2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Heheh fiti fiti mi hheheuheh ben de cok kullanirim fiti fiti ikilemesini baskasindan duyunca hosuma gitti
Benimki de gelince zaten ben geldim diyor iyi dedim niye uyandiriyon simdi demezsem korkarsin belki diyor off deli mi ne
Bende çok kullanırım nazik kelime
Erkekler bi garip ya
Bu Arada ferritin olması lazım evet.

Arkadaşımda doğum yapti göğüslerim çok acıdı diye emzirirken.önlem amaclı hangi krem var biliyor musun

Pozisyon değiştirdi o hafif hissediyorsan, Pazartesi görürsün artık
İnşallah öyledir Zaten ben anlamadım hissedince de yukardan hissediyorum döndü mü dönmedi mi pozisyon mu değiştirdi. Hususi gidince sorucam zaten bu çocuğun başı dötü nerde diye

İnşallah öyledir Zaten ben anlamadım hissedince de yukardan hissediyorum döndü mü dönmedi mi pozisyon mu değiştirdi. Hususi gidince sorucam zaten bu çocuğun başı dötü nerde diye
Hahaha ya o benim de aklımda 2-3 gündür daha aşağıda sanki önceden hissetmediğim yerlerde hissediyorum

Hahaha ya o benim de aklımda 2-3 gündür daha aşağıda sanki önceden hissetmediğim yerlerde hissediyorum
Bende öyle bazende 2 ayrı yerden hissediyorum normalde acaba biri bacağı biri kolu falan mı diye düşünüyorum. hep Sağdan vuruyordu şimdi soldan vuruyor sanki. Plesanta solda demişti belki ondan hissetmiyor olabilirim. Şu aklımdaki şeyleri böyle başka biryerde dile getirsem kesin deli damgası yerim bu Arada

Benimki de sağdaydı 2 gün soldan da hissettim ayy sorma bizi birbirimizden başka kimse anlamaz

Benimki de sağdaydı 2 gün soldan da hissettim ayy sorma bizi birbirimizden başka kimse anlamaz
Gerçekten öyle
Geçen arabayla giderken eşim müzik açtı baya sesli. Oğluş tekme attı Peşpeşe dedim az kıs rahatsız oldu heralde. Arkadaşı da ciddi misin diye suratıma bakıyordu

Arkadaşımda doğum yapti göğüslerim çok acıdı diye emzirirken.önlem amaclı hangi krem var biliyor musun
Bana sormamışsın ama ben bu sıralar tamda bunu araştırıyordum. En çok duyduğum garmastan ve lansinoh. Bende Bunlardan birini tercih edicem.

Doktor yok mu hala kız, uzun sürdü sanki.
Birde böyle olunca muayeneye alıyor dimi. Buradaki özel 2ye kadar açık mesela Cumartesi’leri.
Normalde 2 buçukta bitiyor kuzum en son ben girecektim de acil girince sarktı tabi sırayla çağıracaklarmış yine. Eşim bakmaya gitti gelmiş mi diye bekliyoruz giremedim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…