2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bı kaç gündür sol arada da sağ tarafta ağrı oluyor. İlaç içirecek kadar değil.
Bir de altımda sol tarafta sızı gibi şeyler oluyor.
Sizlerde de oluyor mu?
Bugün itibariyle 23+3'm.

Kızlar bı kaç gündür sol arada da sağ tarafta ağrı oluyor. İlaç içirecek kadar değil.
Sizlerde de oluyor mu?
Bugün itibariyle 23+3'm.
Bendede oluyor.
Geçen sol kasığıma girdi biraz şiddetliydi oturup kalkarken rahatsız etti hep ama geçti çok sürmeden.
Daha az önce yine ufak bir sızı girdi. Bende 23+2yim bugün. Önmeli birşey değildir diye düşünüyorum ama yine sormak gerekebilir doktora.

Sizlerde de oluyor mu?
Bugün itibariyle 23+3'm.
Bende de oldu bu hafta içi bazen sol bazen sağ tarafta sanki yumurtalık ağrısı gibi oralarda yani. Rahimi tutan yuvarlak bağlar varmış ya onlar herhalde bağlı yanlara falan rahim büyüdükçe geriliyor ağrı yapıyor. Hatta bazen benim böyle içerde bı yerde tırmık atılmış gibi anlık bi acı oluyor. Ama sürmüyor hemen geciyor

Aynen dediğin gibi cnm, biraz sürüyor sonra geçiyor.

Kızlar benexol b12 kullanan var mı doktorum yazdı da internette kullanılmamalı gibi yorumlar okudum içime kurt düştü. Zararlı olsa yazmazdı diyorum bi taraftan da.

Kızlar benexol b12 kullanan var mı doktorum yazdı da internette kullanılmamalı gibi yorumlar okudum içime kurt düştü. Zararlı olsa yazmazdı diyorum bi taraftan da.
Cnm midede vücuda etki oranı azalıyor B12 lerim.
Benim vücudum hiç üretmesidi için ya iğne yada dil altı eriyen iç diyorlar.
İstersen kullandığım dil altı B12 yi özelden atayım çok da pahalı değil.

Canım doktorun verdiği ilaçtan çıkmayım şimdi sürekli kontrole gidiyorum onu yok saymış gibi olmasın. İnternette gebelikte kullanılmamalı falan yazmışlar da o aklıma takıldı. Doktor yazdığına göre bi bildiği vardır diyorum bi taraftan da yapacak bişey yok artık içeyim madem. Teşekkür ederim bu arada

Tabi ki cnm, sen tedirgin olunca yazdım:):):)
Böyle ikilemler bende yaşıyorum. Doktor yazıyor bi almak istemiyorum farklı alternatiflere bakıyorum, sonra yok doktorun dediğini kullanayım diyorum.

Tabi ki cnm, sen tedirgin olunca yazdım:):):)
Böyle ikilemler bende yaşıyorum. Doktor yazıyor bi almak istemiyorum farklı alternatiflere bakıyorum, sonra yok doktorun dediğini kullanayım diyorum.
Hayırlısıyla kucağımıza alsaydık bebeklerimizi

Hayırlısıyla kucağımıza alsaydık bebeklerimizi
Ah ah dimi, Rabbim inşallah hayırlısı ile o günleri bı gösterse...
Yanlız cnm B12 her gün içilmez bak benim vücudum üretmediği halde perinatolog haftada 3 gün içeceksin asla hergün kullanma dedi. Dikkatli ol.
Günlük kullandığın hamilelik vitamininde de azda olsa B12 var. Benexolb12 1 mg dır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…