2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
23 haftalığız ve bebeğim bir hafta önde giden gelişimi var. Doktor iri bebek veya erken doğumuda etkiler dedi. var mı benim durumumda olan acaba. bebeğim erkek bu arada.
benimki de önden gidiyor 22+1 deyken 23+4 dediler her gittiğimde de böyle ilerde oluyor, gerçi şöyle de bir durum var benim son adet tarihim yok. 22 haziranda düşük oldu sonra kalanları kürtajla temizlediler, ardından hemen hamile kaldım. ondan tahmini bir tarih söyledik. belkide oğlumun gelişimi tam haftasında ama bilemiyoruz. son aya doğru mu belirlenir acaba bilmiyorum.

anladım canım çok teşekkür ederim bilgi için. İlk bebek olduğu için biraz tecrübesizim ve sezeryan bana nedense çok korkutucu geliyor :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Kaşıntıya dayanamadım demişşsiniz nasıl bir kaşıntı o ? neden oluşuyormuş acaba ?

Bana sormamışsın ama ben bu sıralar tamda bunu araştırıyordum. En çok duyduğum garmastan ve lansinoh. Bende Bunlardan birini tercih edicem.
Lansinoh u dogum oncesi basladim sonrasinda da kullandim ama zerre fayda gormedim gogus ucu yarasi feci bir sey insallah olmaz seninkiler canim benim en cok korktugum sey o kabus gibii

Lansinoh u dogum oncesi basladim sonrasinda da kullandim ama zerre fayda gormedim gogus ucu yarasi feci bir sey insallah olmaz seninkiler canim benim en cok korktugum sey o kabus gibii
Lansinoh için duydum bende bazılarında fayda etmediğini silmeye gerek olmaması cazip kılıyor ama yinede :) Garmastan içinde çok iyileştirici diyorlar bakalım biyük ihtimal garmastan alıcam bende.
Oyledir canim.strese sokma kendini bebişte hisseder.dun çok yoruldum bugün durgun.duz uzan birde tatlı ye hemen farkeder.
Aynen canım belkide stresten tepki vermedi çocuk, üzüldüm çünkü dün düşünüp durdum hep.

Merhaba kızlar
Eşim sabah gitti Türkiye’ye annemgildeyim orda kalıyorum. Ama çok üzgünüm eşimi şimdiden özledim..

LoveAndMarriage çıkmışsın kuzum kontrolden nasıl prenses iyi mi ?
Allah kavuştursun canim iki hafta çabuk gecer
Takma kafana canim bebekler her şeyden etkeniyorlar unutma.mutluysan oda mutlu.

Kızlar sizin raporunuzda plesanta için ne yazıyor.benim anterior duvar yerleşimli yazıyor.on duvarda dedi doktor.netten baktım garip şeyler yazıyor anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…