- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Bende severim acı arada yiyorum da, tadını alıyorlarmış artık bebişler :) benim de aklıma gelmiyor değilKızlar aklıma ne geldi biz acı yiyince bebekler ne hissediyo acaba.yemesem mi diyorum.gerci az yerim zaten de.sizin aklınıza geliyor mu
Hayati tehlike geçirecek ne geldi cnm başına???Normal olmayacak benim cnm, daha önce iki ameliyatım var bir tanesinde hayatımı kurtarmak için doktorlar açık ameliyata geçti. Doğum yapmış gibi sezeryan dikişliyim.
Evet dediğin gibi böyle giderse bi tarih verdi.
Kilosu da öndeymis diğer kemik kafa vs önde diyor doktor cnm.
Ya bı dogsunda Hayırlısı ile Rabbim hangi zaman nasip eyleyecekse o zaman gelsinler.
Cnm senin haftana göre geç değilmi tetonoz aşısı ilk dozu daha erken olman gerekmiyormuydu?herkesinki farklı kimine ağrı yapıyor kimine yapmıyor bunyeyle alakalı sol koluna vurdur ağrı yaparsada fazla oynatmamis olursun.arkadaşlar tetanoz aşısı olanınız var mı ? yarın ilk dozu olacağım ağrı kaç gün sürüyor? Nasıl bi süreç dayanılmıcak kas ağrısımı oluyor
Bende geçen hafta oldum ikinci ve üçüncü gün biraz agri oldu ama beklediğimden daha hafif gecti her işimi yaptım yine . Ben ki acı esigim filan düşüktur.arkadaşlar tetanoz aşısı olanınız var mı ? yarın ilk dozu olacağım ağrı kaç gün sürüyor? Nasıl bi süreç dayanılmıcak kas ağrısımı oluyor
45 hafta bekletmeleri imkansız cnm 41 hafta yada 42 kadar bekliyorlar bebekbicin riskli pisliğini yiyebiliyor Allah korusun.o haftasını bilmiyordur.O zaman doktor daha iyi bilir öyledir.zamani gelince doğacaktır.cuma günü sonucumu doktora gösteriyordum bi kadında nts sonucunu getirmişti doktor şancı cikmis dedi aa dedim doğum mu yapacak kaç haftadır böyle 45 haftalık oldu dedi sasirdim.5 hafta nasil uzamis
Cnm benim sol tüpüm genişlemiş idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle içinde sıvı birikiyordu. Hamile kalıyordum bu sıvı rahme aktığı için embriyo tutunamıyordu.Hayati tehlike geçirecek ne geldi cnm başına???
Çok şükür iyiyim kızlar bal kızımda iyi Allaha şükür tekmeleyip duruyor
Netim bitti kaç gündür giremedim bende, 2 gün var daha yenilenmesi yarın yine giremem
Yazıları okuyum dedim yarıya gelmeden gözümde büyüdü
İnşallah hepiniz iyisinizdir
Kızlar aklıma ne geldi biz acı yiyince bebekler ne hissediyo acaba.yemesem mi diyorum.gerci az yerim zaten de.sizin aklınıza geliyor mu
arkadaşlar tetanoz aşısı olanınız var mı ? yarın ilk dozu olacağım ağrı kaç gün sürüyor? Nasıl bi süreç dayanılmıcak kas ağrısımı oluyor
Canım aklımıza bir sürü şey geliyor iyi olmana sevindik haber ver bi daha biterse merak etmeyelim seni
Benimde aklıma geliyor canım ama acıyı da seviyorum zaten midem hala akşamları bulanıyo yemek vs yerken iyi tat alamadığım zaman acı da güzel oluyor inşallah bebişi etkilemiyordur
Biizm grupta herkese farklı etki etti canım örneğin ben 5 gün sol tarafıma yatamadım ama bazı arkadaşlarımızı o kadar etkilemedi bünyeyle alakalı galiba
anladım canım umarım benim de çok ağrım olmaz teşekkür ederm cvp içinCanım aklımıza bir sürü şey geliyor iyi olmana sevindik haber ver bi daha biterse merak etmeyelim seni
Benimde aklıma geliyor canım ama acıyı da seviyorum zaten midem hala akşamları bulanıyo yemek vs yerken iyi tat alamadığım zaman acı da güzel oluyor inşallah bebişi etkilemiyordur
Biizm grupta herkese farklı etki etti canım örneğin ben 5 gün sol tarafıma yatamadım ama bazı arkadaşlarımızı o kadar etkilemedi bünyeyle alakalı galiba
normalde 20. haftada oluyordu sanırsam ama benim biraz sarktı gidemedim sağlık ocağına. Yarın olacağım inş. Bakalım :) teşekkürler cvp içinCnm senin haftana göre geç değilmi tetonoz aşısı ilk dozu daha erken olman gerekmiyormuydu?herkesinki farklı kimine ağrı yapıyor kimine yapmıyor bunyeyle alakalı sol koluna vurdur ağrı yaparsada fazla oynatmamis olursun.
