Bir arkadaşımda ist da ameliyat oldu kızı olduruyolardi.bir tüpünü kaybetti bu yüzden.bende konyada tıp fakültesinde oldum ama önce prof özeline gitmiştim ameliyatada o girdi o yüzden sorun yaşamadım.cok geçmiş olsun canim baya sorun yaşamışsın ama sonu güzel bitmiş en güzelide bu.bebislerimizi kucağımıza alalım hepsini unutacaz eminim.simdiden videosu var sürekli izliyorumSorma cnm, ben neler çektim ameliyat öyle zorlu geçti, öyle kan kaybettim ki eve geldikten sonra çok hastalandım bağışıklığım düştü. Bir ay su gibi kan ter içinde uyudum uyandım toparlamam bi ayı buldu. Her aksam hastanelerde oksijen bağlandı vs vs.
Devlette ameliyat olunmaz kim girecek belli değil, iyi bi hekime rastlamazsan yeni hekimlere kadavra oluyorsun valla.
Ya bir tüpüm bağlanacaktı yapamadılar düşün sen doktor seviyesini.
Kendi doktorum yaptı daha sonra ameliyatımı ( ekstra bir sürü şey görüyor onlara da müdahale etti zorlu bı operasyondu ) inan ameliyattan çıktım biraz ağrım oldu. Sonra hiç ama hiç ağrım olmadı ağrı kesici yaptırmadım bile, kalktım gezdim. Ertesi gün erkenden çıktım hastaneden.
Kadın olmak çok zor.
Allah benim yaşadıklarımı hiç bir kadına yaşatmasın.
Başlarda öyleydi şimdi beş aylık oldum diyorum.hem geciyo hem geciyo gibi geliyor.cok uzun bir süre o yüzden geciyo gibi geliyo bize.Zaman su gibi aksa hemen Nisan olsa da bebişlerimiz gelse sağlıklazaman geçmiyor gibi geliyor mu size de kızlar
Hahaha ayarlamak zor olabilirHep karnımda kalsın benimki. Sizinkiler çıksın nasıl fikir.
Ayy o değilde böyle yazınca aklıma şey geldi. 2. Çocuklarda hepimiz yine aynı zamanda hamiş olsak ne güzel olurdu
Bende öyle aslında, hem 5 ay geçmiş ne çabuk geçti diyorum sonra da daha 4 ay var diyorum o da çok geliyor :)Başlarda öyleydi şimdi beş aylık oldum diyorum.hem geciyo hem geciyo gibi geliyor.cok uzun bir süre o yüzden geciyo gibi geliyo bize.
Ne güzel olurdu istediğimizde şıp diye oluverseHahaha ayarlamak zor olabilirbelli de olmaz aynı topikte karşılaştıklarımız olur belki
Ay maaşallah videosu mu var. İzle cnm.Bir arkadaşımda ist da ameliyat oldu kızı olduruyolardi.bir tüpünü kaybetti bu yüzden.bende konyada tıp fakültesinde oldum ama önce prof özeline gitmiştim ameliyatada o girdi o yüzden sorun yaşamadım.cok geçmiş olsun canim baya sorun yaşamışsın ama sonu güzel bitmiş en güzelide bu.bebislerimizi kucağımıza alalım hepsini unutacaz eminim.simdiden videosu var sürekli izliyorum
Sen 2.yi düşünüyosun herhaldeNe güzel olurdu istediğimizde şıp diye oluverse
İlla kiSen 2.yi düşünüyosun herhalde
Aynı şeyleri düşünüyoruz canim.ikinci trimester balayiymis hamilelikte.en rahat donemmis.esime diyorum balayinda son bir ayBende öyle aslında, hem 5 ay geçmiş ne çabuk geçti diyorum sonra da daha 4 ay var diyorum o da çok geliyor :)
Bu dudaklar mahvetti beni bende suruyorum ama gene kuru.surekli derim soyuluyorDudaklarım kuruyor 1 haftadır sinir oldum hep. İşe yaramıyor nemlendiriciler. Mutlaka 2,5 lt su içiyorum.
Ayrıca göğüslerim büyümüş ve mükemmel bir şekilde sağ göğsüm çatlamış.
Benim şuanlık sadece dudaklarım amaa yok geçmiyor ne yaparsam yapayım. Şimdi peeling denicem toz şeker ve badem yağıyla. Belki badem yağı yumuşatır.Bu dudaklar mahvetti beni bende suruyorum ama gene kuru.surekli derim soyuluyor
Evet canim video verdiler toplam bir dakikaAy maaşallah videosu mu var. İzle cnm.
Ya sorma benim doktorum beni bu yola itti.
O zamanlar şimdi ki kadar maddiyatım iyi değildi ama gene de bulup buluşturup özel doktorumda olurdum ameliyatımı.
O yönlendirince gittim bende.
Dediğin çok doğru İstanbul dışındaki illerde hekimler daha iyi benim ameliyatımda bı kadın ismini yazmak istemediğim hastalıktan acil ameliyata alınmış, Bingöllüymüş aynen şunu dedi Bingöl de hem hastaneler hemde doktorlar daha iyi burası ne biçim dedi.
Birde muayenehane açmak devlet doktorlarına yasak ya artık, İstanbul'da devlet hastanelerinde iyi hekimler çok azaldı. Hepsi özellere kaydı.
Hadi inşallah hayırlısıylaİlla ki
Benim dudaklar da öyle kuru ve çatlakDudaklarım kuruyor 1 haftadır sinir oldum hep. İşe yaramıyor nemlendiriciler. Mutlaka 2,5 lt su içiyorum.
Ayrıca göğüslerim büyümüş ve mükemmel bir şekilde sağ göğsüm çatlamış.
Bakalım bizi neler bekliyorrrAynı şeyleri düşünüyoruz canim.ikinci trimester balayiymis hamilelikte.en rahat donemmis.esime diyorum balayinda son bir ay7 girdiğimizde zorlaşacak.
Benimde sadece duraklarım öyle.evde dudak nemlendiricimle geçicem artikBenim şuanlık sadece dudaklarım amaa yok geçmiyor ne yaparsam yapayım. Şimdi peeling denicem toz şeker ve badem yağıyla. Belki badem yağı yumuşatır.
Bende o kadar büyümedi sanıyordum ama büyümüşHadi inşallah hayırlısıyla
Benim dudaklar da öyle kuru ve çatlaksuyla da ilgisi yok demekki bende içmeye çalışıyorum çünkü. Kuruyanlar da çatlıyor kanıyor arada.
Göğüslerim çatlayacak kadar büyümedi zaten küçüklerdi normal boyuta gelmiş gibiler şu an
Bakalım bizi neler bekliyorrr
Hoşgeldin canım Kaçıncı haftadasınız?Merhabalar Herkesin bebeği hayırlısı ile doğsun inş benim 2.gebeligim
Hoşgeldin canım Kaçıncı haftadasınız?
Ya bir de ben hep aynı yerde hissediyorum hep sol alt tarafım. Bu cocuk hic mi sağa yüzmüyorKız tekme bekliyoruz napıyolar iyiler mi acaba diyee gözümüzün önünde olacaklar:)) o zaman da buluruz gerçi biz pimpiriklenecek şeyler
Dimi bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?