- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Kızlar bı kaç gündür sol arada da sağ tarafta ağrı oluyor. İlaç içirecek kadar değil.
Bir de altımda sol tarafta sızı gibi şeyler oluyor.
Sizlerde de oluyor mu?
Bugün itibariyle 23+3'm.
Kızlar benexol b12 kullanan var mıdoktorum yazdı da internette kullanılmamalı gibi yorumlar okudum içime kurt düştü. Zararlı olsa yazmazdı diyorum bi taraftan da.
Şeker e bi etki yapar mi bilmiyorum ama ben troid icin kan verecegim zaman ac karnina veriyorum ve o sabah ilaci icmiyorumKızlar ben yarın açlık tokluk için kan vericem ama sabah benim tiroid ilacım var içsem mi ki? Sonuçları etkiler mi?
Evet cnm ara ara oldu, hiç bu kadar olmamıştı. 23. Hafta sanırım 6. Ay oluyor. 23'e girmemle farklılaştı birşeyler, bebekte 2 hafta önde sanırım bunları yaşayacağız.Canım dün bende de nasıl desem vajinanın sol ön kısmında ara ara batmalar oldu çok arada oluyor bende ama çatı dedikleri yer orası mı bilmiyorum sanırım normal çünkü vücudumuzda anormal şeyler oluyor
Çok bilmekle birlikte sanırım gece 10 dan sonra bişey yenilip içilmiyor cnm.Kızlar ben yarın açlık tokluk için kan vericem ama sabah benim tiroid ilacım var içsem mi ki? Sonuçları etkiler mi?
Zararlı olsa yazmazdı canım bence. Neden kullanılmamalı denmiş o da önemli ama?Kızlar benexol b12 kullanan var mıdoktorum yazdı da internette kullanılmamalı gibi yorumlar okudum içime kurt düştü. Zararlı olsa yazmazdı diyorum bi taraftan da.
Bilmiyorum kuzum istersen içmeden git yanına al doktorun iç derse içersin olur mu öyle bilmiyorum ama. Yada bir günlük içmeyiver sanıyorum ki birşey olmaz.Kızlar ben yarın açlık tokluk için kan vericem ama sabah benim tiroid ilacım var içsem mi ki? Sonuçları etkiler mi?
25+5te 6 aylık oluyoruz canım şuan tam 5,5 aylık.Evet cnm ara ara oldu, hiç bu kadar olmamıştı. 23. Hafta sanırım 6. Ay oluyor. 23'e girmemle farklılaştı birşeyler, bebekte 2 hafta önde sanırım bunları yaşayacağız.
Sağlıkla doğsunlarda sabırla bunları atlatırız.
Doktorum şöyle dedi cnm 5 ay bitip 6 dan gün alıyorsunuz.25+5te 6 aylık oluyoruz canım şuan tam 5,5 aylık.
Günde 1 tane dedi canım. Seninki mg olarak mı fazla acaba ?Ah ah dimi, Rabbim inşallah hayırlısı ile o günleri bı gösterse...
Yanlız cnm B12 her gün içilmez bak benim vücudum üretmediği halde perinatolog haftada 3 gün içeceksin asla hergün kullanma dedi. Dikkatli ol.
Günlük kullandığın hamilelik vitamininde de azda olsa B12 var. Benexolb12 1 mg dır.
Canım dün bende de nasıl desem vajinanın sol ön kısmında ara ara batmalar oldu çok arada oluyor bende ama çatı dedikleri yer orası mı bilmiyorum sanırım normal çünkü vücudumuzda anormal şeyler oluyor
Canım içeriğinden dolayı mı yazdılar acaba? Bana devletteki doktor d vitamini vermişti sonra araştırınca içeriği temiz değil diye kullanmadım karnımda bebek varken bi de kansorejen maddeyi bile bile niye kullanayım içim rahat etmedi canım
İçinde b6 da var fazla b6 zararlıymış o yüzden kullanmayın demişler kızlar ama doktor yorumlarını okudum nette onlar da kullanılabilir yazmış. Neyse artık başladım Allah’a emanetZararlı olsa yazmazdı canım bence. Neden kullanılmamalı denmiş o da önemli ama?
Bilmiyorum kuzum istersen içmeden git yanına al doktorun iç derse içersin olur mu öyle bilmiyorum ama. Yada bir günlük içmeyiver sanıyorum ki birşey olmaz.
25+5te 6 aylık oluyoruz canım şuan tam 5,5 aylık.
Öyle canım zaten bitirdiğimiz ayı söylüyoruz aslında, yaş hesabı gibi. 6. Ayı doldurmadığımız için şuan 5,5 oluyor işte :)Doktorum şöyle dedi cnm 5 ay bitip 6 dan gün alıyorsunuz.
Bide benim iki haftada önde ya.
Yoksa bende aya göre değil haftaya göre sayıyordum.
Telefonu yok muydu kuzu bir daha sor istersen. Ama uygun gördü ki yazmış gibi düşünüyorum bende. Yeri geliyor antibiyotik kullanıyoruz eccük fazla b6dan birşey olmaz heraldeGünde 1 tane dedi canım. Seninki mg olarak mı fazla acaba ?
