2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bir arkadaşımda ist da ameliyat oldu kızı olduruyolardi.bir tüpünü kaybetti bu yüzden.bende konyada tıp fakültesinde oldum ama önce prof özeline gitmiştim ameliyatada o girdi o yüzden sorun yaşamadım.cok geçmiş olsun canim baya sorun yaşamışsın ama sonu güzel bitmiş en güzelide bu.bebislerimizi kucağımıza alalım hepsini unutacaz eminim.simdiden videosu var sürekli izliyorum

Hep karnımda kalsın benimki. Sizinkiler çıksın nasıl fikir.
Ayy o değilde böyle yazınca aklıma şey geldi. 2. Çocuklarda hepimiz yine aynı zamanda hamiş olsak ne güzel olurdu
Hahaha ayarlamak zor olabilir belli de olmaz aynı topikte karşılaştıklarımız olur belki

Başlarda öyleydi şimdi beş aylık oldum diyorum.hem geciyo hem geciyo gibi geliyor.cok uzun bir süre o yüzden geciyo gibi geliyo bize.
Bende öyle aslında, hem 5 ay geçmiş ne çabuk geçti diyorum sonra da daha 4 ay var diyorum o da çok geliyor :)

Ay maaşallah videosu mu var. İzle cnm.
Ya sorma benim doktorum beni bu yola itti.
O zamanlar şimdi ki kadar maddiyatım iyi değildi ama gene de bulup buluşturup özel doktorumda olurdum ameliyatımı.
O yönlendirince gittim bende.
Dediğin çok doğru İstanbul dışındaki illerde hekimler daha iyi benim ameliyatımda bı kadın ismini yazmak istemediğim hastalıktan acil ameliyata alınmış, Bingöllüymüş aynen şunu dedi Bingöl de hem hastaneler hemde doktorlar daha iyi burası ne biçim dedi.
Birde muayenehane açmak devlet doktorlarına yasak ya artık, İstanbul'da devlet hastanelerinde iyi hekimler çok azaldı. Hepsi özellere kaydı.

Dudaklarım kuruyor 1 haftadır sinir oldum hep. İşe yaramıyor nemlendiriciler. Mutlaka 2,5 lt su içiyorum.
Ayrıca göğüslerim büyümüş ve mükemmel bir şekilde sağ göğsüm çatlamış.

Bu dudaklar mahvetti beni bende suruyorum ama gene kuru.surekli derim soyuluyor
Benim şuanlık sadece dudaklarım amaa yok geçmiyor ne yaparsam yapayım. Şimdi peeling denicem toz şeker ve badem yağıyla. Belki badem yağı yumuşatır.

Evet canim video verdiler toplam bir dakikabüyük şehirlerde kalabalık olunca hasta çok stres de cok oluyor.konyada yaşadım bir süre orasi çok rahattı.doktorun telefonu çaldı muayenedeykrn özür dilemişti çok sasirmistim

Hadi inşallah hayırlısıyla
Dudaklarım kuruyor 1 haftadır sinir oldum hep. İşe yaramıyor nemlendiriciler. Mutlaka 2,5 lt su içiyorum.
Ayrıca göğüslerim büyümüş ve mükemmel bir şekilde sağ göğsüm çatlamış.
Benim dudaklar da öyle kuru ve çatlak suyla da ilgisi yok demekki bende içmeye çalışıyorum çünkü. Kuruyanlar da çatlıyor kanıyor arada.
Göğüslerim çatlayacak kadar büyümedi zaten küçüklerdi normal boyuta gelmiş gibiler şu an
Aynı şeyleri düşünüyoruz canim.ikinci trimester balayiymis hamilelikte.en rahat donemmis.esime diyorum balayinda son bir ay7 girdiğimizde zorlaşacak.
Bakalım bizi neler bekliyorrr

Bende o kadar büyümedi sanıyordum ama büyümüş
Ben büyüsün istemiyorum aslında ama kilo alınca oraya da gidiyor demek ki .

Kız tekme bekliyoruz napıyolar iyiler mi acaba diyee gözümüzün önünde olacaklar:)) o zaman da buluruz gerçi biz pimpiriklenecek şeyler

Dimi bencede
Ya bir de ben hep aynı yerde hissediyorum hep sol alt tarafım. Bu cocuk hic mi sağa yüzmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…