2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
En mantıklısı öyle canım sorup ona göre davranırsın

Yok kuzum sadece içinde b6 da olduğu için endişe ettim ben. Vardır bi bildiği doktorun başladım bakalım

Günaydın kızlar Bebişlerimizi bol bol hissedeceğimiz bi pazar olsun bu aralar bi durgunluk var hepimizde bayaa hareket takip eder olduk
Evet canim grup baya duruldu acaba bizim enerjimiz mi azaldı.
Gunaydin minnos annisler nasilsiniz?
Biz adana yollarindayiz yilbasini kv ile gecirelim dedik esimin de izinleri varmis 10 gun kadar adanadayiz
Hayırlı yolculuklar.orasi baya sıcaktır iyi yapmissiniz
Kızlar bı kaç gündür sol arada da sağ tarafta ağrı oluyor. İlaç içirecek kadar değil.
Bir de altımda sol tarafta sızı gibi şeyler oluyor.
Sizlerde de oluyor mu?
Bugün itibariyle 23+3'm.
Geçmiş olsun canim.gecen hafta banada oldu sol tarafıma hep ağrı girdi sonra geçti.ayagini sıcak tut geçici bisey korkma

Kızlar ben yarın açlık tokluk için kan vericem ama sabah benim tiroid ilacım var içsem mi ki? Sonuçları etkiler mi?
Canim bence sen ilacını içte git çünkü uzun süren bi test kaldiki troit onu etkilemez.ameliyat olmuştum o zaman bile iç demişlerdi öncesinde

Ya ben bu ay hesabını anlamıyorum. Sinir oluyorum :).
23+3 sata göre cnm. Bebekde sattan 2 hafta önde.
Sen hesabını sata göre yap.bebek ilerde bile olsa ilerde dengeleniyormus zamanında oluyormuş.senin ilerde gözükmesinin sebebi bebegin iri olması.olcumlerde fazla çıktığı için ilerde de çıkabiliyor.benimde iki hafta ilerde çıkmıştı doktor ya ilerde ya da senin gibi iri olacak demişti.benim bu sefer ayrintilida 4 gün ilerde cıktı.degisebiliyor

Aynen cnm, dün nasıl ağladım nasıl ağladım.
Evde tek başınaydım bide.
Onu hissediyoruz daha ötesi var mı dimi?

Düşmüş ya cnm bişey olmaz bı kaç saatten hiç kafana takma.

Cnm doktorun bana dediği bebek önde ya bebeğe göre gidiyoruz dedi.
Valla bende senin gibiydim, acaba hangisine göre diyordum.
Yanlız bebeğin önde gitmesi ilk gördüğünde çok tedirgin oldu doktor, ben gülmeye başladım ailem çok iri deyince doktor sakinleşti.

Normal dogumda bilmiorm ama sezeryanda bebek onden gidiorsa dogumda o kadar sure one alinio zaten suan doktorunuza sorsanz tahmini dogum tarihini ilk solediginden daha omce soleyeck.. Ve kizlar her onden giden tombis bebek anlamina gelmior onden gitmesi sadece kemik gelisimini gosterio bnce bnm oglum 1 hafta ondeydi ve 2.900dogdu dusunun

Merhaba canm sende pıhtılaşma hangi gende acaba bende mthfr 1298 homozigot aspşrin ve 0.6 clexane kullanıyrm kanama alanı olmş bunlara bağlı olarak sizde aspirini ikiye düşünce kanamanz kesildi mi
Ksr bakmayin yeni goruorm msjinizi bnm biri sizinle ayni mhr 1298 pai biride 677 bi gen suan inan aklimda diilikiside heterozigot tasiyici yani.. Bn clexsin 0.4 ve aapirin kullaniorm haftada 2 ama oglumda hergun kullaniordim.. Bnda kanama alanim olmadi fakat 4 cu ayima kadar lekenme oldu ve asprini 2 gune dusurunce gecti cok sukur

Cnm doğal gaz en yüksekte yanıyor, çorapsız asla dolaşmam.
İnşallah sayılı günlerimiz Rabbimin izniyle sorunsuz geçer.
Bebek hem kilo hem boy, kafa, karın vs hepsi iki hafta önde gidiyor. Ayrıntılı testte de önde çıktı.
Doktor önde gitmesine göre ayarlanacak diyor.
Bilmiyorum ki Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesinde en hayırlı hangi zamansa o zaman doğsun meleklerimiz.

melike222 kaçak gözüktü
Nerelerdesin kız sen, kötü birşey yoktur inşallah?
melike222 kuzu iyi misin napıyosun nerdesin önce yaz sonra oku sayfaları merak ettik
Çok şükür iyiyim kızlar bal kızımda iyi Allaha şükür tekmeleyip duruyor
Netim bitti kaç gündür giremedim bende, 2 gün var daha yenilenmesi yarın yine giremem
Yazıları okuyum dedim yarıya gelmeden gözümde büyüdü
İnşallah hepiniz iyisinizdir

Normal olmayacak benim cnm, daha önce iki ameliyatım var bir tanesinde hayatımı kurtarmak için doktorlar açık ameliyata geçti. Doğum yapmış gibi sezeryan dikişliyim.
Evet dediğin gibi böyle giderse bi tarih verdi.
Kilosu da öndeymis diğer kemik kafa vs önde diyor doktor cnm.
Ya bı dogsunda Hayırlısı ile Rabbim hangi zaman nasip eyleyecekse o zaman gelsinler.

Selam kızlar Ya ben kasılmalarımı anlayamıyorum.
Şöyle söyleyim, sanki karnımın içi böyle sıkışıyor bir kaç saniye bir taraf sertleşiyor sonra geri yumuşuyor ama tüm karnım değil sadece bir taraf böyle için bir tuaf oluyor o an sanki derimi büküyorlarmış gibi.. eskiden kasılmalarım öyle hissetirmezdi rahim büyüdükçe mi değişiyor anlamadım gitti ya

Tahmin etmiştim emme merak ettirdin yinede
İyi olmanıza sevindim canım

Biz de öyle tahmin ettik ama insan merak ediyor iyi olduğuna sevindim canım çok şükür biz de iyiyiz

Canım nedendir bilmiyorum 16-17. Haftada kasılmalarım olurken şuan olmuyor.
O yüzden şuan için bir fikrim yok ama yine ilerideki haftadakilerin kasılmalarından okuduğum kadarıyla değişen birşey olmuyor. Yine rahatsızlık hissiyle toplanma oluyor kısa süreli.
Hissettiğin tam nasıl bir his bebek sırtını vermişte göbeğin hassaslaşmış gibi mi?

Sanki böyle derimi biri büküyormuş gibi ve dokunduğumda sert oluyor bir kaç saniye sonra kayboluyor. İçimdeki organlar bükülüyor yani öyle tuaf bir his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…