- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
Bizede doğum yaptığım hastaneden pire gelmisti . Bende lohusayim diye sermişim bembeyaz dantelli çarşaf takimini yorgani filan annem dedi ki kızım pire var yataktaHepimizde birşeyler geçirmişiz bizede pire gelmiş Biyerden . yeni hamileydim halıları sildim herşeyi yıkadım ütü falan kriz geçiriyordum :)
Hastanede pirenin ne işi varmış yahu aaBizede doğum yaptığım hastaneden pire gelmisti . Bende lohusayim diye sermişim bembeyaz dantelli çarşaf takimini yorgani filan annem dedi ki kızım pire var yataktaHemen tabi icabina baktik
Benim doğum yaptigimin gecesi bi hastanın ziyaretine 40 kisi gelmisti rahat coluk cocuk koca koca adamlar ne isleri varsa doğum yapan kadının yanında onlardan gelmiştir diye düşündük zaten cok ta temiz degildi güya özel hastaneydiHastanede pirenin ne işi varmış yahu aa
Ben doktoruma sormadım. ASM de magnezyuma baktirdim. 1.6 gibi biseydi alt sınıra yakın. Yazarmisiniz dedim yazdı aile hekimim. Fazla gelirse de idrarla atılır mı dedim oda evet birikme yapmaz problem olmaz dedi. Gerçekten hafifledi ağrılar. Ama hemen değil bı 15 gün bitti. Son bir haftadır daha iyiyim.Bakıyorum burda da herkes magnezyuma başlamış
Kardeşim de dedi bu haftalarda magnezyum veriyor doktor ağrılar için doktorunla görüş dedi ama ben gidemedim daha
Sağlık ocağıyla görüşsem o verir mi
Kendi doktorumla görüşmek daha mı iyi olur
Belim sırtım bacaklarım çok ağrıyor
Ara ara da vajinada kemik ağrısı oluyor
Fundal rahimin üst tepe noktası değilmi. Mideye dayanan tarafı yani. Ben öyle biliyorum . Zaten arka olması da istenen herhalde. Anterior ön taraf oluyor oda pek istenen bı durum değil sanırım. Senin de previa vardı dimi. Ordan fundal a geldiyse çok iyi masallahBenimkinde arka fundal yazıyo ne demekse bilmiyorum
1 Ay önceki kontrolum de plesentanin asagida olduğunu sezeryan kesi yerinde suan demisti drum ilerleyen aylarda yukari cikmasini bekleriz demisti. Gecen hafta ayrintilya girdim tabi uzman bana bisey demedi her zaman gittigim drumda yoktu baska bi dr vardi oda bisey soylemedi ama ben hastanenin sisteminden buldum raporu Plesenta: arka fundal yazıyo. Galiba dedigin gibi migdemin oldugu yerde plesenta nette bi resimde de öyle gösteriyordu . Siz n’aptınız ne durumda suan plesentaFundal rahimin üst tepe noktası değilmi. Mideye dayanan tarafı yani. Ben öyle biliyorum . Zaten arka olması da istenen herhalde. Anterior ön taraf oluyor oda pek istenen bı durum değil sanırım. Senin de previa vardı dimi. Ordan fundal a geldiyse çok iyi masallah
Canım ben kantaron yağı kullandım çok güzel.osmanli zamanında kılıç yaralarına doğum yapan kadınlara ve göğsü çatlayanlara verilirmis.Arkadaşımda doğum yapti göğüslerim çok acıdı diye emzirirken.önlem amaclı hangi krem var biliyor musun
Cnm benim 36 haftada pup diye biseye yakalandim gebelikte olan bişey ve doğum yapar yapmaz geçiyor tamamen gebeliklg alakalı bişey.anladım canım çok teşekkür ederim bilgi için. İlk bebek olduğu için biraz tecrübesizim ve sezeryan bana nedense çok korkutucu geliyor :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Kaşıntıya dayanamadım demişşsiniz nasıl bir kaşıntı o ? neden oluşuyormuş acaba ?
Bu perşembe gittiğimde rahim ağzına 10 cm mesafedeydi. Tam yukarda değil ama en azından uzaklaşmış. Buna da sukur1 Ay önceki kontrolum de plesentanin asagida olduğunu sezeryan kesi yerinde suan demisti drum ilerleyen aylarda yukari cikmasini bekleriz demisti. Gecen hafta ayrintilya girdim tabi uzman bana bisey demedi her zaman gittigim drumda yoktu baska bi dr vardi oda bisey soylemedi ama ben hastanenin sisteminden buldum raporu Plesenta: arka fundal yazıyo. Galiba dedigin gibi migdemin oldugu yerde plesenta nette bi resimde de öyle gösteriyordu . Siz n’aptınız ne durumda suan plesenta
Magnezyum be kalsiyum hangisini kullaniyorsunuz bende alim doktorda yazdirmayi unutuyorumBana doktorum kalsiyumu sabah, magnezyumu akşam iç demişti ama kalsiyum sabah aç karna midemi bulandırdı. Söyledim öğlen iç o zaman kalsiyumu dedi. Ama kahvaltıdan sonra içtim çok kötü olmadım.
Magnorm ve Newcal d3 kullanıyorum ben.Magnezyum be kalsiyum hangisini kullaniyorsunuz bende alim doktorda yazdirmayi unutuyorum
4,5 tan fazlaydi ben de 11 kilo almıştımpeki kaç kilo doğmuştu oğlunuz? ilk çocuğum olduğu için normal olsun diye çok istiyorum . İri bebek olunca genelde sezeryana yönlendiriyorlar o yüzden biraz telaşlıyım :/
Kolay gelsin canim Hersey halletmissin ,hamilelik te kasinti olurmus,normal yani,insallah uyuz degildir.esini de anlamadim ,biraz is yapti diyemi bozuldu ,bosver senin icin rahat edsin yeter ,yarina bol bol dinlenKızlar tek tek yaazmi yorum bayan tutacaktım ama yatak yorgan di kendim yapim dedim.birde eşim evdeydi yatağı koltukları hep o çekti beraber supurdüm sildik hepsini bir günde yapmak zorundaydım .sonuçta eşimle kizim duş aldı eğer gerçekten varsa bir yerlerde kalmasın. Şimdi bir koltuk kaldı onuda şimdi silecem. Esimle kavga ettik bizi soktuğunda duruma bak diye yalandan pimpiriklendin bizde birsey yoktu yalandan ilaçlandik dedi.
bit pire bundan iyidir yine.kaynanamlar kaç aydır çekiyor bende de varsa ilerlemesin diye önlem aldım ama inş bebeğe zararı yoktur çok sordum soruşturdum ama yinede içim rahat değil suan o kadar çok ağrım varki hemen yatacam Allah yardımcımiz olsun inş bu temizlikten sonra kasinti lar imin sebebi farklı birsey çıkmaz
Sagol canim.doguma ne kadar kala kullanmaliyizCanım ben kantaron yağı kullandım çok güzel.osmanli zamanında kılıç yaralarına doğum yapan kadınlara ve göğsü çatlayanlara verilirmis.
Bir ay kala başla cnm hergun sur göğüs ucun yumuşacık oluyor.Sagol canim.doguma ne kadar kala kullanmaliyiz
Tsk ederim cnm :)Magnorm ve Newcal d3 kullanıyorum ben.
Rica ederim :)Tsk ederim cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?