2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bı kaç gündür sol arada da sağ tarafta ağrı oluyor. İlaç içirecek kadar değil.
Bir de altımda sol tarafta sızı gibi şeyler oluyor.
Sizlerde de oluyor mu?
Bugün itibariyle 23+3'm.

Canım dün bende de nasıl desem vajinanın sol ön kısmında ara ara batmalar oldu çok arada oluyor bende ama çatı dedikleri yer orası mı bilmiyorum sanırım normal çünkü vücudumuzda anormal şeyler oluyor

Kızlar benexol b12 kullanan var mı doktorum yazdı da internette kullanılmamalı gibi yorumlar okudum içime kurt düştü. Zararlı olsa yazmazdı diyorum bi taraftan da.

Canım içeriğinden dolayı mı yazdılar acaba? Bana devletteki doktor d vitamini vermişti sonra araştırınca içeriği temiz değil diye kullanmadım karnımda bebek varken bi de kansorejen maddeyi bile bile niye kullanayım içim rahat etmedi canım

Kızlar ben yarın açlık tokluk için kan vericem ama sabah benim tiroid ilacım var içsem mi ki? Sonuçları etkiler mi?

Evet cnm ara ara oldu, hiç bu kadar olmamıştı. 23. Hafta sanırım 6. Ay oluyor. 23'e girmemle farklılaştı birşeyler, bebekte 2 hafta önde sanırım bunları yaşayacağız.
Sağlıkla doğsunlarda sabırla bunları atlatırız.

Kızlar ben yarın açlık tokluk için kan vericem ama sabah benim tiroid ilacım var içsem mi ki? Sonuçları etkiler mi?
Çok bilmekle birlikte sanırım gece 10 dan sonra bişey yenilip içilmiyor cnm.
Doktoruna sorma imkanın varsa sor, soramıyorsan bı kaç saat geç içsen seni çok etkiler mi?

Kızlar benexol b12 kullanan var mı doktorum yazdı da internette kullanılmamalı gibi yorumlar okudum içime kurt düştü. Zararlı olsa yazmazdı diyorum bi taraftan da.
Zararlı olsa yazmazdı canım bence. Neden kullanılmamalı denmiş o da önemli ama?

Bilmiyorum kuzum istersen içmeden git yanına al doktorun iç derse içersin olur mu öyle bilmiyorum ama. Yada bir günlük içmeyiver sanıyorum ki birşey olmaz.
25+5te 6 aylık oluyoruz canım şuan tam 5,5 aylık.

Günde 1 tane dedi canım. Seninki mg olarak mı fazla acaba ?

İçinde b6 da var fazla b6 zararlıymış o yüzden kullanmayın demişler kızlar ama doktor yorumlarını okudum nette onlar da kullanılabilir yazmış. Neyse artık başladım Allah’a emanet

Doktorum şöyle dedi cnm 5 ay bitip 6 dan gün alıyorsunuz.
Bide benim iki haftada önde ya.
Yoksa bende aya göre değil haftaya göre sayıyordum.
Öyle canım zaten bitirdiğimiz ayı söylüyoruz aslında, yaş hesabı gibi. 6. Ayı doldurmadığımız için şuan 5,5 oluyor işte :)
23+3 sata göre mi yoksa iki hafta önde olmasına göre mi?

Telefonu yok muydu kuzu bir daha sor istersen. Ama uygun gördü ki yazmış gibi düşünüyorum bende. Yeri geliyor antibiyotik kullanıyoruz eccük fazla b6dan birşey olmaz heralde

Öyle canım zaten bitirdiğimiz ayı söylüyoruz aslında, yaş hesabı gibi. 6. Ayı doldurmadığımız için şuan 5,5 oluyor işte :)
23+3 sata göre mi yoksa iki hafta önde olmasına göre mi?
Ya ben bu ay hesabını anlamıyorum. Sinir oluyorum :).
23+3 sata göre cnm. Bebekde sattan 2 hafta önde.

