2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Yok canim sakin bırakma onda ayrı vitaminler var.bence içinde omega olan bir vitamin iç canim

Kızlar gunaydin
Omega olan vitamin içiyordum ama kabız yaptı aşırı şekilde canım değiştirdik bu vitaminde de omega yok. Haftada 1 balık yiyordum şimdi 2ye çıkarmaya çalışcam onu

Biraz daha biseyler ye canim tam belli olsun.bu iyi çıkarsa şeker yüklemesi yaptirmiyacak misin

Kasik ağrısı Bende de oluyor özellikle solda.baglarin genişlemesidir bence.bazende alt karın kısmım agiriyo bi yoğunluk oluyor sanki

Gecmis olsun rabbim acil sifalar versin ins.. Ole orasi tabi saati vakti yettiginde saglikla gelsin yavrucaklarimiz ins onemli olan o

Kizlar migde yanmasi sizde de basladimi ya bn cildiriorm doktoruma sormadan ilacda kullanmaya cesaret edemedim gaviskon falan kullanilior ama demi bildigim kadaryla

Ooooo cnm çok geçmiş olsun Allah birdaha göstermesin sağlığınla ilgili bı problem.rabbim.cektigin acının mükâfatını vermiş sana kuzunla.

Ay 25 .haftama girdim.bende bir dahaki hafta gidim bari dr.açlık tokluk baktirim.tekmeler artık çok güçlendi. Vurdum u derim i kaldırıyor valla.
Benimde bazen çok güçleniyor izliyorum göbeğim hop hop hopluyor. Daha şimdiden böyleyse dedim ilerki haftalarda nasıl olur:) Erkek mi bebeğiniz ?

Kizlar migde yanmasi sizde de basladimi ya bn cildiriorm doktoruma sormadan ilacda kullanmaya cesaret edemedim gaviskon falan kullanilior ama demi bildigim kadaryla
Canım gaviscon kullanabilirsin engel değil hamilelik. bende kullanmıyordum kıvamından dolayı pek sevememiştim ama iyi geliyor mecbur alıyorum bazen . Mide koruyucu zararı yok. Çekme boşuna ağrı kullan doktorun onay verdiyse

Biraz daha biseyler ye canim tam belli olsun.bu iyi çıkarsa şeker yüklemesi yaptirmiyacak misin

Canım konuşucam doktorumla perşembe randevum var aklıma da bir şey gelmedi ki bir şeyler ye sonra da tokluk ver dedikleri için çikolata vs şeyler yemedim hatta evden sandviç yapacaktım tahıllı ekmekle sonra vazgeçtim en azından beyaz un da kan şekerini hızlı yükseltiyor diyorlar ya bende simit ve çatal yedim

A April wind kuzum sen bugün doktora gidecektin değil mi?

Evet kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…