2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Yarışma uğruna oldu herşey
Ay sonu gelmeden netimi tüketti en sonunda

Şimdi ben magnezyum kalsiyum demir falan başladım ya normal vitaminimi bırakmıycam dimi ya doktora sormayı unuttum onu kızımı görünce leyla gibi oluyorum
Ne zaman gittin canım kontrole
Kasılman mı oluyor magnezyumu o yüzden mi verdi
Kızçen nasılmış tontiş ne kadar olmuş

Canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Çıkınca yaz :))

Ne zaman gittin canım kontrole
Kasılman mı oluyor magnezyumu o yüzden mi verdi
Kızçen nasılmış tontiş ne kadar olmuş
Cumartesi gittim kuzum. Yok canım şükür kasılmam falan olmuyor ama doktor başladı magnezyuma, bir gün kalsiyum bir gün magnezyum alıyorum. 520 gram dedi yanlış hatırlamıyorsam boyunu söylemedi ben de sormadım kuzu :)

Ayrıntılımın sonucunu göstermeye mi gittin kuzum
Tedbir amaçlı başlamış canım o zaman :))
Yarım kilo oldu mu bizim kızceler şimdi

Ayrıntılımın sonucunu göstermeye mi gittin kuzum
Tedbir amaçlı başlamış canım o zaman :))
Yarım kilo oldu mu bizim kızceler şimdi
Rutin kontrol canım ayda bir gidiyorum ya, gitmişken ayrıntılıyı da gösterdim tabi denk geldi yani tamamen ayrıntılıyla arasında 1 hafta oldu kontrolün :)
Bende öyle düşündüm canım tedbir amaçlı verdi herhalde :)
Olmuşlar kuzum büyüyor bebişlerimiz

Aşımın ilk dozunu vuruldum umarım ağrısız sızısız atlatırım. Sağlık ocağından ne arayan ne soran oldu gittim ben kendim sordum gel yapalım diyor ebe, bağırındım bende biraz Hiç ilgilendikleri yok. Bir sonraki için 1 ay sonrayı yazdı aşı kağıdına.

Benide aramamışlardı ama şöyle 18 haftalıkken gitmiştim sonuçlarımı istemişti diye Hemde kaç kilo aldım bi tartılayım hesabı :) O zaman kalp atışını azıcık duyabilmiştik demişti ki ebe ben 20. Haftada yapmayı tercih ediyorum şimdi yapmayalım 20de gel. Bende aramasını beklemeden gittim haftam gelince. Ama hadi biz biliyoruz, haberi olmayanlar olabilir onları takip edip aramaları gerekiyor.
Kolunu çok kullanma canım genelde akşam başlıyor ağrısı sızısı. Buz koyarsın çok ağrırsa şişmemesi için.

Ebe bana soruyor dosyan açıldı mı burada diye. Aşıyı vurdu bide kiloma baktı 1 ay sonra gel ikinci doz için dedi. Bende sizlerden duydum yoksa bildiğim yoktu, dediğin gibi bilmeyen napacak.
Tavsiyelerin içinde çok sağol canım, inş gerek kalmaz.

bende bugün vuruldumm sabah henüz bir sızı yok umarım ağrısız sızısız atlatırız. banada bir ay sonra gel dedi. iyi ki gitmişsin . Aslında arıyorlar beni taa gebeliğin başında aramıştı 20.haftada aşı için çağırcaz diye. Ben biraz geciktirdim tabi ama doktor bunhaftada gidebilirsin demişti.

kalp atışını küçük bir cihazla dinlediler demi ay çok şirin her anneye lazım ondan :))

Doktoruma sormadim sadece kulakdan duyma kullanildigini biliorm randrvu daha 15 gun var olmassa beklemyim aliyim ya tesekkurler buarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…