Telefonu yok muydu kuzu bir daha sor istersen. Ama uygun gördü ki yazmış gibi düşünüyorum bende. Yeri geliyor antibiyotik kullanıyoruz eccük fazla b6dan birşey olmaz heralde
Onu yazdığına eminim testlerden sonra telefonla aradım benexol başla günde 1 tane dedi başlamadım, dün kontrole gittiğimde telefonla aramamışım gibi sonuçları gösterdim benexol başlayalım dedi

Ya ben bu ay hesabını anlamıyorum. Sinir oluyorum :).
23+3 sata göre cnm. Bebekde sattan 2 hafta önde.
Ya bende anlamıyordum araştıra araştıra en son zahide küçük var doktor onun ay takvimini takip ediyorum. Oraya göre 21+3te 5 aylık, 25+5te 6 aylık, 30. Haftada 7 aylık oluyoruz. Bende hesabımı ona göre yapıyorum
Ama şu önden gitme muhabbeti sakıncalı benim aklımı çok kurcalıyor. Meyse çokta önemli değil

Onu yazdığına eminim testlerden sonra telefonla aradım benexol başla günde 1 tane dedi başlamadım, dün kontrole gittiğimde telefonla aramamışım gibi sonuçları gösterdim benexol başlayalım dedi

O zaman başlaman iyi olmuş kuzu dalgınlıkla söylemediği kesin :) Demek ki her zaman önerdiği birşey ki iki sefer aynı şeyi uygun görmüş
Kizlar benim biraz moralim bozuk kardesim bu gece askere gidiyor Nolur dualarinizi esirgemeyin hayirlisiyla saglikla gidip gelsin insallah
Allah tez zamanda sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım. Kafanı takıp bebişi üzme

Yok cnm fazla değil 1mg.
Haftada 3 tane içiyorum.
Başladım bakalım canım artık doktora güvenip.
İçimi karartmayım o zaman devam ediym

Cnm, benim anne ve baba tarafım çok iri ve abilerimin biri 1.90 / biri 1.95.
Bende 1.70 ( sülalenin en ufak tefeği benim ) hepimiz iri doğmuşum. 5500/6000/4500 kg doğmuşuz.
Hatta ailede ufak bebek yok hala. Hep iri.
Doktor sordu. Anlattım he o zaman tamam dedi:)
Kan değerlerinde de sorun yok.

Şeker e bi etki yapar mi bilmiyorum ama ben troid icin kan verecegim zaman ac karnina veriyorum ve o sabah ilaci icmiyorum

Bende öyle yapıyordum ama aklıma takıldı canım teşekkür ederim.

Bende 24+4 üm rahim büyüyor bebek büyüyor sıvı artıyor plesenta da büyüyor vücudumuzunda bi tepki vermesi çok normal tabii ama biz de pimpirikleniyoruz işte bir şey olsa hemen bakıyorum allah korusun kan vs var mı diye .. sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yolu yarıladık
Çok bilmekle birlikte sanırım gece 10 dan sonra bişey yenilip içilmiyor cnm.
Doktoruna sorma imkanın varsa sor, soramıyorsan bı kaç saat geç içsen seni çok etkiler mi?
Yarın içmem canım zaten düşmüştü değerlerim doktorum yine de devam et dedi 1 günden bir şey olmaz heralde

Kuzum içmicem 1 günden bir şey olmaz zaten düşmüştü değerim gerçi doktora da sorabilirim aynı doktor sonuçta

Anladım canım fazlalığı zararlı olan bir şeyi alanen yazmazlar bence ben paraben vs vardır diye düşündüm

Sakıncalı dediğim hesap yönünden kuzum yanlış ifade etmişim :) Hangisi baz alınacak karışıyor o bakımdan demek istedim. Denk geliyorum mesela bebek önden gidiyor sata göre mi Doğum olacak bebeğe göre mi insanın aklı karışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…