2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Merhabalar Herkesin bebeği hayırlısı ile doğsun inş benim 2.gebeligim
Hoşgeldin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz :)
Bende o kadar büyümedi sanıyordum ama büyümüş
Ben büyüsün istemiyorum aslında ama kilo alınca oraya da gidiyor demek ki .
Hormonlar da büyütüyor şimdi
Ya bir de ben hep aynı yerde hissediyorum hep sol alt tarafım. Bu cocuk hic mi sağa yüzmüyor
Orada rahat etti demekki favori pozisyonlarına geçmişler artık :)

A April wind canım benimde dudaklarım çok çatladı bem soğuklardandır demiştim ama çoğumuzda da varmış nemlendirici sürüyorum suyu da pek içemiyorum bir de karnım pul pul olmuş alt kısımları hem de çatlak önleyici krem sürüyorum her gün kuzum senin bitkisel karışım güzel nemlendiriyor mu? Memnun musun? Bende karışım yapmak istiyorum ilave olsun diye

Şimdi ben magnezyum kalsiyum demir falan başladım ya normal vitaminimi bırakmıycam dimi ya doktora sormayı unuttum onu kızımı görünce leyla gibi oluyorum

Yok doğru anladınız ben 36 günde bir adet olunca üzerine Eylül 8 de kanama Ekim’de kanama görünce anlamadım kondurmadım da ilk de degil bende çok şaşırdım ama
Aaa çok şaşırdım gerçekten karnın falan büyümedi mi ya öğrendiğinde yarılamış oldun :) cinsiyet ne peki :)

Aaa çok şaşırdım gerçekten karnın falan büyümedi mi ya öğrendiğinde yarılamış oldun :) cinsiyet ne peki :)

Oğlum ilkokula başladı malum ilk dönem çok önemli bende eve kapandım düzenimiz bozuldu okul öncesi telaşta vardı tabi o arada kaynadı bende diyorum eve kapandık hafta sonu ancak oğlum için çıktım evde durmaktan göbek yaptım sanıyordum bebekmiş :)) erkek bu arada

Memnunum kuzu ama içinde hangisi kokuyor bilmiyorum ama biraz kötü kokuyor mesela gece sürüyorum sabaha hafif koku oluyor. Nemlendirmesi güzel ama.
Şimdi ben magnezyum kalsiyum demir falan başladım ya normal vitaminimi bırakmıycam dimi ya doktora sormayı unuttum onu kızımı görünce leyla gibi oluyorum
Bence Bırakma canım. Vitaminin içindekiler yeterli değil gibi sanki

Maşallah hayırlı olsun ilginç olmuş baya :)

Anin inşallah ben daha bir kaç gün önce öğrendim hamile olduğumu cinsiyetini kısa süreli şoktu:))

Aaa hayırlı olsun regl gördünüz yani benimde adetlerim hep geç olur bazen 30 bazen 40 ı bile bulurdu ama 2. Çizgi silikken öğrendim hamile olduğumu... hiç belirti olmadı mı? Ya da nasıl anladınız onu sorayım ?

Memnunum kuzu ama içinde hangisi kokuyor bilmiyorum ama biraz kötü kokuyor mesela gece sürüyorum sabaha hafif koku oluyor. Nemlendirmesi güzel ama.

Belli ki daha çok nem vermem lazım canım vücut da müsait çatlamaya kurumaması lazım

Evet kuzum kışın daha çok çatlamaya kurumaya meyilli oluyor ciltlerimiz. Hindistancevizi yağı çok nemli tutuyormuş dene istersen kakao ile karıştırıp yada tek başına

Çok ilginç ya :) sağlıkla al inşallah kucağına :)

Bana da öyle geldi de çok ilaç kullanmaya başlayınca acaba dedim

Geçmiş olsun canim.sanki burda bi Arkadaşinda bebek ters duruyordu.bence onlar sürekli yer değiştiriyordur.benimde belim öncesinde çok agiriyordu magnezyum başladım çok azaldı.idrara bende sürekli cikiyorum
Evet doktora gittim ve magnezyum ve krem yazdi hepimize hayirli dogumlar

Bu bağların genişlemesine bağlı olan ağrı nasıl oluyor kızlar? Doktora sorucam ama size de sormuş olayım. Bazen sol kasığıma ani ağrı giriyor 1 haftadır sık olmaya başladı. Karnımı tutturacak şekilde acı verip geçiyor.
Mesela oturduğum yerden kalkınca çok oluyor.
Zaten şu saat oldu hala uyuyamadım

Aaa çok sasirdim.ikinci gebelikte erken hissedilirmis hareketi.kasim ve aralıkta kanama olmadınız mi.nasil bebek sağlıklı mi peki.cok supriz olmus size

Yok canim sakin bırakma onda ayrı vitaminler var.bence içinde omega olan bir vitamin iç canim

Kızlar gunaydin

Günaydın kızlar sağlıklı ve güzel haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah

Bende hastanedeyim açlık kanımı verdim hemde geçen tahlillerimi yorumlattım idrar yolu enfeksiyonum varmış yanma var mı dedi yok dedim ilaç vermedi kan değerlerimde biraz düşükmüş demir ilacı kullanıyorum dedim hamilelerde mutlaka kullanılmalı dedi.

Veznede 2 saat sonra tokluk verin dediler ama ben kan alan hemşireye sordum çünkü doktorum 1 saat olarak işaretlemiş hamilelerde 1 saattir dedi sıra almadan veriliyomuş. Ne yesem bilemedim yarım simit yarım çatal ve çay içiyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…