olarak kızım ve ben bitlendik. Hem anneme hem yiğenimin annesine acayip sinirlenmiş oturup sinirden ağlamıştım bende.
Rica ederim canım. Bencede iyi yapmışın şimdi içmekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…