- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Valla canım beni hiçbişey için arayıp sordukları yok. Sürekli ilaç yazdırmaya gittiğim için soruyorum her gittiğimde şu haftayım bişey var mı diye.bende bugün vuruldumm sabah henüz bir sızı yok umarım ağrısız sızısız atlatırız. banada bir ay sonra gel dedi. iyi ki gitmişsin . Aslında arıyorlar beni taa gebeliğin başında aramıştı 20.haftada aşı için çağırcaz diye. Ben biraz geciktirdim tabi ama doktor bunhaftada gidebilirsin demişti.
Duymaz şimdi o bizi aşık aşık dolaşıyodur o şimdi
Hahaha o da var dimiDuymaz şimdi o bizi aşık aşık dolaşıyodur o şimdi
Hemde nasıl bana konuşuyorlar dinliyorum da sanki ama anlamıyorum muayene sonralarıHahaha o da var dimiaklımızı başımızdan alıyor bu minikler
muayene sonrasını hiç sorma kapıdan çıktığım gibi kulaklarım tıkanıyor herkeseHemde nasıl bana konuşuyorlar dinliyorum da sanki ama anlamıyorum muayene sonraları
muayene sonrasını hiç sorma kapıdan çıktığım gibi kulaklarım tıkanıyor herkese
Evet kuzum ebem iyi valla her zaman gelip dinleyebiliriz demişti. Tabi uzak gidemiyorum ama düşünmesi bile yetiyor :)kalp atışını küçük bir cihazla dinlediler demi ay çok şirin her anneye lazım ondan :))
Çıktım kızlar iyiyiz çok şükür. Fl boyumuz hala geriden geliyor 1 haftaAlmazlar mi.muayenede gideceğim gece bile uyiyamiyorum heyecandan.cikinca yazar heralde A April wind
Çok sevindim kuzum iyi olmasınaEvet kuzum ebem iyi valla her zaman gelip dinleyebiliriz demişti. Tabi uzak gidemiyorum ama düşünmesi bile yetiyor :)
Çıktım kızlar iyiyiz çok şükür. Fl boyumuz hala geriden geliyor 1 haftaBoyu 26 cm çıktı. Karın ölçüsü içinde dedi ki organları karın ve göğüs boşluğunda olduğu icin kilo tahmini doğru çıkmayabilir dedi moralimi bozdu gıcık kadın. Ama minnoşum çok yakışıklıydı kıpır kıpırdı. Doktor diyor çok hareketli olacak
Morfin almış gibiyim yine
İyi kuzu senden naber bakıyım geziyor MusunKizlar selamlar nabersiniz?
Simdi nasipse pc basina gecip tablo guncellemesi yapicam eklemek istediginiz bilgileri etiketlerseniz eklerim
Unuttum sormayı paşayı görünceÇok sevindim kuzum iyi olmasınaHer bebişin gelişimi farklı canım. Bozmasın moralini kimse boşver kadını
Maşallah kuzucuğa hareketli olacak annesini peşinden koşturacak bol bolöğrendin mi totosu eli kolu nerdeymiş
Aaa çok sasirdim.ikinci gebelikte erken hissedilirmis hareketi.kasim ve aralıkta kanama olmadınız mi.nasil bebek sağlıklı mi peki.cok supriz olmus size
İyi kuzu senden naber bakıyım geziyor Musun
Unuttum sormayı paşayı görünce
Sadece tekme değil yumruk attığından Eminim ama ona göre sağda kafası sola doğru ayakları yada tam tersi
İyi günlerin sanırım bunlar canım, bu minnak peşinden koşturtucak seni. Yakalar annesi takma sen kafana zıpır zıpır diyosun görmüyo musunEvet kuzum ebem iyi valla her zaman gelip dinleyebiliriz demişti. Tabi uzak gidemiyorum ama düşünmesi bile yetiyor :)
Çıktım kızlar iyiyiz çok şükür. Fl boyumuz hala geriden geliyor 1 haftaBoyu 26 cm çıktı. Karın ölçüsü içinde dedi ki organları karın ve göğüs boşluğunda olduğu icin kilo tahmini doğru çıkmayabilir dedi moralimi bozdu gıcık kadın. Ama minnoşum çok yakışıklıydı kıpır kıpırdı. Doktor diyor çok hareketli olacak
Yazmayı unuttum işin kötüsü göğüsümün çatladığı yetmiyormuş gibi göbeğimin altı çatlamış ben görmemiştimDoktor dedi. Birde onun için moralimi bozdu birşey sürmüyor Musun diye sorguluyor bide valla gıcık yaaa. Kalbinde solda olduğunu iddia etmişti birşeyden anlamıyor Zaten sırf minnoşu 4d göreyim diye gidiyorum
Çatlayaksa her türlü çatlıyor kuzum hiçbir şey kullanmayıp çatlamayanlar da var yapacak pek bir şey yok o yüzden :)İyi kuzu senden naber bakıyım geziyor Musun
Unuttum sormayı paşayı görünce
Sadece tekme değil yumruk attığından Eminim ama ona göre sağda kafası sola doğru ayakları yada tam tersi
Canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Çıkınca yaz :))
Evet kuzum ebem iyi valla her zaman gelip dinleyebiliriz demişti. Tabi uzak gidemiyorum ama düşünmesi bile yetiyor :)
İnşalalh canım takmıyorum ama böyle konuşması sinirimi bozdu doktora takıldım daha çok.İyi günlerin sanırım bunlar canım, bu minnak peşinden koşturtucak seni. Yakalar annesi takma sen kafana zıpır zıpır diyosun görmüyo musun
Yaa erken gibime geldi. Duyuyordum çatlamayın son ayda çatlayanları öyle olur sanıyordum. Neyse olacağı varmış ben önlemimi almıştım :)) Zaten yatkınım belimde de vardı kilo alıp vermekten. Ki çok değil 2-3 kilo alıp vermekten olmuştu onlarda :)Çatlayaksa her türlü çatlıyor kuzum hiçbir şey kullanmayıp çatlamayanlar da var yapacak pek bir şey yok o yüzden :)
Az çok çıkarım yaptın yani iyi bu da bişey
Az kalmış seninde kuzumCanım henüz sonuçlar çıkmamış gece çıkar heralde
Oyy paşayı gördün annesi bende perşembeyi iple çekiyorum leyla gibi oluyorum şimdiden doktorla konuşacaklarımı not aldım hep unutuyorumcanım boy önemli değil benim perinatoloğum ben boy söylemiyorum o herkeste değişir demişti onu takma canım
Evet kuzum ebem iyi valla her zaman gelip dinleyebiliriz demişti. Tabi uzak gidemiyorum ama düşünmesi bile yetiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?