2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Tahmin etmiştim emme merak ettirdin yinede
İyi olmanıza sevindim canım
Biz de öyle tahmin ettik ama insan merak ediyor iyi olduğuna sevindim canım çok şükür biz de iyiyiz
Tahminleriniz tutmuş kızlar
Bende çok sevindim iyi olmanıza
Yakında kontrole gittiniz mi nasılmış kuzularınız

Aralarda beni etiketlediyseniz görmedim kızlar,benim bildirim ayarları kapalı

Sanki böyle derimi biri büküyormuş gibi ve dokunduğumda sert oluyor bir kaç saniye sonra kayboluyor. İçimdeki organlar bükülüyor yani öyle tuaf bir his
Ne kadar ilginç, yok bu sefer bilemedim tahminimde yok
doktora sorarsın kuzum bunu çok rahatsızlık veren birşeyse

Tahminleriniz tutmuş kızlar
Bende çok sevindim iyi olmanıza
Yakında kontrole gittiniz mi nasılmış kuzularınız

Aralarda beni etiketlediyseniz görmedim kızlar,benim bildirim ayarları kapalı
Ya ben yarın özele gitcemde daha sormadım inşallah doktor vardır ehehe sen sorunca aklıma geldi bu ihtimal

Ne kadar ilginç, yok bu sefer bilemedim tahminimde yok
doktora sorarsın kuzum bunu çok rahatsızlık veren birşeyse
Ay valla bitmiyor ki sürekli ayrı bir dert. Şöyle bir rahat rahat acısız sızısız korkmadan bir hamilelik geçirenlere özeniyorum valla

Ay valla bitmiyor ki sürekli ayrı bir dert. Şöyle bir rahat rahat acısız sızısız korkmadan bir hamilelik geçirenlere özeniyorum valla
Geçen bir doktordan dinlemiştim kuzu gebeliğini tam sorunsuz dört dörtlük geçiren kısım çok azmış illa sorun çıkarmış :)
Allah beterlerinden korusun boşver takma kafaya

O zaman doktor daha iyi bilir öyledir.zamani gelince doğacaktır.cuma günü sonucumu doktora gösteriyordum bi kadında nts sonucunu getirmişti doktor şancı cikmis dedi aa dedim doğum mu yapacak kaç haftadır böyle 45 haftalık oldu dedi sasirdim.5 hafta nasil uzamis

Ya ben yarın özele gitcemde daha sormadım inşallah doktor vardır ehehe sen sorunca aklıma geldi bu ihtimal
Belkide bebegin kafası rahime doğrudur o zaman bi ağrı bi baskı hissettim ne oluyo diye korktum ultrasondada öyle cıktı.tas gibi oldu rahimin hemen üstü.belki seninde öyle oluyordur.birde dün magnezyum içmedim kaşık agrım oldu.sen içiyor musun

Benim kasılma vs baskı gibi bir şikayetim yok canım yanlış sordun sanırım.

Kızlar aklıma ne geldi biz acı yiyince bebekler ne hissediyo acaba.yemesem mi diyorum.gerci az yerim zaten de.sizin aklınıza geliyor mu
Geliyor benimde ama yiyorum valla ben canım çekince :)) Zaten tat olarak gitmiyor sanırım vitamin olarak gitmiyor mu yanlış biliyor olabilirim ama :)

Geliyor benimde ama yiyorum valla ben canım çekince :)) Zaten tat olarak gitmiyor sanırım vitamin olarak gitmiyor mu yanlış biliyor olabilirim ama :)
Teyzemin gelini hamileyken acılı turşuyu çok sever ve yerde.
Çocuk ek gıdaya geçtikten sonra büyük insanın yiyemiyeceği kadar çok acıyı yemeye başladı

45 hafta Rabbim bı avazda kurtarsın.
Ay bu doğum işi tamamen Rabbimin elinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…