2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Valla canım beni hiçbişey için arayıp sordukları yok. Sürekli ilaç yazdırmaya gittiğim için soruyorum her gittiğimde şu haftayım bişey var mı diye.
İnş ağrısız sızısız atlatırız canım dediğin gibi. Benim acı eşiğim yüksektir ama bakalım aklıma getirmemeye çalışıyorum

kalp atışını küçük bir cihazla dinlediler demi ay çok şirin her anneye lazım ondan :))
Evet kuzum ebem iyi valla her zaman gelip dinleyebiliriz demişti. Tabi uzak gidemiyorum ama düşünmesi bile yetiyor :)
A April wind kuzu gördün mü bebişi

Almazlar mi.muayenede gideceğim gece bile uyiyamiyorum heyecandan.cikinca yazar heralde A April wind
Çıktım kızlar iyiyiz çok şükür. Fl boyumuz hala geriden geliyor 1 hafta Boyu 26 cm çıktı. Karın ölçüsü içinde dedi ki organları karın ve göğüs boşluğunda olduğu icin kilo tahmini doğru çıkmayabilir dedi moralimi bozdu gıcık kadın. Ama minnoşum çok yakışıklıydı kıpır kıpırdı. Doktor diyor çok hareketli olacak
Morfin almış gibiyim yine

Yazmayı unuttum işin kötüsü göğüsümün çatladığı yetmiyormuş gibi göbeğimin altı çatlamış ben görmemiştim Doktor dedi. Birde onun için moralimi bozdu birşey sürmüyor Musun diye sorguluyor bide valla gıcık yaaa. Kalbinde solda olduğunu iddia etmişti birşeyden anlamıyor Zaten sırf minnoşu 4d göreyim diye gidiyorum

Çok sevindim kuzum iyi olmasına Her bebişin gelişimi farklı canım. Bozmasın moralini kimse boşver kadını
Maşallah kuzucuğa hareketli olacak annesini peşinden koşturacak bol bol öğrendin mi totosu eli kolu nerdeymiş

Kizlar selamlar nabersiniz?
Simdi nasipse pc basina gecip tablo guncellemesi yapicam eklemek istediginiz bilgileri etiketlerseniz eklerim
İyi kuzu senden naber bakıyım geziyor Musun
Unuttum sormayı paşayı görünce
Sadece tekme değil yumruk attığından Eminim ama ona göre sağda kafası sola doğru ayakları yada tam tersi

Aaa çok sasirdim.ikinci gebelikte erken hissedilirmis hareketi.kasim ve aralıkta kanama olmadınız mi.nasil bebek sağlıklı mi peki.cok supriz olmus size

Kasım’da kanama yaşadım Aralık’ta yaşamadım zaten. Geç adet oluyordum ya Aralık sonu olur diye düşündüm ama tabi 15 gün old hareketleri hissedeli Buda normal zaten bi zahmet olayı

Sadece tekme değil yumruk attığından Eminim ama ona göre sağda kafası sola doğru ayakları yada tam tersi

heheh gezmek bizim işimiz dermişim evet gezdik hava da güzeldi allahtan da oğlan oynadı parklarda ben de yürüyüş yapmış oldum iyi oldu

İyi günlerin sanırım bunlar canım, bu minnak peşinden koşturtucak seni. Yakalar annesi takma sen kafana zıpır zıpır diyosun görmüyo musun

Çatlayaksa her türlü çatlıyor kuzum hiçbir şey kullanmayıp çatlamayanlar da var yapacak pek bir şey yok o yüzden :)
Az çok çıkarım yaptın yani iyi bu da bişey

Canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Çıkınca yaz :))

Canım henüz sonuçlar çıkmamış gece çıkar heralde

Oyy paşayı gördün annesi bende perşembeyi iple çekiyorum leyla gibi oluyorum şimdiden doktorla konuşacaklarımı not aldım hep unutuyorum canım boy önemli değil benim perinatoloğum ben boy söylemiyorum o herkeste değişir demişti onu takma canım

İyi günlerin sanırım bunlar canım, bu minnak peşinden koşturtucak seni. Yakalar annesi takma sen kafana zıpır zıpır diyosun görmüyo musun
İnşalalh canım takmıyorum ama böyle konuşması sinirimi bozdu doktora takıldım daha çok.
Çatlayaksa her türlü çatlıyor kuzum hiçbir şey kullanmayıp çatlamayanlar da var yapacak pek bir şey yok o yüzden :)
Az çok çıkarım yaptın yani iyi bu da bişey
Yaa erken gibime geldi. Duyuyordum çatlamayın son ayda çatlayanları öyle olur sanıyordum. Neyse olacağı varmış ben önlemimi almıştım :)) Zaten yatkınım belimde de vardı kilo alıp vermekten. Ki çok değil 2-3 kilo alıp vermekten olmuştu onlarda :)
Az kalmış seninde kuzum
Normalde aklıma takılmazdı ama benim bebiş ne kadar toplu boylu poslu olursa o kadar iyi olur diye düşünüyorum. Elimden geleni yapıyorum artık gerisi Allah’a kalmış :)

Maşallah kuzum oğluşuna Moralini bozma dengesiz doktor çok. Boy kilo önemli değil asla belli olmaz doğuma kadar değişir.
Çatlaklar içinde üzülme onlar oğlunun sana izleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…