2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
arkadaşlar tetanoz aşısı olanınız var mı ? yarın ilk dozu olacağım ağrı kaç gün sürüyor? Nasıl bi süreç dayanılmıcak kas ağrısımı oluyor

Hayati tehlike geçirecek ne geldi cnm başına???

arkadaşlar tetanoz aşısı olanınız var mı ? yarın ilk dozu olacağım ağrı kaç gün sürüyor? Nasıl bi süreç dayanılmıcak kas ağrısımı oluyor
Cnm senin haftana göre geç değilmi tetonoz aşısı ilk dozu daha erken olman gerekmiyormuydu?herkesinki farklı kimine ağrı yapıyor kimine yapmıyor bunyeyle alakalı sol koluna vurdur ağrı yaparsada fazla oynatmamis olursun.

Bende geçen hafta oldum ikinci ve üçüncü gün biraz agri oldu ama beklediğimden daha hafif gecti her işimi yaptım yine . Ben ki acı esigim filan düşüktur.

45 hafta bekletmeleri imkansız cnm 41 hafta yada 42 kadar bekliyorlar bebekbicin riskli pisliğini yiyebiliyor Allah korusun.o haftasını bilmiyordur.

Hayati tehlike geçirecek ne geldi cnm başına???
Cnm benim sol tüpüm genişlemiş idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle içinde sıvı birikiyordu. Hamile kalıyordum bu sıvı rahme aktığı için embriyo tutunamıyordu.
Neyse doktorum dedi ki devlette ol operasyonunu gayet güzel yapıyorlar dedi.
Girdim operasyona yeni ve acemi doktorlar girmiş ameliyatıma yapamıyorlar karın zarların yapışıkmış ayıralım derken kanama başlatıyorlar.
Uğraş uğraş kanamayı durduramıyorlar. Bakıyorlar artık artık hayatı riske giriyorum hocalarını acil ameliyatıma çağırıyorlar. Kanama durmuyor. Neyse hemen kan bağlanıyor.
Hocaları zarla zorla durduruyor.
Ama hiç operasyonu yapamıyorlar. Kanama başlattıkları için.
Ya böyle bu olay değdi başıma.
O kadar acılar çektim ki öldürün beni diye saatlerce bağırdım.
Sonra özel doktorum çok vicdan azabı çekti ben ona yaptıracaktım ameliyatımı o gönderdi beni git devlet ol para verme die.
İkinci ameliyatımı o yaptı.
Çok iyi bı şekilde yaptı ameliyatımı.
Sorunlar hallolunca doğal yolla gebe kaldım.

Canım aklımıza bir sürü şey geliyor iyi olmana sevindik haber ver bi daha biterse merak etmeyelim seni

Kızlar aklıma ne geldi biz acı yiyince bebekler ne hissediyo acaba.yemesem mi diyorum.gerci az yerim zaten de.sizin aklınıza geliyor mu

Benimde aklıma geliyor canım ama acıyı da seviyorum zaten midem hala akşamları bulanıyo yemek vs yerken iyi tat alamadığım zaman acı da güzel oluyor inşallah bebişi etkilemiyordur

Biizm grupta herkese farklı etki etti canım örneğin ben 5 gün sol tarafıma yatamadım ama bazı arkadaşlarımızı o kadar etkilemedi bünyeyle alakalı galiba

anladım canım umarım benim de çok ağrım olmaz teşekkür ederm cvp için

normalde 20. haftada oluyordu sanırsam ama benim biraz sarktı gidemedim sağlık ocağına. Yarın olacağım inş. Bakalım :) teşekkürler cvp için

Geçmiş olsun canim sende baya acı çekmişsin.kadinlarin sıkıntısı bitmiyor.deneme tahtası sanki böyle bi ameliyata nasil uzman doktor olmadan girerler hayret bir sey

Geçmiş olsun canim sende baya acı çekmişsin.kadinlarin sıkıntısı bitmiyor.deneme tahtası sanki böyle bi ameliyata nasil uzman doktor olmadan girerler hayret bir sey
Sorma cnm, ben neler çektim ameliyat öyle zorlu geçti, öyle kan kaybettim ki eve geldikten sonra çok hastalandım bağışıklığım düştü. Bir ay su gibi kan ter içinde uyudum uyandım toparlamam bi ayı buldu. Her aksam hastanelerde oksijen bağlandı vs vs.
Devlette ameliyat olunmaz kim girecek belli değil, iyi bi hekime rastlamazsan yeni hekimlere kadavra oluyorsun valla.
Ya bir tüpüm bağlanacaktı yapamadılar düşün sen doktor seviyesini.
Kendi doktorum yaptı daha sonra ameliyatımı ( ekstra bir sürü şey görüyor onlara da müdahale etti zorlu bı operasyondu ) inan ameliyattan çıktım biraz ağrım oldu. Sonra hiç ama hiç ağrım olmadı ağrı kesici yaptırmadım bile, kalktım gezdim. Ertesi gün erkenden çıktım hastaneden.
Kadın olmak çok zor.
Allah benim yaşadıklarımı hiç bir kadına yaşatmasın.

Kız tekme bekliyoruz napıyolar iyiler mi acaba diyee gözümüzün önünde olacaklar:)) o zaman da buluruz gerçi biz pimpiriklenecek şeyler

Dimi bencede
Hep karnımda kalsın benimki. Sizinkiler çıksın nasıl fikir.
Ayy o değilde böyle yazınca aklıma şey geldi. 2. Çocuklarda hepimiz yine aynı zamanda hamiş olsak ne güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…