Sanki böyle derimi biri büküyormuş gibi ve dokunduğumda sert oluyor bir kaç saniye sonra kayboluyor. İçimdeki organlar bükülüyor yani öyle tuaf bir his
Geçen bir doktordan dinlemiştim kuzu gebeliğini tam sorunsuz dört dörtlük geçiren kısım çok azmış illa sorun çıkarmış :)
Allah beterlerinden korusun boşver takma kafaya
Cnm doğal gaz en yüksekte yanıyor, çorapsız asla dolaşmam.
İnşallah sayılı günlerimiz Rabbimin izniyle sorunsuz geçer.
Bebek hem kilo hem boy, kafa, karın vs hepsi iki hafta önde gidiyor. Ayrıntılı testte de önde çıktı.
Doktor önde gitmesine göre ayarlanacak diyor.
Bilmiyorum ki Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesinde en hayırlı hangi zamansa o zaman doğsun meleklerimiz.
O zaman doktor daha iyi bilir öyledir.zamani gelince doğacaktır.cuma günü sonucumu doktora gösteriyordum bi kadında nts sonucunu getirmişti doktor şancı cikmis dedi aa dedim doğum mu yapacak kaç haftadır böyle 45 haftalık oldu dedi sasirdim.5 hafta nasil uzamis
Belkide bebegin kafası rahime doğrudur o zaman bi ağrı bi baskı hissettim ne oluyo diye korktum ultrasondada öyle cıktı.tas gibi oldu rahimin hemen üstü.belki seninde öyle oluyordur.birde dün magnezyum içmedim kaşık agrım oldu.sen içiyor musun
Belkide bebegin kafası rahime doğrudur o zaman bi ağrı bi baskı hissettim ne oluyo diye korktum ultrasondada öyle cıktı.tas gibi oldu rahimin hemen üstü.belki seninde öyle oluyordur.birde dün magnezyum içmedim kaşık agrım oldu.sen içiyor musun
Geçen bir doktordan dinlemiştim kuzu gebeliğini tam sorunsuz dört dörtlük geçiren kısım çok azmış illa sorun çıkarmış :)
Allah beterlerinden korusun boşver takma kafaya
O zaman doktor daha iyi bilir öyledir.zamani gelince doğacaktır.cuma günü sonucumu doktora gösteriyordum bi kadında nts sonucunu getirmişti doktor şancı cikmis dedi aa dedim doğum mu yapacak kaç haftadır böyle 45 haftalık oldu dedi sasirdim.5 hafta nasil uzamis