bakalım canım bende nasıl etki yapacak :) Baya ağrı yapıyor diyenler var o yüzden merak ettim . Tşkler cvp için :)Bende geçen hafta oldum ikinci ve üçüncü gün biraz agri oldu ama beklediğimden daha hafif gecti her işimi yaptım yine . Ben ki acı esigim filan düşüktur.
Canım doktor öyle söyledi bende sasirdim.ay ben bekleyemem hatta 38 de alsin benimkini45 hafta bekletmeleri imkansız cnm 41 hafta yada 42 kadar bekliyorlar bebekbicin riskli pisliğini yiyebiliyor Allah korusun.o haftasını bilmiyordur.
Canım aklımıza bir sürü şey geliyor iyi olmana sevindik haber ver bi daha biterse merak etmeyelim seni
Bizim suanki beslenmenize alıştıkları için doğuncada sütümüze alışıyorlarmış içeriği aynı ya
Geçmiş olsun canim sende baya acı çekmişsin.kadinlarin sıkıntısı bitmiyor.deneme tahtası sanki böyle bi ameliyata nasil uzman doktor olmadan girerler hayret bir seyCnm benim sol tüpüm genişlemiş idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle içinde sıvı birikiyordu. Hamile kalıyordum bu sıvı rahme aktığı için embriyo tutunamıyordu.
Neyse doktorum dedi ki devlette ol operasyonunu gayet güzel yapıyorlar dedi.
Girdim operasyona yeni ve acemi doktorlar girmiş ameliyatıma yapamıyorlar karın zarların yapışıkmış ayıralım derken kanama başlatıyorlar.
Uğraş uğraş kanamayı durduramıyorlar. Bakıyorlar artık artık hayatı riske giriyorum hocalarını acil ameliyatıma çağırıyorlar. Kanama durmuyor. Neyse hemen kan bağlanıyor.
Hocaları zarla zorla durduruyor.
Ama hiç operasyonu yapamıyorlar. Kanama başlattıkları için.
Ya böyle bu olay değdi başıma.
O kadar acılar çektim ki öldürün beni diye saatlerce bağırdım.
Sonra özel doktorum çok vicdan azabı çekti ben ona yaptıracaktım ameliyatımı o gönderdi beni git devlet ol para verme die.
İkinci ameliyatımı o yaptı.
Çok iyi bı şekilde yaptı ameliyatımı.
Sorunlar hallolunca doğal yolla gebe kaldım.
Sorma cnm, ben neler çektim ameliyat öyle zorlu geçti, öyle kan kaybettim ki eve geldikten sonra çok hastalandım bağışıklığım düştü. Bir ay su gibi kan ter içinde uyudum uyandım toparlamam bi ayı buldu. Her aksam hastanelerde oksijen bağlandı vs vs.Geçmiş olsun canim sende baya acı çekmişsin.kadinlarin sıkıntısı bitmiyor.deneme tahtası sanki böyle bi ameliyata nasil uzman doktor olmadan girerler hayret bir sey
Yalan olmasın ben Nisan gelsin istemiyorumZaman su gibi aksa hemen Nisan olsa da bebişlerimiz gelse sağlıklazaman geçmiyor gibi geliyor mu size de kızlar
Eveeett aralık hala bitmedi hoffffZaman su gibi aksa hemen Nisan olsa da bebişlerimiz gelse sağlıklazaman geçmiyor gibi geliyor mu size de kızlar
Kız tekme bekliyoruz napıyolar iyiler mi acaba diyee gözümüzün önünde olacaklar:)) o zaman da buluruz gerçi biz pimpiriklenecek şeylerYalan olmasın ben Nisan gelsin istemiyorumhatta hamilelik 1,5 sene falan olsaydı diyorum
Dimi bencedeEveeett aralık hala bitmedi hoffff
Hep karnımda kalsın benimki. Sizinkiler çıksın nasıl fikir.Kız tekme bekliyoruz napıyolar iyiler mi acaba diyee gözümüzün önünde olacaklar:)) o zaman da buluruz gerçi biz pimpiriklenecek şeyler
Dimi bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?