benimki de önden gidiyor 22+1 deyken 23+4 dediler her gittiğimde de böyle ilerde oluyor, gerçi şöyle de bir durum var benim son adet tarihim yok. 22 haziranda düşük oldu sonra kalanları kürtajla temizlediler, ardından hemen hamile kaldım. ondan tahmini bir tarih söyledik. belkide oğlumun gelişimi tam haftasında ama bilemiyoruz. son aya doğru mu belirlenir acaba bilmiyorum.23 haftalığız ve bebeğim bir hafta önde giden gelişimi var. Doktor iri bebek veya erken doğumuda etkiler dedi. var mı benim durumumda olan acaba. bebeğim erkek bu arada.
Çıktık kuzumİyi bari çok geçmeden gelirde alır inşallah. Beklemek sıkıcı
Aboo ne var ne yok vermişÇıktık kuzumdemir b12 magnezyum ve kalsiyum verdi kızımı da gördüm şimdi azcık gezelim
Verdi vallaAboo ne var ne yok vermiş
Gezin kuzum bende bulaşık dizeyim makineye falan
anladım canım çok teşekkür ederim bilgi için. İlk bebek olduğu için biraz tecrübesizim ve sezeryan bana nedense çok korkutucu geliyor :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Kaşıntıya dayanamadım demişşsiniz nasıl bir kaşıntı o ? neden oluşuyormuş acaba ?Benimde bebeğim haftasından önde gidiyor bu haftalar önemli değil önemli olan 34 sonraki gelişme hızı ilk çocuğumda hep önde gidiyordu son haftamda durdu ilerlemesi 3640 kg doğdu 39+2 kendi isteğimle sezeryan oldum.kasintiya daha fazla dayanamadım çünkü.erkek çocukları bide geç doguyorlar diye bekleyemedim.onde giden bebekler son haftalarda dengeleyebiliyorlar haftasıyla uyumunu.eltim doğurdu yeni iki hafta öndeydi hep 38 haftada 4540 kg doğdu çocuk doktor bunu nasıl doyuracağını düşün sen demiş.doktorun normal diyorsa bı problem yoktur biliyorlar çünkü bebeğin tahmini kaç kilo filan dogacagini
Yapayım dinlenirim dedim ama olmadı :)Verdi valla
Boşver yat dinlen
Ne zaman gelecekti canım. Su gibi akıp geçer inşallah günlerMerhaba kızlar
Eşim sabah gitti Türkiye’yeannemgildeyim orda kalıyorum. Ama çok üzgünüm eşimi şimdiden özledim..
LoveAndMarriage çıkmışsın kuzum kontrolden nasıl prenses iyi mi ?
Çok Sagol canim.senin bebiş nasil.bugun tekme atti miBana sormamışsın ama ben bu sıralar tamda bunu araştırıyordum. En çok duyduğum garmastan ve lansinoh. Bende Bunlardan birini tercih edicem.
Yuksek sese tepki veriyorlarmış geçen dinlemistim bi yerdeGerçekten öyle
Geçen arabayla giderken eşim müzik açtı baya sesli. Oğluş tekme attı Peşpeşe dedim az kıs rahatsız oldu heralde. Arkadaşı da ciddi misin diye suratıma bakıyordu
Sabah birkaç hareket hissettim canım hala eskisi gibi değil ama belki sakin zamanlarıdır diye akışına bıraktım.Çok Sagol canim.senin bebiş nasil.bugun tekme atti mi
Lansinoh u dogum oncesi basladim sonrasinda da kullandim ama zerre fayda gormedim gogus ucu yarasi feci bir sey insallah olmaz seninkiler canim benim en cok korktugum sey o kabus gibiiBana sormamışsın ama ben bu sıralar tamda bunu araştırıyordum. En çok duyduğum garmastan ve lansinoh. Bende Bunlardan birini tercih edicem.
Oyledir canim.strese sokma kendini bebişte hisseder.dun çok yoruldum bugün durgun.duz uzan birde tatlı ye hemen farkeder.Sabah birkaç hareket hissettim canım hala eskisi gibi değil ama belki sakin zamanlarıdır diye akışına bıraktım.
Lansinoh için duydum bende bazılarında fayda etmediğini silmeye gerek olmaması cazip kılıyor ama yinede :) Garmastan içinde çok iyileştirici diyorlar bakalım biyük ihtimal garmastan alıcam bende.Lansinoh u dogum oncesi basladim sonrasinda da kullandim ama zerre fayda gormedim gogus ucu yarasi feci bir sey insallah olmaz seninkiler canim benim en cok korktugum sey o kabus gibii
Aynen canım belkide stresten tepki vermedi çocuk, üzüldüm çünkü dün düşünüp durdum hep.Oyledir canim.strese sokma kendini bebişte hisseder.dun çok yoruldum bugün durgun.duz uzan birde tatlı ye hemen farkeder.
Benim ki 3.3Feritinse 22.9 cikmis cok da yuksek sayilmazmis sanki dimi
Kuzum Allah kavuştursun.Merhaba kızlar
Eşim sabah gitti Türkiye’yeannemgildeyim orda kalıyorum. Ama çok üzgünüm eşimi şimdiden özledim..
İlaç kullanıyor musunBenim ki 3.3
Evet. Kan ilacı, kalsiyum magnezyum. Ben kan ilacını hamilelik haricide sürekli kullanıyorum :) hep düşük değerlerim.Kuzum Allah kavuştursun.
İyi çok şükür canım
İlaç kullanıyor musun
Allah kavuştursun canim iki hafta çabuk gecerMerhaba kızlar
Takma kafana canim bebekler her şeyden etkeniyorlar unutma.mutluysan oda mutlu.Lansinoh için duydum bende bazılarında fayda etmediğini silmeye gerek olmaması cazip kılıyor ama yinede :) Garmastan içinde çok iyileştirici diyorlar bakalım biyük ihtimal garmastan alıcam bende.
Aynen canım belkide stresten tepki vermedi çocuk, üzüldüm çünkü dün düşünüp durdum hep.
Ayni kiloyla hamile kalmisiz ben 69 olmusum :)Kızlar selam, bugün cesaret edip tartıldım ve 67,5 cıktım. Hamile kaldıgımda 61,5 dum. Boyum 165. Nasıl sizce cok mu almısım??
Benimkinde arka fundal yazıyo ne demekse bilmiyorumKızlar sizin raporunuzda plesanta için ne yazıyor.benim anterior duvar yerleşimli yazıyor.on duvarda dedi doktor.netten baktım garip şeyler yazıyor anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?