İçinde b6 da var fazla b6 zararlıymış o yüzden kullanmayın demişler kızlar ama doktor yorumlarını okudum nette onlar da kullanılabilir yazmış. Neyse artık başladım Allah’a emanet
Ya ben bu ay hesabını anlamıyorum. Sinir oluyorum :).Öyle canım zaten bitirdiğimiz ayı söylüyoruz aslında, yaş hesabı gibi. 6. Ayı doldurmadığımız için şuan 5,5 oluyor işte :)
23+3 sata göre mi yoksa iki hafta önde olmasına göre mi?
Onu yazdığına eminim testlerden sonra telefonla aradım benexol başla günde 1 tane dedi başlamadım, dün kontrole gittiğimde telefonla aramamışım gibi sonuçları gösterdim benexol başlayalım dediTelefonu yok muydu kuzu bir daha sor istersen. Ama uygun gördü ki yazmış gibi düşünüyorum bende. Yeri geliyor antibiyotik kullanıyoruz eccük fazla b6dan birşey olmaz heralde
Yok cnm fazla değil 1mg.Günde 1 tane dedi canım. Seninki mg olarak mı fazla acaba ?
Ya bende anlamıyordum araştıra araştıra en son zahide küçük var doktor onun ay takvimini takip ediyorum. Oraya göre 21+3te 5 aylık, 25+5te 6 aylık, 30. Haftada 7 aylık oluyoruz. Bende hesabımı ona göre yapıyorumYa ben bu ay hesabını anlamıyorum. Sinir oluyorum :).
23+3 sata göre cnm. Bebekde sattan 2 hafta önde.
Onu yazdığına eminim testlerden sonra telefonla aradım benexol başla günde 1 tane dedi başlamadım, dün kontrole gittiğimde telefonla aramamışım gibi sonuçları gösterdim benexol başlayalım dedi
Allah tez zamanda sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım. Kafanı takıp bebişi üzmeKizlar benim biraz moralim bozuk kardesim bu gece askere gidiyorNolur dualarinizi esirgemeyin hayirlisiyla saglikla gidip gelsin insallah
Başladım bakalım canım artık doktora güvenip.Yok cnm fazla değil 1mg.
Haftada 3 tane içiyorum.
İçimi karartmayım o zaman devam ediym
O zaman başlaman iyi olmuş kuzu dalgınlıkla söylemediği kesin :) Demek ki her zaman önerdiği birşey ki iki sefer aynı şeyi uygun görmüş
Allah tez zamanda sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım. Kafanı takıp bebişi üzme
Cnm, benim anne ve baba tarafım çok iri ve abilerimin biri 1.90 / biri 1.95.Ya bende anlamıyordum araştıra araştıra en son zahide küçük var doktor onun ay takvimini takip ediyorum. Oraya göre 21+3te 5 aylık, 25+5te 6 aylık, 30. Haftada 7 aylık oluyoruz. Bende hesabımı ona göre yapıyorum
Ama şu önden gitme muhabbeti sakıncalı benim aklımı çok kurcalıyor.Meyse çokta önemli değil
Şeker e bi etki yapar mi bilmiyorum ama ben troid icin kan verecegim zaman ac karnina veriyorum ve o sabah ilaci icmiyorum
Evet cnm ara ara oldu, hiç bu kadar olmamıştı. 23. Hafta sanırım 6. Ay oluyor. 23'e girmemle farklılaştı birşeyler, bebekte 2 hafta önde sanırım bunları yaşayacağız.
Sağlıkla doğsunlarda sabırla bunları atlatırız.
Yarın içmem canım zaten düşmüştü değerlerim doktorum yine de devam et dedi 1 günden bir şey olmaz heraldeÇok bilmekle birlikte sanırım gece 10 dan sonra bişey yenilip içilmiyor cnm.
Doktoruna sorma imkanın varsa sor, soramıyorsan bı kaç saat geç içsen seni çok etkiler mi?
Zararlı olsa yazmazdı canım bence. Neden kullanılmamalı denmiş o da önemli ama?
Bilmiyorum kuzum istersen içmeden git yanına al doktorun iç derse içersin olur mu öyle bilmiyorum ama. Yada bir günlük içmeyiver sanıyorum ki birşey olmaz.
25+5te 6 aylık oluyoruz canım şuan tam 5,5 aylık.
Günde 1 tane dedi canım. Seninki mg olarak mı fazla acaba ?
İçinde b6 da var fazla b6 zararlıymış o yüzden kullanmayın demişler kızlar ama doktor yorumlarını okudum nette onlar da kullanılabilir yazmış. Neyse artık başladım Allah’a emanet
Sakıncalı dediğim hesap yönünden kuzum yanlış ifade etmişim :) Hangisi baz alınacak karışıyor o bakımdan demek istedim. Denk geliyorum mesela bebek önden gidiyor sata göre mi Doğum olacak bebeğe göre mi insanın aklı karışıyorCnm, benim anne ve baba tarafım çok iri ve abilerimin biri 1.90 / biri 1.95.
Bende 1.70 ( sülalenin en ufak tefeği benim ) hepimiz iri doğmuşum. 5500/6000/4500 kg doğmuşuz.
Hatta ailede ufak bebek yok hala. Hep iri.
Doktor sordu. Anlattım he o zaman tamam dedi:)
Kan değerlerinde de sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?